Site- De departe inRing. Existau acele sectiuni destul de tari. Stiu ca pe stanga la template erau biografiile wrestlerilor. SCSA facuta de Mihai, CM Punk de ThePhenom, Terry Funk de Daby, Christian/Chris Jericho de mine, Bobby Lashley parca de Kenshy.
- Pe mijloc era flash-ul ala cu 5 stiri. Parca incepusem sa invat toate comenzile din ACP de pe site de cand devenisem redactor sef.
- Pe dreapta erau chestiile alea cu programul Sport.Ro si stirile din alte sporturi de contact. Stiu ca am schimbat destule alea pe acolo de cand luasem puterea.

Plus sectiunea SeXXXy de pe site, care era paradisul obsedatilor. Ma amuzam mereu cand citeam comentariile de acolo.
Forum- In mare parte se asemeana cu WFan-ul. Poate tema era ceva mai buna. Asta mi se pare destul de inchisa la culoare. Daca era neagra total, era mai bine, visinul asta e enervant la ochi.
- Sectiunile erau ceva mai bine organizate. Plus ca la Versus nu exista treaba aia cu thread-urile despre fel si fel de prostii. Iar acolo nu erau posturi de genul "vot hulk hogan" sau "vot x, ca pe y nu il stiu", asa cum se intampla acum pe sectiunea aceea.
- Erau ceva mai active sectiunile de Pro-W si Indyz. Mai erau cativa care aveau habar despre indyz pe acolo. b09dan parca. kill3r care intra din cand in cand. phenom, care urmarea roh-ul in perioada aia.
- Plus de asta, e locul unde a luat nastere IFF-ul, care acum se continua pe Gabefobia. Au fost si useri ciudati din mai multe puncte de vedere: hardy boyz (aka lemon aka hardys), theodor (aka thadeus). Plus ceilalti care au marcat istoria acelei comunitati (excluzandu-ma pe mine care am venit in septembrie 2008): legend killer (aka Mr Cosmin), razor, marko, b09dan, the truth, dejavu, heydudes, daby, phenom, tao len, kenshy, tbm si altii.
- Daca ar fi sa comparam comunitatile intre ele, o prefer fara doar si poate pe cea de pe inRing.
^ Gabi si Mihai. Au fost mai multe lucruri care intrau sub patrimoniul inRing:
- Site-ul inRing.ro
- Forumul inRing.ro
- Blogul lui Mihai - Contra Curentului
- Blogul despre Puroresu, parca nu mai era folosit de nimeni
- Blogul inRing.ro de care se ocupa ultima data LK (aka Mr Cosmin)