[FM 10] Dan - Aventura prin Germania

Lock-on

[FM 10] Dan - Aventura prin Germania

Postby CageChristian » 30 Aug 2011, 13:12

* M-am decis sa-i fur ideea lui Marko, avand in vedere ca mi-am inceput acum ceva timp o cariera la un club important din Europa.

Era vara lui 2009 si ne aflam in Ploiesti, Romania. Un tanar antrenor, pe nume Dan Anderson, cu dubla cetatenie, reusea sa promoveze echipa fanion a Ploiestiului, Petrolul. Toate acestea s-au intamplat chiar in ultima etapa, dupa un meci cu Concordia Chiajna. Astfel Petrolul reusea o noua promovare, dupa un 2-1 pe terenul din Berceni. Entuziast, tanarul antrenor in varsta de 32 de ani a aparut la mai multe show-uri de televiziune, aratandu-si respectul pentru jucatori si pentru consiliul local care l-a ajutat in toata munca lui. In pregatirea pentru Liga 1, Dan si-a dus echipa intr-un stagiu de pregatire in Germania, intr-un mic orasel de langa Hamburg.
Image
In timpul unui antrenament cu echipa, Dan a fost chemat de un om din tribuna, care s-a dat drept Manager al echipei Hamburg SV. Romanul a acceptat sa mearga cu el in oras, ajungand in icinta stadionului, acolo unde patronul lui HSV, Carl-Edgar Jarchow astepta sa aibe primul contact cu viitorul antrenor al formatiei. Managerul, Frank Heinemann a facut prezentarile, zicandu-i patronului ca el este omul perfect pentru echipa. Dupa un scurt dialog in engleza, Dan s-a hotarat sa vina in biroul patronului si sa semneze contractul vietii sale.
Image
Carl-Edgar Jarchow: „Dan, de astazi esti noul antrenor al echipei Hamburg SV.”
Dan Anderson: „Va multumesc domnule, pentru increderea acordata. Va promit ca voi duce echipa asta acolo unde ii este locul, adica pe primul loc din Bundesliga!”
Mai tarziu, Edgar Jarchow explica de ce l-a angajat pe acest nou antrenor, tanar si fara experienta.
„Heinemann a venit la mine si mi-a spus ‚L-am gasit, e in Romania, sigur va accepta oferta noastra’. I-am zis sa-l monitorizeze sa vedem de ce este in stare. Am aflat ca a promovat in prima liga din Romania asa ca m-am decis sa-l aducem. Situatia noastra ca echipa este dezastroasa, dupa ce Martin Jol ne-a lasat pe locul 5, trebuie sa jucam doua tururi preliminare pentru Europa League. Situatia financiara este sub orice limita, avem o multime pe imprumuturi la banca si nu putem sa transferam nimic, de asta l-am adus pe Dan Anderson.”

Tanarul antrenor roman a implementat o tactica noua, dovedindu-se a fi una foarte buna.
Image
De asemenea a trimis mai multi jucatori imprumut la alte echipe, scapand si de unele fite si salarii prea mari.
Image
Dan a decis sa mearga pe jucatori tineri, transferand un tanar portar in varsta de 16 ani din Danemarca.
Image
Dupa un parcurs absolut fantastic, HSV se afla pe primul loc in Bundesliga si pe primul loc in Grupa de Europa League
Image
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Re: [FM 10] Dan - Aventura prin Germania

Postby nWo_4_life » 30 Aug 2011, 13:49

De ce-l joci pe ala acolo daca vezi ca e galben ? Scoate-l de acolo.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby CageChristian » 30 Aug 2011, 13:52

La cine te referi ?
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby KENSHY » 30 Aug 2011, 13:53

R. Castelen
Image
KENSHY
VIP

User Title: Hav0k

Postby CageChristian » 30 Aug 2011, 14:06

Image
Image
Image
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby CageChristian » 30 Aug 2011, 16:32

Image
"Din pacate n-am reusit sa invingem o echipa de a doua parte a clasamentului, insa suntem in continuare neinvinsi in campionat si, din fericire, pe primul loc, la 2 puncte de Schalke 04. Cat despre meci nu pot sa va spun prea multe, ati vazut si voi, Borussia a inscris un gol norocos, dintr-o lovitura libera. Am dominat tot jocul, insa doar spre final am reusit sa inscriem. Cat despre decizia de a il baga pe Castelen in minutul 28, in locul lui Petric' n-am ce sa va spun, aceste lucruri tin de tactica. Ma bucur ca a revenit si Rozenhal, s-a vazut in a doua repriza contributia lui in acest meci. a declarat Dan Anderson la Digi Sport1. In urmatoarele saptamani vom semna cu un jucator din Romania, probabil il vom lua in iarna. Nu pot sa va spun echipa, insa este una dintre granzii campionatului. Vom miza pe un jucator experimentat, un mijlocas defensiv. A mai declarat tehnicianul la acelasi post de televiziune.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby CageChristian » 31 Aug 2011, 14:38

