CHIKARA FAQ - LEARN
Q: Care este defapt numele companiei: CHIKARA, Chikara Pro Wrestling sau Chikara Wrestle Factory ?
A: CHIKARA este numele companiei noastre de wrestling. Chikara Wrestle Factory este tot sub autoritatea noastra insa este "scoala" noastra ce se afla tot in Philadelphia. O sa fi uimit cati oameni confunda asta.
Q: Promotia s-a numit in trecut si Chikara Pro ?
A: Nu. Dar se afla un numar mare de fani care ne-au ascociat cu federatii ca Michinoku Pro sau Osaka Pro, de aici rezultand sufixul de "Pro".
Q: Pot sa debutez in CHIKARA?
A: Nu chiar. In orice caz, poti aplica la scoala noastra de wrestling, care se numeste dupa cum am zis mai sus Chikara Wrestle Factory.
Q: Imi place budinca.
A: Asta cu siguranta nu e o intrebare.
Q: Ce inseamna "Campeones de Parejas?"
A: Aceasta fraza este in spaniola pentru "Tag Team Campions".
Q: Ce au de a face "punctele" cu sansele la centura?
A: Pentru a deveni adepta pentru CHIKARA's Campeonatos de Parejas, o echipa trebuie sa acumuleze trei astfel de "puncte", sau mai direct, ei trebuie sa castige 3 meciuri la echipe, unul dupa altul. Daca o echipa da gres, sa zicem ca are doar doua puncte, apoi pierde meciul, ei vor pierde punctele acumulate si vor incepe iarasi de la zero.
Q: De ce arbitrul inumara pana la douazeci cand un wrestler este la podea, si nu pana la zece cum este normal ?
A: Pentru ca cele mai multe din meciurile CHIKARA sunt conduse de regulile Lucha Libre, nu ale Pro-Wrestlingului.
Q: Mike Quackenbush chiar a scris o carte ?
A: Da. De fapt, el a scris mult mai multe. "Fantastic Finishers" a aparut in 1998 ca o editie speciala a revistei Inside Wrestling, iar in 2001 a aparut "Headquarters". Ultima sa carte, "Secret Identity" a fost scoasa pe piata in Septembrie lui 2004.
Q: Cum fac rost de e-mailul CHIKARA ?
A: Doar trimite-mi un mail la adresa chikarawrestling@aol.com si scrie ca titlu de subiect: "Add Me!"
Q: De ce sunt atat de multe meciuri in CHIKARA cu 6-oameni (sau 8-oameni) in cele tag team ?
A: Pentru ca ele sunt specialitatea noastra. Ele pot da un plus meciului prin actiunde, creativitate si spectacol.
Q: Cine poate lupta in tournamentul Young Lions Cup ?
A: Acest turneu permite intrarea a oricarui wrestler, cu varsta de 25 de ani sau mai mic.
Q: As vrea sa am toate melodiile wrestlerilor pe care le folosesc la intrare. Unde le pot gasi ?
A: Nu toate dintre ele sunt elodii comerciale. Cele pe care le poti gasii oriunde pe internet sunt "Hey Sandy" by Polaris (Chuck Taylor theme), "God is God" by Laiboch (Hallowicked theme), "Ants Marching" by Dave Matthews Band (Colony theme), "Blue Monday" by Orgy (Icarus theme), "Tearing the Veil from Grace" by Cradle of Filth (UltraMantis theme), "Break it Down Again" by Tears for Fears (Mike Quackenbush theme), "Beat It" by Fall Out Boy (3.0 theme)
si "Engel" by Rammstein (BDK theme).
Q: Sunt poze cu wrestlerii care poarta masti fara acestea ?
A: Sigur ca da. Parintii lor probabil ca au o gramada.