Formula 1 - Discutii Generale

Lock-on

Re: Formula 1

Postby John_Cena » 20 Aug 2010, 16:00

Schumi va ramane o legenda.La 40 de ani e destul de dificil sa te mentii la performantele ce te-au consacrat, mai ales dupa 3 ani de pauza.Oricum e un deliciu pentru fanii F1 sa-l vada iar pe Schumi in actiune.
John_Cena
Mr. President

User Title: JC

Postby AleXXander » 30 Aug 2010, 04:17

Din nou n-am prins cursa de ieri. Ma tenta sa o iau auzind ca a si plouat, dar pana la urma n-am facut-o...

* Succesul de care se bucura Red Bull în Formula 1 a dat aripi şi altor producători de băuturi energizante: Hell sponsorizează Williams, Monster Energy sponsorizează Mercedes GP, iar Mad Croc este noul partener al celor de la Sauber. Cu alte cuvinte, a devenit la modă să fii sponsor în Formula 1 dacă produci energizante.

* Formula 1 a primit cu braţele deschise trei noi sponsori în numai două zile: EFG International şi Snoras Bank au devenit sponsori la Renault, iar Mad Croc a semnat cu BMW-Sauber. De notat că niciuna dintre cele trei nu a mai fost prezenta în Formula 1. Chiar dacă vorbim de contracte de sponsorizare mici spre medii, apariţia acestora este un semn bun pentru sănătatea financiară a competiţiei. Aşteptaţi-vă la nume semnificativ mai mari la începutul sezonul 2011, în special al Renault.

La cata reclama si-a facut Red Bull-ul, nu stiu de ce mai intra Hell-ul si Monster Energy-ul acum. Oricum "taurul" controleaza piata bauturilor energizante. Eu m-am lasat de ele acum aproximativ 2 ani, incepusem sa beau chiar pe fiecare zi, ceea ce nu era bine. :mrgreen:

Revenind la F1, Schumi n-a fost la petrecerea lui Rubens pentru cel de-al 300 GP in F1. Probabil inca-s suparati de la treaba cu "semi-accidentul".
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Robertyz » 30 Aug 2010, 11:35

Revenind la F1, Schumi n-a fost la petrecerea lui Rubens pentru cel de-al 300 GP in F1. Probabil inca-s suparati de la treaba cu "semi-accidentul".

Cred si eu :)) Oricum Schumi nu mai e ce era.Mai bine nu se mai intorcea.Ramanea retars in glorie,acuma s-a facut de ras,daca a ajuns unul ca Sutil sa il depaseasca...Pacat si acuma imi amintesc cand era la Ferrari,nu ratam nicio cursa de forumula 1,acuma rar ma mai uit,tin cu Button si Weber,anul asta chiar as vreau Webber sa castige ca nu are niciun titlu de campion...Cat despre Vetter,e bun,dar nu are rabdare...:|
X_X Rock's not Dead X_X
Robertyz
Campion

User Title: The Reaper

Postby Trademark » 30 Aug 2010, 20:47

Oricat s-ar face de ras acuma,nimeni nu ii va putea sterge din istorie cele 7 titluri mondiale!!!!! :twisted:
The best hand in poker is when you bluff before the flop,on the flop,on the turn,on the river and MAKE YOUR HAND!
Trademark
Midcarder

User Title: Just Trademark

Postby AleXXander » 30 Aug 2010, 20:48

Adrian Sutil e unul dintre cei mai buni tineri piloti. Daca are o masina buna, poate lua campionatul. Force India e chiar buna fata de ceea ce era la inceput cand au intrat, dar nu se bate inca la titlu si nici nu cred ca o va face in viitorul apropiat.

"Fernando e mai rapid decat tine ! Ai inteles mesajul ?"
Cine stie la ce ma refer i se va parea funny. :D
AleXXander
"11"

Postby Robertyz » 30 Aug 2010, 20:51

Sti care e chestia,ca Force India ar putea face ceva,Red Bull la inceput erau foarte slabi,acuma sunt pe primele locuri la piloti,si pe primul loc la constructori,asta depinde mai departe de ingineri,constructori,conducere...oricum in anul in care Schumi a luat ultimul titlu incepusem sa ma plictisesc,chiar imi doream sa vad si alti castigatori ca acuma...pariez ca webber va castiga sezonul asta
X_X Rock's not Dead X_X
Robertyz
Campion

Postby Trademark » 30 Aug 2010, 21:07

Eu sper ca Webber sa castige,ar merita dupa atatia ani in F1.Acum demonstreaza de ce este in stare cand are o masina buna
The best hand in poker is when you bluff before the flop,on the flop,on the turn,on the river and MAKE YOUR HAND!
Trademark
Midcarder

Postby AleXXander » 30 Aug 2010, 21:09

Oricine in afara de Ferrari si in afara de Hamilton care l-a mai luat, respectiv Button, care a facut o greseala ducandu-se la McLaren.

