[FM 2012] MARCO - " The new Special One "

Locul in care va puteti expune imaginatia

Moderator: Moderators

Re: [FM 2012] MARCO - " The new Special One "

Postby Illusionist » 27 Jan 2012, 21:36

Dude, ce ai facut cu linkul meu?
Illusionist
moderator

Postby Marko » 27 Jan 2012, 23:21

E prea mare , sa ocup 2 GB pe C .
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby CageChristian » 28 Jan 2012, 00:42

Cum se mişcă Carlos Fierro ? Am auzit că-i wonderkid.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby Patryck_SmackDown » 28 Jan 2012, 00:46

Fiero is a Best! And he's White! WTF is That! He is not BLACK????? NOOOOOOOOOOOO! He's White!

GET HIM NOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!
Image
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby CageChristian » 28 Jan 2012, 01:26

De asta aveam nevoie :D
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby Marko » 28 Jan 2012, 09:08

Carlos Fierro e un geniu ! Si la mondial , impotriva mea a jucat excelent ! Il recomand oricui .

Una peste alta , la mondial ne-am oprit in semifinale , dupa un 3-0 administrat de Brazilia . Iar in finala mica am pierdut la penalty-uri cu Italia .

Locul 4 la mondial nu era o mare dezamagire , insa puteam mai mult . Asta e , acum ma conentrez asupra echipei de club , pentru ca trebuie sa fac achizitii pentru noul sezon .
Marko
moderator

Postby Marko » 28 Jan 2012, 10:17

CageChristian , nu mai merge linkul care mi l-ai dat , scrie ca fila nu exista . Imi poti da alt link ? :D
Marko
moderator

Postby Marko » 29 Jan 2012, 12:56

Transferurile pentru noul sezon au fost putine , nu vroiam sa distrug conexiunile dintre titularii de drept .

Image

Astfel ca formula de start si lotul cu care voi aborda noul sezon este acesta .

http://i44.tinypic.com/ejabet.png

Din pacate , inceputul de sezon nu a fost asa bun , am ratat un nou trofeu , supercupa Italiei . In grupele UCL am picat cu Sevilla , Celtic si Standard Liege . In campionat eram momentan pe locul 3 , era un inceput bunicel de sezon .

Image
Marko
moderator

Postby Marko » 01 Feb 2012, 17:16

Arhivati threadul pentru ca deja a devenit monotona aceasta cariera ,si vreau sa ma apuc de o noua cariera , pentru ca am o idee noua . :)
Marko
moderator

Postby Marko » 16 Apr 2012, 13:59

GUESS WHO IS BACK !!

Am decis sa revin asupra celei mai bune si longevive cariere ale mele din FM . Dupa intrarea cu Fulham in Big Four , titlul in Germania si castigarea Europa League si a SuperCupei Europei cu Dortmund , castigarea campionatului si a cupei in Italia cu AC Milan + 2 aventuri la nationalele Nigeriei si Spaniei , sunt pregatit pentru mult mai mult .

In prezent sunt la Milan , al doilea sezon , azi sau maine voi reveni pe thread cu story-ul . STAY TUNED !
Marko
moderator

Postby Marko » 17 Apr 2012, 13:48

Am terminat sezonul 2018/2019 cu AC Milan , pe locul 5 . Nu e o pozitie pe care ne-o doream , insa a fost un sezon de reconstructie a echipei , doar Pato si Thiago Silva au mai ramas din echipa veche a Milanului , iar cel din urma se va retrage in acest an .

http://i44.tinypic.com/1zwbywy.png

Voi astepta sa vad daca am ceva oferte , iar daca nu , voi ataca din nou titlul cu Milan , dupa ce l-am luat acum 2 ani . Vreau sa obtin si singurul trofeu european ce imi lipseste , si cel mai important din cariera mea , UEFA CHAMPIONS LEAGUE . Voi reveni cu detalii despre viitorul meu .

