LionHeart Omul care cunoaste wrestling-ul la perfectie , cateodata incearca sa-i scoata pe unii din prostie prin posturile sale! Cunostinte desavarsite in PS!
Fantastic Heel-ul in persoana

, dar daca il ajungi sa-l cunosti nu este chiar asa.
John_Cena Dupa parerea mea cel mai calm user de pe forum , le stie cu wrestling-ul destul de bine si vrea sa dea impresia ca este "FACE".
Carbon Adolph Hitler
Enigm@ Omul care iti atrage atentia la orice greseala

, oricum un prieten deosebit! UN gfx-er bun!
I||usionitCel mai bun prieten de pe forum , mi se pare unul din oamenii normali de pe acest forum , sunt si unii anormali care sunt pe acest forum!
Americanu Idem Fantastic + un bagaj mare de cunostinte in PS
andre777DRAGOOmul spam!
TCW Are de toate in sensul ca: Cateodata admiri faptul cat de multe stie despre wrestling , iar cateodata da dovada de prostie prin lauda sa!Un user Ok te ajuta cand ai nevoie de el!
Tony Montana Nu prea am avut nimica cu el , dar din cate observ nu prea pune totul la suflet!
Neko Cel mai urat user de pe forum cand s-a inregistrat

) , este de treaba si cateodata iti da o replica care iti inchde gura!
AleXXander Omul cu care a fost deschis wfan si cu care va imbatrani wfan , "stie sa te bata" cu propriile tale cuvinte , foarte multe cunostinte in PS
Rabbit Un user cu care ma inteleg bine mai pe scurt, omul PS al forumului , cu wrestling-ul le stie bine!
Edgehead Este c-am ca RRS2 nu prea fac diferenta!Oricum un user de treaba si un prieten la nevoie!
RRS2 Un bagaj de cunostinte in photoshop asta este singurul lucru care il deosebeste de edgehead!