Bere pentru fanii wrestlingului

Atmosfera placuta, joc de glezne, caterinca

Moderators: Katrer, Rabbit

Bere pentru fanii wrestlingului

Postby AleXXander » 10 Sep 2011, 01:52

Ce tip de bere prefera userii ? Ce marca etc ? Nu are rost sa insir aici de la Golden Brau pana la Heineken, ca le stie toata lumea. Astept doar pareri, in special daca ati incercat unele mai speciale. Ca Tuborg, Bergenbier, Golden Brau, Newmarkt etc am baut toti.

Preferintele mele:
Bere cu lamaie - Redds, e singura cu lamaie care imi place. Tuborg Tropical parca e urina, Bergenbier Lemon e slaba si aiurea, Becks Lemon n-are gust.
Bere neagra - Silva Dark sau Ursus Black, cam astea sunt singurele brune de pe piata la ora actuala.

In rest prefer: Tuborg, Heineken (dar mai mult cand sunt pe undeva, terasa, restaurant, ca nu-mi iau Heineken sa beau la meci), Becks, Holsten (in special la 1L).

La PET-uri merg Bucegi (la 2,5, in special la scoala), Azuga, Bergenbier, Skol, in functie de ce gasesc.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Re: Bere pentru fanii wrestlingului

Postby nWo_4_life » 10 Sep 2011, 02:14

Eu nu pot sa sufer alea cu lamaie. Imi plac desigur Becks, Holstein, Heineken, Ursus, Bergenbier in mare parte. Alea mari de la 2 l in sus, Burger, beam 4/5 patru litri de Buger afara singur, pur si simplu imi placea la nebunie. Bine, rezultatul final nu era intotdeauna cel mai bun. Am sarit pe scari si era sa-mi rup picioarele, si cred ca imi activeaza un al saselea simt, pt ca pot sa jur ca acolo era un copil cu care am vorbit, la balconul de la etajul 1, un apartament parasit, pot sa jur ca copilul ala era acolo!, se uita la mine si am vorbit cu el!

Azi am incercat Desperados, bere frantuzeasca, cu adaos de tequila, pe ea scrie alcool 5.9. Recunosc ca numele mi-a atras atentia, plus ambalajul arata misto. E dulce acrisor si te poti aprinde usor. Nu prea imi place. Am de gand sa incep iara sa le iau la rand, iau ceva sigur ca Becks sau Heineken, iar pt ceva mai nou/ diferit iau dastea "exotice" sa le vad cum sunt.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby AleXXander » 10 Sep 2011, 02:18

Asa, ca nu stiam ce sa iau luni la deschidere. =)) Din pacate Desperados n-am vazut pe acolo pe la Supermarket-uri, dar am vazut la Kaufland.
AleXXander
"11"

Postby nWo_4_life » 10 Sep 2011, 02:19

E bagata de curand, au avut mare petrecere de lansare and shit. E de incercat, dar mie nu mi-a placut.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby AleXXander » 10 Sep 2011, 02:22

O iau pentru ca are 6% alcool, nu de alta. Am vazut-o, stiu despre care vorbesti. E ceva mai galbuie decat berea normala parca...
AleXXander
"11"

Postby LiFe » 10 Sep 2011, 02:43

Zici ca-i sticla de vin in miniatura (Cotnari :)) ). N-am incercat. In schimb berea(sucul) speciala pentru mine e bavaria cu piersici. E cea mai buna racoritoare de piata. Bere neagra: Silva clar ;;), desi daca mi-e somn cand beau una d-asta ma ia cu somn si mai tare. Bere cu lamaie: orice, cea mai buna Redd's. Straine: Peroni.

Sa vedeti:

Image
Image

Stiu ca nu arata la fel dar ideea de sticla transparenta si eticheta galbena te duce la gandul de vin :).
Image
LiFe
Midcarder

User Title: Big Joe

Postby CageChristian » 10 Sep 2011, 03:01

Primul thread bun deschis de tine. :D

Redd's e naspa. Am baut doar de vreo doua ori si mi-a lasat un gust amar, la propriu. Ultima oara am baut acum vreo doua saptamani, mi-a dat o stare de greata, m-am chinuit sa o termin.

Bere neagra: Am inceput sa beau in vara asta, pana acum nu m-a tentat. Ursus-ul mi se pare mai bun ca Silva, plus ca este si la sticla.

In rest, Timisoreana, Golden Brau la meciuri/scoala. Skol la 2l, din celelalte n-am incercat. Am baut o singura data Corona, e buna, dar nu-mi vine sa dau 7 lei pe o bere. Ciucas > Ciuc.
In general nu iau bere la pet pentru ca e foarte scumpa de unde cumpar. Bergenbier la 2l 7.50 lei.

A, si referitor la scoala, eu luni o sa iau un bax de Timisoreana :D.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby AleXXander » 10 Sep 2011, 03:03

Am baut o singura data Corona, e buna, dar nu-mi vine sa dau 7 lei pe o bere

imi zicea aforic ca are gust de tuborg tropical. asta inseamna buna la tine ? eu n-am baut pana acum.
AleXXander
"11"

Postby LiFe » 10 Sep 2011, 04:19

Ciucas e baza :> :)). In Brasov o gasesti cel mai ieftin. La sticla 1.60. :)). In Brasov e cea mai ieftina bere la sticla si doza cred :S.
Image
LiFe
Midcarder

Postby Patryck_SmackDown » 10 Sep 2011, 10:47

Bere cu Lamaie : Ce sa zic..nu prea sunt fan , but , imi place Redds & Beck's Lemon. Tuborg Tropical , are gust nasol , iar Bergenbier Lemon are gust de medicamente.

