[Breaking News] DNA in FOTBAL ! Vasile Avram retinut !

Lock-on

[Breaking News] DNA in FOTBAL ! Vasile Avram retinut !

Postby AleXXander » 24 Sep 2011, 19:13

Sunt deja foarte multe informatii pe toate site-urile de sport online din Romania. De la GSP, pana la ProSport si Sport.ro.

Ca sa scurtez povestea. Vasile Avram, seful CCA, a fost retinut la 6 dimineata de procurorii DNA, iar acum cateva ore a fost mutat pentru declaratii. Nici pana acum nu a fost eliberat. Avocatul zice ca nu stie nimic.

Un arbitru a fost chemat in calitate de martor, alaturi de Avram.

"Nu vreau să exagerez, dar vă garantez că în maximum 2 luni vor fi arestaţi mulţi oameni din fotbal şi unii foarte grei! Nici nu aveţi idee ce li se pregăteşte. Sunt 12 procurori care anchetează acest caz. Cred că audierile şi descinderile de sâmbătă dimineaţa sunt mai mult ca sigur legate de banii negri pe care i-a dat Oţelul unor arbitri! Au apărut informaţii în presă, acuze multe la adresa lui Vasile Avram. Dar ăsta este doar începutul. Mi-a confirmat un comisar şef în dimineaţa asta că este vorba strict de Oţelul Galaţi. Să vedeţi ce începe în fotbal, vor fi arestări mai multe ca în lotul Penescu", a declarat o sursă pentru Sport Total FM

UPDATE 15:58 - Conform surselor ProSport, Preşedintele CCA urmează a fi reţinut 24 de ore de către procurorii DNA.

UPDATE 18:44 Arbitrul Marius Avram, fiul preşedintelui CCA, Vasile Avram, care se află la sediul DNA pentru a fi audiat de procurorii anticorupţie, a fost înlocuit de la meciul Pandurii-Astra, programat luni în etapa a VIIII-a a Ligii I, această întâlnire urmând să fie condusă de Dragoş Istrate, informează CCA, conform MEDIAFAX.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Re: [Breaking News] DNA in FOTBAL ! Vasile Avram retinut !

Postby AleXXander » 29 Sep 2011, 03:21

Stenogramele convorbirilor dintre Vasile Avram şi oamenii din fotbal îl incriminează pe fostul şef al arbitrilor.

Într-una dintre interceptări, patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, îi cere lui Avram să-l excludă din arbitraj pe asistentul Ionel Popa, iar fostul şef al CCA e de acord.

Ionel Popa semnalizase eronat o poziţie de ofsaid la Wesley în meciul pierdut de Vaslui la CFR. Centralul acelei partide, Augustus Constantin, a fost şi el desfiinţat de Porumboiu cu aprobarea lui Avram.

19 septembrie 2011, ora 23.10

Adrian Porumboiu: Eu n-am văzut de mult aşa un arbitraj! Să ştii... Pe cuvântul meu. Ăsta trebuia...

Vasile Avram: Nu, nu, nu e bandit, bă'! Nu, nu, nu, atâta ştie! Nu poţi! Cum să dai penalty la faza aia?

A.P.: Ce jigodie de om, să-mi bag p... în mă-sa, să-mi... O jigodie ordinară! O jigodie, jigodie! Ce să...

V.A.: Da. Mai, mai degrabă a fost ăla în prima repriză, dacă.

A.P.: Şi gol valabil dăm la 0-0. Bă', băiatule! Bă', Popa, ăsta, scoate-l, bă, băiatule! Dă-l în morţii-mă-sii! Ce ăştia-s ... păi n-auzi, măi, ăla face experimente pe mine! Daţi-o-n p... mea! Da, ce să mai...

V.A.: Ce vrei, bă? Zic că...de ce? Că ţi l-am mai pomenit că... cretinul ăsta să... Dă-l în p...mă-sii, de , de, de bou! Na, normal că au să-l... s-a terminat.

Sa mai zica cineva ca jepatul ala n-a umblat la arbitrii. La puscarie cu el.
AleXXander
"11"

Postby AleXXander » 29 Sep 2011, 14:21

Patronul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a readus în discutie un caz tot din 2008, afirmând ca antrenorul de atunci al echipei sale, Dorinel Munteanu, i-ar fi spus ca poate aranja meciul cu UTA, pentru suma de 50.000 de euro.

Dorinel Munteanu, marele antrenor care se face de ras in UCL.
AleXXander
"11"

Postby AleXXander » 06 Oct 2011, 20:07

Cade si Mircea Sandu.
AleXXander
"11"

Postby CageChristian » 06 Oct 2011, 20:09

Terbea: Ce faci, tati?
Avram: Ce sa fac, la treaba.
Terbea: Bravo! Ma duceam catre Federatie. Ma duc pana la ... pana la Nasu'. Sa vad ce face, vreau sa vorbesc cu el. Am crezut ca esti acolo. Daca nu esti...
Avram: Sunt aici, cu prietenul nostru comun, cu Vali (Valeriu Ionita, observator audiat de DNA in dosar in calitate de martor)

Sa-l dea jos pe Sandu. Sa readuca U Craiova in Liga 1. Sa pice Tg Mures. Doar sa nu-l aduca pe retardatul ala de Iacov(fostul actionar de la FC National, care a distrus echipa) la federatie.
Last edited by CageChristian on 06 Oct 2011, 20:11, edited 1 time in total.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby Shocker » 06 Oct 2011, 20:10

^^ Asa s-ar rezolva toate problemele din fotbalul romanesc.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

User Title: Special K House

Postby AleXXander » 22 Oct 2011, 14:09

AleXXander
"11"

Return to Arhiva