Ce jocuri ati inventat fiind copii?

Lock-on

Ce jocuri ati inventat fiind copii?

Postby Hopsin » 03 Sep 2010, 23:21

Titlul spune tot.

Pe primul imi place sa il numesc.

''Jucarii Bowling'' :)

Deci ce faceam luam toate jucariile care le aveam, le imprastiam in toata curtea si apoi ma duceam la distanta si dadeam dupa ele cu o pitra sau bucata de creta, si incercam sa le dobor, stiu ca aveam o gramada de soldatei de plastic, iar jucam cu prietenii si puneam puncte fiecarui jucarie doborata luand dupa ''nivelul de greutate''. Soldateii erau cei mai multi, dar valoreau doar 5 puncte, iar aveam un robot transfosmer care era the ''big boss'' si valora 100 de puncte :).

Si asta se numeste ''Vedeta Shooting''

Deci luam o revista unde aparea fata unei vedeta, cat mai mare pe pagina cu atat mai bine, i-ar trageam in aceea revista folosind pistoale cu bile mici, iar pune-am puncte pe fiecare parte a corpului pe care o loveam.
Image

Team b0$$ member
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Re: Ce jocuri ati inventat fiind copii?

Postby Style » 03 Sep 2010, 23:25

:)) Cand eram mic eram putin mai visator .
Am inventat ca sa zic o Lume a Papusilor(nu barbie :)) ). Ma jucam cu fratele meu cu diferite animale de plus si chestii dastea si ne prefaceam ca e o lume a lor , era un joc misto la varsta aceea. Inca imi aduc aminte cand eram la bunica la 7-6 ani si intram in casa dupa ce stateam cu orele pe afara si ma jucam cu fratele meu.
Apoi a mai fost o chestie cu desenatul in care desenam niste super eroi si apoi reproduceam actiunile cu fratele meu . Ne bateam(in joaca) si ne amuzam copios. Acum sunt mai mare si stau si imi aduc aminte de vremurile acelea :))
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Re: Ce jocuri ati inventat fiind copii?

Postby Neogen™ » 03 Sep 2010, 23:26

Eu bagam cutitul in fetele vedetelor cand eram mic,reviste intregi distrugeam =))))))) ERA AMUZANT... Dupa mine ,au mai facut asta vreo 3 prieteni si dupaia ne jucam numai asta pe afara =))

Acum vreo 2-3 ani,acum de curand am inventat un joc ,sa combinam parkour-ul cu prinsa,nu avem voie sa fugim fara sa facem o schema de parkour,daca fugim ca bezmeticii e randul nostru sa ii prindem pe ceilalti!!!
Team "Forehead"
Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, G-Man, Neogen,Sylar.

Image
Neogen™
Campion

User Title: A-RY

Return to Arhiva