A fost o perioada lunga de transferuri , am negociat cativa jucatori , insa nu vroiam sa schimb chiar intreaga echipa , pentru ca riscam sa omogenizez greu lotul . Cel mai mare transfer a fost al lui Pato , suma depasind chiar suma pentru care a sosit Ronaldo aici . Insa pentru mai putin , Milan nu vroia sa ni-l cedeze . Toata lumea critica decizia mea sa il aduc pe o suma asa mare , ca a inceput sa imbatraneasca , insa eu aveam incredere in el , si era pariul meu ca va fi vedeta echipei . Am vandut si ceva jucatori , iar pe unii i-am trimis la echipa a doua . Am scapat de cine nu aveam nevoie ..

Am facut cateva amicale prin Asia si America , am rulat intreg lotul si am cam stabilit care va fi primul 11 , ce va suferi modificari in functie de evolutia fiecaruia . Iata aici o poza cu lotul complet ..
http://i44.tinypic.com/2a85e83.png Am reusit sa prindem un loc in Play-Off-ul Champions League , dupa clasarea pe 5 din sezonul trecut a echipei . Am picat destul de usor , cu echipa franceza
Lille . Nici nu incapea in discutie sa nu ne calificam , le-am spus asta baietilor .
A venit turul , iar noi am dominat din primul minut . In minutul 10 , Pato primeste o minge undeva la 30 de metri , dribleaza 2 fundasi , scapa singur cu portarul si il executa la coltul scurt . Era 1-0 , un debut exceptional pentru brazilian . Dupa doar alte 5 minute , Sahin centreaza de pe partea stanga , Pato preia , insa in momentul sutului este faultat . Se acorda penalty , iar Cristiano Ronaldo inscrie pentru 2-0 , scorul pauzei .
Le-am spus baietilor sa nu slabeasca ritmul in a doua repriza , si nu au facut-o . Ronaldo are o lovitura libera in minutul 60 de la 20 de metri , si executa in stilul caracteristic , majorand scorul la 3-0 . Lille preseaza din ce in ce mai mult si se descopera in aparare , insa Akinfeev pastreaza poarta intacta . In minutul 90 , Pato scapa pe contraatac si dupa o cursa nebuna realizeaza dubla si inchide astfel tabela la 4-0 . Eram 99% calificati , iar Pato pare sa isi merite banii .
Dupa doar 5 zile , debutam in campionat contra celor de la Mallorca . Meciul a inceput bine pentru noi , iar in minutul 10 Pato inscrie pentru 1-0 . Ma bucuram enorm de jocul sau si al echipei , iar pana la final , Pato a reusit hatt-trickul , marcand toate golurile meciului , un 3-0 exceptional pentru inceput de sezon .
In returul din Franta am trimis majoritatea rezervelor , eram ca si calificat . Nuri Sahin deschide scorul din corner , insa pana la final Lille intoarce scorul , doar pentru moralul lor . Eram calificati in grupele UCL , ne mergea din ce in ce mai bine .
Etapa a 2a a venit , prima etapa din acest campionat acasa . Espanyol incepe bine si rateaza cateva ocazii importante . In minutul 20 , Santos scapa pe contraatac , centreaza in careu , iar Doumbia reia din 6 metri pentru 1-0 . Pana la pauza , acelasi Doumbia majoreaza avantajul dupa o actiune proprie . Echipa juca din ce in ce mai bine , iar scorul final e stabilit tot de Doumbia , care face si el hatt-trickul in acest sezon . Scor final , 3-0 pentru noi .

Echipa mergea perfect , iar eu am plecat la Mote Carlo pentru tragerea la sorti a grupelor Uefa Champions League . Si am avut foarte mult noroc , chiar daca am picat cu revelatia Italiei , Genoa . Era o grupe foarte accesibila , trebuia sa intram neaparat in optimi .
REAL MADRID
FC Porto
Genoa
Glasgow Rangers