[FM12] Etihad Adventure

Locul in care va puteti expune imaginatia

Moderator: Moderators

[FM12] Etihad Adventure

Postby CageChristian » 05 Feb 2012, 14:45

~ Am ajuns la jumătatea sezonului la Manchester City şi m-am decis să încep un story ~

După un sezon în care Man City a prins o calificare în grupele UCL, Roberto Mancini primeşte o ofertă de la un club din Emiratele Arabe, acceptând oferta pe loc. Nu trece mult timp şi în Manchester deja apar zvonuri privind noul antrenor, nume mari ca van Gaal, Jose Mourinho sau Josep Guardiola erau pe buzele oricărui fan al "Cetăţenilor". Însă surpriza a venit de acolo de unde nu se aştepta nimeni. Într-o noapte de iulie, la sediul clubului din Manchester se întâlneau un fost jucător al lui Chelsea şi Patrick Vieira, directorul executiv de la City. A doua zi totul era clar, Daniel Mourinho, născut în Saint Lucia, dar cu cetăţenie română, a semnat cu Manchester City un contract pe 2 ani, obiectivul său fiind câştigarea campionatului. Imediat instalat în funcţie, D Mourinho a început să facă ceva transferuri.

In:
Marek Hamsik - 39 mil. ( Napoli )
Boudewijn Zenden - Free
Javi Martínez - 31 mil. ( Athletic Bilbao )
Costel Pantilimon - 3,1 mil. ( Poli Timişoara )
Ivan Bandalovski - 1 mil. ( CSKA Sofia )
Filippo Inzaghi - 700k ( AC Milan )
Robert Pirès - Free

Out:
Nedum Onouha - 750k loan ( Newcastle )
James Milner - 1.8 mil. loan ( PSG )
Pablo Zabaleta - 1.8 mil. loan ( Arsenal )
Wayne Bridge - 500k loan ( Sunderland )
Alex Nimely - loan ( Brentford )
Alex Henshall - loan ( Morecambe )

Deşi n-a adus nume atât de sonore pentru fotbalul din Anglia, Daniel Mourinho a reuşit să câştige primul trofeu din carieră la chiar primul meci, un 5-1 cu rivala Man Utd pe Wembley.

Image

După un tur magnific, aflându-se la 12 puncte de Man Utd, Daniel Mourinho a mai făcut o rundă de transferuri.

In:
Curtis Haley - 625k [ Blackburn ]
James Tomkins - 11.25 mil. [ Newcastle ]
Kolbeinn Sigþórsson - 4.6 mil. [ Ajax ]
Alex Teixeira - 12 mil. [ Shaktar ]
Rivaldo - Free
César Azpilicueta - 7.5 mil. [ OM ]
Eden Hazard - 65 mil. [ Lille ]

Out:
Robert Pirès - Free
Boudewijn Zenden - 100k [ Crystal Palace ]
Nigel de Jong - 15 mil. [ Spurs ]
Edin Dzeko - 22 mil. [ Inter ]
Carlos Tevez - 20 mil. [ Barcelona ]
David Silva - 20 mil. [ Chelsea ]
Javi Martínez - 15 mil. [ AC Milan ]
Adam Johnson - 5 mil. [ Valencia ]
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Re: [FM12] Etihad Adventure

Postby Style » 05 Feb 2012, 14:53

David Silva , Edin Dzeko si Javi Martinez Out ? Cu Javi Martinez as putea spune ca ai facut cel mai prost transfer , pentru ca l-ai cumparat pe 30 de milioane si l-ai vandut l-a jumatate , iar pe Silva si Dzeko puteai scoate mai mult.
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby Marko » 05 Feb 2012, 15:20

Ce dracu faci cu Rivaldo ? :))
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby Cissenho ™ » 05 Feb 2012, 16:02

65 de milioane Hazard? :shock:
Cissenho ™
Midcarder

Postby Add94™ » 05 Feb 2012, 16:04

^ Asta am vrut si eu sa zic =))
Once in a LifeTime
Add94™
El Galactico

User Title: Best Wfan's Heel

Postby CageChristian » 05 Feb 2012, 16:05

Style wrote:David Silva , Edin Dzeko si Javi Martinez Out ? Cu Javi Martinez as putea spune ca ai facut cel mai prost transfer , pentru ca l-ai cumparat pe 30 de milioane si l-ai vandut l-a jumatate , iar pe Silva si Dzeko puteai scoate mai mult.

