Shocker wrote:Cariera lui Brock Lesnar in MMA nu este una foarte lunga, dar este probabil cea mai exponentiala din istoria sportului.
cine a scris fraza asta ori nu gandeste, ori habar n-are despre ce scrie.
Brock este un luptator care a fost sub ochiul criticilor de la inceputul carierei, multi spunand ca nu are ce cauta la nivelul care este, luptele de calibrul mare fiindui oferite din cauza faptului ca Lesnar este un renume international – datorita timpului sau din WWE. In ciuda criticilor , Lesnar este un fost campion mondial si asta nimeni nu poate sa nege.
criticii au avut dreptate tot timpul. victoriile lui Lesnar au venit doar datorita marimii sale. a batut unul care nu a reprezentat niciodata ceva in MMA, doi care erau cu 10-15 kg mai mici, iar in ultima victorie a fost batut clar in prima runda, norocul lui a fost ca adversarul era praf si abia era in stare sa respire in a doua. dpdv al tehnicii, Lesnar e zero clar. penibil la striking (mai ales la defense), jiu-jitsu aproape zero, wrestling care functioneaza doar impotriva celor mai mici. e un super heavyweight care a batut 4 heavyweights, si a pierdut cu 3. si nu merita meciurile care le-a avut, asta e foarte clar.
Patryck_SmackDown wrote:Oricum , meciul m-a dezamagit. Ma asteptam sa vad macar 3 reprize , la cata reclama a avut , parea un super fight , dar nu mi sa parut deloc asa. Doua lovituri de genunchi si un picior bine plasat l-au pus in cur pe Lesnar , apoi loviturile lui Overeem l-au terminat. Poate ca daca nu suferea probelemele alea de sanatate , Lesnar mai evolua un pic , desi nu cred ca rezultatul ar fi fost altul. Drept este ca s-a retras cu un record pozitiv , 5-3 , si cu un titlu de UFC Heavyweight .
cand un meci intre heavyweights nu se termina in primele 2 runde, de obicei e un dezastru total. te uiti la meciurile lor pentru ca stii ca au forta si vrei sa vezi ko-ul. si daca nu vine in prima runda, dupa aia nu mai sunt in stare de nimic. asa e in MMA, na, in box vezi 12 runde de jogging. ah, Lesnar are un broken rib dupa liver kick-ul lui Reem. 5-3ul lui Lesnar nu inseamna nimic.
Acum cu retragerea lui , tot apar zvonuri ca cica ar revenii in WWE.
exclus.
kraven wrote:Lesnar era ceva în WWE . În UFC e un fel de Cena .
ce @%#$^ mea era Lesnar in WWE? un gunoi overrated. la fel a fost si in UFC.
AleXXander wrote:Dezamagitor meciul. Am ramas pana la ora aia tocmai in speranta ca va fi un ME misto. Cel putin pe mine m-a uimit discursul si retragerea de dupa meci. I-am si zis lui kill3r pe conferinta ca nu ma asteptam, el zicea ca se astepta.
Oricum, Brock Lesnar ar putea reveni pentru un program scurt si lejer in WWE. Ar primi destui bani si oricum vrea sa fie in centrul atentiei.
Lesnar are milioane de dolari pe care nu-i foloseste la nimic. lui ii place sa stea retras, izolat. nu face nimic cu banii, deci ii ajung pana moare fara probleme. el a plecat din wrestling ca deja ajunsese in top. a incercat in fotbal american, si desi avea potential, n-a continuat ca n-a fost ales in prima echipa de la inceput. in UFC a pierdut centura, a avut probleme de sanatate, si infrangerea cu Reem n-a facut decat sa-i confirme ca nu e in top si ca nu va fi vreodata. pt el asta inseamna ca nu mai are motive sa ramana.
asta cu centrul atentiei nu stiu de unde ai scos-o. Lesnar niciodata n-a facut ceva sa iasa in evidenta. in toata perioada in care a fost in UFC a facut minimul necesar pt presa. e doar personalitatea lui, orice face duce la controverse. si de bani n-are nevoie. nu revine in WWE, in 2012 cu siguranta, iar daca o face dupa ar fi doar ceva in stilul The Rock.