ECW - Discutii Generale

Ce nu intra in alte sectiuni ajunge aici !

ECW - Discutii Generale

Postby AleXXander » 14 May 2011, 00:31

Image

Aici voi posta review-uri de la PPV-urile ECW. De asemenea, se pot purta diverse discutii. ATENTIE ! E vorba de ECW, nu WWE ECW !
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Re: ECW - Discutii Generale

Postby AleXXander » 14 May 2011, 02:25

Barely Legal 1997

The Eliminators vs The Dudley Boyz (Tag Team Championship)
- Super tare heat-ul pentru Dudley Boyz, in special D-Von, care a primit "fuck you"-urile. Meciul a fost foarte tare, in special din partea The Eliminators, care au avut cateva spot-uri super tari. Finalul misto cu acel Total Elimination, al 3-lea din meci.

Rob Van Dam vs Lance Storm
- A fost funny sa-l vad pe Storm cu look-ul ala. Pacat ca intreaga sa cariera a fost foarte underrated, in special in WWE unde i-au bagat si streak de infrangeri.
- Meciul a fost bun, asta si pentru ca a avut destul timp. Finalul n-a fost insa cine stie ce, plus un botch la Van Daminator, care n-a fost incasat tocmai ok de Storm.
- Misto promo-ul lui RVD de dupa meci.

The Great Sasuke & Gran Hamada & Masato Yakushiji vs bWo Japan
- Pacat ca in meciul asta ii stiam doar pe Taka si Great Sasuke. Mi s-a parut ca i s-a acordat cam prea mult timp. Nu a fost extraordinar.

Shane Douglas vs Pitbull
- Cam aiurea. Majoritatea spot-urilor ratate. Au bagat cat mai multe bump-uri posibile. Oricat de tari ar fi, nu-mi place sa vad bump dupa bump fara pic de story.

Taz vs Sabu
- Awesome spot-urile. Awesome publicul, pacat insa de final. I s-a dat si cam putin timp am impresia.
- Misto promo-ul de la final al lui Taz, plus finalul cu interventia lui RVD si atacul pe Taz. Din pacate a ratat Sabu de doua ori acolo.

Terry Funk vs The Sandman vs Stevie Richards (Elimination match #1 Contender ECW Title)
- Genial cum se uita Styles la spatele lui Beulah. Prea tare intrarea lui Sandman. Stevie nu mi-a placut niciodata.
- Meciul a fost misto. Spot-uri grozave, dar holy shit acum arata Terry dupa meci. :| Era baie de sange.
- Pacat de vrajeala aia de Chokeslam a lui Dreamer prin 3 mese, dar reactia tot a fost extraordinara. :lol:

Raven vs ??? (ECW World Championship)
- Misto momentul cand Terry a luat titlul, cu toate ca n-a fost un meci propriu-zis.
AleXXander
"11"

Re: ECW - Discutii Generale

Postby AleXXander » 10 Jun 2011, 20:50

Hardcore Heaven 1997

Opening Segment w/Rick Rude, Chris Candido and Todd Gordon
- Se vede diferenta intre Todd Gordon si Paul Heyman in segmentul asta. :mrgreen:

Taz vs Chris Candino (Television Championship)
- Meci destul de scurt, n-a fost extraordinar.
- RIP Chris Candido !

Spike Dudley vs Bam Bam Bigelow
- Ha ha. Misto sa-l vad pe Spike. Meci nu prea a fost... Doar un squash al dracu' de misto. :mrgreen:
- RIP Bam Bam Bigelow !

RVD vs Al Snow
- First of all... Fuck you, Bill Alfonso.
- N-a fost un meci extraordinar, nici spot-uri extraordinare, ba chiar cateva botch-uri, dar per total ok.

Dudley Boyz vs The Gangstas (Tag Team Championship)
- Tare Joel. Holy Shit ce era in ringul ala... Sign Guy Dudley si Big Dick Dudley cred. Plus Jenna Jameson, the queen, ha ha.
- Eram mai interesat de ce se intampla in afara ringului, ca era Jenna acolo, cu o fata incredibil de perversa. :lol:

Jerry Lawler vs Tommy Dreamer
- Pacat ca Jerry a repetat ce a zis in promo-ul de mai devreme.
- Foarte misto brawl-ul si faptul ca Lawler a fost calcat pe cap. Cei care stiu story-ul asta stiu despre ce e vorba. Interventii de la Jake "The Snake" si Rick Rude, al carui rol nu l-am inteles aici... Plus Tammy "Bitch" si Beulah.
- Awesome finalul.

Sabu vs Shane Douglas vs Terry Funk
- Tare look-ul de pe atunci al lui Douglas. Misto meciul. Misto interventia lui Sandman si saritura lui Sabu.
- Finalul n-a fost cine stie ce. Dar brawl-ul final a iesit ok.
AleXXander
"11"

Return to Pro-Wrestling