[FM 10] Brazilian Story

Lock-on

[FM 10] Brazilian Story

Postby zeze28 » 31 Aug 2011, 18:02

Dupa luni bune in care Cornelius si-a cautat o echipa pentru a mai juca inca un an, cautari fara rezultat, acesta s-a gandit sa isi incheie cariera inca de acuma si sa inceapa sa antreneze. In decursul etapei a 5-a din liga a doua Braziliana, 3 echipe care tocmai si-au dat afara antrenorii l-au contactat pe Cornelius. Vila Nova, Atletico Goianiense si FC Fortaleza si-au aratat interesul pentru antrenorul roman, fiecare echipa oferindu-i cate un contract. Dupa un zbor pana in Brazilia, si dupa cateva ore in care s-a gandit ce va face, acesta l-a sunat pe Renan Vieira, patronul celor de la Fortaleza pentru a se intalni si pentru a stabili ultimele detalii. Cei doi s-au inteles sa se intalneasca la stadion, iar imediat dupa semnarea contractului Cornelius sa vorbeasca pentru prima data in fata presei din postura de antrenor al acestei echipe.

Image

"Ma bucur ca am semnat un contract cu aceasta echipa. Voi face tot ce imi va sta in putere pentru a-mi indeplini obiectivul principal al acestui sezon, promovarea. Echipa are 2 victorii si 3 infrangeri in acest moment, suntem pe locul 15, insa cred ca putem sa ne indeplinim obiectivul daca jucatorii vor da ce au mai bun."

Reporter: "Se stie ca ati mai avut oferte de la Vila Nova si Atletico Goianiense. Ce v-a facut sa acceptati tocmai aceasta oferta?"

"Sincer am facut-o pentru ca domnul Vieira mi-a pus la dispozitie cel mai mare buget de transferuri dintre cele 3 echipe, 36.500$ si 120.000 pentru salariile jucatorilor. In ceea ce priveste salarul meu, nu este cel mai mare care mi s-a oferit in aceste zile, insa asa cum am mai spus, am facut alegerea datorita fondurilor puse la dispozitie pentru jucatori. Am doar 2 zile inaintea primul meci, cel cu Sao Caetano. Multumesc."

Imediat dupa conferinta, Renan Vieira l-a prezentat pe Cornelius jucatorilor, acestia facand primul antrenament sub conducerea romanului.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Re: [FM 10] Brazilian Story

Postby zeze28 » 31 Aug 2011, 19:16

Sao Caetano - FC Fortaleza

A venit si clipa primului joc cu Cornelius pe banca, iar jucatorii celor de la Fortaleza par mai motivati ca niciodata. "Trebuie sa incepem cu dreptu sub conducerea lui Cornelius, sa uitam ce am facut in primele 5 meciuri si sa ne concentram pe ceea ce urmeaza." Acestea au fost spusele unuia dintre atacantii celor de la Fortaleza, Adailton.

Cu o ora inainte de startul meciului se afla si primul 11 pe care romanul in va trimite in teren:

Alexandre Favaro

Guto - Edson - Domingo - Maizena

Rogerinho - Ticao - Cristian - Paulo Roberto

Luiz Carlos - Adailton

Prima repriza ii gaseste pe cei de la Sao Caetano dominandu-si adversarii, avand si o posesie zdrobitoare de 72%. Cu Alexandre intr-o forma de zile mari si apararea oaspetilor aruncand in fata orice minge, gazdele nu au reusit sa marcheze, scorul pauzei fiind 0-0. In ciuda faptului ca mijlocul echipei nu a functionat deloc in prima repriza, Cornelius a decis sa nu faca nici o modificare, incercand sa loveasca pe contra-atac. Oaspetii au reusit sa joace mult mai bine in repriza secunda, punandu-le probleme serioase celor de la Caetano si reusind sa marcheze primul gol al meciului prin Adailton, in urma unei centrari date de mijlocasul central Ticao din corner. In minutul 79 Cornelius a facut prima modificare a meciului, introducandu-l pe Saulo in locul lui Cristian, schimband astfel si sistemul de joc intr-un 4-3-1-2/. In ciuda incercarilor disperate ale gazdelor de a marca golul egalizator, meciul s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru cei de la Fortaleza, Cornelius debutand astfel cu o victorie care ii duce pana pe locul 9.

