by Rabbit » 18 Jan 2012, 00:38
Hai gata, inchideti ca se ajunge la certuri. Din moment ce ne-am dat super mozi pe forum, am banat un admin, am facut rost de toate parolele din users.ini va dati seama ce puternica e aceasta comunitate. Sincer ma cam pis pe banii platiti pe host atata timp CAT FAC DOAR NISTE threaduri(asta sa vedeti si voi ce munca mare depun aia acolo si cat de mult le futem noi munca) pe o tema folosita de alte ZECI de forumuri. Tema de la 0 = munca. Si chiar daca nu mai sunt, munca a fost pe genocid.ro la tema, unde selekazor a facut-o de la 0. Acolo chiar te trage inima sa dai destroy la tot serverul.
De ce? Pai de ce nu? Din moment ce nu ma stabilesc pe acea comunitate, ce as avea de facut un un acces de DETINATOR? Mi-au facut vreun bine oamenii de acolo?
Luzari? Un server cu jumate playeri din RUSIA nu merita altceva. Nu gasesti oameni de treaba acolo, e doar un server plin din redirecturi/drop-uri plm, nu ma am cu astea pentru ca niciodata nu am vrut sa port in umeri o comunitate.
"My laziness is exactly as the number 8... if it lays down it becomes infinite."