[FM 2012] MARCO - " The new Special One "

Locul in care va puteti expune imaginatia

Moderator: Moderators

[FM 2012] MARCO - " The new Special One "

Postby Marko » 05 Jan 2012, 19:51

Image

Dupa modelul Manchester City , un nou proiect indraznet , pentru aproape toata lumea vizibil irealizabil , isi punea bazele . Un investitor francez , batran , putred de bogat , doreste sa se bage in fotbal . Bineinteles , chiar daca nationalitatea sa este franceza , campioantul ce il alege este PREMIER LEAGUE , cel mai spectaculos campionat al Europei . Studiind echipele , acesta doreste sa faca o noua forta europeana din nimic , dintr-o echipa de traditie in fotbalul englez , insa fara mari realizari , fara niciun titlu intern important sau european .

FC FULHAM !

Acesta a coptat cativa antrenori , insa pentru realizarea acestui proiect nu vroia un mare antrenor precum Mourinho sau Arsene Wenger . Si aici intervin eu , Marco , un antrenor din prima liga din Romania la Otelul Galati , aflat la al doilea sezon la ei . Era octombrie , undeva pe la mijlocul turului , cand primesc un telefon ce ma face sa tremur . Omul se prezinta ca fiind finantatorul , si vorbea chiar fluent engleza . Francezul imi face o oferta de nerefuzat si imi pune la dispozitie un avion care sa ma duca in Anglia maine la prima ora . Zis si facut , a doua zi ajung in Anglia . Echipa era pe locul 9 la venirea mea , iar propunerea pe care mi-o face noul patron - investitor ma lasa in stare de soc . 180 de milioane de euro buget de transferuri , cu conditia sa reusesc o calificare anul viitor intr-o cupa europeana . Cu mana tremuranda semnez imediat contractul si incep cautarea de jucatori , care vor sosi in 1 ianuarie . Si ma misc foarte repede , intr-o saptamana realizez deja 3 transferuri mari , chiar cele mai mari din istoria clublui .

CARLOS TEVEZ - 50 de milioane .
MAREK HAMSIK - 30 de miioane .
NANI - 40 de milioane .

Erau trei jucatori importanti , mai imi ramasesera 60 de milioane pe care speram sa ii folosesc pe inca 2 jucatori de exceptie pentru retur . Proiectul denumit " TEROAREA ALBA " abia isi pusese bazele . Unul din cele mai mari proiecte din fotbalul englez , prin care eu impreuna cu noul investitor speram sa facem din Fulham o noua forta europeana .

Revin cu meciuri si cu alte detalii .
Last edited by Marko on 16 Jan 2012, 16:10, edited 2 times in total.
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Re: [FM 2012] FULHAM biggest project !

Postby Marko » 05 Jan 2012, 21:58

Dupa inca o saptamana , cheltuisem si cele 60 de milioane ramase , pe inca 5 oameni de baza in acest proiect pe termen lung .

ARTHUR BOKA - 10 milioane .
CEDRIC CARRASSO - 10 milioane + alte 10 milioane in 4 ani .
SIEM DE JONG - 10 milioane + alte 10 milioane in 4 ani .
EZEQUEL GARAY - 20 de milioane .
MARTIN SKRTEL - 20 de milioane .

Toti acesti 8 jucatori imi vor veni pe 1 ianuarie , insa pana atunci , am o misiune extrem de grea . Lotul meu este decimat , vreo 5 titulari de baza fiind accidentati . Ii luasem dintr-o forma proasta si trebuia sa rezist la mijlocul clasamentului pana in ianuarie . Iata rezultatele de la venirea mea , imi mai ramasesera 7 etape infernale de jucat din tur + sfertul din cupa ligii unde asteptam o minune . Ianuarie trebuie sa vina mai repede , pentru ca atunci incepe adevarata provocare , atunci incepe proiectul la Fulham .

Image
Marko
moderator

Re: [FM 2012] " WHITE TERROR " FULHAM biggest project !

Postby Style » 05 Jan 2012, 23:57

Succes ! Ai facut niste transferuri bomba.
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby Marko » 06 Jan 2012, 00:02

Multumesc . Nici eu nu credeam ca vor veni toti astia , abia astept luna Ianuarie .
Marko
moderator

Postby Marko » 06 Jan 2012, 12:27

Luna se terminase , si reusisem cu chiu cu vai sa fac fata programului infernal . Insa o realizare importanta era trecerea de Manchester City in Cupa Ligii , eram in semifinale cu Wigan si visam cu ochii deschisi la primul trofeu de la venirea mea .