"Sunt profund dezamagit de jocul echipei in prima repriza, le-am spus asta si la pauza. Pot spune ca am avut noroc, si trebuie sa spun ca l-am vazut pe Alexandre intr-o forma excelenta. Chiar daca am jucat prost, rezultatul este cel care conteaza pana la urma, iar rezultatul ne este favorabil. Am un lot numeros, de peste 20 de jucatori, insa voi aduce cel putin 1 atacant si 1 mijlocas in zilele ce urmeaza."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 31 Aug 2011, 21:26

La doar cateva zile de la victoria cu Sao Caetano, Cornelius s-ia tinut primisiunea: a inceput sa faca transferuri. Primul jucator care a sosit la echipa a fost tanarul atacant al celor de la Santo Andre, Jonathan, adus pe o 18.000$.

"Nu este ceea la ce se asteptau fanii, insa bugetul echipei nu imi permite mai mult, momentan. Am incredere in acest jucator si stiu ca va reusi sa se integreze in echipa.", acestea au fost primele cuvinte ale antrenorului roman dupa sosirea lui Jonathan la echipa.

"Am primit oferte pentru doi dintre jucatorii nostri, oferte pe care nu le puteam refuza, nu cu situatia actuala. Sunt doi jucatori care joaca pe posturi identice, iar acolo avem cu ce sa acoperim. Este vorba de Coutinho si Eusebio. Primul va pleca pe 160,000$ la Naval, iar Eusebio il dam la Leiria pentru 180.000$. Nu am ce face, trebuie sa vand, avem un lot numeros si avem de unde da. Din banii primiti pe acesti 2 jucatori, si din cei care vor mai veni in urmatoarele saptamani voi incerca sa aduc un star la echipa."

Fortaleza - Juventude

Dupa victoria din deplasarea de la Sao Caetano, urma primul test in fata propriilor suporteri pentru Cornelius. Un meci cu adevarat spectaculos, castigat de gazde cu un mic ajutor din partea arbitrului. Adaildon a deschis scorul la prima ocazie a meciului in minutul 11 dupa o combinatie superba intre mijlocasii centrali Cristian si Ticao, cel din urma trimitand mingea peste apararea adversa landu-l pe Adailton singur cu portarul advers. Oaspetii nu au renuntat, iar Ivo a reusit sa aduca egalarea in minutul 23 in urma unui corner. Scorul pauzei a fost stabilit de Luiz Carlos, care a transformat o lovitura de la 11 metrii. Pana la pauza nu s-a mai intamplat nimic, insa in repriza secunda golurile au continuat sa apara. Ivo a fost cel ce a deschis seria partii secunde in minutul 51 cu un sut superb de la marginea careului, restabilind din nou egalitatea pe tabela. Doar 6 minute s-au bucurat oaspetii de egalitate, arbitrul acordand un al doilea penalty gazdelor, de data aceasta un penalty controversat si transformat de catre Adailton. Acelasi Adailton a stabilit si scorul final in minutul 71 dupa o centrare a lui Elton, introdus pe teren la pauza. Oaspetii au reusit sa mai marcheze o data in minutele de prelungire, golul fiind insa anulat pe motiv de offside, iar scorul final fiind 4-2.

"Jocul echipei s-a imbunatatit vizibil de la partida precedenta, insa am avut din nou parte si de noroc, de data aceasta din partea arbitrului. Ma bucur pentru aceasta victorie, in special pentru ca baietii capata incredere dupa fiecare meci, si au nevoie avand in vedere ca urmeaza jocul pe terenul celor de la Figueirense. Adailton este un jucator exceptional, ma bucur ca il am in echipa. Jonathan nu a jucat in aceasta seara din cauza problemelor la picior care le are, insa cu siguranta il veti vedea pe teren etapa urmatoare."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 31 Aug 2011, 21:48

Figueirense - Fortaleza

Cu doar cateva ore inaintea meciului dintre Figueirense si Fortaleza, Renan Vieira a organizat o conferinta de presa pentru a dezvalui ultimele noutati de la echipa.