HSV – FC Nurnberg

Image

Dupa remiza din deplasare cu Borussia, HSV are parte de un nou meci greu, in compania „lanternei rosii” FC Nurnberg. Cehul Jarolim se accidenteaza la antrenamentul din inainte de meci si Dan Anderson este fortat sa il trimita pe Collin Benjamin in primul 11. Meciul incepe, iar Benjamin pare a se descurca in partea dreapta a terenului, reusind cateva pase bune catre varfuri. Dupa un duel mai tare cu un jucator de la Nurnberg, Benjamin paraseste terenul accidentat, iar Dan nu are incotro si il trimite pe Romeo Castelen in postura de mijlocas dreapta. Intrarea lui Castelen aduce un plus atacului, iar Mladen Petric’ reuseste sa inscrie in minutul 30, 1-0 pentru Hamburg SV. Nimic notabil la pauza, iar jucatorii intra la cabine cu un avantaj minim. In partea secunda, tehnicianul roman il trimite in teren pe Marcus Berg, inlocuindu-l pe Ruud van Nisterlooy. In minutul 56 Elia ia o actiune pe cont propiu si face 2-0. Pe final intra si Jose Paolo Guerrero, dupa ce se accidenteaza suedezul Marcus Berg.

„Chiar daca Nurnberg era pe ultimul loc, era un adversar de temut. Din pacate s-a accidentat Jarolim, iar asta m-a facut sa il bag in teren pe Benjamin. Starea lui este buna, iar la urmatorul meci va putea intra titular. Suntem in continuare pe locul 1, la 4 puncte de Schalke, iar asta ma multumeste pe moment.”
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby CageChristian » 31 Aug 2011, 14:46

Metalurg Donetk – HSV

Image

Ultimul meci din mansa tur a Grupei E de Europa League se disputa la Donetk, acolo unde Hamburg SV va da piept cu a doua echipa a orasului. De aceasta data, Dan Anderson nu are parte de nicio accidentare si poate miza pe cel mai bun 11 la ora actuala. Prima repriza este dominata cap-coada de catre nemti. In minutul 41 Mladen Petric’ reuseste sa inscrie dupa un corner executat de Ze Roberto. In minutele de prelungire ale primei reprize, Ruud van Nistelrooy majoreaza diferenta, dupa o lovitura de cap care trimite mingea direct in vinclul echipei ucrainiene. Pana la final nu s-a mai marcat, insa meciul a fost in aceeasi nota, cu HSV atacand, iar Metalurg aparandu-se providential.

„Ma bucur ca suntem neinvinsi in Europa League si avem sanse foarte mari de calificare, trebuie sa batem si in retur, in Germania si suntem in 16-mi. Il felicit pe Ruud pentru golul marcat, uneori acest jucator are niste momente extraordinare, cand inscrie din niste pozitii nemaivazute. In campionat avem un meci greu cu Wolfsburg si trebuie sa il castigam pentru a ne mentine pe primul loc.”
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby CageChristian » 31 Aug 2011, 14:55

Wolfsburg – HSV

Image

Inaintea acestui meci au fost contre puternice intre cei doi antrenori, Dan Anderson spunand ca Wolfsburg nu va reusi sa castige campionatul si ca va pierde acest meci. In teren lucrurile au stat altfel. Wolfsburg dominand startul meciului, au reusit sa inscrie in minutul 10, dupa ce Rever a transformat centrarea lui Vladimir Bozovic’. Nimic nu s-a schimbat pana la pauza, iar Dan l-a scos pe Guy Demel, „mana moarta” a acestei partide si l-a introdus pe Romeo Castelen, astfel HSV atacand cu 4 atacanti. Fara rezultat insa, iar Hamburg SV pierde primul meci in Bundesliga, iar Schalke se instaleaza pe fotoliul de lider.

„Din pacate i-am subestimat pe acesti jucatori, iar acum platim. Nu mi-a placut prestatia mai multor jucatori, in special a lui Demel. Saptamana aceasta vom semna cu un jucator roman, mijlocas defensiv, care sa stabilizeze apararea. Veti vedea mai mult in zilele ce urmeaza.”
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby Marko » 31 Aug 2011, 14:57

Bravo ma , frumoasa poveste .
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby CageChristian » 31 Aug 2011, 15:04

Un nou transfer!

