Discutii despre filme

Filme, seriale, emisiuni etc.

Moderators: Style, Smythe

Re: Discutii despre filme

Postby kill3r » 13 Jan 2012, 21:40

scrie un scenariu pentru moartea mea, ca sa stiu cum sa mi-l dau.
RIP Larry Sweeney, Chris Benoit, Andrew "Test" Martin, Mitsuharu Misawa, Mike Awesome, Crash Holly, Eddie Guerrero, Trent Acid, Chri$ Ca$h
kill3r
moderator

User Title: ROH. UFC.

Postby Sylar. » 14 Jan 2012, 02:46

Crazy Stupid Love, foarte bun. Steve Carell e genial.
Even if you’re on the right track, you’ll get run over if you just sit there.
—Will Rogers
Sylar.
Campion

User Title: ???

Postby John_Cena » 14 Jan 2012, 14:22

Eight Below-Un film foarte interesant pe care vi-l recomand tuturor.Este vorba despre un explorator din Antarctica care este nevoit sa-si lase cei 8 caini si sa plece din calea furtunii, intorcandu-se dupa cateva luni in cautarea acestora.Un film despre prietenie, loialitate, un film foarte, foarte bun.
Image

Intrebari:http://forum.wfan.ro/john-cena-t2148.html

2 Times WFAN Football Predictions Champion!!
John_Cena
Mr. President

User Title: JC

Postby El Niño » 22 Jan 2012, 01:13

^ Acum 2 ore m-am uitat la el si pot spune ca mi-a placut foarte mult . E un film foarte frumos , un exemplu de prietenie.
Image
El Niño
Campion

User Title: BJ

Postby John_Cena » 22 Jan 2012, 15:05

Alt film pe care vi-l recomand este The Double, cu Richard Gere.Aseara l-am vazut si mi se pare un film genial.Este vorba despre un fost agent CIA care impreuna cu un mai tanar agent FBI, incearca sa rezolve cazul @^^&& unui senator.Va spun doar atat ca sa va starnesc curiozitatea.Este un film foarte intortocheat.
Image

John_Cena
Mr. President

Postby Marko » 22 Jan 2012, 22:47

Am terminat Flashforward , si tot ce spune e : F*ck ABC ! Cum sa anulezi un asemenea serial ?! Putea fi cu mult peste LOST , e incredibil . Era pur si simplu genial :| .

In alta ordine de idei , a aparut ALCATRAZ ! Serial cu Hurley din Lost , si produs de JJ ABRAMS !!! Abia astept sa vad de ce e in stare , am luat primele 2 episoade , ca deocamdata alea sunt aparute !
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby Smythe » 29 Jan 2012, 02:31

Goodfellas - Well, that was awesome. Filmul m-a tinut in priza de la un capat la altul, doua ore si ceva destul de intense. A respectat traditia filmelor cu mafie. Actori foarte buni.

Memento - Inainte sa-l vad n-am auzit lucruri prea bune despre el, dar mi-a placut mult. Finalul a fost ceva gen Shutter Island cand intamplarea se desfasoara over and over again. Inca un plus e faptul ca filmul a inceput cu finalul si s-a terminat cu inceputul, ceva ca n-am mai vazut pana acum. Foarte tare si rolul lui Guy Pearce.
Image
Smythe
Mysterious

User Title: Y2K

Postby MrOriginality » 29 Jan 2012, 09:02

A fost aseara pe National TV "Cel bun, cel rau, cel urat"

Clint Eastwood genial ca de obicei.
Image

"It was our duty.. mine, Minerva's and Juno's - to sort and sample all that was collected" - Jupiter
MrOriginality
Midcarder

User Title: Jupiter

Postby Marko » 29 Jan 2012, 21:27

The Gladiator @ Antena 1 . E unul din cele mai geniale filme . Dupa The Last Mohican , are coloana sonora care imi place cel mai mult .
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby John_Cena » 30 Jan 2012, 15:10

The Descendants- Un film foarte interesant care ne face sa ne gandim ca intotdeauna se poate mai rau.George Clooney joaca chiar bine in aceasta pelicula pe care v-o recomand.
Image

John_Cena
Mr. President

Postby Smythe » 30 Jan 2012, 17:41

Nu mi-a placut deloc Pulp Fiction. N-am inteles nimic, scenariu incalcit, n-a fost genul meu. Macar au fost actori buni.
Image
Smythe
Mysterious

User Title: Y2K

Postby mrciocio » 30 Jan 2012, 20:22

Pentru mine Tarantino e un geniu. A creat un stil unic prin acest story original/excentric. E un script ciudat si intortocheat care nu poate sa placa tuturor.
Poate a avut un asa mare succes si din pricina faptului ca a oprit sirul de filme de duzina cu clisee previzibile(sper ca nu e pleonasm) si interminabile de pana atunci.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby kill3r » 31 Jan 2012, 21:06

Smythe wrote:Nu mi-a placut deloc Pulp Fiction. N-am inteles nimic, scenariu incalcit, n-a fost genul meu. Macar au fost actori buni.

geez...
RIP Larry Sweeney, Chris Benoit, Andrew "Test" Martin, Mitsuharu Misawa, Mike Awesome, Crash Holly, Eddie Guerrero, Trent Acid, Chri$ Ca$h
kill3r
moderator

User Title: ROH. UFC.

