Cand aud un nume pe care nu-l stiu intr-un film si nu stiu despre cine e vorba, trebuie sa caut pe wikipedia.
Vreau ca lucrurile sa stea intr-un fel, chiar daca asta nu inseamna neaparat in ordine.
Nu pot sa sar peste un episod la vreun serial.
De fiecare data cand plec de acasa, testez usa de vreo 3 ori chiar daca stiu ca am inchis-o.

CALINOI™ wrote:
-Eu mereu ingramadesc cate lucruri pot in buzunarul stang...chiar daca nu au nici o legatura intre ele.Probabil ca fac asta pentru ca sunt stangaci...

Hopsin wrote: Cand aud un nume pe care nu-l stiu intr-un film si nu stiu despre cine e vorba, trebuie sa caut pe wikipedia.
Vreau ca lucrurile sa stea intr-un fel, chiar daca asta nu inseamna neaparat in ordine.
De fiecare data cand plec de acasa, testez usa de vreo 3 ori chiar daca stiu ca am inchis-o.
-La inceputul fiecarui an: "Anul acesta ma pun pe invatat" dar nu se intampla niciodata cum vreau eu.

CageChristian wrote:Când mă duc să mă cac, verific dacă am hârtie igienică după ce am început procesul.
Mizley wrote:-Am prostul obicei sa zic "Ce ai zis?" sau "Poftim?" cand am inteles perfect tot ce a zis persoana respectiva.

CageChristian wrote:Când mă duc să mă cac, verific dacă am hârtie igienică după ce am început procesul.
Cand sting tigara, de fiecare data o calc, chiar daca fumez afara.

Hopsin wrote: Vreau ca lucrurile sa stea intr-un fel, chiar daca asta nu inseamna neaparat in ordine.
Imi place ca telefonul sa stea in buzunarul drept si cheile in cel stang.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests