Crawley Town - JUST A DREAM ?!

Lock-on

Crawley Town - JUST A DREAM ?!

Postby Marko » 02 Feb 2012, 19:03

Image

Este luna iulie 2011 , cu putin timp inainte de inceperea noilor sezoane . Iar povestea mea incepe la un club mic din Anglia , un club ce nu inseamna nimic pentru fotbalul englez .. CRAWLEY TOWN !
Proaspat promovata in liga a 4-a , este chiar prima lor participare in aceasta liga . Crawley , mereu s-a zbatut in ligile 5-6 , iar singura realizare din istoria lor , este un meci de acum cativa ani cu Manchester United , din cupa ligii . Iar de atunci , intreg orasul viseaza ca intr-o zi , sa poata sa ii mai vada vreodata pe magnificii lui Ferguson live . Iar eu a, am decis sa ii preiau . Iar declaratia mea a fost una socanta , sau amuzanta , multe ziare locale luand in deradere tot ce am spus .

Marco : " Buna seara tuturor ! Sunt aici , pentru a va comunica oficial ca am semnat cu clubul ! Multe lume se mira ca un tanar de 26 de ani a venit aici antrenor , insa a fost alegerea conducerii . Ei bine , Crawley este la prima participare in liga a 4-a , asa ca va dati seama ca asteptarile sunt destul de mici .. e un club ce se chinuie sa supravietuiasca , iar o fanii spera din suflet ca echipa sa ramana in al 4-lea esalon . Dar , eu am ganduri mari ! Chiar foarte mari ! Toti vor spune ca sunt simple vise , dar prefer sa imi traiesc visele ..
Pe scurt , eu le spun fanilor ca in sederea mea la echipa , care sper sa fie de lunga durata , vor apuca sa vada pe acest stadion echipe ca Chelsea , Manchester United sau Arsenal ! Si da , prin asta spun ca vreau ca in viitor echipa sa fie in prima liga ! "

Reporter : " Poftim ?! Cred ca glumiti .. Crawley e un club de ligi inferioare , e o performanta foarte mare ca Crawley se afla chiar in liga a 4-a . Poate chiar o promovare in liga a 3-a , cotata foarte slab , ar fi o minune .. "

Marco : " Da ! E o minune ca o echipa asa minuscula ca Crawley e in aceasta liga ! Dar eu vreau sa sper , si imi place sa cred in minuni ! Imi asum toate criticile si mirarile , dar asta este telul meu ! Veti vedea despre ce vorbesc ! "

Astfel ca munca mea a inceput . Stiam ca va fi dificil chiar sa ii mentin in liga a 4-a , ce sa mai vorbesc de o promovare , care ar fi o adevarata sarbatoare printre fani !

Bugetul din pacate a fost foarte mic , 100K , asa ca m-am axat doar pe oameni liberi de contract . Am adus cateva nume noi , dintre care Counago e un jucator foarte bun pentru aceasta liga .

Image

Iar evolutiile din tur au fost destul de bune , peste medie , fanii erau extrem de multumiti . Din pacate suntem iesiti din Cupa ligii si FA Cup , dar totusi suntem in finala Johnstone Paint Trophy (un trofeu dedicat echipelor de la liga a 3-a in jos) cu Wycombe .
In campionat , nu doar ca suntem destul de departe de zona retrogradarii si probabil ca vom ramane in al 4-lea esalon , dar suntem aproape de zona play-off-ului , iar fanii chiar incepeau sa viseze alaturi de mine la liga a 3-a , ce ar fi un record absolut in istoria clubului !

Image

Pareri ?! :mrgreen:
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Re: Crawley Town - JUST A DREAM ?!

Postby BlueLegend » 02 Feb 2012, 19:23

Te-am batut la cap destul de mult cu Crawley in perioada aia, dupa cum observ. :mrgreen:
Bafta!
Blue is the colour, football is the game
Image
We're all together and winning is our aim
BlueLegend
John Terry

User Title: Living Legend

Postby Patryck_SmackDown » 03 Feb 2012, 10:59

Crewley este o echipa surprinzatoare si IRL , sunt curios sa vad cum vei dezvolta echipa.
Image

I <3 Britani Knight
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby Marko » 03 Feb 2012, 15:33

Ei bine , am reusit la finalul turului sa fim pe un incredibil loc 7, ultimul de Play-Off . Orasul chiar visa si umpleau stadionul meci de meci , incurajand din sufelt echipa .

In pauza competitionala reusim sa aducem un jucator extraordinar , ce s-a integrat imediat la echipa si a devenit unul din ce mai buni oameni din campionat . Manchester United ni l-a facut cadou , de la echipa de rezerve , gratuit , cu conditia sa ii platim salariul integral . Este vorba de tanarul OLIVER NORWOOD .