Image

Si ziua cea mare sosise . 1 ianuarie 2013 .
Intr-o conferinta de presa organizata la resedinta echipei Fulham , cei 8 "fantastici" , denumiti de presa engleza sunt prezentati oficial , antrenorul Marco stand in mijlocul lor .

Marco : " Buna seara tuturor ! Astazi e o zi mare , astazi incepe o noua era in fotbalul european , o noua era pentru echipa Fulham ! Si pentru a celebra aceasta zi unica in istoria acestui club , vrem sa prezentam in premiera noul logo al echipei , alaturi de noua noastra porecla , in raport cu ce vrem sa realizam : " WHITE TERROR " !

Image

" Acum doua luni , majoritatea ne considera doar o gluma proasta , ce vor veni doar cu niste transferuri batrane , expirate . Ei bine , nu este chiar asa . Am asteptat ziua asta de inca acum 2 luni , iar cei 8 vor putea sa joace acum oficial pentru noi . De acum , vreau sa dovedesc tuturor antrenorilor din Europa ca Fulham chiar va deveni in timp o echipa de respectat . Voi lasa faptele sa vorbeasca , nu vorbele ! "

Gazzeta Dello Sport : " FULHAM , o noua forta a Europei ?! "
The Sun " Marco si Fulham vor sa declanseze Jihadul in fotbal ! "
Marca : " Real si Barcelona , motiv de ingrijorare in cativa ani ? "

Asteptam cu nerabdare primul meci in noua formula , meciul din FA Cup cu Blackburn . Eram nerabdator sa vad echipa la treaba , pentru ca incepand cu 1 ianuarie 2013 , era " Terorri Albe " a inceput ! "
Marko
moderator

Postby El Niño » 06 Jan 2012, 12:29

Citesc cu placere ! Astept sa vad cum se vor integra toti cei adusi in echipa .
Image
El Niño
Campion

User Title: BJ

Postby Marko » 06 Jan 2012, 14:35

Au trecut cateva etape , iar echipa era clar pe drumul cel bun . Nu era inca apogeul dorit , insa se vedea clar schimbarea . In campionat am reusit o victorie cu 3-1 cu West Brom si 3 egaluri , printre care se numara si Arsenal , echipa in forma , aflata pe locul 3 . Dezamagirea a venit insa din semifinalele cupei ligii , acolo unde am fost eliminati dupa doua egaluri tur-retur , cu un gol in minutul 105 . E mare pacat , puteam spera la castigarea trofeului . Suntem pe 9 in campionat, trebuie sa ne axam pe meciurile ce urmeaza , e clar ca e greu sa prindem ultimul loc european (locul 6) in acest sezon , insa nu e nimic . Echipa e in crestere , iar daca nu anul asta , anul viitor ne luptam la Europa .

Revin cu detalii ..
Marko
moderator

Postby Marko » 06 Jan 2012, 17:12

Echipa era pe o panta ascendenta si reusisem sa aduc echipa pe locul 7 , de pe locul 10 . Jucatorii se intelegeau din ce in ce mai bine si era clar ca e nevoie de timp . Suntem la 10 puncte de locul 6 , ultimul accesibil pentru cupele europene . Insa mai erau doar 6-7 etape de jucat si era chiar foarte greu sa prindem in acest sezon Europa . Luasem echipa din mers , si am dus-o mai sus , iar la anul vom candida serios pentru un loc in Europa . Speram sa ne mentinem pana la sfarsitul sezonului in primele 8-9 echipe .

