Football Manager 2012. SHOCKER'S ADVENTURE !

Lock-on

Football Manager 2012. SHOCKER'S ADVENTURE !

Postby Shocker » 04 Dec 2011, 18:24

Este vara lui 2011 si se anunta o noua era pentru Juventus. Acestia vor sa creeze o noua era pentru ei, aducand multe trofee in viitorul apropiat. Sezonul 2010-2011 a fost un sezon ratat pentru acestia, obtinand doar locul 7. Acestia cauta un manager nou, cu ceva experienta, cu creativitate si care sa nu ceara un salariu iesit din comun. Torinezii cred in sfarutile unui fost mare jucator italian care nu a vrut sa-si dezvaluiasca identitatea si il aduc pe portughezul Felipe Shocker, care a mai activat inainte la Sporting Braga, Maritimo si antrenor secund la Sporting Lisabona.

Image

La inceputul lunii iulie, portughezul Felipe Shocker ajunge in Torino pentru a semna cu Juventus Torino. In dimineata urmatoare, oficialii italieni au facut publica aducerea portughezului pe banca italienilor, iar acesta si-a inceput antrenamentele. Acesta a vorbit cu toti jucatorii italieni, si-a facut parere despre marele oras italian si a inceput sa lucreze din greu cu italienii, pentru marele sau vis, aducerea inapoi in Torino unui titlu. Insa nu era o misiune grea, nu avea prea multa experienta si trebuia sa se lupte cu echipe foarte tari precum Inter, AC Milan, Napoli, AS Roma. Nu erau accidentari in lot, nu erau jucatori incerti iar acesta era foarte fericit. Felipe a dezvaluit la o conferinta de presa, aducerea unui fundas central, insa nu a dezvaluit numele. Insa, o oferta a marei echipe engleze, Chelsea a dat peste cap planurile portughezului. O oferta de 16 milioane de euro pentru mijlocasul sarb, Milos Krasic. Oferta a fost acceptata, iar acesta s-a dus la Londra pentru a semna. Portughezul a cerut un fundas central, iar scouterii torinezi i-au gasit un fundas central cu mare determinare, la 24 de ani. Acesta se numeste Davide Astori, de la Cagliari care va semna cu Juventus pentru nici mai mult nici mai putin de 2 milioane de euro pe an salariu. In schimbul acestui jucator, torinezii vor baga in cont celor de la Cagliari 9 milioane de euro.

Meciuri amicale disputate:
Juventus - HSV 1-1 (Quagliarella / Mladen Petric)
Juventus - Corinthians 4-0 (3x Quagliarella, Vucinic)
Rangers(HKG) - Juventus 0-3 (2x Luca Toni, Alessandro Matri)
Tai Po - Juventus 0-7 (5x Quagliarella, Barzagli, Pirlo)
AC Milan - Juventus 0-2 (Quagliarella, Del Piero)

Primul 11:
Buffon -M.Motta, D.Astori, A.Barzagli, G.Chellini - A.Pirlo - A.Vidal - S.Pepe, E.Elia - M.Vucinic, F.Quagliarella

Rezerve:
M.Storari, F.Grosso, Bonucci, Marchisio, A.Matri, L.Toni, A.Del Piero
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

User Title: Special K House

Re: Football Manager 2012. SHOCKER'S ADVENTURE !

Postby Patryck_SmackDown » 04 Dec 2011, 20:08

Astori? Kiddn` right? Matri pe bara? Ce sistem joci , transferuri...poze...Ai grija , daca nu faci treaba buna la Juve , ne suparam.
Image
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby Shocker » 04 Dec 2011, 20:40

