Barely Legal 1997The Eliminators vs The Dudley Boyz (Tag Team Championship)- Super tare heat-ul pentru Dudley Boyz, in special D-Von, care a primit "fuck you"-urile. Meciul a fost foarte tare, in special din partea The Eliminators, care au avut cateva spot-uri super tari. Finalul misto cu acel Total Elimination, al 3-lea din meci.
Rob Van Dam vs Lance Storm- A fost funny sa-l vad pe Storm cu look-ul ala. Pacat ca intreaga sa cariera a fost foarte underrated, in special in WWE unde i-au bagat si streak de infrangeri.
- Meciul a fost bun, asta si pentru ca a avut destul timp. Finalul n-a fost insa cine stie ce, plus un botch la Van Daminator, care n-a fost incasat tocmai ok de Storm.
- Misto promo-ul lui RVD de dupa meci.
The Great Sasuke & Gran Hamada & Masato Yakushiji vs bWo Japan- Pacat ca in meciul asta ii stiam doar pe Taka si Great Sasuke. Mi s-a parut ca i s-a acordat cam prea mult timp. Nu a fost extraordinar.
Shane Douglas vs Pitbull - Cam aiurea. Majoritatea spot-urilor ratate. Au bagat cat mai multe bump-uri posibile. Oricat de tari ar fi, nu-mi place sa vad bump dupa bump fara pic de story.
Taz vs Sabu- Awesome spot-urile. Awesome publicul, pacat insa de final. I s-a dat si cam putin timp am impresia.
- Misto promo-ul de la final al lui Taz, plus finalul cu interventia lui RVD si atacul pe Taz. Din pacate a ratat Sabu de doua ori acolo.
Terry Funk vs The Sandman vs Stevie Richards (Elimination match #1 Contender ECW Title)- Genial cum se uita Styles la spatele lui Beulah. Prea tare intrarea lui Sandman. Stevie nu mi-a placut niciodata.
- Meciul a fost misto. Spot-uri grozave, dar holy shit acum arata Terry dupa meci.

Era baie de sange.
- Pacat de vrajeala aia de Chokeslam a lui Dreamer prin 3 mese, dar reactia tot a fost extraordinara.
Raven vs ??? (ECW World Championship)- Misto momentul cand Terry a luat titlul, cu toate ca n-a fost un meci propriu-zis.