Etapele treceau , iar echipa mergea extraordinar de bine . Asa ca , iata clasamentul final ! O pozitie la care toti doar visau la inceputul sezonului ..

Image

Da ! Eram in Play-Off ! Si aveam o munca extrem de grea ! Puteam forta o minune . Venise semifinala cu Morrecambe ! In tur , echipa a jucat exemplar si le-am administrat un 3-1 in deplasare , iar finala era ca si prinsa . In retur insa Morrecambe forteaza si ne inving cu 2-1 , dar gratie golului in plus intram in finala cu Oxford !

Un meci incendiar , tribunele pline ! Puteam promova la prima noastra participare in liga a 4-a din istorie !

In minutul 13 avem un corner , Sergio Torres bate bine , iar fundasul dreapta al celor de la Oxford isi trimite balonul in propria poarta ! GOOOOOOOOOOOOOOL era 1-0 !
Minutul 22 , Pablo Counago intra in careu , este faultat si se dicteaza PENALTY ! Acelasi Counago , golgeterul echipei isi ia avant , suteaza si .. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL ! 2-0 si fanii lui Crawley declansasera isteria ! Dupa doar 2 minute insa Oxford ne readuce cu picioarele pe pamant si reduc din diferenta ,insa degeaba . In minutul 86 , Scott Davies stabileste scorul final : 3-1 , iar CRAWLEY este pentu prima oara in a 3-a liga ! Fanii scandau numele meu , spunand in gluma " The New Alex Ferguson , the new Red Devils in ENGLAND ! "
Era un vis devenit realitate , le-am dat peste nas tuturor criticilor , eram in liga a 3-a !
Pablo Counago fusese declarat jucatorul favorit al fanilor , iar Norwood pe locul 2 , impreuna cu Sergio Torres ! A fsot cel mai bun sezon din istoria clubului , iar eu am reusit sa ii duc in a 3-a liga la primul meu an la ei !
Acum incepea o munca si mai grea , trebuia sa ne pregati din greu !

PARERI ?! :mrgreen:
Marko
moderator

Postby Patryck_SmackDown » 03 Feb 2012, 15:38

Ma mir ca Pablo Counago a vrut sa vina in liga a4a. ultima oara a jucat la Ipswich. Destul de interesant. Ar fi tare daca ai reusii sa aduci jucatorii dati afara de echipele mari din prima liga , gen Arsenal/Utd/Livpool , ma refer in special la " juniorii" de 18-20 de ani care nu dau sadisfactie si care si-ar dorii sa le dea peste nas fostelor cluburi...mai ales lui Arsene Wenger =))
Image

I <3 Britani Knight
Patryck_SmackDown
moderator

Postby Marko » 03 Feb 2012, 15:40

Asa si incerc , insa sunt foarte multi care nu vor sa negocieze . Incerc din greu sa aduc fete noi , mai ales ca am dat drumul acum la multi jucatori nefolositori si lotul e destul de firav . Obiectivul meu in primul an in liga a 3-a , e evitarea retrogradarii si eventual o clasare la mijlocul clasamentului .
Marko
moderator

Postby Patryck_SmackDown » 03 Feb 2012, 18:05

Vezi , uitate dupa baieii astia 3. Marco Veratti & Marco Capuano de la Pescara , si Adama Diakite de la Padova.
Image

I <3 Britani Knight
Patryck_SmackDown
moderator

Postby Marko » 05 Feb 2012, 11:24

Au plecat foarte multi jucatori , iar eu trebuia sa aduc jucatori noi . Am reusit sa semnam cativa jucatori liberi de contract , asa ca ne pregateam de noul sezon .

Image

Inceputul de sezon a fost slab , iar pe la jumatatea turului ne zbateam la retrogradare . Insa apoi , am inceput antrenmanetele mai dure , iar echipa isi revenea incet-incet . Si o facea chiar bine . In pauza competitionala a venit si tanarul Michael Ngoo , care a cam devenit atacantul nostru de baza , deoarece Counago o tine din accidentare in accidentare si nu se stie cat va mai supravietui la club ..

In timpul returului mi-a venit si o oferta suprinzatoare pentru mine , de la Bolton Wanderers , ce se zbatea pe penultimul loc din prima liga . Insa nici nu imi trecea prin gand sa accept , dupa cate promisiuni am facut aici la Crawley , si vroiam neaparat sa dau peste nas tuturor ce au ras la declaratia mea de presa din prima zi .

Asadar , mai erau aproximativ 15 etape pana la final , iar noi eram pe o pozitie incredibila . Conducerii nu ii venea sa creada si ma laudau incontinuu , iar fanii ma iubeau . Evitarea retrogradarii era aproape realizata , iar fanii sperau la un loc de play-off , insa stiam ca e prea greu acest sezon , totusi e prea departe acest lucru pentru noi .. dar in urmatorii ani , de ce nu ?!