Nu-mi trebuie David Silva când am Hazard şi Hamsik. Dzeko nu prea a dat randament, eu zic că preţul pe care l-am scos e bun, având în vedere că în viitoare poate să scadă. Javi Martinez nu prea prinde niciun meci, Yaya Toure e pur şi simplu genial, e golgheter-ul echipei. Ca MC mai am Hamsik, care joacă foarte bine pe poziţia aia, şi Gareth Barry.

Marko wrote:Ce dracu faci cu Rivaldo ? :))

Echipa a doua, îmi place să se retragă jucătorii de la mine, îi bag ca scouteri.

Cissenho ™ wrote:65 de milioane Hazard? :shock:

Da, am avut de ales între Bale şi Hazard, pe Bale Spurs a cerut 125 de mil. Oricum mai am vreo 75 de mil. pentru transferuri.
Doar să zicem că Hazard e la fel de bun ca Aguero, iar el mai poate creşte, so...
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby Patryck_SmackDown » 05 Feb 2012, 18:09

L-ai vandut pe Adam Johnson ? 0__o
Image
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby CageChristian » 05 Feb 2012, 18:19

Da. Din vară vine şi Fierro.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby CageChristian » 05 Feb 2012, 20:46

Image
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby CageChristian » 07 Feb 2012, 15:37

Man City vs. Man Utd 4-2
( Hamsik '21, Lescott '50, Yaya Toure '52, Sigþórsson '72 / Rooney '70, '86 )
Image

Primul meci din returul Premier League, era data de 2 decembrie, chiar dacă jucătorii încă nu şi-au revenit după revelion, am trimis cea mai bună echipă în teren, iar ea nu m-a dezamăgit. Cu un joc de pase ce îi puneau pe "Diavolii roşii" la un mare efort fizic, mijlocaşii centrali urcau încet, încet, iar la jumătatea primei reprize, fostul jucător al lui Napoli, Marek Hamsik deschide scorul pe Etihad Stadium, iar cele două peluze iau foc. Noul transfer, James Tomkins are o degajare mai puţin bună, iar în minutul 32 părăseşte terenul accidentat, fiind al treilea jucător care se 'rupe' pe partea dreaptă, după Micah Richards şi Bandalovski. După intrarea sârbului Savic meciul decurge liniştit, fără mari ocazii la poarta lui Joe Hart. Îmi motivez jucătorii la pauză pentru că ştiam că Manchester United este o echipă tare şi poate da oricând lovitura. Îl scot pe Alex Teixeira, care a avut o prestaţie 'ştearsă' şi îl introduc pe tânărul Kolbeinn Sigþórsson, proaspăt transferat de la Ajax. Nu trece mult din a doua jumătate a meciului, iar noi dăm lovitura, chiar de două ori, prima dată, în minutul 50, Joleon Lescott trimite în poartă centrarea lui Marek Hamsik, iar 2 minute mai târziu, şutul de la 30 de m al lui Yaya Toure mă face să sar de pe scaun. "Mourinho, Mourinho" - Publicul de pe Etihad Stadium îmi striga numele, însă în minutul 70 liniştea s-a instalat după balonul trimis de Wayne Rooney în plasa porţii lui Joe Hart. După doar 2 minute galerie arde din nou, Kolbeinn Sigþórsson scapă singur cu De Gea şi face 4-1. Au urmat 15 minute de cântece, chiar dacă Rooney avea să reducă din diferenţă în minutul 86. Am câştigat un meci contra marii rivale, dar mai mult, am câştigat un jucător.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby CageChristian » 07 Feb 2012, 15:49

Coventry vs. Man City 2-5
( McSheffrey '65, Lukas '69 / Yaya Toure '31, Balotelli '45+1, Nasri '63, Lescott '81, Barry '88 )

Image

Prima etapă din noul an s-a terminat, iar noi eram lideri, însă o nouă provocare venea, trebuia să ne apărăm trofeul. Când am semnat cu City le-am promis fanilor că voi face mai mult ca sezonul trecut, primul pas era să apăr trofeul nostru, FA Cup! M-am deplasat cu cea mai bună echipă pentru meciul cu Coventry, speram la un rezultat lejer, aşa a şi fost. Fără prea multe nume sonore în echipa lor, Coventry a început meciul apărându-se, însă bariera fundaşilor n-a mai avut ce face la acţiunea pe cont propriu a lui Yaya Toure, din minutul '31. Având 1-0, am jucat ofensiv, iar în singurul minut de prelungire am reuşit să obţinem un penalty, Eden Hazard fiind faultat în careu. Am intrat la pauză cu 2-0, Balotelli trecându-şi şi el numele pe lista marcatorilor. Cea de a doua repriză începea liniştit, Nasri reuşind să facă 3-0 dintr-o lovitură liberă, în minutul 63. La faza imediat următoare, Gary McSheffrey a reuşit un şut din unghi, iar Joe Hart a respins mingea în poartă. Au urmat minute bune pentru Coventry, iar aceştia au redus diferenţa la un singur gol, polonezul Lukas şutând slab, pe jos, în minutul 69. Defensiva de 'oţel' a noastra a rezistat, iar cu puţin noroc am înscris după un corner, prin Lescott. Fără niciun gând de a mai ataca, Coventry a luat şi un al 5-lea gol, de la Gareth Barry, cu puţin timp inaintea finalului meciului.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby CageChristian » 07 Feb 2012, 15:54