Juventus - AC Milan 3-3 (2x Del Piero, Barzagli / Van Bommel, Ambrosini, Seedorf

Este primul meci al sezonului si debutul pe banca celor de la Juventus Torino al lui Felipe Shocker. Primul meci al etapei este unul dintre marile derby-uri ale campionatului aici pe Juventus Stadium. Juventus infrunta pe AC Milan, campioana Italiei. Juventus deschide scorul in minutul 44, inainte de pauza, dupa o serie de pase ale torinezilor, Del Piero trage de la distanta iar portarul milanez Roma este infrant. Juventus intra la pauza cu un avantaj de un gol, iar la inceputul reprizei a 2-a, Fabrio Quagliarella rateaza singurul cu portarul, acesta trimitand putin peste poarta. AC Milan profita de relaxarea echipei antrenate de Felipe Shocker si dupa o serie de ocazie, Mark van Bommel suteaza de la 25 de metri langa bara, iar Buffon este infrant. Dupa 2 minute dupa ce milanezii au egalat, Arturo Vidal obtine o lovitura libera de langa careu. Alessandro Del Piero o executa si duce scorul la 2-1 pentru Juventus ! In peluza celor de la Juventus se aprind cateva torte. In minutul 65, se intampla ceva rau pentru Juventus. Buffon iese accidentat si este inlocuit de Storari. Este minutul 68, iar milanezii obtin un corner. Gattuso centreaza, iar Ambrosini duce scorul la 2-2 dupa un voleu spectaculos din careu. Golul s-a intamplat dupa o mare greseala in apararea torinezilor, lasand-ul liber pe Ambrosini. In minutul 77, Del Piero centreaza, iar Barzagli profita de neatentia fundasilor milanezi si inscrie pentru 3-2 !! Tot stadionul este in extaz, crezand ca acest gol va decide soarta meciului. In minutul 93, Marco Motta, greseste trimite o pasa gresita la Pato, care ii paseaza lui Seedorf lasand-ul singur cu portarul, iar acesta marcheaza si aduce 1 punct milanezilor !! Un ghinion mare pentru torinezi in aceasta seara.

Felipe Shocker : Deci, acesta este debutul meu pe banca celor de la Juventus Torino si primul meu meci in Serie A. Vreau sa spun ca sunt mandru de realizarea jucatorilor mei, chiar daca s-a terminat egal si noi am fi trebuit sa castigam. Din pacate, am fost ghinionisti si milanezii ne-au egalat in minutul 93. Cei drept, a fost acea pasa gresita a lui Marco Motta care a dus la acel gol, dar nu trebuia sa gresim tocmai atunci. Sunt fericit de prestatia excelenta a lui Del Piero, de cele 2 goluri marcate de acesta. Am luat al 2-lea gol dintr-o greseala mare in aparare, a fost inexplicabil cum l-au lasat liber pe Ambrosini. Cat despre AC Milan.. nu prea m-au impresionat foarte mult, cei drept ei si-au obtinut 1 punct, probabil au venit cu pretentii mai mari, dar noi am cam dominat jocul, deci ar trebui sa fie multumiti. Voi avea 2 saptamani la dispozitie, pentru ca este acea pauza, jucatorii se vor duce la nationale si voi avea timp sa pregatesc meciul cu Fiorentina care va trebui sa il castigam. O parte nefericita este desigur accidentarea lui Buffon, care din cate am auzit va sta pe bara aprox. 3 luni, dar cred ca Storari il va inlocui bine.

