S-au terminat si calificarile pentru mondial , iar noi am reusit sa ne calificam de pe primul loc ! Era foarte bine , asteptam acest turneu foarte mult . Un mondial , ar fi o incurunare incredibila pentru cariera mea !

Acum , la nivelul echipei de club . Se apropia pauza competitionala la Dortmund , iar noi mergeam destul de bine . In Europa League eram pe primul loc , dar in campionat ocupam o pozitie slaba pentru astepari , locul 6 . Insa in Noiembrie , a venit o oferta incredibila ! Era pasul cel mare pe care il asteptam de mult timp , era job-ul mult visat ! Trebuia sa las Germania , pentru ..
AC MILAN !Am semnat imediat , iar nemtilor le-au parut rau ca i-am parasit . A fost o perioada frumoasa pentru mine , am luat primele mele trofee din cariera si doua trofee ce a ridicat rangul Borusiei : Europa League si Supercupa Europei .
Situatia de la Milan era una incredibila . Nu a mai prins Europa de 2 ani , iar acum era pe locul 16 , cu cateva etape inainte de finalul turului ! Trebuia sa ii resuscitez , trebuia sa ii aduc la gloria de altadata ! Am dat aici de un lot destul de bun , imi plac jucatorii noi , voi vedea cum ma descurc !
http://i42.tinypic.com/i71l6f.png