_____________________________________________ Pedegree-ul e doar un "double underhook facebuster". --------------------------------------------------------------- Nu e nimic special la el.
@Slash Pedegreeul e praf!Ce daca il face HHH?Uite il fac si eu tot o mare prostie ramane!Esti cel mai tampit mark din cati am vazut! Sweet Chin Music e o manevra super tare si super eficienta!Thank you Shawn!
Sig by Robert Turn it up, Wanna hear it pumping,the beat is on fire Burn it up,all the way up
____________________________________ Nici Attitude Adjustment nu e mare lucru ! -------------------------------------------------- E doar un "Fireman's Carry". Sa fim seriosi !
este un crucifix powerbomb, miscare interesanta si destul de rara a mai fost folosita de (si mai este): Scott Hall (razor's edge) Hernandez (border toss) si probabil si altii dar nu imi amintesc eu
Stone Cold Stunner era manevra de final a lui Stone Cold Steve Austin...Eu cred ca cea mai tare manevra ar fi Sweet Chin Music, RKO si GTS daca este executat corect. Pedigree-ul ar fi o manevra tare dar Triple H nu o face asa cum trebuie...Oricine ar putea sa se ridice dupa acea manevra
_________________ OMG ! Ce oameni... ----------------------- Sa revenim la subiect ! Care superstar/diva credeti ca ar trebui sa-si schimbe Finisher-ul ?