vaiiiiiiiiii =)) ce grupe la Euro ... nici in vise nu faceam grupe asa echilibrate ...
G1 - Polonia , Grecia , Rusia , Cehia
Polonia - tara gazda , o echipa foarte buna , care cu siguranta isi propunea macar semifinalele [pana a aflat Grupa B]
Grecia - echipa mea favorita din grupa , a reusit acum 8 ani sa castige Euro , dar anul asta nu trece de sferturi [ daca se califica ... ]
Rusia - o super forta pe plan european , o echipa cu jucatori fooooarte valorosi , o echipa care cu siguranta isi propune calificarea macar in sferturi
Cehia - pe mine personal , aceasta echipa nu m-a impresionat nici in grupa de calificare , nici in barajul cu Muntenegru , dar ramane o echipa magica , cu multe nume care au ceva de spus in fotbal , si care cu siguranta va face meciuri bune in grupa asta
G2 - Olanda , Danemarca , Germania , Portugalia
Olanda - vice'campioana mondiala , o echipa de un alt nivel decat echipele din G1 , are sanse la calificare destul de mari
Danemarca - saracii , erau tristi cand au vazut ca au picat cu Olanda =))) , ce sa zic , are sansa a 4-a la calificare
Germania - favorita grupei CLAR , poate chiar principala favorita la castigarea Euro 2012
Portugalia - echipa foarte buna , are sanse . Cristiano Ronaldo e cu 10 clase peste orice jucator de la editia asta de Euro , dar un sigur jucator nu poate face minune , sper doar ca Portugalia sa se califice
Grupa asta e ceva in genul : FRANTA , ITALIA , OLANDA , ROMANIA =)) , cu Danemarca in "rolul" Romaniei

)))
FORTAAAAAAAAAAAA PORTUGALIA :X
G3: Spania , Italia , Irlanda , Croatia
Spania - campioana mondiala , Real Madrid , Barcelona , David Villa , Casillas etc

)
Italia - super echipa , cred ca se va califica alaturi de Spania desi e o grupa destul de grea
Irlanda - o surpriza , dar pana la urma Irlanda e o echipa bine organizata .. totusi "bau-baurile" astea au mers cu Rusia / Estonia , cu Italia & Spania e alta treaba

Croatia - are sanse la calificare , dar e greu de crezut ca Italia sau Spania vor parasi competitia inca din grupe

G4: Ucraina , Suedia , Franta , Anglia
Ucraina - echipa ok , au o sansa la calificare destul de buna + tara gazda

Suedia - Ibra:> , Suedia are sanse la calificare , dar va fi foarte greu
Franta - de cand a venit Laurent Blanc , Franta are o alta "fata" , s-a facut un schimb de generatii , care a avut un succes rapid , echivaland cu calificarea la Euro
Anglia - daca Germania , Olanda si Spania sunt principalele favorite la castigarea Euro2012 , eu cred ca a venit si timpul Angliei , o echipa adevarata , cu super jucatori , o echipa care daca se califica in sferturi va avea viata grea impotriva Spaniei sau Italiei [cel mai probabil]
PREDICTIILE MELE :
Grecia - Portugalia
Polonia - Germania
Spania - Franta
Italia - Anglia
Portugalia - Germania
Spania - Anglia
Germania - Anglia
ANGLIA
Sper sa nu se intample totusi asa : FORTA PORTUGALIA :>