AAA- Asistencia Asesoria y Administracion

Lock-on

AAA- Asistencia Asesoria y Administracion

Postby Style » 10 Mar 2011, 00:52

Image

Chariman
Eric Bischoff
Image

General Manager
Armando Estrada
Image

Commentators
Matt Striker
Image
Michael Cole
Image

Ring Announcer
Jeremy Borash
Image

Roster
Abismo
Image

Amazing Red
Image

Chessman
Image

Danny Basham
Image

Doug Basham
Image

Frightmare
Image

Hallowicked
Image

Histeria II
Image

Kizarny
Image

Jigsaw
Image

Juventud Guerrera
Image

Mark Jindrak
Image

Mike Quackenbush
Image

Nunzio
Image

Rellik
Image

Sean Morley
Image

Sylvain Grenier
Image

Ultimo Dragon
Image

Ultra Mantis
Image

Yamato
Image
Last edited by Style on 11 Mar 2011, 11:19, edited 3 times in total.
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Re: AAA- Asistencia Asesoria y Administracion

Postby Style » 10 Mar 2011, 01:13

O conferinta aranjata in Mexico City pentru a se discuta soarta AAA care se pare ca a intrat intr-un impas financiar destul de mare , nereusind astfel sa-si achite unele restante. Se pare ca pe la miezul zilei in jurul orei 12:30 o limuzina isi face aparitia , iar din ea coborand Eric Bischoff insotit de niste avocati si Armando Estrada. Cei doi intra in sediu ,neraspunzand la intrebarilor jurnalistilor aflati in zona. Pe la ora 5 , Bischoff este primul care iese din sediu , iar un reporter incepe sa-l ia la intrebari.

Reporter:Domnule Bischoff , ma scuzati ce se intampla aici? Cu ce scop ati venit in Mexico? Este cumva legat de AAA?

E. Bischoff:Desigur am venit pentru a ajuta compania si de a trece de la Indyz la Main-Stream. In primul rand alaturi de avocatii mei am reusit sa achitam restanta . Deasemenea am reusit sa contactam cativa wrestleri cu potential pentru a readuce compania pe picioare.

Reporter:Ce va impins sa faceti acest lucru? Adica totusi este riscant si in acelasi timp va riscati si banii..

E. Bischoff: Mai intai de toate , am facut-o pentru Vince. Probabil va intrebati ce legatura are.. in timp ce ma aflam in WWE , acesta m-a dat afara ca pe un gunoi nerecunoscandu-mi meritele , am crescut acea companie si a ajuns acolo unde este. Am intrat mai apoi in TNA , Vince stia ca voi fi un pericol insa ghinonul a fost ca eu sa am niste altercatii cu Hogan si astfel am terminat proiectul "TNA". De aceea ma aflu aici , sa-i arat lui McMahon ca eu am fost piesa de rezistenta , iar aceasta companie va creste mereu si mereu , apoi o sa-l inving pe acel ba**ard.Iar cat despre banii mei , poti sta linistit.Si ca sa fac un mic anunt AAA va oferi si showuri in State.

Acesta insa nu-i mai perminte reporterului o alta intrebare intrand in limuzina alaturi de Armando Estrada.
Image
Style
moderator

Postby Style » 10 Mar 2011, 22:25

AAA Heavyweight Championship
Image

AAA Libre Championship
Image

AAA Tag Team Championships
Image

AAA Feast or Fired
Image

Pay-Per-Views

Ianuarie
-Over the Tope- (Royal Rumble)
Februarie
-Prepare-
Martie
-Infection-
Aprilie
-Hard Times-
Mai
-Blaze of Glory- (Biggest PPV)
Iunie
-Payback-
Iulie
-Summer Attack- ( Feast or Fired)
August
-Rise Up -
Septembrie
-Damage-
Octombrie
-X-Plosive- ( Ultimate X /Elevation X matches)
Noiembrie
-Hell Hole-
Decembrie
-It's Over (Hardcore Matches)
Last edited by Style on 11 Mar 2011, 22:33, edited 1 time in total.
Image
Style
moderator

