Vulturii Violeti [FM 12]

Locul in care va puteti expune imaginatia

Moderator: Moderators

Re: Never Walk Alone [FM 12]

Postby Style » 28 Jan 2012, 17:03

John Flanagan e imprumutat deocamdata . M-am mai interesat de Martinez , dar n-am ajuns la un acord .. de aceea l-am luat pe Koke . Oricum se aproprie finalul campioanatului , voi reveni cu mai multe informatii.
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby CageChristian » 28 Jan 2012, 17:06

Eu pe Martinez l-am luat cu 40 de mil la apogeul său, când nu mai putea să-şi îmbunătăţească nicio abilitate.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby Shocker » 28 Jan 2012, 17:15

Style wrote:John Flanagan e imprumutat deocamdata . M-am mai interesat de Martinez , dar n-am ajuns la un acord .. de aceea l-am luat pe Koke . Oricum se aproprie finalul campioanatului , voi reveni cu mai multe informatii.

Eu am probleme imense in aparare. Glen Johnson accidentat 1 luna, Fabio Aurelio accidentat 8 saptamani, iar Enrique accidentat 8 luni. Am pierdut meciul cu Chelsea 2-0 in deplasare, datorita marilor probleme in aparare. L-am incercat pe Flangan si m-a terminat.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

User Title: Special K House

Postby Style » 28 Jan 2012, 17:22

Nu poti sa ceri prea mari pretentii din prima .. mai ales daca il folosesti foarte rar . TInerilor gen : Wilson , Flanagan , Robinson trebuie sa le dai meciuri din cand in cand sau sa-i imprumuti , eu spre exemplu ii folosesc mai mereu in cupe . Fabio Aurelio mi se pare slab .. oricum Enrique este foarte bun ( acum a ajuns titular in nationala Spaniei) . Si mie mi s-a accidentat Johnson , dar il am pe Kelly pe partea dreapta si da randament bun . Mai este si Coates in centru , care poate sa devina un jucator fantastic.
Image
Style
moderator

Postby Shocker » 28 Jan 2012, 17:30

Si eu il folosesc pe Kelly pe dreapta, care joaca foarte bine. Si pe Coates il mai folosesc si a jucat cat de cat bine. Problema la mine este pe partea stanga... Pai m-am decis sa ii dau pe Wilson si Flangan imprumut. Sunt pe 3 momentan la 4 puncte de Manchester United, dar in Cupa Ligii m-a eliminat Barnsley 3-1 acasa. Cred ca am avut 20 de suturi pe poarta. :| Nu stiu ce s-a intamplat... am ratat si cu poarta goala.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Style » 28 Jan 2012, 21:39

Image

Tragerile din Europa League au venit , iar noi nu aveam un adversar prea accesibil : BAYER 04 LEVERKUSEN. Nemtii erau intr-o forma excelenta , Schürrle si Kießling avand 25 de goluri marcate impreuna . Antrenorul a declarat ca va fi un meci foarte greu , insa crede in calificare . Derby-ul cu Arsenal nu a decurs prea bine si am fost infranti cu scorul de 2-1 . A urmat un meci foarte bun cu Fulham si ne pregateam de meciul cel mare . Nemtii au inscris primii , insa Cormoranii au revenit exceptional si au intors scorul la 3-1 . Imediat dupa acest meci , a urmat cel din FA Cup . Jucatorii erau foarte obositi dupa meci si drum , asa ca am clacat in fata celor de la City . Pe Bay Arena ne-am descurcat foarte bine , facand 1-1 si calificandu-ne fara prea mari emotii .

Inca un trofeu!
Dupa cateva zile de la calificarea in etapa urmatoare in EL , finala ligii a venit . Swansea era adversara noastra si dupa nume nu parea prea periculoasa , insa este o surpriza din acest campionat . Liverpool nu s-a lasat intimidata de acest lucru si s-a impus cu 3-0 , astfel Marquez Leonardo castiga al doilea trofeu cu Liverpool dupa cupa FA.

Urmatoarea adversara : Dinamo Zagreb
S-au stabilit si urmatoarele tragei , picasem cu Dinamo Zagreb . Nu pareau prea fiorosi fata de alte echipe , insa nu trebuia sa-i subestimam . In campionat ne descurcam excelent , obtinand 2 victorii , una la scor impotriva lui Southampton . Meciul sosise , iar pe Anfield era agitatie mare . Croatii au reusit sa marcheze primii printr-o executie excelenta , insa Liverpool a revenit prin Kuyt si Carroll care a marcat 4 goluri . Ciudat este ca pe toate le-a marcat cu capul , din corner si toate din centrarile fostului coechiper de la Newcastle , Cabaye . Fanii erau in delir si deja se gandeau la viitoarea adversara . In Zagreb lucrurile au fost calme, iar Liverpool nu a fortat deloc si meciul s-a terminat 0-0. Tragerile au parut in favoarea noastra si am picat cu Bursaspor . Desi nu este o putere in Europa , turcii au reusit sa ajunga pana in sferturi .

