Interesul WWE-ului pentru wrestleri din TNA

Cele mai fierbinti stiri doar aici !

Moderator: Sylar.

Interesul WWE-ului pentru wrestleri din TNA

Postby iLLegal™ » 03 Feb 2012, 14:10

Image

Mai multe zvonuri au aparut pe internet, cum ca WWE este interesata de mai multi wrestleri din TNA odata ce contractul lor expira.

Rob Van Dam WWE vrea sa il aduca inapoi in companie

Matt Morgan WWE era interesata sa ii ofere contract anul trecut, insa el a preferat sa ramana in TNA

Bully RayOficialii din WWE au aratat interes ca sa il aduca in companie, insa nu se stie daca il vor si pe Devon, ca sa formeze Team 3D

The Popea existat interes pentru el anul trecut, cand acesta primea push in TNA, insa acum nu mai exista interes

Samoa JoeNu exista interes din partea WWE

Ink IncWWE ar vrea sa il aduca inapoi pe Shannon Moore, insa Jesse Neal este vazut ca un wrestler pentru FCW, momentan

James Storm si Robert RoodeWWE vroia sa ii aduca pe Beer Money ca o echipa de tag team, insa nu vor sa ii aduca ca wrestleri separati.

Sursa : http://www.wrestlebook.ro
iLLegal™
postez aiurea

User Title: أفضل لاعب في العالم

Re: Interesul WWE-ului pentru wrestleri din TNA

Postby Style » 03 Feb 2012, 22:02

iLLegal™ wrote:
Mai multe zvonuri au aparut pe internet, cum ca WWE este interesata de mai multi wrestleri din TNA odata ce contractul lor expira.

Rob Van Dam WWE vrea sa il aduca inapoi in companie

Matt Morgan WWE era interesata sa ii ofere contract anul trecut, insa el a preferat sa ramana in TNA

Bully RayOficialii din WWE au aratat interes ca sa il aduca in companie, insa nu se stie daca il vor si pe Devon, ca sa formeze Team 3D

The Popea existat interes pentru el anul trecut, cand acesta primea push in TNA, insa acum nu mai exista interes

Samoa JoeNu exista interes din partea WWE

Ink IncWWE ar vrea sa il aduca inapoi pe Shannon Moore, insa Jesse Neal este vazut ca un wrestler pentru FCW, momentan

James Storm si Robert RoodeWWE vroia sa ii aduca pe Beer Money ca o echipa de tag team, insa nu vor sa ii aduca ca wrestleri separati.

Sursa : http://www.wrestlebook.ro

RVD - Din punctul meu de vedere RVD este foarte overrated sau cel putin era in TNA , nu stiu ce idei ar putea avea WWE-ul cu el si in ce ar putea fi implicat in momentul de fata.
Bully Ray nu are ce cauta in WWE . In acest moment are unul dintre cele mai tari gimmick-uri si este un superstar de top in TNA.
Ink Inc - in TNA nu se mai aude nimic de ei .. nu cred ca vor sa-l mai ia din nou pe Moore la fel cum nu cred nici despre Pope.
Storm si Roode - in WWE ca si echipa ar fi cea mai mare gluma , ever . De ce? Pentru ca vor fi adusi , probabil vor avea gimmick-uri de nimic , vor castiga centurile si dupa unul din ei va trada si vor ajunge prin mid-card . In plus ei reprezinta in momentul de fata TNA-ul.
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Return to Stiri