Fiorentina - Juventus 0-3 (2x Del Piero, Quagliarella)
Asadar este a 2-a etapa din Serie A. Un meci intre 2 echipe care probabil isi vor dori totul, victoria si acest meci se anunta incendiar. Stadionul Artemio Franchi este plin ochi si va fi o atmosfera incendiara. Fiorentina incepe jocul astfel: A.Boruc - Cassani, Gamberini, Felipe, Pasqual - H.Kharja - Montolivo, Behrami - A.Cerci, J.Vargas. Juventus incepe jocul astfel :Storari - Motta, D.Astori, A.Barzagli, Chiellini - A.Pirlo - A.Vidal - Pepe, A.Matri - Del Piero, Vucinic. In primele 25 de minute nu se intampla nimic notbail, dar in minutul 25 Juventus sufera o mare pierdere : Pirlo s-a accidentat si va trebui sa iasa de pe teren. Felipe il introduce pe Marchisio in locul lui Pirlo. In minutul 31 se produce primul moment notabil al jocului, dupa multe pase in jurul careului Fiorentinei, Del Piero trage din prima din apropierea careului, iar Boruc este infrant si scorul este 1-0 pentru Juve ! La inceputul reprizei a 2-a, Vucinic se pare ca este lovit si numai poate continua jocul, iar acesta este inlocuit cu Fabrio Quagliarella. In minutul 50, Montolivo paseaza in careu, Gilardino intercepteaza mingea si trimite in bara. In minutul 72, Juve face 2-0, dupa un cotraatac in care torinezii erau 4 contra 3, Arturo Vidal i-a pasat lui Del Piero si l-a pus in situate de 1vs1 cu Boruc, iar Del Piero inscrie pentru 2-0 ! Nu au trecut nici 3 minute si Juventus duce scorul la 3-0 dupa un corner in care Fabrio Quagliarella marcheaza cu capul. Asadar se termina 3-0 pentru Juventus, care practic i-a demolat pe cei de la Fiorentina. Prevad un viitor bun pentru torinezi.

Felipe Shocker : Sunt enorm de fericit de prestatia echipei ! Astazi au aratat de ce sunt in stare si au adus fericirea la Torino. Toti jucatorii au jucat foarte bine azi si ii felicit pentru ca am jucat fotbal. Fiorentina a fost o echipa lenta azi, ca si cum ar fi foarte obosita iar noi am profitat. Del Piero arata ca poate juca fotbal de inalt nivel si la 36 de ani. Astazi a fost exceptional ca si in meciul din etapa trecuta cu AC Milan. Am facut niste modificari in primul 11. Am inceput cu Vucinic in locul lui Quagliarella si cu Alessandro Matri in locul lui Elia care nu prea a dat randamentul necesar. Din pacate, Pirlo va lipsi meciul viitor acasa cu Bologna, iar in privinta lui Vucinic mi s-a spus ca nu este ceva foarte grav.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Shocker » 04 Dec 2011, 20:43

Patryck_SmackDown wrote:Astori? Kiddn` right? Matri pe bara? Ce sistem joci , transferuri...poze...Ai grija , daca nu faci treaba buna la Juve , ne suparam.

Davide Astori mi-a dat un randament foarte bun cand l-am achizitionat. Matri era pe bara deoarece era accidentat din amicale si am uitat sa precizez. Sorry. Voi face si screenuri cu sistemul, transferuri.. Si te asigur, voi face treaba buna la Juve ;)
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Shocker » 06 Dec 2011, 18:50

Juventus - Bologna 2-0 (Del Piero, Astori)
Primul 11: Storari - Motta, Astori, Barzagli, Chellini - Pirlo - Vidal - Pepe, Matri - Vucinic, Del Piero
Este a 3-a etapa din Serie A. Se anunta un meci intre Juventus si Bologna in care Juventus este favorita clar. Este intr-o mare forma dupa victoria cu 3-0 pe Artemio Franchi. Aproape tot Juventus Stadium era plin. In minutul 19, fundasul central al Bologniei, Portanova paseasa prea incet pentru portar iar Alessandro Del Piero intercepteaza balonul, il dribleaza pe portarul Agliardi si deschide scorul pe Juventus Stadium ! 1-0 pentru Juventus ! Juventus domina in continuare si in minutul 45, Mirko Vucinic scapa singur cu portarul insa trimite in bara. Dupa pauza tot Juventus domina, iar in minutul 56, Alessandro Del Piero ia bara la tinta dintr-o lovitura libera de la aprox. 30 de metri. Ocaziile la poarta Bologniei nu incep sa dispara, iar in minutul 63, Davide Astori marcheaza dintr-un corner batut de Del Piero si duce scorul la 2-0 ! Pana la final nu s-a mai intamplat ceva deosebit cu exceptia unei ratari a lui Matri singur cu Agliardi, insa portarul Bologniei a aparat. Asadar, Juventus acumuleaza 7 puncte, iar Felipe Shocker obtine a 2-a victorie in Serie A cu Juve.