Vettel probabil, cu toate ca si Webber e tare.
AleXXander
"11"

Postby Robertyz » 30 Aug 2010, 21:09

Pai da,Button a castigat,m-am bucurat pentru el,a avut perioada aia...am crezut ca o sa se retraga,acum e randul lui Webber sa castige si el ceva
X_X Rock's not Dead X_X
Robertyz
Campion

Postby Trademark » 30 Aug 2010, 21:11

^Se pare ca mintile stralucite gandesc la fel! :mrgreen:
Pe Hamilton nu l-am suportat niciodata,nu stiu de ce insa imi este antipatic rau.
Kubica daca ar prinde un loc la o echipa buna cred ca ar rupe tot,deoarece are talent.
Trademark
Midcarder

Postby Robertyz » 30 Aug 2010, 21:14

:)) Xander , Trademark =)) :)) Cata dreptate puteti sa aveti.Hamilton a avut numai bulan peste bulan ca a castigat titlu,el este un pilot bun dar...WTF ma enerveaza caracterul lui...Kubica...super om,careacter super si pilot foarte bun,in 2-3 in vad la Ferrari
X_X Rock's not Dead X_X
Robertyz
Campion

Postby Trademark » 30 Aug 2010, 21:16

Mai ales cand a luat titlul mondial,cand Glock pur si simplu la lasat sa treaca...... :|
Numai eu stiu cat am injurat dupa faza aia.Oricum in 2007 mi-a placut cum s-a incurcat reciproc cu Alonso.
Trademark
Midcarder

Postby Robertyz » 30 Aug 2010, 21:19

Pai da,il puneau pe Alonso sa il lase sa treava intentionat ca sa faca el puncte,asta e avantajul noului tip de punctare,atunceea 2-3 piloti se bateau la titlu,acuma 4-5
X_X Rock's not Dead X_X
Robertyz
Campion

Postby Trademark » 30 Aug 2010, 21:21

Chiar imi place noul tip de punctaj.In ultimele 3 etape se schimba incontinuu liderul clasamentului!
Trademark
Midcarder

Postby Robertyz » 30 Aug 2010, 21:25

Asa e si frumos,fiecare sa aiba o sansa la titlu,cand era cu 10 puncte era boring,acuma e mult mai interesant
X_X Rock's not Dead X_X
Robertyz
Campion

Postby Trademark » 30 Aug 2010, 21:29

Oricum cred ca pe Button si Hamilton nu ii mai prinde anul viitor impreuna!Intr-o echipa ii aiurea sa fie 2 piloti buni,campioni mondiali,deoarece duce la incidente neplacute,la nemultumiri si pana la urma nici unul nu iese cu nimic.
Trademark
Midcarder

Postby Robertyz » 30 Aug 2010, 21:31

Da,nici eu nu ii mai vad,eu cum ai pune apa si focul sa se lupte...oricum ramana la parerea ca button sau webber sunt cei mai buni piloti la ora actuala...printre ei si Vettel dar inca nu are experienta necesara....
X_X Rock's not Dead X_X
Robertyz
Campion

Postby Trademark » 30 Aug 2010, 21:32

Vettel are orgoliul prea mare,nu ii place sa fie invins,de aceea greseste des,cum s-a intamplat anul asta.Poate si faptul ca a pierdut statutul de pilot numar 1 in echipa.
Oricum imi pare foarte rau de startul dezastruos al lui Webber de ieri,cred ca luminile l-au incurcat.
Trademark
Midcarder

Postby Robertyz » 30 Aug 2010, 21:34

Vettel are orgoliul mai mare ca el,daca nu o sa invete sa isi stapaneasca temperamentul o sa iasa in pierdere pentru el...chestia cu el si button la spa...a fost nesimtire curata din partea lui
X_X Rock's not Dead X_X
Robertyz
Campion

Postby Trademark » 30 Aug 2010, 21:39

Daca va fi baiat destept va invata din greselile de anul asta iar la anul poate va avea si va castiga si el titlul mondial,deoarece cred ca anul asta numai printr-o minune mai poate sa castige.
Trademark
Midcarder

PreviousNext

Return to Arhiva