Primele patru reprize au fost oarecum echilibrate, cu un plus pentru Lucian. El a resuit sa castige trei din patru reprize cu 10-9, iar in cea de-a patra repriza arbitrii au decis egalitate, 10-10. Cea de-a cincea runda i-a apartinut irlandezului cu 10 la 9. In runda a sasea, Lucian a preluat total controlul meciului. Primul avertisment a fost un croseu de stanga la ficat care l-a trimis pe Magee la podea pentru prima oara.
Meciul a continuat la fel si in urmatoarea runda. Bute a inceput sa fie din ce in ce mai ofensiv si l-a mai trimis de doua ori la podea pe Magee, care a fost salvat de gong si a reusit cu greu sa mai continue. Meciul s-a echilibrat in urmatoarele doua runde, iar irlandezul a revenit si a incercat sa surprinda cu cateva lovituri, insa Bute si-a pastrat concentrarea si a contraatacat corespunzator.
Repriza a zecea a fost cea norocoasa pentru Lucian, care l-a pus pentru a patra oara la pamant pe irlandez, de data asta pentru ultima oara, reusind sa castige prin KO pentru a sasea oara de cand detine titlul IBF. Lucian l-a invins pe irlandez cu un uppercut de stanga in barbie, dupa ce il tatonase cu uppercuturi la ficat.
"Buna dimineata romani. Multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi si v-ati trezit din nou de dimineata ca sa ma sustineti ! Va iubesc si va multumesc ! Sunt multumit de meciul facut. A fost greu pentru ca Magee si-a dorit foarte mult centura si a atacat mult".
"Sunt fericit pentru spectacolul pe care l-am oferit. E o onoare pentru mine ca am reusit sa ii fac pe romani fericiti. Nu stiu ce va urma, sper ca in aceasta vara sa boxez in Romania. Imi doresc foarte mult sa boxez in tara".
"Am muncit foarte mult pentru meciul acesta. Nu am fost in Miami pentru vacanta. Am studiat adversarul. Primele reprize l-am tatonat si apoi mi-am dat drumul. Eram pregatit pentru un meci ce 12 reprize. Niciodata nu-mi subestimez adversarul. Le multumesc romanilor", a spus Lucian Bute dupa meci.
~~~
Felicitari Bute !