Postby Style » 11 Mar 2011, 11:19

Image

In cadrul prezentarii rosterului AAA , Eric Bischoff a venit cu niste surprize declarand ca Rosterul a venit cu mici schimbari , fata de la inceput . Se pare ca Psicosis II si Billy Kidman au fost transferati in ECC ,iar in schimbul lor au fost adusi Amazing Red si Juventud Guerrera . Bischoff s-a declarat multumit , iar mai apoi a decis ca numele Show-ului sa fie Showdown si va fi saptamanal la ora 22:00 Miercuri. Iar logo-ul official va fi:

Image
Image
Style
moderator

Postby Style » 14 Mar 2011, 13:08

Image
1.Opening Segment : GM and Owner Announce
Eric Bischoff si Armando Estrada isi fac aparitia in arena , acestia fiind intampinati de unii dintre fani cu huiduileli zdravene. Bischoff ia in drumul sau un microfon si ajunge in ring , dupa care se pozitioneaza in mijloc aruncand un zambet arogant.
Bischoff: Probabil ca cei care ma huiduie , nu inteleg cate am facut eu pentru aceasta companie . De data aceasta va voi ierta si promit ca nu va voi scoate din arena .Ei bine , n-am venit sa ma contrazic cu voi , insa in aceasta seara vom incepe primele runde eliminatorii pentru centurile Libre si AAA Heavyweight. Main-Eventul va fi disputat intre Mike Quackenbush si noua achizitie a AAA-ului Juventud Guerrera.
Acesta isi incheie discursul si impreuna cu Estrada pleaca spre backstage.

2.Black Abyss vs Rellik
Cei doi disputa un meci foarte echilibrat in care manevrele de tip power-house predomina. Rellik profita de oboseala lui Black Abyss si il executa cu un Demon Driver , acesta obtine pin-fallul si deasemenea si prima victorie . Totusi Rellik nu se opreste aici si isi continua asaltul asupra lui Abyss lovindu-l cu pumni si picioare , pana ce fortele de securitate il despart .(6:54)

3.Angle: Incoherence Forming
Hallowicked , Frightmare , Jigsaw si Ultra Mantis sunt surprinsi intr-o incapere intunecata discutand in soapta neputand auzi mare lucru din vorba lor . Ultra Mantis ridica glasul si striga : Incoherence , dupa care Frightmare impreuna cu Jigsaw si Hallowicked se aseaza in genunchi parca slavindu-l pe Mantis . Transmisia se incheie ..

Basham Brothers vs Frightmare & Hallowicked
Fratii Basham coduc startul de meci ,insa pe parcurs oboseala isi spune cuvantul , iar cei doi membri ai Incoherence preiau conducerea , Frightmare il executa cu o lovitura Stiff pe Danny , dupa care bate tagul cu Hallowicked ,iar acesta isi executa adversarul cu un Rydeen Bomb si astfel aducand victoria echipei sale. (7:20)

4.Amazing Red vs Nunzio
Meciul a fost condus de la un cap la altu de Amazing Red care a reusit sa capitalizeze cu un Red Star Press si astfel calificandu-se in semifinalele turneului pentru centura Libre.(4:34)

5.Interview: Juvi Guerrera
Interviewer: Hei Guerrera cum te simti din nou in AAA si ce planuri ai aici?
Juvi Guerrera:Ar trebui sa ma simt cumva?Planuri.. singurul meu plan este sa devin campion si sa domin aceasta federatie . Acest plan nu e deloc complicat , iar in aceasta seara va fi prima parte a planului .
Acesta insa nu mai permite nicio intrebare si pleaca spre vestiarul sau.