Bere Neagra : Aici Silva nu are adversar.

In rest prefer Perroni , Stella Artois , Heineken , Beck's , Salitos , Timisoreana la Pet.

Off: In sfarsit...un topic adevarat. GJ!
Image

I <3 Britani Knight
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby CageChristian » 10 Sep 2011, 11:52

Aforic wrote:Corona e un cacat. Si tu crezi ca e buna si fina, ca beau toti ratatii prosti care vor sa se dea mari cacati :)

Cine a zis ca beau? Am baut o singura data si mi-a placut, dar nu cred ca o sa mai iau vreodata.

Patryck_SmackDown wrote:Bere cu Lamaie : Ce sa zic..nu prea sunt fan , but , imi place Redds & Beck's Lemon. Tuborg Tropical , are gust nasol , iar Bergenbier Lemon are gust de medicamente.

DAMN!
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby El Niño » 10 Sep 2011, 12:12

Carlsberg e cea mai buna bere pe care am baut-o vreodata. Mai imi place si Heineken,restul sunt cam naspa.
Image
El Niño
Campion

User Title: BJ

Postby Crypt36 » 10 Sep 2011, 12:31

Eu sunt cu Beck's si cu Heineken. Nu-mi place Golden Brau si Ursus...
Image
Crypt36
Campion

User Title: The Atheist Gangster

Postby Katrer » 10 Sep 2011, 13:23

Silva e cea mai buna neagra.

Alea cu lamaie sunt aiurea, Tuborg clar cea mai retarda, iar Bergenbier are gust de sprite, parca am luat la un strand o data. Becks si Redds sunt mai acceptabile.

Am incercat si Cidru cat am fost in Anglia, chiar daca nu cred ca se incadreaza prea bine aici, cat si Red Stripe, care cica e bere jamaicana. Nu mi s-a parut a avea vreo diferenta, dar ma rog.

Heineken, Carlsberg, Timisoreana, Stella Artois, dar si Peroni merg.
It's alive !

Image
---------------------------------------------Credit: Enigma
Katrer
Living Legend

Postby Robertyz » 10 Sep 2011, 13:43

Timisoreana, Heineken sunt preferatele mele.Uneori cand sunt cu prietenii imi mai cumpar si Ciuc :) . Cu lamaie nu am incercat niciodata, iar neagra doar Silva care este bestiala.
TEAM FOREHEAD

Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
Robertyz
VIP

User Title: The Reaper

Postby Smythe » 10 Sep 2011, 14:09

CageChristian wrote:Ciucas > Ciuc.

LiFe wrote:Ciucas e baza :> :)). In Brasov o gasesti cel mai ieftin. La sticla 1.60. :)). In Brasov e cea mai ieftina bere la sticla si doza cred :S.

mie ciucas mi se pare prea slaba.
Image
Smythe
Mysterious

User Title: Y2K

Postby CageChristian » 10 Sep 2011, 14:41

Ciucas mi se pare o bere buna, pentru ca este usor de baut. Nu stiu cum vi se pare voua, dar eu pot sa beau o doza ce Ciucasa in 10 minute.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby mrciocio » 10 Sep 2011, 15:05

Carlsberg- nu mi se pare foarte deosebita, beau cand ia tata. Eu nu iau pentru ca e prea scumpa, 4 lei doza. prefer de banii astia sa-mi iau ceva la 1l
Ciucas e buna. Are gustul ceva mai amarui. Imi iau tot timpul
Newmarkt iau mereu la 1l si 0,5. Puternic si amarui
Skol- merge mereu. Si la pet si la doza
Timisoreana am baut doat o data la doza si nu mi-a placut, poate pentru ca era putin calda.
Bergembier, Tuborg, Staropramen, Golden Brau si Heineken sunt preferatele mele
Stella Artois e mediocra. E bunicica dar nu ma omor dupa ea. Ciuc nu stiu daca am baut vreodata.
Noroc- bere ieftina dar destul de buna. La tara beam Noroc in fiecare zi
Berea neagra nu-mi place de nicio culoare :D
Bere cu lamaie/tropicale nu-mi plac.. le consider bullshituri. Dastea bea soramea
Ursus- Mie nu mi se pare deosebit
Becks e mai scumpa si, cica, mai buna ca Bergenbier, HeiKen sau Goldnbrau. Mie nu mi se pare peste astea trei
Vreau sa incerc Bavaria/Holsten si astea cu aroma de tequila Desperados si Salitos
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby LiFe » 10 Sep 2011, 15:44

Voua nu va place aia neagra poate pentru ca-i prea tare. Are 7 parca. Sincer mie-mi lasa un gust caramelizat.
Image
LiFe
Midcarder

Postby CageChristian » 10 Sep 2011, 16:14

LiFe wrote:Voua nu va place aia neagra poate pentru ca-i prea tare. Are 7 parca. Sincer mie-mi lasa un gust caramelizat.

Nu neaparat. Silva Dark are 5% parca si Ursus Black 5,5 %. Stejar din cate stiu are 7%, dar n-am baut niciodata. Holsten are doua tipuri de beri, Winter si Spring. Cea Spring este blonda si mai slaba, 4.5, iar cea Winter este neagra si mai tare, 7%.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Next

Return to Foc de tabara