Felipe Shocker : Este un start bun de campionat pentru noi. Speram sa mentinem ritmul si in urmatoarele meciuri pentru a ataca titlul atat dorit in Torino. Am dominat meciul cap-coada iar din nou Del Piero a jucat superb. Davide Astori incepe sa se acomodeze din ce in ce mai mult si da randamentul necesar. Totusi nu am jucat ca in meciul cu Fiorentina, dar am jucat cat de cat bine si am obtinut cele 3 puncte si a fost o diferenta de 2 goluri intre cele 2 echipe.

Atalanta - Juventus 0-2 (2x Vucinic)
Primul 11 : Storari - Motta, Astori, Barzagli, Chellini - Pirlo(revenit dupa accidentare) - Vidal - Pepe, Elia - Vucinic, Del Piero

Dupa meciul de acasa contra celor de la Bologna cu 2-0, torinezii se vor deplasa la Atalanta. Juventus era mare favorita pentru a castiga meciul si nu a dezamagit. Meciul incepe in forta, iar in minutul 9 portarul Atalantei Consigli apara extraordinar un sut din lovitura libera de la 28 de metri a emblemei echipei torineze, Alessandro Del Piero. Pana in minutul 45, Juventus a tot dominat avand numeroase ocazii, insa golul nu aparea. In minutul 45, Del Piero a centrat pentru Vucinic care deschide scorul cu o lovitura de cap tocmai inainte de pauza ! Incepe si repriza a 2-a, iar Atalanta nu se regaseste deloc. Juventus tot domina in continuare, iar in minutul 53 Arturo Vidal gaseste o pasa geniala care il lasa pe Vucinic singur cu portarul, iar acesta nu dezamageste si trimite scorul la 2-0 pentru Juventus ! 3 minute mai tarziu, un lucru rau se intampla pentru Juve : Starul Del Piero se accidenteaza si va lipsi aproximativ 1 luna. Fabrio Quagliarella il inlocuie pe Del Piero. Atalanta a avut vreo 2 ocazii insa Storari a fost la post. Torinezii au dominat in continuare si castiga cele 3 puncte pe Atleti Azzurri si este pe locul 4 in Serie A.

Felipe Shocker : Este o victorie foarte importanta pentru noi. Am luat o optiune serioasa pentru castigarea titlului. Este foarte bine ca avem 3 victorii consecutive si niciun gol primit in deplasare. In ultimele 3 meciuri am avut 7 goluri marcate. Din pacate, Alessandro Del Piero s-a accidentat si lista accidentatilor dupa Buffon este completata de acesta. In orice caz, avem cu cine sa il inlocuim. Etapa viitoare avem un meci foarte greu cu ocupanta locului 1, Napoli.

Juventus - Napoli 2-1 (Barzagli, Quagliarella / Lavezzi)
Primul 11: Storari - Motta, Astori, Barzagli, Chellini - Pirlo - Vidal - Pepe, Matri - Vucinic, Quagliarella

Un mare meci se anunta pe Juventus Stadium, intre ocupanta locului 4 si ocupanta primului loc : Juventus contra Napoli. Juve vine dupa 3 victorii consecutive fara gol primit, iar Napoli a castigat toate meciurile pana acum din Serie A. Juve e favorita, dar se anunta un meci incendiar. Primele 20 de minute nu prea au adus multe ocazii. Din minutele 20-45, Juventus a dominat clar pe Napoli, avand niste ocazii imense. Pirlo rateaza din lovitura libera trimitand in bara, Quagliarella rateaza singur cu portarul, iar Astori rateaza cu capul dintr-un corner. In minutul 43, se produce o noua accidentare pentru torinezi : Pepe se pare ca s-a accidentat si va sta pe bara 3 luni. In locul acestuia intra E.Elia. Prima repriza a fost dominata de Juve, iar inceputul reprizei a 2-a a fost dominata de napoletani, Lavezzi si Cavani ratand in nenumaroate randuri. In minutul 77, Andrea Barzagli aduce fericirea pe Juventus Stadium. Acesta deschide scorul dintr-o lovitura de cap dintr-un corner batut de Pirlo. Napoli ataca in valuri, insa Juve face 2-0 prin contraatac, o cursa lunga a lui Elia care ii paseaza lui Quagliarella in fata portii, iar acesta inscrie ! Dupa 1 minut, Lavezzi se joaca cu apararea torinezilor si face 2-1 ! Se anunta un final incendiar insa Juve se apara foarte bine si obtine cele 3 puncte.