"In aceasta dimineata s-au finalizat ultimele transferuri. Ieri v-am spus ca il aducem pe Luan, insa intelegerea a picat din cauza bugetului. Edson a plecat de la echipa pe 475.000$, insa banii acestia s-au dus la jucatori drept prime pentru jocurile trecute. In locul lui Luan am reusit sa ajungem la o intelegere cu un atacant de 20 de ani, este vorba de Eric de la Sao Paulo. Eric va fi in lotul pentru meciul din aceasta seara, probabil il veti vedea si pe teren."

Antrenorul roman a refuzat sa vorbeasca despre meciul ce urma sa se joace, insa golgheterul echipei a dezvalui presei unele detalii:

Adailton: "Jucam in deplasare cu echipa de pe locul 2, e normal ca ei sa fie favoriti, insa si noi am dovedit in meciurile precedente ca putem sa jucam asa cum vor fanii, ca putem sa castigam."
Reporter: "Care este secretul victoriilor, pentru ca am vazut echipa jucand mult mai bine in repriza secunda in ambele meciuri cu Cornelius pe banca."
Adailton: "E adevarat, atat in meciul cu Sao Caetano cat si in partida cu Juventude am jucat mai bine dupa pauza. Cand intram la vestiare, Cornelius vine si ne incurajeaza, indiferend de cum jucam. La meciul cu Sao Caetano ne-a spus fiecaruia in parte ce avem de facut, si acest lucru a dat rezultate in partea secunda. Meciul trecut nu a avut ce sa ne spuna, a fost multumit cu jocul din prima parte si am continuat sa jucam asa. Speram sa reusim un meci bun si in aceasta seara, avem nevoie de victorie."

Echipa de start a celor de la Fortaleza avea doua schimbari fata de meciurile precedente. Paulo Paraiba in centrul defensivei, si Elton ca mijloc stanga, luandu-i locul lui Rogerinho. Meciul a inceput bine pentru gazde, dominand prima jumatate a reprizei insa fara sa puna in pericol poarta aparata de Favaro. In minutul 26 mijlocasul central al oaspetilor, Cristian, a deschis scorul cu un sut de zile mari in vinclul portii. 11 minute mai tarzui Luiz Carlos a dublat avantajul oaspetilor dupa o centrare a fundasului dreapta Maizena, stabilind astfel si scorul pauzei. Introducerea lui Jonathan in locul lui Ticao, schimband astfel si formatia in 4-3-3, a fost bine venita in repriza secunda, oaspetii dominand clar partida. Eric si Gilmak au intrat si ei pe teren pentru Fortaleza, schimbadu-i pe Luiz Carlos si Cristian, marcatorii celor doua goluri. Nici una din cele doua echipe nu au reusit sa mai marcheze pana la final, astfel echipa lui Cornelius urcand pe pozitia a doua.

"Sincer nu ma asteptam la un joc asa de bun din partea echipei, chiar sunt surprins. Avem 3 victorii din 3 meciuri, am reusit sa duc echipa de pe locul 15 pe locul 2, insa mai sunt multe puncte in joc si nu trebuie sa ne bucuram prea devreme."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 01 Sep 2011, 00:31

Fortaleza - Atletico Goianiense

A venit timpul ca (,) Cornelius sa intalneasca una din echipele care l-au mai dorit, Atletico Goianiense. Cu fanii alaturi, inregistrandu-se un record in acest sezon de 9248 bilete vandute, cei de la Fortaleza erau siguri de victorie. Meciul nu a fost chiar cum si-au inchipuit, tabela aratand 0-1 inca din minutul 12, cand Marcao a profitat de o greseala a lui Alexandre. Pana la pauza s-a jucat doar la mijlocul terenului, majoritatea mingilor fiind aruncate in fata, fara succes. Introducerea lui Jonathan in locul lui Luiz Carlos la pauza a fost cheia succesului in repriza secunda pentru cei de la Fortaleza. In minutul 51, Jonathan a obtinut o lovitura de la 11 metri, transformata de Guto. Scorul a ramas egal doar 6 minute, Marcao reusind dubla in urma unei lovituri de la coltul terenului readucandu-si echipa in avantaj. Fara ocazii serioase, Cornelius s-a vazut nevoit sa il introduca pe Saulo in locul lui Eric cu un sfert de ora inainte de final, acesta reusind si golul care a stabilit scorul final cu doar 2 minute inainte de final, 2-2.