6.Jigsaw vs Histeria II
Cei doi combina stilurile tehnic si high-flying intr-un meci destul de echilibrat cu o miza destul de mare. Histeria il intinde pe podea pe Jigsaw dupa o lovitura de picior in ceafa , apoi se urca pe turnbuckle pentru a executa un Moonsault , insa il rateaza . Jigsaw profita de moment si il executa de pe corzi cu un Cancún Tornado punand astfel capat meciului si calificandu-se mai departe in turneu.(8:02)

7.YAMATO vs Ultimo Dragon
Cei doi japonezi fac un meci destul de bun ,insa experienta lui Ultimo Dragon se vede si acesta capitalizeaza dupa numeroase greseli ale lui YAMATO cu un Asai DDT , astfel intrand in semifinalele turneului. (7:32)

8.Sean Morley vs Sylvan Grenier
Pre-Match: In backstage sunt surprinsi fostele superstaruri din WWE Sylvan Grenier si Sean Morley aruncandu-si cateva insulte inainte de meciul lor . Cei doi sar la bataie , dar sunt opriti la timp de fortele de securitate
Match: Sylvan Grenier reuseste sa castige meciul dupa un pin neregulamentar , astfel aceasta completeaza semifinalele (6:02)
.

9. Chessman vs Ultra Mantis
Meciul incepe in favoarea lui Ultra Mantis , dar acesta ceadaza pe parcursul meciului fiind executat de catre Chessman cu un Spear , dar iata ca inainte de a face pinul , Hallowicked intervine si ii distrage atentia arbitrului , iar Frightmare din spatele ringului ii arunca un scaun lui Ultra Mantis. Acesta profita de neatentia arbitrului si a adversarului sau si il executa pe Chessman in cap , numaratoarea fiind asigurata pana la 3 , iar calificarea totodata. Mascatii ies din ring si pleaca victoriosi spre backstage.(9:09)

Main-Event: Juventud Guerrera vs Mike Quackenbush
Cei doi fac un show complet cu un arsenal de manevre destul de bogat demn de un Main-Event. Juventud Guerrea reuseste sa-l puna la podea dupa care de pe corzi il executa cu un 450 Splash care ii aduce sansa la centura Heavyweight . Luminile se sting , iar pe rampa de intrare apare viitorul sa adversar de la Infection Ultra Mantis care ii zambeste ironic. (10:23)

Results:
Rellik def. Black Abyss (6:54)
Frightmare & Hallowicked def. Basham Brothers (7:20)
Amazing Red def. Nunzio (4:34)
Jigsaw def. Histeria II (8:02)
Ultimo Dragon def. YAMATO (7:32)
Sylvan Grenier def. Sean Morley(6:02)
Ultra Mantis def. Chessman (9:09)
Juvi Guerrera def. Mike Quackenbush(10:23)

Biggest Heat:
1. Ultra Mantis
2. Frightmare & Hallowicked
3.Rellik
4.Sylvan Grenier

Biggest Pop:
1.Juventud Guerrera
2.Chessman
3.Ultimo Dragon
4.Amazing Red
Image
Style
moderator

Postby Style » 27 Mar 2011, 21:00

Image

1. Opening Segment: Chessman confruntation
Bizarul superstar isi face aparitia in arena , acesta intra in suprafata de lupta destul de nervos cu un microfon in mana. Chessman cere o revansa de saptamana trecuta , spunand ca a fost neindreptatit si ca Ultra Mantis nu merita acea sansa la centura . In timp ce acesta vorbeste , prin spatele lui se strecoara seful Incohorence care il ataca miseleste cu un lant de fier in partea jos a craniului. Eric Bischoff intervine la scurt timp si anunta ca din cauza actiunilor membrului Incohorence acesta il va baga si pe Chessman completand un Triple Treath ,iar daca isi va ataca unul dintre oponenti pana la Infection va fi scos din meci. Insa asta nu e tot , in aceasta seara se va semna contractul pentru acesta acord.