Felipe Shocker : Sunt extrem de fericit de prestatia jucatorilor ! Astazi aproape toata echipa a jucat bine. Este foarte frumos sa fii cel putin pentru o seara pe primul loc. Trebuie sa fim atenti la urmatorul meci la Palermo si sa nu o dam in bara pentru ca noi chiar jucam fotbal ! Juventus joaca fotbal ! Am aratat in toate meciurile devotament, ambitie iar asta s-a vazut in rezultate. Ne-am pregatit foarte mult pentru toate meciurile si nu trebuie sa o dam in bara cu Palermo. Juve chiar are sanse reale la titlu.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Shocker » 08 Dec 2011, 23:51

Palermo - Juventus 0-1(Vidal)

Prim 11: Storari - Motta, Astori, Barzagli, Chellini - Pirlo - Vidal - E.Elia, Matri - Vucinic, Quagliarella

Un meci spectaculos se prevede a fi Palermo - Juventus. 34000 de oameni se afla pe Renzo Barbera pentru a sustine Palermo si a vedea un meci foarte important pentru acestia. Juventus vine dupa 4 victorii consecutive au o prestatie superba. Se anunta o situatie dificila pentru cei de la Palermo. Primele 35 de minute au fost foarte modeste, doar cu niste ocazii minore ale torinezilor. In mintul 38 Mirko Vucinic a avut o tentativa de centrare, l-a fentat pe Diogo, a patruns in careu iar Diogo l-a faultat din spate iar arbitrul partidei a acordat penalty. Arturo Vidal era cel care a batut penalty-ul. Era Vidal fata in fata cu Benussi, iar acesta inscrie. Juventus are 1-0 !!! Dupa pauza, Arturo Vidal trage de la 28 de metri puternic, insa mingea loveste bara. Juventus s-a retras incet incet, iar cei de la Palermo au atacat in valuri insa nu au reusit sa inscrie pana la finalul jocului iar Juve ia 3 puncte !

Felipe Shocker : Echipa este intr-o forma deosebita din cate ati observat. Sper ca se vede cat muncesc cu jucatorii si ca pregatim foarte bine meciurile. Veti spune ca nu sunt modest deloc...Oricum avem momentan 4 victorii consecutive si vrem ca seria sa se mareasca. Avem si un avantaj fata de contracanditatele noastre la titlu care se vor bate cu noi : AC Milan, Inter si Napoli, ca nu jucam in UCL sau in Europa League. Ma voi concentra pe urmatorul meci acasa cu Cagliari care nu se anunta foarte usor.

Juventus - Cagliari 2-1(Matri, Marchisio / Ribeiro)

Prim 11: Storari - Motta, Astori, Barzagli, Chellini - Pirlo - Vidal - Giaccherini, Matri - Quagliarella, Vucinic