"Nu ne asteptam la un meci asa de greu, trebuie sa recunosc ca i-am subestimat. Alexandre a gafat la primul gol, insa nu ii poti reprosa nimic, este un portar extraordinar. Ne cerem scuze fanilor care au venit in numar mare la stadion."
_________________________________________________________________________________________________

Primele mutari serioase

"Avem oferte pentru Regis, cea mai mare fiind de 700.000$, oferta facuta de cei de la FC America (Mexico). Probabil Regis va parasi echipa, la fel cum se va intampla si cu Guto care are o oferta serioasa de la Corinthias, in urma careia am mai incasa 525.000$, iar Gilmak ar putea pleca la Rio Ave penru 170.000$. Cineva mi l-a recomandat pe Luan in atac, are doar 19 ani si a fost urmarit la unul din jocurile nationalei U20 a Braziliei, insa momentan am destui atacanti in lot. Vor mai pleca jucatori, chiar un numar mare as putea spune, insa nu dau nume. Vrem sa promovam jucatorii de la echipa U19, unde am descoperit niste talente care ne-ar ajuta serios, iar pentru asta trebuie sa le facem loc. Suntem in tratative cu un mijlocas, ar putea fi un transfer foarte important, ramane sa ne intelegem la salar cu el doar."

Dupa doua zile, presedintele echipei FC Fortaleza, Renan Vieira este intrebat in cursul unui antrenament de catre reporteri ce jucator este asteptat la echipa, acesta fiind foarte clar in raspunsul sau: "Am semnat cu Cecinha!!"
Image

Patronul Rapidului, George Copos confirma si el transferul rapidistului, spunand ca (,) clubul din Romania va urma sa incaseze 450.000$ pentru Cecinha, si ca acesta va juca din 1 August la brazilieni.
_________________________________________________________________________________________________

Fortaleza - Vasco

Inca un meci pe teren propriu, inca un record la numarul spectatorilor: 9408 de spectatori si-au luat bilet pentru a-si vedea echipa la munca. Gazdele au inceput foarte bine meciul, marcand in minutul 11 prin Eric, golul fiind insa anulat pe motiv de offside, reluarile dovedind ca decizia arbitrului a fost una gresita. Meciul s-a rupt din acel moment, iar o ora de joc nici una din cele doua echipe nu si-au creeat ocazii reale de a marca, scorul pauzei fiind 0-0. In partea secunda ambele echipe au jucat football de calitate, fazele de poarta fiind mult mai numeroase decat in prima parte. In minutul 70 Nilton a deschis scorul in urma unei actiuni pe cont propriu, avantaj ce a durat insa doar doua minute, Fortaleza egaland pe contra-atac prin Saulo, acesta stabilind si scorul final.

"Este al doilea egal consecutiv pe teren propriu, este normal ca fanii sa fie nemultumiti de jocul echipei. Le oferim ocazia celor de la Bahia sa se distanteze in fruntea clasamentului, avand 21 de puncte, cu 4 mai multe decat noi. Suntem doar pe locul 6, am fi putut scoate mai mult din acest meci, insa asta este fotbalul. Nu am de ce sa imi critic jucatorii, pana la urma exista si o parte buna in acest egal, suntem neinvinsi in 5 partide. Urmeaza o deplasare dificila la rivalii nostri, Ceara Sporting Club, iar stadionul probabil ca va fi plin."

Ceara Sporting Club - Fortaleza

Renan Vieira: "Echipa joaca fotbal adevarat, nu imi pare rau ca l-am adus pe Cornelius ca antrenor. De pe locul 15 ne-a adus pe 6, in urma cu doua etape chiar pe pozitia secunda. Este posibil ca el sa nu stie ce ar insemna o victorie in aceasta seara in fata rivalilor nostrii, insa chiar daca nu stie sunt sigur ca va face tot posibilul ca echipa sa obtina 3 puncte."

