Este luna iulie 2011 , cu putin timp inainte de inceperea noilor sezoane . Iar povestea mea incepe la un club mic din Anglia , un club ce nu inseamna nimic pentru fotbalul englez .. CRAWLEY TOWN !
Proaspat promovata in liga a 4-a , este chiar prima lor participare in aceasta liga . Crawley , mereu s-a zbatut in ligile 5-6 , iar singura realizare din istoria lor , este un meci de acum cativa ani cu Manchester United , din cupa ligii . Iar de atunci , intreg orasul viseaza ca intr-o zi , sa poata sa ii mai vada vreodata pe magnificii lui Ferguson live . Iar eu a, am decis sa ii preiau . Iar declaratia mea a fost una socanta , sau amuzanta , multe ziare locale luand in deradere tot ce am spus .
Marco : " Buna seara tuturor ! Sunt aici , pentru a va comunica oficial ca am semnat cu clubul ! Multe lume se mira ca un tanar de 26 de ani a venit aici antrenor , insa a fost alegerea conducerii . Ei bine , Crawley este la prima participare in liga a 4-a , asa ca va dati seama ca asteptarile sunt destul de mici .. e un club ce se chinuie sa supravietuiasca , iar o fanii spera din suflet ca echipa sa ramana in al 4-lea esalon . Dar , eu am ganduri mari ! Chiar foarte mari ! Toti vor spune ca sunt simple vise , dar prefer sa imi traiesc visele ..
Pe scurt , eu le spun fanilor ca in sederea mea la echipa , care sper sa fie de lunga durata , vor apuca sa vada pe acest stadion echipe ca Chelsea , Manchester United sau Arsenal ! Si da , prin asta spun ca vreau ca in viitor echipa sa fie in prima liga ! "
Reporter : " Poftim ?! Cred ca glumiti .. Crawley e un club de ligi inferioare , e o performanta foarte mare ca Crawley se afla chiar in liga a 4-a . Poate chiar o promovare in liga a 3-a , cotata foarte slab , ar fi o minune .. "
Marco : " Da ! E o minune ca o echipa asa minuscula ca Crawley e in aceasta liga ! Dar eu vreau sa sper , si imi place sa cred in minuni ! Imi asum toate criticile si mirarile , dar asta este telul meu ! Veti vedea despre ce vorbesc ! "
Astfel ca munca mea a inceput . Stiam ca va fi dificil chiar sa ii mentin in liga a 4-a , ce sa mai vorbesc de o promovare , care ar fi o adevarata sarbatoare printre fani !
Bugetul din pacate a fost foarte mic , 100K , asa ca m-am axat doar pe oameni liberi de contract . Am adus cateva nume noi , dintre care Counago e un jucator foarte bun pentru aceasta liga .

Iar evolutiile din tur au fost destul de bune , peste medie , fanii erau extrem de multumiti . Din pacate suntem iesiti din Cupa ligii si FA Cup , dar totusi suntem in finala Johnstone Paint Trophy (un trofeu dedicat echipelor de la liga a 3-a in jos) cu Wycombe .
In campionat , nu doar ca suntem destul de departe de zona retrogradarii si probabil ca vom ramane in al 4-lea esalon , dar suntem aproape de zona play-off-ului , iar fanii chiar incepeau sa viseze alaturi de mine la liga a 3-a , ce ar fi un record absolut in istoria clubului !

Pareri ?!