Preliminarii EURO 2012 - Discutii Generale

Locul unde noi nu ne aflam...

Moderators: Style, Smythe, Add94™, BlueLegend

Cine credeti ca va castiga Euro 2012?

Spania
23
50%
Germania
6
13%
Italia
5
11%
Anglia
3
7%
Portugalia
2
4%
Franta
0
No votes
Olanda
7
15%

Total votes : 46

Re: Preliminarii EURO 2012 - Discutii Generale

Postby RandyOrtonRKO™ » 13 Oct 2011, 19:59

^^ Nu dar sunt fan Portugalia si Real Madrid , ca sunt si stelist , si cand castiga meciuri zic : Am castigat cu Sportul ( de ex)
Image
RandyOrtonRKO™
Main Eventer

User Title: CR7 Fan

Postby CageChristian » 13 Oct 2011, 20:45

Din păcate n-am câştigat cu Sportul :( .
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby RandyOrtonRKO™ » 13 Oct 2011, 20:52

La Steaua ma mira ceva : nu castigam in campionat cu jucatorii titulari, dar castigam in amical cu unele rezerve si la scor mare :|
Image
RandyOrtonRKO™
Main Eventer

User Title: CR7 Fan

Postby CageChristian » 13 Oct 2011, 21:01

damn! e un meci amical.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby Add94™ » 04 Dec 2011, 20:10

vaiiiiiiiiii =)) ce grupe la Euro ... nici in vise nu faceam grupe asa echilibrate ...

G1 - Polonia , Grecia , Rusia , Cehia

Polonia - tara gazda , o echipa foarte buna , care cu siguranta isi propunea macar semifinalele [pana a aflat Grupa B]
Grecia - echipa mea favorita din grupa , a reusit acum 8 ani sa castige Euro , dar anul asta nu trece de sferturi [ daca se califica ... ]
Rusia - o super forta pe plan european , o echipa cu jucatori fooooarte valorosi , o echipa care cu siguranta isi propune calificarea macar in sferturi
Cehia - pe mine personal , aceasta echipa nu m-a impresionat nici in grupa de calificare , nici in barajul cu Muntenegru , dar ramane o echipa magica , cu multe nume care au ceva de spus in fotbal , si care cu siguranta va face meciuri bune in grupa asta

G2 - Olanda , Danemarca , Germania , Portugalia

Olanda - vice'campioana mondiala , o echipa de un alt nivel decat echipele din G1 , are sanse la calificare destul de mari
Danemarca - saracii , erau tristi cand au vazut ca au picat cu Olanda =))) , ce sa zic , are sansa a 4-a la calificare
Germania - favorita grupei CLAR , poate chiar principala favorita la castigarea Euro 2012
Portugalia - echipa foarte buna , are sanse . Cristiano Ronaldo e cu 10 clase peste orice jucator de la editia asta de Euro , dar un sigur jucator nu poate face minune , sper doar ca Portugalia sa se califice

Grupa asta e ceva in genul : FRANTA , ITALIA , OLANDA , ROMANIA =)) , cu Danemarca in "rolul" Romaniei :))))
FORTAAAAAAAAAAAA PORTUGALIA :X

G3: Spania , Italia , Irlanda , Croatia

Spania - campioana mondiala , Real Madrid , Barcelona , David Villa , Casillas etc :))
Italia - super echipa , cred ca se va califica alaturi de Spania desi e o grupa destul de grea
Irlanda - o surpriza , dar pana la urma Irlanda e o echipa bine organizata .. totusi "bau-baurile" astea au mers cu Rusia / Estonia , cu Italia & Spania e alta treaba :)
Croatia - are sanse la calificare , dar e greu de crezut ca Italia sau Spania vor parasi competitia inca din grupe :P

G4: Ucraina , Suedia , Franta , Anglia

Ucraina - echipa ok , au o sansa la calificare destul de buna + tara gazda :)
Suedia - Ibra:> , Suedia are sanse la calificare , dar va fi foarte greu
Franta - de cand a venit Laurent Blanc , Franta are o alta "fata" , s-a facut un schimb de generatii , care a avut un succes rapid , echivaland cu calificarea la Euro
Anglia - daca Germania , Olanda si Spania sunt principalele favorite la castigarea Euro2012 , eu cred ca a venit si timpul Angliei , o echipa adevarata , cu super jucatori , o echipa care daca se califica in sferturi va avea viata grea impotriva Spaniei sau Italiei [cel mai probabil]

PREDICTIILE MELE :
Grecia - Portugalia
Polonia - Germania
Spania - Franta
Italia - Anglia

Portugalia - Germania
Spania - Anglia

Germania - Anglia

ANGLIA

Sper sa nu se intample totusi asa : FORTA PORTUGALIA :>
Once in a LifeTime
Add94™
El Galactico

User Title: Best Wfan's Heel

Postby mrciocio » 04 Dec 2011, 20:18

Grupa asta e ceva in genul : FRANTA , ITALIA , OLANDA , ROMANIA =)) , cu Danemarca in "rolul" Romaniei )))

Ce vremuri..
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby El Niño » 05 Dec 2011, 00:03

^Si cand te gandesti ca acum suntem sub Burkina Faso ..
Image
El Niño
Campion

User Title: BJ

Previous

Return to EURO 2012