"Suntem constienti de ce ne asteapta in aceasta seara, vom juca pe un stadion cu peste 44 de mii de spectatori, atmosfera va fi infernala. Echipa va da tot ce are mai bun pentru a lua 3 puncte, pentru a dovedi ca ultimele doua rezultate sunt doar o intamplare. In aceasta seara voi juca cu un alt sistem, voi incerca sa fac o formula mai ofensiva."

Cu 20 de minute inainte de startul meciului s-a aflat si echipa cea mai probabil pe care Cornelius o va trimite in teren:
Image

Pe stadionul Castelao cele doua echipe sunt pregatite sa inceapa meciul, 44.054 de suporteri facand o atmosfera superba incurajandu-si echipa. Gazdele incep bine meciul si au o prima ocazie in minutul 11, Alexandre reusind sa respinga de sub transversala. In minutul 21 Saulo marcheaza primul gol al serii dupa un 1-2 cu Jonathan. Douazeci de minute mai tarziu, cel ce i-a dat pasa de gol lui Saulo, Jonathan, reuseste sa inscrie primul gol la Fortaleza in urma unei centrari de la aproximativ 40 metrii a lui Jailson, tabela aratand 0-2, iar lui Cornelius nu ii venea sa creada. Pana la pauza avea sa se mai marcheze un gol, Mata reusind sa reduca din diferenta si sa stabileasca scorul primei reprize, FC Ceara 1-2 Fortaleza. In partea secunda Preto reuseste sa marcheze golul egalizator dupa o cursa uimitoare de 40 metrii, ducandu-i pe fanii gazdelor in extaz. Nici una din echipe nu a mai fortat, jucandu-se cu multe pase la mijlocul terenului. In minutul 81 Jonathan a scapat singur la marginea careului si a fost faultat de Renato. Dubla lovitura pentru gazde la acea faza, Renato vazand cartonasul rosu, iar Jailson transformand fara probleme lovitura libera si stabilind scorul final, 2-3 pentru Fortaleza.

"Sunt foarte fericit! Am reusit o victorie extrem de importanta in aceasta seara. Nu conteaza cat am urcat in urma acestui meci, conteaza ca am reusit sa ne invingem rivalii. Fortaleza si FC Ceara sunt ca si Steaua si Dinamo in Romania, asa ca stiam foarte bine miza acestui meci. Dupa aceasta victorie speram ca fanii sa vina in numar mai mare la stadion, si speram sa le dam motiv sa vina si dupa meciul urmator de la Guarani."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 02 Sep 2011, 13:29

---
Last edited by zeze28 on 02 Sep 2011, 15:25, edited 1 time in total.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Patryck_SmackDown » 02 Sep 2011, 13:32

Why? Deja te-ai plictisit?
Image

I <3 Britani Knight
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby zeze28 » 02 Sep 2011, 13:36

Nu, dar vreau sa incerc sa imi iau 2011, sa fac acolo ceva. Daca nu voi reusi voi continua aici deseara, cand ajung acasa.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 02 Sep 2011, 21:30

Guarani - Fortaleza

"Avem un meci dificil, nu trebuie sa ne subestimam adversarii. Nu au ajuns din intamplare pe locul 5, sunt o echipa extrem de periculoasa. Le-am spus asta si baietilor si sper ca au inteles mesajul, avem nevoie de o victorie"

Dupa aproape o jumatate de ora de la startul meciului spusele antrenorului roman se adeverisera, Guarani avand 2-0 prin golurile lui Walter Minhoca din offside si Fabinho in minutele 20 si 26, momente in care Cornelius statea incremenit pe banca. Scorul pauzei a fost stabilit de Jonathan in minutul 40, marcand primul gol al oaspetilor. A urmat o repriza spectaculoasa si plina de goluri, primul venind de la Jonathan in minutul 51, iar 6 minute mai tarziu Adailton marcand golul de 2-3. 8 minute s-au bucurat oaspetii de avantaj, Dao marcand al 3-lea gol al echipei sale. Din minutul 74 s-a rupt tot jocul, Adailton transforman un penalty obtinut tot de el. 5-3 s-a facut in minutul 88, cand Adailton a transformat inca o lovitura de la 11m spre fericirea antrenorului si a fanilor prezenti pe stadion. De la margine s-au aratat 5 minute de prelungiri, marcandu-se inca 3 goluri in acest timp. Bruno Cazarine reducand din diferenta in minutul 90, iar Adailton reusind inca 2 goluri, primul in minutul 93 din penalty iar al doilea in urma unei pase senzationale dete de Jonathan in minutul 95.