Aventura lui Costea in Premier League va lua sfarsit !
Desi a avut un sezon fantastic la inceput , marcand 4 goluri in dubla cu Barcelona , jucatorul roman a intrat intr-o perioada fara goluri din care nu si-a mai revenit . Dupa mai multe certuri cu antrenorul sau si dupa aducerea lui Pacheco inapoi in echipa , Leonardo a decis sa-l puna pe lista de transferuri . Italienii de la Sampdoria s-au oferit primii si s-au inteles pe suma de 3.4 milioane de euro pentru Costea. Transferul se va efecuta in prima zi a lunii iulie
Image
Style
moderator

Postby Style » 30 Jan 2012, 00:33

Image

Campionatul : Un obiectiv imposibil !?
Echipa incepea sa mearga bine , insa parca nu era destul pentru a castiga campionatul . Deja se facusera 9 puncte distanta intre Manchester si Liverpool , iar Arsenal si Manchester City nu lasau garda jos . Am obtinut un egal pe Old Trafford si parea ca titlul se indeparteaza . Venise si meciul cu Bursaspor si surpriza in Turcia , Liverpool pierde cu 1-2 . Presa era agitata , insa antrenorul Cormoranilor a raspuns scurt : " Pe Anfield va fi macel" .Au urmat o serie de rezultate bune , printre care si meciul cu Bursaspor unde cuvintele antrenorului s-au adeverit . Urmatoarea adversara in EL era CSKA Moscova o echipa cu multe talente si care poate pune probleme . Liverpool continua sa faca puncte si iata ca au ajuns pe locul 2 la o distanta de 4 puncte de liderul United . Antrenorul se pregatea de meciul cu CSKA si Chelsea , insa se pare ca in teren la Moscova a trimis mai mult rezervele . Acest lucru s-a observat si acestia au pierdut cu 3-1 , insa antrenorul a replicat din nou : "Daca ar fi sa aleg intre aceasta cupa si campioantul .. fiti siguri ca as arunca cupa la gunoi" . Destul de arogant , Marquez a reusit sa se impuna in fata lui Chelsea si a castigat cu 2-1 , iar apoi pe Anfield in mansa secunda cu CSKA au reusit minunea : 4-0 si Liverpool merge in finala . Totusi cum nu totul este roz , Tottenham a intrat ca un ghimpe in coaste si i-au pus lui Manchester titlul pe tava . In urma acelui rezultat , Liverpool nu mai avea nicio sansa la campionat . In urmatorul meci iara s-a clacat , insa se astepta finala Europa League impotriva lui ARSENAL

Finala Europa League si Finalul Campionatului.
Image

Finala sosise , iar fanii erau in delir . Meciul se anunta incendiar ! In minutul 42 Ramsey deschidea scorul pentru Arsenal , declansand nebunia ! Prima repriza se sfarsea in favoarea Tunarilor . Minutele treceau foarte repede pentru fanii lui Liverpool care asteptau replica echipei lor de suflet . Si iata ca in minutul 68 Daniel Agger readuce sperantele fanilor si egaleaza cu o lovitura de cap . 4 minute mai tarziu , Carroll inscrie si lasa linistea pe Emirates . Daniel Pacheco intra in locul lui Suarez , iar in minutul 81 trimite trofeul aproape de Liverpool facand scorul la 3-1 . Meciul parea terminat pentru Arsenal , dar Chamakh inscire in minutul 88 ! Aresnal continua sa preseze , insa fluierul de final se aude si Liverpool obtine inca un trofeu ! Al 4-lea din cariera lui Marquez Leonardo!
Ultimul meci din Premier League parea simplu si conta destul de mult pentru locul 2 , Arsenal avea meci greu cu Chelsea , iar noi cu Norwich . Liverpool s-a impus cu 3-0 , iar Arsenal a pierdut cu 1-0 si astfel terminam pentru a doua oara consecutiv pe locul 2.