Image
Marko
moderator

Postby Marko » 05 Feb 2012, 12:50

Echipa mergea aproape perfect , era incredibil ce se intampla . Parca nici fanilor nu le venea sa creada , eram considerat un fenomen in toata tara. Iar mie mi-a venit inca o oferta incredibila , dar din nou am refuzat , pentru ca vreau sa fac istorie la Crawley .

Image

Image

Mai ramasesera 7 etape si puteam realiza o minune !
Marko
moderator

Postby CageChristian » 05 Feb 2012, 13:46

@Patrik: Nu cred că vine Veratti.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby Patryck_SmackDown » 05 Feb 2012, 14:39

Fuck :)) Plecam la Fulham in secunda 2 :))

^Probabil vine prin Championship
Image

I <3 Britani Knight
Patryck_SmackDown
moderator

Postby Marko » 05 Feb 2012, 15:08

Ce sa fac la Fulham ? Pe cariera asta vreau sa joc doar la Crawley , sa fac minuni la ei asa cum am promis .
Marko
moderator

Postby Marko » 05 Feb 2012, 15:16

Si acum , finalul de sezon . Echipa a mers perfect in retur , iar locul pe care am terminat era de necrezut ! Prinsesem la limita Play-Off-ul !!

Image

Venisera semifinalele play-off-ului , cu Crystal Palace . In tur am facut 2-2 iar in retur 1-1 , asa ca , calificarea urma sa se decida la Penlaty-uri . Dupa 4 serii , era egalitate , iar noi marcasem seria a 5-a . Totul statea in mainile portarului Bouzanis care se intinde excelent si .. APARAA ! Eram in finala play-off-ului cu Colchester .

Si iata deznodamantul ..

http://i44.tinypic.com/2vxk5zp.png

CRAWLEY ERA IN LIGA A DOUA ! Era ceva incredibil , toata Anglia era cu ochii pe noi , parca nu le venea sa creada . O echipa mica ce se zbatea pana acum 2 ani prin liga a 5a , este acum in Championship . Iar chiar la sfarsitul sezonului , a venit un nou investitor la echipa , ce a achitat si toate datoriile clublui . Mi-a oferit buget de 1 milion 400 pentru a supravietui in liga a 2-a , obiectivul echipei . Performantele mele erau incredibile , in 2 ani am dus echipa din liga a 4-a , in liga a2-a , acolo unde nu credea nimeni din oras sa fie vreodata .

Si am inceput sa fac transferuri pentru noul sezon , trebuia sa intarim mai ales compartimentul defensiv , pentru ca aveam o misiune infernala sa pastrez echipa in esalonul secund . Ma bucur enorm ca a semnat Rodrigo Ely cu noi , il stiu de pe alte cariere , are doar 19 ani si deja 10 selectii la nationala mica a Braziliei .

Image

Ceva pareri ? :mrgreen:
Marko
moderator

Postby Patryck_SmackDown » 05 Feb 2012, 18:07

Ai grija de Ely ;) Vezi ca acum incepe greul...liga a2a e mult mai competitiva.
Image

I <3 Britani Knight
Patryck_SmackDown
moderator

Postby Marko » 06 Feb 2012, 16:10

Am mai facut ceva transferuri , cativa jucatori liberi de contract + fundasul Dalla Mano de la Brescia pentru 500.000 .
Inceputul sezonului este destul de bun , insa e foarte , foarte greu in liga a 2-a pentru noi . Momentan nu suntem la retrogradare , suntem pe locul 16 . Este incredibil ca am reusit sa eliminam pe QPR in cupa , o echipa de liga intai , iar acum suntem in saisprezecimi contra celor de la Hull City .

Image
Marko
moderator

Postby Darklight » 06 Feb 2012, 16:33

O promovare ? :lol:
Image
Darklight
Campion

User Title: 743

Postby Marko » 06 Feb 2012, 17:58

Nici gand , e mult , mult prea greu . Obiectivul meu e evitarea retrogradarii , oricum e exceptional pentru mine ca i-am dus pana aici .
Marko
moderator

Postby Style » 06 Feb 2012, 19:57

Foarte misto carira . sa te tii de treaba :D
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby Marko » 08 Feb 2012, 21:55

Momentan sunt la jumatatea sezonului , undeva pe locul 15 . Dar vreau sa incep ceva inovativ , o idee luata de la cineva de la FM.ro , sper sa va placa .

Daca doreste cineva salvarea de la cariera asta , sa imi zica , daca nu , o voi continua eu mai incolo . Arhivati va rog sa nu incurce aici . :D
Marko
moderator

Return to Arhiva