Nici eu nu mai stiu ce am vazut si ce nu... De obicei tre' sa le vad cateva minute ca sa imi dau seama daca le-am vazut sau nu.

)
"Triangle"-ul stiu sigur ca l-am vazut acum vreo 2 luni parca... Daca nu ma insel e facut in Australia. Story ok pana la un moment dat, dupa aceea prea incarcat si intr-un final, bulit. Parerea mea... Daca nu ma insel, a mai fost un "The Triangle", insa acela se axa mai mult pe 'triunghiul bermudelor'.
Mi-a recomandat cineva serialul "The Twilight Zone", cred ca voi vedea un episod asta seara. Parca exista si un film cu acelasi nume, facut de King... Apropo de Stephen King, recomand thriller-ul psihologic "The Langoliers". Poate parea destul de lame dpdv al efectelor, insa creaza o atmosfera destul de tare...
Btw, nu sunt un mare fan al filmelor cu zombie ("Resident Evil" mi s-a parut destul de ok), insa "The Hills have Eyes" mi se pare destul de bun, cu o atmosfera la fel de buna. Ma refer la prima parte (nu originalul), ci cel de acum cativa ani... 2005 daca nu ma insel.
Mersi la fel.