Image

Declaratie de presa a investitorului de la Fulham : " Buna seara ! In primul rand , vreau sa il felicit inca odata pe Marco pentru rezultatele obtinute si pentru transferurile facute . A adus jucatori fabulosi la echipa si a adus-o pe Fulham in primele 7 echipe , din nimic . Vi-am promis tuturor ca nu vor fi vorbe in vant , sezonul asta e aproape gata si ne vom pregati serios pentru anul viitor , adevarata provocare . Si ca o mica monstra , ati vazut meciul cu Leeds , acela e inceputul 'terorii albe' .
Marko
moderator

Postby Marko » 06 Jan 2012, 23:35

Si venise si sfarsitul campionatului . O evolutie foarte buna a echipei , un loc 7 ce vine destul de bine , e pacat ca am preluat echipa din mers , pentru ca puteam izbuti chiar calificiarea in europa de la primul sezon . Insa ce e clar , e ca proiectul nostru se apropie de realitate , iar la anul ne vom lupta clar la o calificare in cupele europene . Iata si ultimele etape si clasamentul final .

Image

Image

Declaratie de presa a investitorului francez :

" Buna seara tuturor ! Ma bucur sa va regasesc pe toti aici , dupa o jumatate de sezon petrecuta la acest club minunat , FC FULHAM ! Dupa cum bine stiti , echipa s-a clasat pe locul 7 in campionat , investitiile si-au spus cuvantul , preluand echipa dintr-o situatie foarte grea , locul 11 in campionat si lotul avand moralul la pamant . Insa marele merit al acestor realizari este fara indoiala al antrenorului nostru , Marco , un tanar cu niste capacitati extraordinare ! Inca odata , felicitari MARCO !
Echipa este in fata unui nou sezon , un sezon de la care toti asteptam lucruri marete ! ' Teroarea Alba ' vrea sa isi intre in functiune , iar obiectivul stabilit de noi este sa prindem un loc de cupa europeana , ce ar reinvia echipa ! Investitiile facute ne dau motivatie tuturor si trebuie sa incepem sa devenim una din fortele Europei ! Drept urmare , pentru realizarea obiectivului , Marco mai are la dispozitie inca 50 de milioane de euro pentru transferuri . Ca un fapt divers , momentan suntem tot pe locul 7 in lume , dar in topul celor mai bogate echipe din lume ( CLICK - http://i39.tinypic.com/2ih6uj8.png ) . Va multumesc , atat am avut de zis , astept si eu ca voi toti cu nerabdare incepera noului sezon ! "

La doar 5 zile dupa declaratia de presa a patronului echipei , se anunta cu mare tam-tam o noua declaratie ce va urma peste 2 zile , de data aceasta a antrenorului Marco , pentru a prezenta transferurile facute cu cele 50 de milioane . Fanii echipei asteptau cu nerabdare acest lucru .
Marko
moderator

Postby Patryck_SmackDown » 06 Jan 2012, 23:50

Interesant...sunt curios sa vad cum va decurge :-?
Image
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby Illusionist » 06 Jan 2012, 23:53

Ai folosit editorul?
Illusionist
moderator

Postby Marko » 06 Jan 2012, 23:55

Nu , care ar mai fi farmecul ?

@patryck : si eu sunt al naibii de curios . mai ales ca au venit investitori si la Newcastle si va fi o lupta grea .
Marko
moderator

Postby Marko » 07 Jan 2012, 00:32

Conferinta de presa a antrenorului Marco .

" Buna ziua tuturor ! Am decis sa fac aceasta conferinta pentru a va prezenta din nou , in exclusivitate , transferurile realizate de noi , transferuri ce vor finaliza lotul pentru noul sezon , adevarata provocare a ' Terorii Albe ' . A fost un retur dificil , insa echipa a crescut enorm , investitiile s-au acomodat , iar acum ne dorim sa oferim fanilor ceva unic si nou in istoria clubului , cu adevarata o noua era a echipei Fulham . Am fost invitati intr-un turneu cu echipa locale din Franta , acolo unde vom pregati cu grija noul sezon . Intre timp am primit o oferta de 10 milioane de euro de la Real Madrid pentru Brede , capitanul si emblema echipei de 3 ani incoace . Insa de comun acord am stabilit cu Hangeland ca el trebuie sa isi incheie cariera aici , e o legenda a istoriei recente a clublui . M-a frapat faptul ca Hangeland mi-a promis ca nu va pleca niciodata , si ca desi are 32 de ani va munci din greu sa faca fata in acest proiect , in fata valului de noi achizitii ; lucru apreciat enorm si de suporterii echipei . Cativa jucatori care devenisera prea batrani sau fie nefolositori lotului au fost reziliati , printre ei numarandu-se si Damien Duff , caruia ii doresc tot binele din lume . Fara alte comentarii , va rog primiti-i cum se cuvinte pe cei 5 noi jucatori ai clubului :

