by AleXXander » 12 Sep 2010, 13:19
Primele doua variante din poll nu le-am urmarit. N-am vazut mai nimic din ele, poate doar cate ceva de pe la WM.
Attitude Era alaturi de Invasion Era au fost cele mai tari din istorie. Pot spune ca a fost buna si WWE Era pana la un anumit moment, adica pana prin 2007.
Sfarsitul Attitude Era a fost la WM X-Seven, iar mai apoi a inceput cea pe care o consider cea mai buna era din WWE, atunci avand loc poate cel mai important moment din istoria pro-wrestlingului, adica cumpararea WCW. Feud-ul dintre familia McMahon, Vince cu WWF-ul pe atunci, Stephanie cu ECDub'-ul si Shane cu WCW-ul a fost unul dintre cele mai tari ever. Pacat insa ca dupa aceea doar cativa au reusit in WWE, restul fiind pastrati pentru jobbat, exemplu Lance Storm, care a fost super tare, insa in WWE i-au dat un streak de infrangeri aiurea. DDP la fel, bagat in aiureli, el fiind unul dintre cei mai carismatici wrestleri din cati au existat. Vinnie si-a mai batut joc apoi si de nWo.
Cel mai tare an din WWE a fost 2001, anul in care au fost foarte tari toate PPV-urile, incepand cu cel mai bun Royal Rumble din istorie, adica cel din 2001, continuand cu cel mai bun No Way Out, care cuprinde acel Three Stages of Hell match memorabil. WrestleMania X-Seven, de departe cel mai bun din istorie. King of The Ring 2001, dupa parerea mea cel mai bun ever, cu toate ca unii ar putea zice ca cel din 98 a fost, plus acel Street Fight magnific dintre Angle si Shane.
WWF Invasion 2001 a fost PPV-ul cu unele dintre cele mai mari vanzari din istorie. Main Event-ul a fost unul magnific, chiar daca meciul n-a fost cine stie ce, atmosfera si tot ceea ce tinea de story a fost foarte tare.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan