''Prostu de Villas-Boas''.....da vad ca le ai cu fotbalul....cum nu merge bine cateva meciuri echipa....gata e prost antrenorul....mentalitate romaneasca ce sa faci?
Atunci, cum sa-l vanda pe Drogba ? Ar trebui tinut inca 1-2 sezoane. Lampard nu merita sa fie rezerva sau sa nu joace deloc intr-un meci, pentru cate a facut pentru club. Si da, l-a pus pe lista de transferuri motivand ca e lent si Villas Boas prefera un joc in viteza... Ma mir ca nu-l tine rezerva si pe Terry, sau sa-l puna la vanzare si pe el, sa fie un lucru facut complet. Si nici vanzarea lui David Luiz nu o inteleg... Sper sa vina Hiddink cat mai repede ! @John_Cena, de cand nu a mai fost Chelsea pe 5 si la 10 puncte de locul 1, dupa 14 etape? Daca tie iti place situatia actuala, ramai cu ea si cu marele AVB.
Last edited by BlueLegend on 12 Dec 2011, 21:31, edited 2 times in total.
Blue is the colour, football is the game We're all together and winning is our aim
Dati-i ma omului o sansa.Uite de asta a ajuns fotbalul romanesc unde a ajuns, din pct de vedere al antrenorilor.Ii schimba dupa primele meciuri mai slabe.La Chelsea se realizeaza oarecum un schimb de generatii, e normal sa nu mearga totul ca la carte.Credeti ca mie imi convine vazandu-l pe jucatorul meu preferat cum sta pe banca??Insa eu am incredere in acest om pentru ca simt ca va face lucruri marete la Chelsea.Ii trebuie doar putin timp de reconstructie.V-am zis: veti vedea o alta Chelsea dupa perioada de transferuri din iarna.
Cu lotul actual trebuia sa aiba o echipa cam in felu asta : Cech - Bosingwa , Terry , Alex , Cole - Essien , Ramires , Lampard - Malouda , Drogba , Anelka(Kalou)
Eu vad o noua Chelsea inca de pe acum, si nu pare una prea extraordinara. Incep sa numai vad spiritul lui Chelsea in aproape niciun meci. Si daca pierde cu Shitty azi, eu zic ca Villas-Boas are zilele numarate, ca antrenor a lui Chelsea. Am mai vazut o stire cum ca i-ar fi obligat pe jucatori sa vina toti la el si sa se bucure impreuna, dupa ce marcheaza. Asta e semn de disperare. Plus ca nici n-au plecat inca, si deja i-a pus pe Anelka si Alex sa-si stranga lucrurile din vestiare si le-a interzis sa mai parcheze la stadion in spatiul special rezervat jucatorilor. Nu asa te comporti cu 2 jucatori care totusi au facut ceva pentru Chelsea in perioada cat au avut contract cu Chelsea, si care urmeaza sa plece, umulindu-i in fata celorlalti. Anelka trebuia pastrat, la fel si Alex, tot cam 1-2 sezoane cel putin. Alex facea cuplu bun cu Terry in centrul defensivei.
Heart Break Kid wrote:Cu lotul actual trebuia sa aiba o echipa cam in felu asta : Cech - Bosingwa , Terry , Alex , Cole - Essien , Ramires , Lampard - Malouda , Drogba , Anelka(Kalou)
Blue is the colour, football is the game We're all together and winning is our aim
@ CIOCIO. termina cu panaramele tale,nu te baga nimeni in seama. Ia zi,de unde si pana unde am zis ca sunt eu mare fan Milan ? Esti praf rau ba baiatule.