Image

Cifrele vorbesc :
- Carragher a reusit sa inscrie pentru prima data 2 goluri intr-un sezon . Desi a bifat 521 de meciuri in tricoul lui Liverpool , acesta nu a reusit sa marcheze niciodata in Premier League mai mult de un gol . Anul acesta a bifat 30 de meciuri si a obtinut 1 titlu de MoM ( Man of the Match)
- Carroll a bifat 24 de meciuri , a inscris 12 goluri , a dat 7 pase de gol si a luat 4 titluri de MoM
- Costea a bifat 19 meciuri , a inscris 7 goluri , a dat 3 pase de gol si a luat 3 titluri de Mom . In total a marcat 10 goluri in 2 ani in Premier League.
- Downing a bifat 35 de meciuri , a dat 4 goluri , 11 assisturi si a luat un MoM
- Gerrard a bifat 31 de mecirui , a dat 3 goluri , 2 assisturi si un MoM . Cu siguranta nu este cel mai bun sezon a lui Steve , insa contribuie mult prin prezenta sa ajutand tinerii jucatori.
- Hamsik a bifat 32 de meciuri , a dat 5 goluri , 7 assisturi si 2 MoM . Un sezon foarte bun al slovacului , care s-a acomodat de minune in Premier League.
- Henderson se afla la cel mai bun sezon si este vazut ca un viitor star al Angliei . Are 32 de partide jucate , 3 goluri si 8 pase de gol.
- Jose Enrique a dat 1 gol si 6 pase de gol . Spaniolul se descurca excelent in Anglia , fiind la un sezon foarte bun in cariera sa.
- Juan Antonio o tanara speranta in fotbalul mondial si spaniol . Acesta a jucat 16 meciuri , a dat 3 goluri , 6 pase de gol si a luat 1 MoM la varsta frageda de numai 16 ani.
- Koke ( imprumutat in iarna la Getafe) a bifat pentru Liverpool 14 partide , a dat 1 gol si 2 pase de gol .
- Kuyt din ce in ce mai bun!! Un nou sezon extraordinar pentru olandez , care desi nu mai are o varsta prielnica tot este in top. Acesta a jucat 38 de meciuri , a dat 19 goluri , 11 pase de gol si a luat 3 MoM.
- Pacheco ( venit in iarna din imprumutul la MTNK) a bifat 12 partide , a dat 5 goluri , o pasa de gol si a luat un MoM.
- Suarez se mentine pe aceiasi linie . Uruguayanul a bifat 31 de partide , a marcat 22 de goluri , a dat 9 pase si a luat 4 MoM
- Daniel Wilson nu a impresionat prin goluri sau pase de gol , insa s-a impus in primul 11 anul acesta . Daca anul trecut era dat la Newcastle sub forma de imprumut , anul acesta a reusit sa le ia fata unor nume grele precum : Coates , Agger sau Carragher. Acesta a luat 2 MoM .
- Agger a jucat 26 de partide , a marcat de 2 ori , a dat o pasa de gol si a luat un MoM . Nu este cel mai bun sezon , insa jucatorul se mentine .
- Cabaye ( venit in iarna) a jucat 10 meciuri , a dat 1 gol , 4 pase de gol si a luat 1 Mom. Francezul desi a avut ceva probleme cu accidentarile , a reusit sa revina si acum joaca la cel mai inalt nivel , fiind titular de drept.
Image
Style
moderator

Postby Style » 31 Jan 2012, 21:22

Mai citeste cineva :D ? Ca sa stiu daca sa postez in continuare sau daca o faca degeaba..
Image
Style
moderator

Postby CageChristian » 31 Jan 2012, 21:23

Eu citesc...
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby John_Cena » 31 Jan 2012, 21:23

Posteaza in continuare ;)

Good Job!!
Image

Intrebari:http://forum.wfan.ro/john-cena-t2148.html

2 Times WFAN Football Predictions Champion!!
John_Cena
Mr. President

User Title: JC

Postby zeze28 » 31 Jan 2012, 21:43

Continua.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Marko » 31 Jan 2012, 22:35

Si eu urmaresc , good job .
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby Shocker » 31 Jan 2012, 22:56

Si eu urmaresc. Faci o treaba buna cu Liverpool ! Astept sa vad ce reusesti in sezonul viitor.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Patryck_SmackDown » 01 Feb 2012, 01:33

Here! Astept mai multe screenuri cu echipa :P
Image
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby Style » 03 Feb 2012, 00:38

Transferuri de senzatie la Liverpool !