Image

Dupa cum a promis Dan Anderson, Hamburg SV a facut imediat un transfer, dupa gafele repetate ale lui Guy Demel in aparare. Trupa Germana l-a semnat pe capitanul lui Poli Timisoara, Dan Alexa, pentru suma de 700.000 de Euro. Jucatorul va veni din iarna in Hamburg si va avea salariul de 20.500 de Euro pe luna. Poli Timisoara urmeaza sa incaseze suma de 2 milioane de Euro, insa dupa ce contractul jucatorului se va termina, asta in 4 ani.

Dan Alexa: „Ma bucur ca am ajuns la un acord cu Hamburg, voi fi mandru sa joc la o echipa atat de buna din Bundesliga. Pot sa zic ca la 29 de ani, visul meu s-a implinit, voi ajunge in sfarsit la o echipa mare din vestul Europei. Stiu de mult de interesul lui Dan pentru mine, insa acum FC Timisoara s-a hotarat sa ma lase sa plec. Am discutat cu domnul Iancu, iar acesta mi-a promis ca ma va lasa sa plec pentru o suma modica. Sunt nerabdator sa ajung acolo, insa pana atunci voi da tot ce am mai bun pentru actuala mea echipa, Poli Timisioara.”
CageChristian
Campion

Postby Patryck_SmackDown » 31 Aug 2011, 15:05

Daca fac eu sau daby story , va eclipsam pe toti. oriucum , ma bucur ca interesul pentru acest joc minunat a renascut pe acest forum. Bafta in continuare cu story-ul.
Image

I <3 Britani Knight
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby Marko » 31 Aug 2011, 15:08

=))) Sunteti zei ?
Daby da , avea cariere faine prin Fuji parca si era cel mai bun la manager , dar tu aveai o poveste pe inring numa cu fu*ut si femei , si nu i-a placut lu nimeni si ai sters-o , ai zis ca manageru a murit . :lol:
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby Patryck_SmackDown » 31 Aug 2011, 15:10

Ma plictisisem.
Image

I <3 Britani Knight
Patryck_SmackDown
moderator

Postby CageChristian » 31 Aug 2011, 15:12

Hertha Berlin – HSV

Image

Dupa ce a reusit un transfer de curand, Hamburg SV se lupta pentru a isi recapata locul 1 in clasament. Meciul de la Berlin se anunta a fi unul destul de greu, cu o echipa care joaca pe contra atac. Primul sfert de ora este dominat de Hertha BSC, dar in minutul 16, Mladen Petric’ reuseste un gol superb de la 30 de m, HSV intrand in avantaj. Pana la sfarsitul primei reprize, varful croat mai reuseste sa inscrie inca o data, majorand scorul la 2-0 pentru Hamburg. Cu un moral greu de atins, jucatorii din Hamburg ies de la cabine si primesc un gol chiar in primul minut al celei de a doua reprize. Max Nicu reuseste sa inscrie dintr-o lovituri libera, lasandu-l fara reactie pe Frank Rost. Imediat, Dan il trimite in teren pe Jose Guerrero, care inscrie imediat si ridica scorul la 3-1. Victorie importanta pentru HSV, care urca din nou pe primul loc.

„Un meci extraordinar, le multumesc baietilor. Ma bucur pentru Guerrero care a reusit sa inscrie dupa mult timp. La Dortmund, Schalke a pierdut cu 2-1, iar acum noi suntem din nou lider. Doua puncte se pot recupera usor si trebuie sa tratam toate meciurile cu maxima seriozitate. Urmeaza meciul cu Metalurg, avem nevoie de victorie pentru a sta linistiti. Probabil voi menaja cativa jucatori.”

@ Patrik: eu fac tot ce pot si pana la urma rezultatele conteaza cel mai mult. Va multumesc, oricum!
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby Patryck_SmackDown » 31 Aug 2011, 15:14

Staii chill ca nam zis nimic de rau.
Image

I <3 Britani Knight
Patryck_SmackDown
moderator

Postby El Niño » 31 Aug 2011, 16:19

o sa ma apuc si eu sa fac cred,dar sa incep alta cariera,deocamdata sunt in 2013 cu Gaz Metan , am 2 campionate castigate,o cupa si o supercupa,plus ca ma mandresc cu un 3-0 in fata lui juve in UCL:D
Image
El Niño
Campion

