O conferinta aranjata in Mexico City pentru a se discuta soarta AAA care se pare ca a intrat intr-un impas financiar destul de mare , nereusind astfel sa-si achite unele restante. Se pare ca pe la miezul zilei in jurul orei 12:30 o limuzina isi face aparitia , iar din ea coborand Eric Bischoff insotit de niste avocati si Armando Estrada. Cei doi intra in sediu ,neraspunzand la intrebarilor jurnalistilor aflati in zona. Pe la ora 5 , Bischoff este primul care iese din sediu , iar un reporter incepe sa-l ia la intrebari.
Reporter:Domnule Bischoff , ma scuzati ce se intampla aici? Cu ce scop ati venit in Mexico? Este cumva legat de AAA?
E. Bischoff:Desigur am venit pentru a ajuta compania si de a trece de la Indyz la Main-Stream. In primul rand alaturi de avocatii mei am reusit sa achitam restanta . Deasemenea am reusit sa contactam cativa wrestleri cu potential pentru a readuce compania pe picioare.
Reporter:Ce va impins sa faceti acest lucru? Adica totusi este riscant si in acelasi timp va riscati si banii..
E. Bischoff: Mai intai de toate , am facut-o pentru Vince. Probabil va intrebati ce legatura are.. in timp ce ma aflam in WWE , acesta m-a dat afara ca pe un gunoi nerecunoscandu-mi meritele , am crescut acea companie si a ajuns acolo unde este. Am intrat mai apoi in TNA , Vince stia ca voi fi un pericol insa ghinonul a fost ca eu sa am niste altercatii cu Hogan si astfel am terminat proiectul "TNA". De aceea ma aflu aici , sa-i arat lui McMahon ca eu am fost piesa de rezistenta , iar aceasta companie va creste mereu si mereu , apoi o sa-l inving pe acel ba**ard.Iar cat despre banii mei , poti sta linistit.Si ca sa fac un mic anunt AAA va oferi si showuri in State.
Acesta insa nu-i mai perminte reporterului o alta intrebare intrand in limuzina alaturi de Armando Estrada.