by NeKo » 11 Jan 2012, 12:39
Eurovision 2012: Schimbari in regulamentul intern, Inna a refuzat sa reprezinte Romania
TVR nu are bani pentru Eurovision 2012, o recunoaste chiar si Dan Manoliu, dar cu toate acestea, mai exista o raza de speranta in ceea ce priveste participarea Romaniei la concurs.
Care este aceasta raza de speranta inca nu se stie. TVR a solicitat reprezentatilor EBU o reducere a taxei de participare, dar raspunsul a fost negativ. In timp ce multe tari si-au anuntat deja reprezentantii la Eurovision 2012, Romania este la stadiul schimbarilor de regulament.
Ani la randul, regulamentul intern a interzis ca piesele inscrise in concurs sa fie difuzate sau lansate inainte de prezentarea in concurs, insa anul acesta ar putea aduce o schimbare majora.
`Nu vom cere doar melodii in prima auditie, ci piese lansate sau difuzate dupa septembrie 2011, care pot fi deja hituri`, a precizat Dan Manoliu pentru Adevarul.
Manoliu a mai spus ca au fost discutii cu Inna, referitoare la participarea sa la Eurovision, insa artista a refuzat.
Citeste mai mult: Eurovision 2012: Schimbari in regulamentul intern, Inna a refuzat sa reprezinte Romania
Gabriel Baruta, Hotel FM: "Anul trecut nu am primit niciun sprijin financiar din partea TVR comparativ cu Azerbaijan care au fost sustinuti de televiziunea lor cu 2 milioane de euro, noi a trebuit sa scoatem din buzunarele proprii aproximativ 20 000 de euro, asta s-a intamplat tuturor participantilor romani de pana acum, ar fi pacat insa sa nu participam"
Mihai Traistariu: "TVR e penibil cu aceasta decizie, eu voiam sa particip anul acesta, mi-a propus Moldova sa particip, probabil ma voi duce la ei. De ce nu organizeaza PRO TV?!"
Eu: Normal ca Inna, regina curva nu va participa pentru ca ea este o afona, nu are nicio treaba cu muzica, prefer sa ramana la statutul de marioneta a celor de la Play&Win si sa faca playback prin cluburile din Europa si sa se creada mare diva si mare nationalista. Oricum n-avem nevoie de ea, banuiesc ca si cei de la Play&Win rad cand aud ca este dorita sa cante la Eurovision, stiind ca nu are nicio treaba cu muzica. Eu ma cac pe TVR, are dreptate Traistariu, sa dea drepturile PRO TV-ului daca ei nu sunt in stare, Moldova cum dracu' participa? Noi cerem o taxa mai mica de participare si la moldoveni se organizeaza deja....
Rachel McAdams "Fie vreme buna, fie vreme rea , Dinamo pierde cu oricine ar juca !"