Anyway , mai e cineva interesat si citeste story-ul asta ? Ca sa stiu sa nu ma reapuc degeaba de el . Am revenit la el , pentru ca eu consider ca a fost cea mai buna cariera a mea . :)
Marko
moderator

Postby zeze28 » 17 Apr 2012, 13:51

Poti sa te reapuci:D
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Patryck_SmackDown » 17 Apr 2012, 15:30

WTF! GENOA? 0__o
Image
Patryck_SmackDown
moderator

Postby zeze28 » 17 Apr 2012, 15:33

Wow, acum am vazut si eu topul:))Pe mine ma surprinde podiumul, nu doar Genoa.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Marko » 17 Apr 2012, 18:44

Ei bine , si pe mine m-a surprins Genoa , au niste regeni excelenti . Acum , sa revenim la story ..

Dupa sezonul destul de slab de AC Milan , ma gandeam ce voi face mai departe . Speram sa imbunatatesc lotul , sa ii readuc pe linia de plutire . Toate astea pana cand a venit o oferta fabuloasa , chiar nu ai cum sa refuzi asa ceva . Era apogeul carierei mele cu siguranta !

Image

Real Madrid era in impas de cativa ani de zile , nu au obtinut un trofeu intern sau european de 3-4 ani . Sezonul trecut au terminat pe un rusinos loc 5 , califica doar in Europa League . Plus de asta , Barcelona domina Europa in continuare , castigand titlul an de an din 2012 incoace + alte cateva cupe ale campionilor . Insa Florentino Perez vrea sa stopeze acest lucru in 2019 . Declaratie de presa ..

Florentino Perez : " Buna seara tuturor ! Motivul pentru care am invocat aceasta conferinta de presa , e unul ce sper sa schimbe situatia noastra . Timpul trece , eu imbatranesc si astia sunt ultimii mei ani legati de fotbal . Ei bine , vreau ca in acesti ultimi ani , sa stopez in sfarsit hegemonia Barcelonei . Tocmai de aceea , am decis sa aducem la club unul din cei mai prolifici antrenori ai momentului , tanarul pe care eu il consider viitorul cel mai bun antrenor al lumii , Marco Birlan . Proiectul pe care eu si Marco l-am pus la care , este ca in maxim 3 ani , Real Madrid sa ia trofeul Uefa Champions League si campionatul din nou . Vrem ca Real Madrid sa redevina cea mai buna echipa a lumii . Pentru asta , bugetul pus la bataie pentru transferuri , este unic in fotbal si cel mai mare din istorie .. 500 de milioane de euro ! Hegemonia Barcelonei trebuie oprita , va veni o noua era , ERA GALACTICILOR ! "

Revin cu lotul ce il am la dispozitie la Real . Cu siguranta voi negocia cu multi , foarte multi jucatori , chiar trebuie sa fac din Real cea mai buna echipa a lumii .
Marko
moderator

Postby Patryck_SmackDown » 18 Apr 2012, 14:37

Au spart banca pentru tine =)) hai sa vad ce faci...
Image
Patryck_SmackDown
moderator

Postby Marko » 18 Apr 2012, 20:32

A fost o perioada lunga de transferuri , am negociat cativa jucatori , insa nu vroiam sa schimb chiar intreaga echipa , pentru ca riscam sa omogenizez greu lotul . Cel mai mare transfer a fost al lui Pato , suma depasind chiar suma pentru care a sosit Ronaldo aici . Insa pentru mai putin , Milan nu vroia sa ni-l cedeze . Toata lumea critica decizia mea sa il aduc pe o suma asa mare , ca a inceput sa imbatraneasca , insa eu aveam incredere in el , si era pariul meu ca va fi vedeta echipei . Am vandut si ceva jucatori , iar pe unii i-am trimis la echipa a doua . Am scapat de cine nu aveam nevoie ..