Postby NeKo » 04 Feb 2012, 01:03

Fincher furat din nou. "The Girl With The Dragon Tattoo" e unul dintre cele mai bun film al anului 2011, este magnific din toate punctele de vedere, mai ales ca viziune. Personal, mi-a placut mai mult decat adaptarea suedeza a romanului, poate si datorita actorilor, si desigur si pentru ca e Fincher regizor, pentru mine e in top 3. Rooney Mara pentru mine e printre favorite la Oscar, spre sa castige ea sau Michelle Williams. Performanta sa este mai aproape de roman decat cea a lui Noomi Rapace, rolul sau a fost mai feminin si mi s-a parut genial, se facea aceeasi serie de critica cand a fost anuntata Rooney ca fiind Lisbeth exact ca in cazul Heath Ledger inainte de "The Dark Knight", insa Fincher a stiut de ce a ales-o, tipa e chiar tare, cred chiar ca poate juca orice dupa interpretarea lui Lisbeth, pur si simplu a furat show-ul, genul de personaj de care de apropii. De altfel coloana sonora, regia, scenariul si cel mai bun film au fost categoriile la care trebuia nominalizat. Sper sa castige macar Rooney.
Image

Rachel McAdams

"Fie vreme buna, fie vreme rea , Dinamo pierde cu oricine ar juca !"
NeKo
VIP

Postby NeKo » 04 Feb 2012, 22:51

Filme la TV:

Ora 22:55 pe HBO - Inception (2010) - R: Christopher Nolan, cu: Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard
Ora 23:00 pe PRO TV - Sleepy Hollow (1999) - R: Tim Burton, cu: Johnny Depp, Christina Ricci.
Image

Rachel McAdams

NeKo
VIP

Postby NeKo » 09 Feb 2012, 23:36

"The Tree Of Life" este o capodopera vizuala, un film pe care multi nu-l accepta fiindca este total diferit, schimba cu totul perceptia timpului si a vietii, toata viata este explicata vizual, prin niste imagini absolut fantastice, fiind cu totul meritul lui Malick, care este un regizor demential. Multi au spus ca ar trebui sa-si gaseasca un scenarist, insa nu este adevarat, Terrence Malick nu ar mai fi el fara propriile idei, aceste idei il fac sa fie cum este acum. Nu m-ar mira sa castige premiul oscar pentru regie, nu ar fi o surpriza, insa probabil nu se va intampla, oricum sunt curios daca de data aceasta va fi prezent, nu-si prea arata fata in public. Cei care asteapta de la un film doar dialoguri multe si o poveste explicata simplu, doar prin dialoguri si conflicte, nu cred ca vor aprecia acest film. Mai pe scurt, ceva gen "Morometii", insa cu o perceptie moderna si cu o totul alta explicatie a evenimentelor, toata povestea se invarte in jurul a doua versete din biblie, Job 37 si Job 38 parca. Brad Pitt a fost tare rau aici, personaj mai tare decat in "Moneyball". Din ce am vazut pana acum, probabil filmul anului, si ca concept, si overall.
Image

Rachel McAdams

NeKo
VIP

Postby Style » 13 Feb 2012, 21:02

Am vazut Se7en .. Filmul e incredibil , inca o capodopera dupa Fight Club ! Cumva ma asteptam sa se intample ceva cu Mills .
Citisem pe alte site-uri , pareri despre film si mai multi spuneau despre reactia lui Pitt de la final . Intr-adevar si mie mi s-a parut cam slab acolo , adica ar fi trebuit sa para incredibil de socat , ca si cum cineva i-a strapuns inima , ceva in genul . Reactia lui a fost ceva in genul pierderii unui animal de companie. Trecand peste asta , zic din nou ca a fost un film incredibil , merita vazut si in rest interpretarea personajelor e super buna.
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby NeKo » 14 Feb 2012, 00:31

Style wrote:multi spuneau despre reactia lui Pitt de la final . Intr-adevar si mie mi s-a parut cam slab acolo , adica ar fi trebuit sa para incredibil de socat , ca si cum cineva i-a strapuns inima , ceva in genul . Reactia lui a fost ceva in genul pierderii unui animal de companie. Trecand peste asta , zic din nou ca a fost un film incredibil , merita vazut si in rest interpretarea personajelor e super buna.

Mie mi s-a parut chiar bun acting-ul la final. Nu sunt un mare fan al sau, insa aici s-a descurcat chiar bine, pare exagerat putin acel tipat la sfarsit, reactia a fost ciudata, insa in rest, overall a fost tare. Scena in film este total diferita fata de cea scrisa in scenariu, ma rog, scenariul uploadat pe net, first draft din 1992. Fincher oricum e un perfectionist, ar fi cerut mai mult daca ar fi dorit. Personajul lui Pitt a fost unul mai dur, mai puternic, s-a vazut asta pe tot parcursul filmului, s-a descarcat pe Doe (cu imaginea lui Tracy in minte)

Image
Image
Image
Image

Rachel McAdams

NeKo
VIP

Postby mrciocio » 14 Feb 2012, 12:30

A vazut cineva J Edgar? E ceva de capul lui? Vad ca e regizat de Clint Eastwood
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby NeKo » 14 Feb 2012, 19:02

Daca nu te deranjeaza faptul ca personajul principal e gay, atunci filmul este foarte bun. Orice de la Eastwood e bun.
Image

Rachel McAdams

NeKo
VIP

PreviousNext

Return to Cinema