User Title: BJ

Postby CageChristian » 31 Aug 2011, 20:28

HSV – Metalurg Donetk

Image

Un meci ce se anunta a fii unul extrem de usor pentru formatia antrenata de Dan Anderson. Asa a si fost, pentru ca in minutul 20, mijlocasul brazilian Ze Roberto finalizeaza cu un sut la vinclu, ce modifica pentru prima oara tabela in aceasta partida. Doar 2 minute mai tarziu, Romeo Castelen inscrie si scorul devine 2-0. Dupa alte cateva minute, Castelen este faultat in careu, iar arbitrul dicteaza penalty, insa Dennis Aogo rateaza, iar tabela ramane intacta. Pana la pauza se mai marcheaza un gol, fundasul central Reinhardt facand 3-0. In a doua repriza se mentine acelasi rezultat, pana in minutul 50, cand Reinhardt inscrie al doilea sau gol din acest meci, si scorul urca la 4-0.

„Desi am jucat cu mai multe rezerve, scorul a prins ceva proportii. Am ramas impresionat de Aogo si Reinhardt, care si-au facut treaba foarte bine in aparare. Urmeaza un joc dificil cu Bayer Leverkusen si de aceea am dorit sa menajez cativa jucatori.”

Pe site-ul oficial al lui Hamburg SV a aparut urmatoare stire: „De pe 1 Ianuarie 2010, mijlocasul defensiv de origine nigeriana, Guy Demel va evolua la formatia Olympique Marseille. Ii multumim lui Demel pentru perioada petrecuta la noi si ii dorim succes in continuare.”
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby CageChristian » 31 Aug 2011, 20:37

FC Bayer Leverkusen – HSV

Image

Dupa un meci de relaxare in Europa League, lucrurile devin din nou serioase pentru Hamburg SV. Trupa antrenata de tehnicianul roman, Dan Anderson se deplaseaza la Leverkusen pentru o infruntare ce se anunta una foarte grea. Meciul incepe cu un prim avantaj pentru HSV, van Nistelrooy este faultat in careu, iar Dennis Aogo se revanseaza si de aceasta data transforma lovitura de la 11 m. Pana la pauza nu se mai intampla nimic deosebit, iar scorul este 1-0. In minutul 52, Mladen Petric inscrie din postura de rezerva, iar scorul se mareste la 2-0. Cateva minute mai tarziu, Romeo Castelen fructifica pasa lui Ze Roberto si face 3-0. In minutele de prelungire, acelasi Castelen paraseste terenul accidentat.

„Am avut parte de o partida neasteptat de usoara. Ma gandeam ca Bayer este un adversar mai greu, insa jucatorii meu au demonstrat ca sunt cei mai buni din Bundesliga, iar noi ne-am distantat la 6 puncte de locul 2, Schalke 04. Le multumesc baietilor pentru acest parcurs senzational.”

Stire de pe HamburgSV.de : „Cu parere de rau anuntam ca atacantul de origine peruana, Jose Paolo Guerrero va pleca din iarna la FC Barcelona, suma de transfer fiind de 1.5 milioane de euro. Ii multumim pe aceasta cale pentru toate momentele frumoase de la aceasta echipa si ii uram succes la cel mai bun club al planetei.”
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby CageChristian » 31 Aug 2011, 20:51

Borussia Dortmund – HSV

Image

O prima repriza ce este dominata pe merit de Borussia Dortmund. Acestia reusesc sa inscrie in minutul 36 prin lovitura de cap a lui Subotic, insa 10 minute mai tarziu, David Jarolim inscrie cu un sut de la mare distanta, restabilind egalitatea, astfel se intra la cabine cu un 1-1. Imediat dupa pauza, van Nistelrooy este introdus in locul croatului Mladen Petric, iar acesta marcheaza in minutul 62, iar scorul se transforma in 2-1. Publicul Borussie fiind dezamagit de intoarcerea de scor, incepe sa scandeze „Demisia”, iar tehnicianul Joachim Low il trimite in teren pe Blaszczykowski, polonezul reusind sa egaleze in minutul 88 si ii salveaza scaunul de antrenor lui Low.

„Partida mai grea decat ne-am imaginat, am fost condusi, insa am reusit sa egalam imediat, demostrand din nou ca suntem o echipa mare. Am fost inspirat si l-am trimis pe Ruud care si-a facut din nou treaba. Din pacate, Low a fost si el inspirat si l-a trimis pe acel polonez cu nume ciudat, a egalat si asta e, 2-2. Sunt din nou nemultumit de jocul echipei, veti vedea un nou transfer in urmatoarele zile.”
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Next

Return to Arhiva