Am vazut si eu nishte meciuri din CZW si sunt faine.Sunt extreme si reale , aia nu se prefac.WWE rentza la extrem ca sa nu-si accidenteze wrestlerii!Pakat , insa pentru asta avem CZW !!!
Parerea me este ca nu Czw este cel mai dur si Ecw a facut cele mai tari meciuri HardKore din istorie nici o alta federatie nu s-a ridic la nivelul acesta de violenta.Xpw a fost doar un concurent de moment.Tommy Dreamer HarT and SouL of Ecw.
Hitman, bataie nu inseamna wrestling, in wwe vezi wrestlling, vezi manevre, aia in CZW numa isi dau in cap. Stiu ca e tare ca e foarte violent dar nu e wrestling. si CZW nu va fi niciodata noul ECW
Dar tu stii ce inseamna wrestling, sa dai cuiva in cap cu un scaun nu e wrestling, sa lovesti un bodyslam e wrestling, sa dai cuiva in cap cu o bata nu e wrestling, sa executi un suplex e wrestling, acuma ai facut diferenta?
de inteles ca czw este sa spunem un oarecare gen de wresling catalogat hardkore cum in Mexic vem lucha libre in Japonia pourosu in tna si wwe mai mult vedem american wresling si hight flying cu putin hybryd.in concluzie vreau sa spun ca ei incerarca dupa cum spune dj hyde cu nick gage sa formeze fostul ecw fiind singura companie care permite ultraviolenta si deathmatch.