"Asa cum am spus si inaintea meciului, a fost un joc greu. Cei ce au urmarit partida de la inceput pana la final stiu ca scorul nu reflecteaza ce s-a intamplat pe teren, unde s-a jucat de la egal la egal. La pauza le-am spus baietilor ca nu nimic de pierdut si l-am introdus si pe Adailton in locul lui Saulo pentru a juca cu 3 atacanti. Nu am ce comenta la primul gol marcat de ei, cel din offside. Nu ma pot plange de arbitraj, sa nu uitam ca si noi am obtinut puncte in urma greselilor de arbitraj. Ma bucur pentru aceasta victorie, dar ma bucur mai mult pentru Jonathan, l-am cumparat cu doar 18.000$ si nimeni nu credea in el, a dovedit ce stie marcand doua goluri. Adailton trece deasemenea printr-o forma grozava, are doar 18 ani si sunt sigur ca va ajunge un star."

Jonathan: "Ma bucur ca mi s-a acordat incredere si ca am fost trimis in primul 11, cred ca am dovedit ca merit sa fiu aici. Am marcat 7 goluri, nu cred ca orice echipa poate face asta, iar cei de la Guarani nu sunt o echipa slaba."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 02 Sep 2011, 22:18

Iunie & Iulie Review:

Meciuri:

Meci 1: Sao Caentao 0-1 Fortaleza
Marcatori: Adailton

Meci 2: Fortaleza 4-2 Juventude
Marcatori: Adailton x3; Luiz Carlos

Meci 3: Figuirense 0-2 Fortaleza
Marcatori: Cristian; Luiz Carlos

Meci 4: Fortaleza 2-2 Al. Goianiense
Marcatori: Guto; Saulo

Meci 5: Fortaleza 1-1 Vasco
Marcatori: Saulo

Meci 6: Ceara 2-3 Fortaleza
Marcatori: Saulo; Jonathan; Jailson

Meci 7: Guarani 4-7 Fortaleza
Marcatori: Jonathan x2; Adailton x5

Victorii: 5 --- Egaluri: 2 --- Infrangeri: 0

________________________________________________________________________________________________

Transferuri:

Jonathan: Santo Andre --> Fortaleza --- 18.000$
Eric: Sao Paulo --> Fortaleza --- 170.000$
Cecinha: Rapid --> Sao Paulo --- 450.000$
Guto: Fortaleza --> Corinthias --- 525.000$
Regis: Fortaleza --> FC America --- 700.000$
Gilmak: Fortaleza --> Rio Ave --- 170.000$

Recorduri:

Cel mai mare scor al echipei: Guarani 4-7 Fortaleza
Cel mai tanar marcator: Adailton - 18 ani 189 zile (vs Sao Caentao)
Cel mai batran marcator: Cristian - 29 ani 303 zile (vs Figuirense)
Cel mai rapid gol marcat: Adailton - min. 10 sec 32 (vs Juventude)
Cel mai bun marcator intr-un meci: Adailton - 5 goluri (vs Guarani)

Pareri?
Last edited by zeze28 on 02 Sep 2011, 22:27, edited 1 time in total.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Patryck_SmackDown » 02 Sep 2011, 22:20

Interesant. Mai joci acel sistem ciudat cu 3 fundasi ?
Image

I <3 Britani Knight
Patryck_SmackDown
moderator

Postby zeze28 » 02 Sep 2011, 22:29

Da, formula e aceasi ca mai sus. Dupa meciul pe care urmeaza sa il joc voi pune o poza cu lotul si tactica, ca trebuie sa ii fac loc si lui Cecinha.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Patryck_SmackDown » 02 Sep 2011, 22:30

Nu pricep cum poti sa ai reultate cu 3 fundasi si un mijlocas de inchidere...ai instructiuni speciale pentru jucatori? sau respecta doar instructiuni generale? ( cele din tactica )
Image