Image

Am facut cateva amicale prin Asia si America , am rulat intreg lotul si am cam stabilit care va fi primul 11 , ce va suferi modificari in functie de evolutia fiecaruia . Iata aici o poza cu lotul complet ..

http://i44.tinypic.com/2a85e83.png

Am reusit sa prindem un loc in Play-Off-ul Champions League , dupa clasarea pe 5 din sezonul trecut a echipei . Am picat destul de usor , cu echipa franceza Lille . Nici nu incapea in discutie sa nu ne calificam , le-am spus asta baietilor .
A venit turul , iar noi am dominat din primul minut . In minutul 10 , Pato primeste o minge undeva la 30 de metri , dribleaza 2 fundasi , scapa singur cu portarul si il executa la coltul scurt . Era 1-0 , un debut exceptional pentru brazilian . Dupa doar alte 5 minute , Sahin centreaza de pe partea stanga , Pato preia , insa in momentul sutului este faultat . Se acorda penalty , iar Cristiano Ronaldo inscrie pentru 2-0 , scorul pauzei .
Le-am spus baietilor sa nu slabeasca ritmul in a doua repriza , si nu au facut-o . Ronaldo are o lovitura libera in minutul 60 de la 20 de metri , si executa in stilul caracteristic , majorand scorul la 3-0 . Lille preseaza din ce in ce mai mult si se descopera in aparare , insa Akinfeev pastreaza poarta intacta . In minutul 90 , Pato scapa pe contraatac si dupa o cursa nebuna realizeaza dubla si inchide astfel tabela la 4-0 . Eram 99% calificati , iar Pato pare sa isi merite banii .

Dupa doar 5 zile , debutam in campionat contra celor de la Mallorca . Meciul a inceput bine pentru noi , iar in minutul 10 Pato inscrie pentru 1-0 . Ma bucuram enorm de jocul sau si al echipei , iar pana la final , Pato a reusit hatt-trickul , marcand toate golurile meciului , un 3-0 exceptional pentru inceput de sezon .

In returul din Franta am trimis majoritatea rezervelor , eram ca si calificat . Nuri Sahin deschide scorul din corner , insa pana la final Lille intoarce scorul , doar pentru moralul lor . Eram calificati in grupele UCL , ne mergea din ce in ce mai bine .

Etapa a 2a a venit , prima etapa din acest campionat acasa . Espanyol incepe bine si rateaza cateva ocazii importante . In minutul 20 , Santos scapa pe contraatac , centreaza in careu , iar Doumbia reia din 6 metri pentru 1-0 . Pana la pauza , acelasi Doumbia majoreaza avantajul dupa o actiune proprie . Echipa juca din ce in ce mai bine , iar scorul final e stabilit tot de Doumbia , care face si el hatt-trickul in acest sezon . Scor final , 3-0 pentru noi .

Image

Echipa mergea perfect , iar eu am plecat la Mote Carlo pentru tragerea la sorti a grupelor Uefa Champions League . Si am avut foarte mult noroc , chiar daca am picat cu revelatia Italiei , Genoa . Era o grupe foarte accesibila , trebuia sa intram neaparat in optimi .

REAL MADRID
FC Porto
Genoa
Glasgow Rangers
Marko
moderator

Postby Patryck_SmackDown » 19 Apr 2012, 00:17

Bun bun! Interesanta campanie de transferuri.
Image
Patryck_SmackDown
moderator

Postby Afortek™ » 19 Apr 2012, 00:22

HOLY SHIT CATI BANI PENTRU TRANSFERURI :O:O:O.
plm mai bine luai un regen smecher ca atacant si nu il luai p-ala care e plus 27(cred.>>.)
YOU CAN'T BLAME SOMEONE THAT CREATES VIOLENT MUSIC WHEN THE WORLD HAS BEEN VIOLENT SINCE IT STARTED, WAR AFTER WAR
I JUST REFLECT THE REALITY IN MY MUSIC
Afortek™
Jobber

User Title: Gie.

Postby Marko » 19 Apr 2012, 10:21

Am destui regeni pe la echipa , l-am luat si pe Santos care e regen cu overalle fantastice . Dar nu toti regeni joaca dupa overalele lor , unii sunt petarde rau . Pana acum imi place evolutia lui Pato , asta e , am mai ramas macar cu bani de transferuri , vreo 200 si ceva de mil . :D
Marko
moderator

PreviousNext

Return to Creatii