@scorpyon_maf hai sa nu exageram,ca la entertainment nu-l ia nimeni pe Cena,iar la tehnica...va rog eu,nu aduceti impreuna numele lui bryan cu cel al unie legenede si andume Chris Benoit
Sig by Robert Turn it up, Wanna hear it pumping,the beat is on fire Burn it up,all the way up
^Pe Cena nu il ia nimeni la charisma? BAAH =)))) Stai tu linistit, ca daca astia din WWE erau normali la cap, Bryan il depasea pe Benoit in 5 ani. R.I.P. Chris.
________________ R.I.P Chris Benoit ! ---------------------- ON : Bryan avea mici probleme cu look-ul , atat. Carisma are , la mike e bun iar in ring e fantastic. ________________ Deci what's wrong ? ----------------------
Cel care l-a vorbit de rau si i-a propus concedierea a fost , cica , o persoana importanta si influenta din conducere. Oare cine poate fi ?
Sunteti in necunostinta de cauza , pentru ca l-ati vazut pe Bryan doar in NXT si in tribut-uri pe youtube. Daca l-ati fi vazut in ROH in meciuri cu Takeshi Morishima , Austin Aries , Nigel McGuinness , atunci cu siguranta v-ati fi dat seama ca e un zeu in ring.
Nu e in niciun Evolve . E adevarat ca a luptat acolo , insa in federatiile independente , lupti cand vrei si te plateste la aparitie , nu ai contracte ca in WWE sau TNA.
WWE star Randy Orton responded to a Twitter follower question regarding the firing of Bryan Danielson. “I understand why it happened,” Orton wrote. “But he deserves to be there. I’m sure he’ll be back. Very talented in my opinion.” by wrestlenews.com se pare ca Bryan se intoarce
Daniel Bryan,nu pot sa spun decat ca imi place,e un wrestler cu un arsenal destul de complet,imi place ca combina miscarile de high-flayer cu cele de submision Duce aminte de Chris Benoit,desi nu e prea buna comparatia asa il vad eu...
^^ WTF?!
TEAM FOREHEAD
Managers: BlueLegend & Rabbit Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.