2.Histeria II vs Black Abismo
Meciul decurge destul de lent , cu miscari tehnice si o usoara dominatie a lui Abismo. Acesta reuseste sa il prinda in manevra sa de final Martinete , insa inainte ca numaratoarea sa fie dusa pana la 3 , lumina se stinge ,iar in ring patrunde Relik doborandu-l pe Abismo cu Demon Driver , incheiand meciul cu o descalificare. (7:54)

3.Nunzio vs Kizarny
Kizarny castiga meciul usor printr-un Sinn Kick , insa dupa meci Nunzio spune ca are o surpriza pentru castigator. Pe rampa de intrare apare marele Mark Jindrak care intra in fuga in ring si il ataca pe Kizarny cu Big Boot. Italianul spune ca Mark va fi noul sau body-guard. (4:14)

4. Incohorence Backstage
Membrii ciudatului stable sunt surprinsi in locker room-ul lor , slavindu-l pe Ultra Mantis . Acesta le spune ca destinul il va incorona ca si campion la Infection si absolut nimeni nu-l poate opri.

5.Frightmare /w Hallowicked vs Danny Basham/w Doug Basham
Frightmare duce un meci destul de echilibrat cu Doug , insa spre sfarsit coechipierul sau ii distrage atentia lui Doug ,iar Firghtmare castiga cu un Roll-Up. Dupa meci membrii Incohorence pleaca in fuga spre backstage , pentru a evita o batalie. (6:35)

6.Sylvan Grenier vs Jigsaw ( Lucha Libre QM)
Sylvan reuseste sa-i tina frau lui Jigsaw , ba chiar preia conducerea , insa fostul adversar a lui Sylvan ,Sean Morley , apare pe rampa de intrare , nervos Sylvan il urmareste pierzand notinuea timpului sta 10 secunde in afara ringului astfel pierzand prin contout. (5:56)

7. Interview with M. Quackenbush
Mike Quackenbush spune ca desi a fost ingonrat pentru meciul la Infection , acesta tot va incerca sa capete titlul mondial , indiferent care va fi campionul .

8.Ultimo Dragon vs Amazing Red (Lucha Libre QM)
Un meci energic , plin de manevre spectaculoase si foarte echilibrat. Amazing Red reuseste sa-l loveasca cu piciorul in ceafa pe Dragon astfel acesta cade la podea. Rapid Amazing tasneste pe corzi si il executa cu un Red Star Press de senzatie . Dupa meci cei doi dau mana in semn de repsect dupa un meci frumos (8:34)

9. Mike Quackenbush vs YAMATO
Cei doi au o chimie destul de buna , insa experienta lui Mike isi spune cuvantul si reuseste sa capitalizeze cu un Jig 'n' Tonic castigand astfel primul sau meci in AAA.(6:42)

10. Contract Singing.
Armando Estrada isi face aparitia cu 3 contracte , dupa care este urmat de catre cei 3 combatanti de la Infection. Chessman si Juvi semneaza ,insa Ultra Mantis doar se preface dupa care ii ataca pe Juvi cu Cosmic Doom , iar pe Chessman il trece prin masa . Show-ul se incheie cu Ultra Mantis semnand contractul , apoi acesta il arunca pe cavanas.
Rezultate:
Abismo def. Histeria II (7:54 ;DQ)
Kizarny def. Nunzio (4:14)
Frightmare def. Danny Basham (6:35)
Amazing Red def. Ultimo Dragon (8:34)
Jigsaw def. Sylvan Grenier (5:56)
Mike Quackenbush def. Yamato (6:42)

Biggest Heat
1. Ultra Mantis
2.Rellik
3.Frightmare & Hallowicked
4. Nunzio & Mark Jindrak

Biggest Pop
1. Chessman
2. Juventud Guerrera
3. Amazing Red & Ultimo Dragon
4. Mike Quackenbush
Image
Style
moderator

Postby Style » 27 Mar 2011, 21:03

Image

Meciuri anuntate pentru Infection:

1. Sean Morley vs Sylvan Grenier
2. Incohorence(Frightmare & Hallowicked ) vs Basham Brothers (AAA Tag Team Titles)
3. Jigsaw vs Amazing Red ( AAA Lucha Libre Championship)
4. Black Abismo vs Rellik ( No DQ Match)
5. Mike Quackenbush vs Ultimo Dragon
6. Chessman vs Ultra Mantis vs Juventud Guerrera ( AAA Heavyweight Championship)
Image
Style
moderator

Return to Arhiva