S-ar putea sa fie Y = Year , 2nd = 2 , January = J = Y2J si Monda(Y) (2)nd (J)anuary. Ar fi bine sa fie ambele, dar de preferat sper sa revina Jericho.
Ar fi tare sa fie Jericho, dar s-ar putea sa fie si ceva mai mare, probabil vom mai vedea cateva promo-uri in urmatoarele saptamani, dupa aia ne vom da seama mai bine.
Nu stiu cat de adevarata e treaba cu Chris Jericho , poate fi ca anul trecut un Sting si Undertaker. Oricum promo-ul suna ceva mai dark , cu sfarsitul lumii si chestii din astea , ceea ce suna a Taker. Oricum eu sper sa fie vorba despre Chris.
acum interpreteaza ce spune copilul in promo si lamureste-ma ce legatura au cu undertaker. care e treaba cu 'end of the world' ? eu am zis ceva pe 365 despre cum inteleg eu 'end of the world'. sunt curios cum inteleg cei care spun ca e taker sau altcineva.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
Este mai bun acest titlu, deoarece nu se stie clar daca va reveni Jericho. Eu asa am citit pe un site. Undertaker nu cred ca are cum, daca ar fi facut un promo in care sa revina Taker, ar fi facut ceva mai dark, cum a fost anul trecut. Sa speram ca va fi Chris..
Parerea mea este ca daca revine Jericho nu revine singur.Sunt convins ca pe langa el mai exista cel putin un om care sa isi faca aparitia pe 2 Ianuarie.
Oricum, Jericho cred ca va reveni, daca va reveni, complet schimbat, cu un gimmick complet nou....