Inca un meci tare din etapa a 7-a in Serie A. Pe Juventus Stadium se intalnesc Juventus cu Cagliari. Juventus are o serie de 4 victorii consecutive. In aceasta seara Giaccherini isi face debutul pentru Juve. Davide Astori isi intalneste fosta sa echipa Cagliari, acesta fiind transferat in vara la Juve pentru 9 milioane de euro. Prima repriza a fost dominata clar de Juventus avand numeroase ocazii insa nu au izbutit sa inscrie. Felipe Shocker era uimit pe margine vazand cat de mult rateaza maiales atacantii torinezi. La inceputul reprizei a 2-a, tot Juventus se afla in atac iar Mirko Vucinic a trimis mingea in bara, acesta scapand singur cu portarul dintr-o pasa a lui Alessandro Matri. In mintul 62, Pirlo trebuia sa bata o lovitura libera. Alessandro Matri era liber in careu, Pirlo i-a pasat si a deschis scorul printr-un sut la coltul lung ! Fanii torinezi erau in extaz ! In minutul 74, Thiago Ribeiro a redus stadionul Juventus la tacere printr-un sut fabulos de langa careu in vinclu iar Cagliari a egalat pe Juve. Un minut mai tarziu Felipe Shocker a fost foarte inspirat trimitandu-l pe Marchisio pe teren in locul lui Vidal deoarece : Juve a avut un contraatac in minutul 78 cu o cusa lunga de 50m a lui Matri care i-a pasat langa careu lui Marchisio care a sutat sin prima si a dus scorul la 2-1 pentru Juve si a adus cele 3 puncte !

Felipe Shocker : Un meci nu chiar foarte reusit de noi. Am stat cu sufletul la gura dupa golul fabulos marcat de Thiago Ribeiro. Nu ne-am fauct jocul din ultimele etape care ne-a consacrat pana acum, dar totusi am obtinut 3 puncte si suntem pe locul 1. Speram sa ne revenim etapa urmatoare cu Lecce, care nu se considera un meci chiar asa de usor dar eu sper sa inscriem cat mai mult si sa aratam fora echipei !

Lecce - Juventus 0-1(Quagliarella)

Prim 11: Storari - Motta, Astori, Barzagli, Chellini - Pirlo - Vidal - Giaccherini, Matri - Del Piero(revenit dupa accidentare), Vucinic

Un meci simplu se anunta pentru Juve pe Via del Mare in Lecce, insa nu era chiar asa. Pentru Juve revenea pe teren emblema clubului, ALESSANDRO DEL PIERO ! In prima repriza, sansele au fost impartie egal. Lecce a dominat startul de meci cu 3 mari ocazii singuri cu portarul, iar sfarsitul Juve cu numeroase ocazii, cea mai mare fiind cand Del Piero a scapat singur cu portarul si a trimis in bara. Si inceputul reprizei a 2-a a fost tot al celor de la Lecce, Mesbah trimitand un sut fenomenal de la 30 de metri in bara portii aparata de Storari. De atunci, Lecce parca a adormit... I-a lasat pe torinezi sa ii sufoce, dar Juventus tot nu reusea sa marcheze. Felipe Shocker a fost inspirat cand l-a trimis in teren pe Marchisio etapa trecuta iar acum il trimite pe Quagliarella in locul lui Vucinic. Oare va fi inspirat din nou ? In minutul 89 Del Piero centreaza in careu, portarul nu ieste iar Quagliarella sparge gheata si inscrie pentru Juve care sarbatoresc pe teren ! Dupa un meci parca cu ghinion inscriu in minutul 89 si inchid jocul.

Felipe Shocker : Ma asteptam la un meci mult mai simplu. Lecce a dat dovada de devotament, ambitie si stapanire pe sine pana in minutul 55-60 cam asa, apoi parca au adormit. Noi suntem fericiti ca am invins si tot suntem pe primul loc. 6 victorii consecutive ! Excelent pentru noi ! Ne mentinem pe primul loc la 2 puncte de Inter, 3 de Napoli si 5 de AC Milan ! Mai este mult pana la sfarsitul campionatului, dar daca o tinem tot asa.. Torino va sarbatori !
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Patryck_SmackDown » 09 Dec 2011, 00:04

Interesant start de sezon. Niste poze cu clasamentul si tactica?
Image
Patryck_SmackDown
moderator