Man City vs. Swansea 4-0
( Lescott '11, '21, '30, Nasri '12 )

Image

A urmat o nouă etapă de campionat, un meci uşor pe teren propriu, cu codaşa Swansea City. Meciul a decurs fără probleme, în minutul 11 Joleon Lescott deschide scorul, un minut mai târziu francezul Nasri făcând 2-0. N-au trecut nici 10 minute, că Lescott a înscris din nou, de data aceasta cu un şut de la marginea careului. Până la pauză, acelaşi Lescott făcea hattrick-ul după un nou corner bătut de Marek Hamsik. La pauză am vorbit cu jucătorii să o lase mai calm, iar cea de a doua repriza a decurs liniştit, fără nicio ocazie de partea oaspeţilor, cu o dominare autoritară a noastră.
Last edited by CageChristian on 07 Feb 2012, 16:03, edited 1 time in total.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby CageChristian » 07 Feb 2012, 16:02

QPR vs. Man City 1-1
( Campbell '46 / Gai Assulin '66 )

Image

Venea partida de FA Cup, cu QPR, lanterna roşie din EPL. Am hotărât să-mi odihnesc jucătorii şi să trimit în primul "11" mai mulţi de la echipa a doua. Echipa n-a rezistat mult sub această formulă, iar doar după 10 minute Filippo Inzaghi se accidentează uşor şi cere schimbare, în locul să intrând Alex Teixeira. O primă repriză normlă, puştii de la echipa a doua arătând că merită o şansă la prima echipă. La chiar începutul celei de a doua, DJ Campbell detonează bomba, după ce a reuşit să rămână singur cu Pantilimon. Urmează momente de umilinţă pentru jucătorii mei, ieşind bătrânul Rivaldo de pe teren. Tot un tânăr de la echipa a doua mă salvează, Gai Assulin înscrie după ce rămâne singur cu portarul advers. Doar paradele lui Pantilimon mă salvează, iar meciul se încheie nedecis, 1-1 şi va avea rejucare, pe Etihad Stadium.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby CageChristian » 07 Feb 2012, 16:11

Aston Villa - Man City 1-1
( N'Zgobia '87 / Hamsik '67 )

Image

După semi-eşecul din FA Cup, Man City se deplasa până la Birmingham pentru meciul cu Aston Villa. Cu o mulţumie de jucători obosiţi şi accidentaţi, iar cu Yaya Toure plecat la Cupa Africii, Daniel Mourinho a mai primit o veste şoc la finalul antrenamentului înainte de startul partidei, Ştefan Savic s-a accidentat şi nu va putea juca. O primă repriză extrem de proastă de ambele părţi, fără mari ocazii, cu un joc la mijlocul terenului. După revenirea de la cabine, Manchester City părea să fie şi mai slăbită, însă cu toate astea, în minutul 67, Marek Hamsik şutează nervos de la aproximativ 25 de m şi deschide scorul pe Villa Park. Până în ultimele minute ale partidei, City domina, însă vulcanul a erupt pe Villa Park când N'Zgobia a marcat pentru 1-1, iar pentru City era al treilea egal din acest sezon.

Alte ştiri:
- Manchester City a refuzat oferta lui PSV Eindhoven pentru a-l împrumuta pe Costel Pantilimon până la vară, Daniel Mourinho motivându-şi decizia prin titularizarea lui în FA Cup.
- Ştefan Savic se îndreaptă către Turcia, urmând să joace până la vară pentru Trabzonspor AŞ.

Image
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby thebeastmaster » 09 Feb 2012, 23:09

Mai ai de învăţat tinere :P
thebeastmaster
Jobber

Postby CageChristian » 10 Feb 2012, 17:01

nu eu sunt ala care pierde cu ultimul loc din rusia.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby thebeastmaster » 10 Feb 2012, 23:24

Accidents do happen.
thebeastmaster
Jobber

Postby CageChristian » 12 Feb 2012, 16:20