DIEGO FORLAN - 3 milioane .
SHINJI KAGAWA - venit liber de contract .
YOUNES KABOUL - 6 milioane .
KAKA - 30 de milioane .
MUHAMED DEMIRCI - 5 milioane .
Marko
moderator

Postby Marko » 07 Jan 2012, 13:56

Perioada de pregatire din Franta s-a terminat iar cele doua meciuri amicale ne-au priit de minune . Am jucat prin rotatie aproape tot lotul , acest lucru mi-a oferit oportunitatea de a stabili cine va fi titular , cine va fi rezerva in noul sezon , totului tot . Jucatorii noi s-au acomodat de minune , am batut lejer in fiecare amical , si paream mai pregatiti ca niciodata de noul sezon . Venea prima etapa , un meci foarte greu , cu Tottenham , trebuie sa vedem de ce suntem in stare .

http://i43.tinypic.com/25sombr.png

http://i40.tinypic.com/261m4bd.png
Marko
moderator

Postby Marko » 07 Jan 2012, 17:05

Si echipa a intrat foarte bine in noul sezon . E clar ca avem sanse reale la cupele europene in acest an . Infrangerea cu City nu m-a mirat deloc , pentru ca acolo chiar s-a facut o echipa incredibila , au venit printre altii si Neymar cu Ganso , City chiar vor fi de neoprit acest sezon . Insa infrangerea cu Bolton a picat rau , chiar nu ma asteptam , nu stiu , baietii au clacat in acel meci . Am reusit sa batem restul echipelor mici , si ne-am calificat in optimile cupei Ligii cu Wigan . Aveam cu ei de luat o revansa de anul trecut ..

Image
Marko
moderator

Postby Patryck_SmackDown » 07 Jan 2012, 17:09

Ce naiba sa intamplat cu Bolton 0__o. Daca era cineva din " Big 4 " intelegeam , da asa...:-?
Image
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby Marko » 07 Jan 2012, 17:43

Nici eu nu inteleg , echipa a jucat jalnic cu Bolton . In rest , echipa joaca foarte bine , mai putin cu City unde am fost dominati clar .
Marko
moderator

Postby Marko » 08 Jan 2012, 11:40

Inainte ca perioada de transferuri sa fie gata , Marco da o ultima lovitura pe piata si face un ultim transfer .

DAVID SILVA - 2 milioane + alte 20 milioane in 4 ani .

Echipa mergea destul de bine , insa din loc in loc claca . Pe finalul turului se instaleaza o neliniste la club , cauzata de datoriile imense si amenintarile de la UEFA pentru Fulham . Insa finantaroul Carminati face un cash injection de 70 de milioane , cu care mai salveaza datoriile clubului . Situatia nu era nici acum una foarte buna , insa toata lumea era mai linistita . Eram pe locul 4 cu o etapa inainte de final , si aveam marele derby cu Chelsea , ocupanta locului 3 . O victorie acum ar fi salvat intreaga perioada grea a clubului .

Image

Zvonurile spuneau ca brazilianul Kaka va fi vandut , pentru ca nu s-a acomodat la club si pentru a reabilita situatia financiara .
Marko
moderator

Postby Marko » 09 Jan 2012, 11:44

Mai era o singura etapa inainte de finalul campionatului , un campionat extrem de disputat si tensionat . Mai ramasese doar o singura etapa pana la final , un meci foarte greu cu Aston Villa , cea care a luat si FA Cup in acest sezon . Si aveam nevoie de un singur rezultat : VICTORIE ! 3 puncte erau necesare pentru a realiza minunea si a termina campionatul pe locul 4 . Orice alt rezultat ne-ar lasa in afara Big Four . Echipa stie ca este meciul vietii , trebuie sa castigam acest meci cu orice pret .