I <3 Britani Knight
Patryck_SmackDown
moderator

Postby zeze28 » 02 Sep 2011, 23:26

Da, pentru unii am indicatii speciale. Am obisnuit sa joc cu tactica asta din FM08 de la Steaua, cand aveam 3 atacanti care marcau des si nu aveam alta metoda pentru a juca cu ei, atunci foloseam 3-3-1-3. Clasamentul e dupa ultima etapa, in care am pierdut. Pot spune ca momentan echipa merge bine in ofensiva, 21 de goluri marcate, problemele apar in aparare, 14 goluri primite...

http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... ament1.jpg
http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... do/lot.jpg
______________________________________________________________________________________________

Cesinha in Brazilia

In ziua meciului cu cei de la Bragantino, Cesinha are dreptul de a juca pentru cei de la Fortaleza. Brazilianul este prezentat oficial intr-o conferinta de presa, insa nu este apt pentru meciul ce urma sa aiba loc.
Image
"L-am asteptat de doua saptamani pe Cesinha, sunt foarte fericit ca a ajuns la club. Din pacate nu se va regasi in lotul din aceasta seara, si probabil nici in cel pentru urmatorul meci. Inca este usor accidentat si prefer sa joace cand este apt 100%, nu vreau sa il fortez in aceste momente. Este cu siguranta cel mai important jucator pe care am reusit sa il aduc pana in acest moment."

Cesinha: "Ma bucur ca m-am intors in sfarsit acasa, in Brazilia. Stiu ce a facut Cornelius pana in acest moment pentru echipa, si sunt foarte bucuros sa ma regasesc si eu in lotul sau. Voi da tot ce am mai bun pentru Fortaleza si sper ca la finalul sezonului sa promovam. Plecarea de la Rapid a fost vazuta de multi ca un pas inapoi pentru mine, insa aici in Brazilia ma simt intradevar acasa si sezonul viitor sper sa ne batem cu adevaratele forte de aici."
______________________________________________________________________________________________
Fortaleza - Bragantino

Odata cu inceputul lunii August apar si problemele pentru Cornelius, care intampina dificultati serioase cu echipa de pe locul 18. Oaspetii au facut un meci senzational, reusind sa castige in fata celor de la Fortaleza cu scorul de 3-1. In minutele 25 si 33 Danilo Bueno a reusit sa marcheze de doua ori in urma a doua contra-atacuri, iar in minutul 48 Juninho a marcat pentru 3-0. Introdus la pauza in locul lui Jonathan, Eric a mai spalat din rusinea acestui meci marcand golul de onoare in minutul 73.

"Nu ma asteptam la asa ceva. Echipa a fost prea relaxata, i-am privit de sus pe cei de la Bragantino si asta ne-a costat. Am primit doua goluri pe doua contra-atacuri, momente in care apararea noastra a fost adormita, parca nici nu ar fi fost acolo, insa nu am ce sa le reprosez baietilor. Au reusit 7 meciuri fara infrangere, 5 victorii, nu le pot reprosa nimic. Trebuie sa trecem cat mai rapid peste acest meci, sa il uitam. E bine ca ne-a readus cu picioarele pe pamant."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Patryck_SmackDown » 03 Sep 2011, 00:43

Ma miram sa joci fara indicatii speciala la un sistem cu 3 fudasi.
Image

I <3 Britani Knight
Patryck_SmackDown
moderator

Postby zeze28 » 03 Sep 2011, 00:54

Ai fi si mai mirat daca ai sti ce indicatii folosesc, pot spune ca sunt putin cam nepotrivite, dar aduc rezultate.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby CageChristian » 03 Sep 2011, 01:11

Cât ai bugetul de transferuri ?
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby zeze28 » 03 Sep 2011, 10:50

La inceput aveam 36.500$, acum am 459.000$ dupa un transfer de 805k, din pacate ma primit doar vreo 300k din el.. Urmeaza sa dau un jucator, sper eu, pe minim 2 miniloane, si sper sa incasez ceva mai mult daca il dau.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Style » 11 Sep 2011, 17:11

Te mai ocupi?
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal