Christian vs Jericho vs Edge vs Benoit

Oricine vs Oricine in orice meci vrei tu !

Moderators: Style, Smythe

Care e mai bun?

Christian
0
No votes
Chris Jericho
9
69%
Edge
2
15%
Chris Benoit
2
15%

Total votes : 13

Christian vs Jericho vs Edge vs Benoit

Postby Style » 21 Mar 2011, 12:32

Mi s-a parut interesant , pentru ca sunt wrestleri foarte cunoscuti si au marcat WWE-ul in ultimul deceniu. Un alt motiv pentru care am ales , este ca toti 4 sunt din Canada (l-as fi pus si pe Bret ,dar nu multi au vazut meciuri de-ale lui) . Vreau argumente solide si sa nu se ajunga la jigniri.
Start Vot.
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Re: Christian vs Jericho vs Edge vs Benoit

Postby Smythe » 21 Mar 2011, 12:40

Benoit - a fost un worker extraordinar insa ceea ce ia lipsit a fost talentul la microfon . R.I.P !!!
Christian - a avut mult perioade bune in cariera : echipa cu EDGE , feudurile cu Cena si Jericho , perioada din TNA insa ii lipseste un titlu mondial in WWE .
EDGE - el nu mai e ce a fost , in ring nu prea mai scoate meciuri asa bune (la ala cu ziggler de la rumble a aratat ca daca vrea mai poate) , iar in postura de face nu mi se pare cine stie ce .
Jericho - mi se pare un wrestler complet , nu mai are rost sa ii enumar feudurile si momentele glorioase din cariera , el poate sa mai duca lejer inca 5 ani .

VOT Jericho
Image
Smythe
Mysterious

User Title: Y2K

Postby Style » 21 Mar 2011, 13:04

Benoit - Personal , mi-a placut destul de mult Benoit , mi s-a parut unul dintre cei mai tehnici wrestleri alaturi de Jericho din Pro-W . Oricum el putea deveni primul om care a detinut toate cele 3 centuri supreme ale WWE-ului ( ECW, WWE si WHC) ,dar moartea l-a impiedicat .
Edge -Feudul care l-a transformat in Main-Eventer a fost cel cu Cena , a fost unul dintre cele mai bune feuduri si ale lui , dar si a lui Cena . Ca heel este tare , dar ca face nu prea e asa special , la microfon este foarte bun . Insa totusi gimmickul de "Ultimate Opportunist" a fost cel mai bun.
Christian -Este destul de charismatic, daca WWE-ul l-ar promova , ar putea scoate destul de multi bani pe urma lui . Este bun in ring si este destul de bun la microfon si ca si look e tare.
Jericho - Exact cum a spus Joker , e un wrestler complet , la mic e formidabil. Totusi mie mi-ar place sa revina si sa mai castige o centura.

Votul meu merge la Jericho
Image
Style
moderator

Postby Robertyz » 21 Mar 2011, 15:50

De asemenea votez cu Y2J.Este un wrestler complet ( ring skills + mick skills de nota 12 ) :D
TEAM FOREHEAD

Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
Robertyz
VIP

User Title: The Reaper

Postby Smythe » 21 Mar 2011, 18:48

mi s-a parut unul dintre cei mai tehnici wrestleri alaturi de Jericho din Pro-W

Poate alaturi de Kurt Angle .
Image
Smythe
Mysterious

User Title: Y2K

Postby AdrianIlie » 21 Mar 2011, 19:27

OFF: Kurt Angle si Chris Benoit sunt cei mai tehnici wrestleri, iar meciurile lor sunt de admirat.
On: Benoit este tehnic si la microfon este ok, pacat ca s-a sinucis, nu stiu ce a fost in capul lui. Christian si Edge mi se par 2 wrestleri foarte asemanatori, doar palmaresul ii diferenteaza si faptul ca lui Edge nu ii sta prea bine ca Face, in schimb este un heel veritabil, in timp ce Christian ii sta foarte bine in ambele faze. Chris Jericho este printre cei mai bun wrestleri din istorie. In ring se descurca foarte bine, iar la microfon cred ca este cel mai bun din Pro W. Eu ii dau votul lui Y2J, dar cred ca si ceilalti sunt wrestleri foarte buni si este o alegere destul de grea.
Image
Ex AdrianIlie
AdrianIlie
Main Eventer

User Title: Undertaker

Postby Style » 21 Mar 2011, 20:08

JøKє®™ wrote:
mi s-a parut unul dintre cei mai tehnici wrestleri alaturi de Jericho din Pro-W

Poate alaturi de Kurt Angle .

Voiam sa fiu in tema , ca asa ar fi multi wrestleri tehici , l-am pus pe Jericho pentru si el inclus in batalia asta.
Image
Style
moderator

Postby MTN2K10 » 21 Mar 2011, 22:42

AdrianIlie wrote:OFF: Kurt Angle si Chris Benoit sunt cei mai tehnici wrestleri, iar meciurile lor sunt de admirat.
On: Benoit este tehnic si la microfon este ok, pacat ca s-a sinucis, nu stiu ce a fost in capul lui. Christian si Edge mi se par 2 wrestleri foarte asemanatori, doar palmaresul ii diferenteaza si faptul ca lui Edge nu ii sta prea bine ca Face, in schimb este un heel veritabil, in timp ce Christian ii sta foarte bine in ambele faze. Chris Jericho este printre cei mai bun wrestleri din istorie. In ring se descurca foarte bine, iar la microfon cred ca este cel mai bun din Pro W. Eu ii dau votul lui Y2J, dar cred ca si ceilalti sunt wrestleri foarte buni si este o alegere destul de grea.

un glont cat varful unghiei si o boala care ii afecteaza creierul , imbatranindu-l mai rapid .
Image
MTN2K10
dodolinaa

User Title: -pd iz justacopyofme

Postby Robertyz » 22 Mar 2011, 17:40

Chris Benoit = A facut multe pentru wrestling, dar pentru faptul ca s-a sinucis.Fuck.
TEAM FOREHEAD

Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
Robertyz
VIP

User Title: The Reaper

Postby Crypt36 » 22 Mar 2011, 17:50

8bullets wrote:un glont cat varful unghiei si o boala care ii afecteaza creierul , imbatranindu-l mai rapid .

Esti tu sigur ca s-a impuscat? :)
Mai cerceteaza oleaca google-ul ;)
Image
Crypt36
Campion

User Title: The Atheist Gangster

Postby Add94™ » 23 Mar 2011, 21:55

Chris Jericho -

Argument "I am the best in the world at what I do"
Once in a LifeTime
Add94™