A le mele Spania : Barca (am vazut toti jucatori de la ea in realitate , e echipa mea de suflet) Anglia :Liverpool(Steven Gerrard si Fernando Torres FTW) si putin Chelsea Germania:Bayern Olanda:Ajax Italia:Inter America:LA Galaxy
Anglia ( Chelsea echipa cu care tin de la 9 ani :X) jucator Frank Lampard Spania Barcelona Franta Lyon Germania : Bayern Munchen Olanda Ajax Portugalia Benfica Argentina Estudiantes
Anglia: Liverpool(tin cu ei de la 6 ani si jucatorul preferat este Steven Gerrard) Spania:Barcelona(Messi fore the win) Franta:Olimpique Lyon Olanda:Ajax Amsterdam(Suarez FTW) Portugalia:Porto Germania:Bayern Munchen(robben FTW) Italia:Milan(Ronaldinho FTW) Brazilia:Sau Paulo Argentina:Boca Juniors(maradona FTW)
Anglia - Chelsea - Drogba Franta - Lyon - Juninho (chiar daca s-a retras) Spania - Barcelona - David Villa Germania - Bayern - Robben Olanda - AZ Alkmaar - Schaars Romania - FC Timisoara - Mansour Italia - Inter Milano - Wesley Sneijder Grecia - Panathinaikos - Karagounis Rusia - Zenit .
Daca nu va deranjeaza, aici nu e un thread in care toti sa ne spunem favoritele.Va rog, daca se poate, sa discutati la subiect.Discutati tot ce vreti despre campionatele externe (Amicalele echipelor, Transferuri, Jucatori etc...)