Postby Shocker » 09 Dec 2011, 00:08

O sa le pun maine. Oricum si eu sunt fericit cu startul de sezon. Del Piero e golgeter la mine cu 4 goluri momentan. 2 meciuri tari urmeaza cu Lazio si Inter.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Shocker » 09 Dec 2011, 20:26

STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Patryck_SmackDown » 09 Dec 2011, 21:02

Interesanta formatie...nu inteleg de ce il tii pe Pirlo la inchidere cand el ar putea fi un playmaker excelent , un pasator foarte bun , iar vidal ar fi mult mai bun la inchidere. In locul lui Motta ti-l recomand calduros pe Lich. E mult mai bun.
Si ti-as mai sugera sa il inlocuiesti pe Vucinic cu Matri , si invers.
Image
Patryck_SmackDown
moderator

Postby Shocker » 09 Dec 2011, 23:22

Multumesc de sfaturi ! O sa fac schimarea sa il pun la inchidere pe Vidal, iar in centru pe Pirlo.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Shocker » 11 Dec 2011, 16:47

Juventus - Lazio 2-0 (Matri, Del Piero)

Primul 11 : Buffon - Motta, Astori, Barzagli, Chellini - Vidal - Pirlo - Giaccherini, Matri - Del Piero, Vucinic

Un meci foarte tare se anunta pe Juventus Stadium in ciuda locului ocupat de Lazio in clasament. Juventus se afla pe primul loc in Serie A si cu o serie numeroasa de victorii, in timp ce Lazio se situeaza pe locul 13. 35000 de oameni se aflau pe Juventus Stadium pentru a-si sustine favoritii. Meciul incepe tare, iar in minutul 8 Del Piero dribleaza 2 jucatori de la Lazio, ii paseaza lui Matri pe pozitie viitoare si il trimite singur cu portarul iar acesta marcheaza pentru 1-0 !!!! Un start fulger de meci al torinezilor. 2 minute mai tarziu, Klose a luat la tinta bara dupa un sut puternic de langa careu. Juventus a dominat in continuare insa nu a mai marcat in prima repriza. La inceputul reprizei a 2-a, in minutul 51, Alessandro Del Piero executa un corner. Mingea se duce catre Mirko Vucinic insa este lovit pe la spate de Radu Stefan si arbitrul acorda penalty pentru Juve ! Del Piero se pregateste sa bata si trimite in vinclu !! 2-0 pentru Juve !!! In minutul 65, Ledesma a tras la poarta, Buffon a deviat mingea iar Klose a inscris. Arbitrul ridica fanionul, germanul aflandu-se intr-o pozitie de offside. Nu s-a mai intamplat nimic special pana la final iar Juve bate pe Lazio cu 2-0 si se pregateste de marele derby cu Inter !

Felipe Shocker : Sunt fericit de prestatia echipei. Astazi am fost cu mult peste Lazio. Este foarte bine ca suntem pe primul loc la o diferenta de 2 puncte de Inter. Etapa viitoare va fi un mare derby intre 2 echipe tari : Juventus si Inter. Ne vom pregati din greu pentru a obtine o victorie extrem de importanta contra celor din Milano.

Inter - Juventus 3-3 (3x Forlan / Astori, Del Piero, Elia)

Primul 11 : Buffon - Motta, Astori, Barzagli, Chellini - Vidal - Pirlo - Giaccherini, Matri - Del Piero, Vucinic