Marco : " Nu va pot spune cat este de important acest meci pentru mine , si pentu restul echipei . La inceputul sezonului , am vazut fel si fel de critici , ca nu vom depasi jumatatea clasamentului sau maxim locul 7 de anul trecut . Insa acum , proiectul nostru a inceput sa prinda radacini . Avem nevoie de o victorie , asta este tot ce ne dorim ! O victorie si intram in Big Four ! Vom ataca din primul minut si vom aborda o tactica diferita , cu 3 atacanti de la inceput ! Forlan , Tevez si veteranul nostru Zamora ne pot aduce fericirea ! Chiar daca jucam in deplasare , fanii vor veni la meci si ne vor sustine 90 de minute ! "

Image
Marko
moderator

Postby Marko » 09 Jan 2012, 12:41

Si marele meci incepuse , era o atmosfera de nedescriss . Mii de fani au venit in deplasare pentru a ne sustine .
Meciul incepe tare , iar cei de la Villa isi joaca sansele si ataca in nenumarate randuri . Proaspatul lor transferat Landon Donovan rataeza o ocazie monumentala in minutul 20 , singur cu portarul , insa Carasso respinde mingea in corner cu un reflex uimitor . Pana in minutul 40 , ne vedeam dominati si nu ne placea deloc acest lucru . In minutul 40 , Nani recupereaza mingea la centru si trimite o minge lunga pana la Siem de Jong care loveste bara transversala si innebuneste toata banca tehnica . Este pauza , iar eu stiam ca trebuie sa schimb ceva , asa ca am strans toata echipa pentru a le vorbi la vestiare .

Marco : " Baieti , e inadmisibil ce faceti ! Va jucati cu inimile acestor fani , care au venit sa raguseasca aici pentru voi ! Avem nevoie de doar un gol , treceti pe teren si faceti acest lucru sa devina realitate ! Victoria ! Victoria e singurul vostru ce trebuie sa il aveti in minte acum ! Putem intra in Big Four , putem intra pentru prima oara in istorie in Champions League ! "

Trebuia o schimbare in joc , iar la pauza il scot pe Marek Hamsik si mai introduc un atacant , pe Clint Dempsey . Trebuia sa atacam cu 4 oameni , trebuia sa ii asaltam .

Si repriza a doua incepe mai bine , Carlos Tevez si Diego Forlan incearca pe rand poarta gazdelor . Dar din pacate , scorul ramane nemiscat . Donovan mai rateaza o ocazie mare din corner , Carasso prinde balonul de pe linia portii . In minutul 80 , Bobby Zamora scapa bine pe contraatac si trimite o mingea barata de portarul celor de la Aston Villa , iar Nani nu reuseste sa reia din 16 metrii in poarta . Le fac semne disperate jucatorilor sa se avante in atac , iar fanii tipau incontinuu . Vine minutul 85 , un minut crucial .
Nani recupereaza din nou o minge , paseaza pana la Bobby Zamora ce scapa bine pe contraatac . In dreapta il are pe Carlos Tevez . Zamora paseaza mingea putin in fata , iar Carlos Tevez trimite mingea perfect in plasa . GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL ! Tribunele explodeaza iar intreaga echipa se arunca peste Carlos ! Insa meciul nu era gata ! Mai erau 5 minute importante si le fac jucatorilor semn sa se calmeze si sa se apere bine !
In minutul 91 , noul intrat Agbonlahor sprinteaza pe partea stanga si centreaza , iar Donovan reia din 6 metrii cu capul , in bratele lui Carasso , eroul si ingerul pazitor al Fulham-ului ! Fluier final , iar noi am reusit minunea !

Marco : " Nu pot descrie in cuvinte cum ma simt acum ! E un sezon muncit de toti si asta e rodul muncii noastre ! Suntem in Play off-ul Champions League si am intrat in Big Four ! Proiectul nostru abia a inceput , am demonstrat tuturor ca nu sunt vorbe in vant ! Le multumesc si fanilor pentru sustinerea lor ! "

Carlos Tevez : " Am reusit ! Suntem in Big Four ! E cel mai important gol pentru mine ! "

Martin Skrtel : " Multumim fanilor , a fost un mei fabulos ! Teroarea alba a reusit ! "

Ramon Camani (patron) : " Sunt extrem de fericit in aceasta seara ! Am bagat sute de milioane in acest proiect , in antrenorul Marco , in proiectul ' Teroarea Alba ' ! Si iata rezultatele ! Am reusit ce nimeni nu credea ! E o performanta incredibila , echipa trebuie sa munceasca in continuare ! "

Image
Last edited by Marko on 12 Jan 2012, 13:08, edited 1 time in total.
Marko
moderator

Next

Return to Creatii