Biciclete / BMX / MTB - Discutii Generale

Atmosfera placuta, joc de glezne, caterinca

Moderators: Katrer, Rabbit

Re: Biciclete / BMX / MTB - Discutii Generale

Postby MrOriginality » 11 Nov 2011, 10:16

Patryck_SmackDown wrote:Voi sunteti constienti ce vb aici? Viitor in BMX? Poate daca te nasteai in America , da , acolo era altceva , acest sport e privit cu alti ochii , dar aici in Romania unde astia cred ca bicicleta este instrument de carat cartofi pe timp de iarna , tu ai asemenea visuri ?

Sunt total de acord cu ce ai spus, dar nimeni nu stie ce imi rezerva viitorul.
Image

"It was our duty.. mine, Minerva's and Juno's - to sort and sample all that was collected" - Jupiter
MrOriginality
Midcarder

User Title: Jupiter

Postby ALex' » 11 Nov 2011, 15:50

Am un prieten care intr-adevar le are. Il cunoaste juma' de Bucuresti si am auzit ca si la SH a lasat o impresie buna!
Image

little red devil
ALex'
Main Eventer

User Title: little red devil c:

Postby Sylar. » 11 Nov 2011, 20:30

Crypt36 wrote:Poate unii prefera sa faca sport in loc sa stea toata ziua in casa si sa se joace pe consola ;)

Mai bine ies la un fotbal gratis.

Hopsin wrote:27 de milioane sunt bani gramada si mi se pare aiurea sa ii dai pe o bicicleta, pentru ca unii oamenii nu aduna banii aia din 3 salarii. Pe de o alta parte, daca vrei sa sa-ti faci un viitor din BMX-ing si chiar esti serios in legatura cu asta, si poti sa iti iei, atunci da. Daca iti iei aiurea, doar pentru ca mata are salariu prea mare si tu esti un baiat de bani gata, atunci esti o pananarama de bani de gata si nu te voi respecta vreodata.

Iarasi, tu zici de ei ca's copii de bani gata si apoi de intorci si zici, ca te banii aia iti iei mai bine o consola si tel. O consola si telefon la 27 de milione? Banuiesc ca doar daca iti iei BMX esti de bani gata, eh? Daca iti consola si telefon, e normal nu?

Nu mă iau de ei că-s copii de bani gata, nu am insinuat niciodată faptul ăsta, dar dacă tot ai banii ăia, mai bine îţi iei altceva, pentru că, cum zicea şi Patryck, nu ai ce viitor să-ţi faci în România cu BMX-ul.

Şi încă ceva, nu m-am adresat vouă aşa că nu vă mai băgaţi în seamă cu talentele voastre de critici.
Even if you’re on the right track, you’ll get run over if you just sit there.
—Will Rogers
Sylar.
Campion

User Title: ???

Previous

Return to Foc de tabara