Un mare derby este pe Giusepe Meazza. Primele 2 clasate se infrunta in aceasta etapa : Inter vs Juventus. Un meci cu mare incarcatura, mare orgoliu. 70000 de spectatori au venit pentru a vedea un meci de 5 stele. Juventus avea 2 variante pentru a ramane pe primul loc : victoria si egalul. Meciul a inceput cu o bara a lui Forlan in minutul 2. In minutul 20, Del Piero executa o lovitura libera de la mijlocul terenului. Acesta trimite in careu, Julio Cesar iese gresit iar Astori profita de acest lucru si trimite cu capul in poarta celor de la Inter ! 1-0 pentru Juventus !!! Suporterii celor de la Inter au ramas "muti". In minutul 34, Stankovic gaseste o pasa geniala si il trimite pe Forlan singur cu Buffon. In prima faza Forlan rateaza, insa mingea revine la el si egaleaza ! Asadar 1-1 !!! 2 minute mai tarziu, Inter pleaca pe contraatac printr-o cursa lunga de 50 de metri a lui Muntari care centreaza si Forlan inscrie cu capul !!! Fanii din Milano sarbatoresc in tribune ! Stadionul parca a luat foc.. 2-1 pentru Inter ! 2 goluri in 2 minute. Asadar, scorul la pauza a fost 2-1 pentru Inter. In minutul 47, Del Piero inscrie cu un gol fabulos, de pus in rama. L-a vazut pe Julio Cesar iesit si a reusit o bolta de la aprox. 30 de metri si a dus scorul la 2-2 !! Vine minutul 68... Stankovic patrunde in careu, suteaza la poarta insa Chellini respinge, iar mingea ajunge tot la Forlan in careu, iar acesta suteaza in vinclu si Buffon nu are nicio reactie ! Fanii din tribune sarbatoresc din nou ! 3-2 pentru Inter ! Inter a tot dominat...DAR, in minutul 80 Felipe Shocker il introduce pe Elia in locul lui Giaccherini. In minutul 83, Vucinic pleaca pe un contraatac, il dribleaza pe Chivu si trimite o minge pe jos in careu, iar Elia a marcat pentru 3-3 !! Nimeni nu se mai astepta ca Juve sa egaleze ! Si se termina 3-3...

Felipe Shocker : Un meci spectaculos ca derbyul din prima etapa al nostru, contra celor de la AC Milan. Inter a controlat ambele reprize, ne-am axat mai mult pe contraatac. Nu ne dezantajeaza acest rezultat, in continuare suntem pe primul loc. Urmeaza meciul cu Novara unde vrem cele 3 puncte.

Juventus - Novara 0-1 (Granoche)

Prim 11 : Buffon - Lichtsteiner, Astori, Barzagli, Chellini - Vidal - Pirlo - Elia, Matri - Quagliarella, Del Piero

Putina lume la meci fata de celelalte meciuri are celor de la Juventus. 25000 de oameni. Un meci care se anunta relativ usor pentru Juve, Novara aflandu-se pe locul 17 in clasament. Insa la finalul meciului s-a intamplat ceva dramatic... Pai Novara a deschis scorul in minutul 12 prin Granoche printr-un sut din lovitura libera in vinclu ! Dezastru pe Juventus Stadium ! Aceasta a fost singura ocazie a Novarei tot meciul. Juventus in tot meciul a dominat clar, a avut ocazii din toate pozitiile, a avut 2 bari si a ratat chiar si cu poarta goala. 24 de suturi catre poarta, 10 fiind pe poarta. Meciul s-a terminat 1-0 pentru Novara si presiunea si pericolul venea catre Felipe Shocker. Un rezultat chiar prost, insa Juve tot ramanea pe primul loc, asteptand meciul celor de la Inter la Roma. Jucatorii si-au cerut scuze faniilor la finalul meciului.

Felipe Shocker : Sunt extrem de dezamagit de acest meci. Sunt foarte trist. Am avut foarte multe ocazii, echipa a jucat, dar este impardonabil sa ai 10 suturi pe poarta si sa nu inscrii macar 1 data. Voi avea o discutie foarte aprinsa cu jucatorii si sper sa ne mobilizam si sa aratam lumii la meciul viitor cu Chievo jocul nostru care ne-a consacrat in acest sezon ! Vreau sa imi cer scuze faniilor pentru aceasta infrangere pe propriul teren. Felicit Novara pentru cele 3 puncte obtinute, dar nemeritat. 1 singura faza au avut si au inscris.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Return to Arhiva