Dupa modelul lui TCW cu fan-club-ul Batman (creatie a DC Comics), am hotarat sa creez si eu un fan-club cu intregul univers Marvel.Mai intai sa va spun cateva date despre Marvel.
Marvel Publishing Inc. cunoscuta mai degraba ca Marvel Comics este o companie americana ce publica benzi desenate. Marvel a fost fondat in 1939 de catre Martin Goodman sub numele de Timely Comics. Marvel a creat de-a lungul timpului foarte multe caractere cunoscute in lumea intreaga ca Spider-Man,Iron Man,Captain America,X-Men,Dr.Doom si multi altii. Majoritatea caracterelor Marvel actioneaza intr-o singura realitate cunoscuta ca Universul Marvel,cu locatii din realitate ca New York,Los Angeles sau Chicago.Pe 31 decembrie 2009 Marvel Entertainment a fos cumparata de Compania Walt Disney pe suma gigantica de 4,24 bilioane de dolari.
Vom avea 2 grupe: Heroes si Villains(ca in grupul lui TCW Primul membru care se inscrie va avea ocazia sa aleaga intre aceste doua categorii.Daca primul membru a ales un erou, atunci urmatorul membru va trebui sa-si aleaga un raufacator iar urmatorul inscris trebuie sa isi aleaga din nou un erou si tot asa...
Vor fi si episoade din cateva seriale Marvel ca Spider-Man sau X-Men Evolution,dar nu cred ca le voi gasi mereu in romana. Deci rugamintea mea pentru cei ce se vor inscrie este sa stie engleza (sau macar sa invete desi nu cred ca vor fi asemenea cazuri).
Vor fi si meciuri ca in orice fan-club,si multe altele insa in primele 2 zile vom avea doar meciuri si episoade si poate cateva seturi de intrebari.
Nota: TCW sper sa nu ma acuzi de plagiat.
Heroes(doar cei mai cunoscuti deoarece sunt foarte multi):
Banshee
Beast
Captain America
Captain Britain
Captain Marvel
Colossus
Cyclops
Daredevil
Doctor Strange
Ghost Rider
Hawkeye
Hulk
Human Torch
Iceman
Iron Man
Machine Man
Mister Fantastic
NightCrawler
Nick Fury
Punisher
Silver Surfer
Spider-Man
Silver Surfer
Sub-Mariner
Thing
Thor
Union Jack
WarMachine
Wolverine
Villains:
Abomination
Absorbing Man
Apocalypse
Black Heart
Bullseye
Carnage
Crimson Dynamo
Death Ripper
Demogoblin
Diablo
Doctor Doom
Doctor Octopus
Dracula
Electro
Kingpin
Galactus
Gargovyle
Green Goblin
Hammerhead
Hobgoblin
Hydro Man
Jack O'Lantern
Juggernaught
Klaw
Kraven
Lizard
Modok
Magneto
Mastermind
Mysterio
Psycho-Man
Puma
Rhino
Sabretooth
Sandman
Scorpion
Sentinel
Shocker
Super Skrull
Venom
Vulture
Loki
Cei ce vor un erou in afara listelor sa spuna doar numele eroului/raufacatorului dorit.
Inscrierile se fac dupa urmatorul model:
Nickname:kofi the best
De cand esti fan Marvel:din 2003 de cand ma uitam la Spider-Man.
Desenul Animat preferat:Spider-Man
Filmul Preferat: The Daredevil
Personajul Marvel preferat:Silver Surfer
Ce personaj ai vrea sa fii in fan-club: Profesorul Xavier