Liverpool a dat inca odata lovitura pe piata transferurile . Marquez Leonardo a analizat bine echipa si a gasit verigile slabe , desi jocul echipei s-a inchegat destul de bine , acesta a declarat ca vrea sa o depaseasca pe Barcelona . Andre Schurrle a fost prima achizitie , neamtul vine de la Bayer Leverkusen si a inscris numai putin de 15 goluri in Europa League anul trecut . Acesta se pare ca l-a impresionat pe Marquez Leonardo in meciul din Europa League contra lui Liverpool . O noua suma record s-a dat pe pustiul minune de 22 de ani : 40,5 milioane de euro !! Fanii pareau fericiti de acest transfer si abia asteptau sa-l vada in actiune.
Dupa mai multe incercari , Liverpool a pus mana pe un jucator de top din Premier League , insa acesta a avut probleme de comportament si a fost exilat de la fosta sa echipa . Este vorba despre argentinianul Carlos Tevez ! Da ati auzit bine , Tevez vine la Liverpool si pentru suma de nimic de 15 milioane de euro ! Un adevarat chilipir pentru o asemenea valoare ar spune unii. Leonardo l-a adus pe compatriotul sau din cauza ca Andy Carroll nu pare sa fie demn de primul 11.
Ultimul transfer este Marcio Silva , un pusti venit din Portugalia . Tanarul portughez de 17 ani pare un viitor star , iar Marquez pare foarte incantat de atributele sale . Suma de transfer a fost si ea destul de mare : 7,5 milioane de euro.

ImageImageImage

Marquez Leonardo noul antrenor al Statelor Unite
Antrenorul lui Liverpool a fost chemat ca si antrenor a U.S.A-ului . Acesta a acceptat oferta lor si pare pregatit sa faca fapte mari . Primul meci disputat a fost intr-o victorie : 3-2 cu Wales.

Retrageri peste retrageri.
Bombe peste bombe au urmat in campionatul Angliei , prima a fost retragerea lui Roy Hodgson , urmata de retragerea lui Harry Redknapp . Acestea pareau intra-devar despartitri grele , insa nu a fost tot : Arsene Wegner a plecat de la Arsenal , iar Manchester United a ramas fara Sir Alex Ferguson . Acesta parea anul lui Liverpool , spunea presa engleza .

Pre-sezon excelent.

Image
Victorii mari si un egal , asta a obtinut Liverpool in amicale . Carlos Tevez , Andre Schurrle si Silva s-au acomodat cat de cat si par si ei pregatiti sa obtina rezultate cu noua echipa.

Inceput de campionat fantastic
Image

Liverpool o spulbera pe Aston Villa in primul meci .Carlos Tevez marcheaza un hattrick de toata sezatia , iar Schurrle si Suarez completeaza lista marcatorilor . Al doilea meci a fost la fel de bun ca primul , insa nu au fost atatea goluri . Victoria i se datoreaza lui Suarez care a marcat si el un hattrick .

Supercupa Europei
Image
Iata primul test al lui Liverpool : Barcelona . Meciul incepe cu cateva ocazii de ambele parti . Spre sfarsitul primei reprize , Fabregas reusesta sa inscrie si aducea bucuria in sufletele catalanilor . Au urmat minute de chin atat pentru Barcelona care incerca sa respinga atacurile lui Liverpool , cat si pentru Cormorani care nu reuseau sa introduca mingea in poarta . Cand totul parea sfarsit , Kuyt reuseste sa inscrie in minutul 85 si meciul parea sa se indrepte catre prelungiri . Asa a si fost , insa Henrique a marcat in minutul 104 un gol fabulos distrugand sperantele fanilor lui Liverpool.In a doua repriza de prelungiri , in minutul 109 Suarez primeste al doilea galben si este eliminat . Totul parea pierdut...dar Tevez reuseste sa egaleze nebuneste in minutul 112 si meciul se indreapta la penalty-uri. Acolo Barcelona reuseste sa invinga cu 6-5 si castiga Cupa. Antrenorul lui Liverpool a fost foarte multumit de prestatia jucatorilor si a declarat : " Asa trebuie sa jucam , de la egal la egal . In aceasta seara ati vazut nasterea unei noi forte europene."
Image
Style
moderator

Postby Patryck_SmackDown » 03 Feb 2012, 11:01

Joaca-l pe Schurrle ca este demential ;)
Image
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby Style » 03 Feb 2012, 12:18

Are viteza si dribiling senzationale .. pacat ca nu le are prea mult cu finalizarea :D . Oricum atunci cand da goluri , da niste ghiulele de n-ai treaba. Unul dintre cele mai bune transferuri facute de mine.
Image
Style
moderator

Postby Style » 05 Feb 2012, 14:07

A explodat bomba ! Inceput incendiar de sezon.
Image

Aveam un start nebun de campionat , desi Tevez dupa primele doua meciuri parea ca va rupe plasa , toata lumea s-a insealt . Suarez a luat fata si pur si simplu a explodat . Uruguayanul are marcate in 14 meciuri 23 de goluri . Liverpool era pe o panta ascendenta , iar in grupe picase cu Inter , Fenerbahce si Olympiakos . Am reusit sa iesim din grupe cu 5 victorii si 1 egal . Meciul din Turcia cu Fener , a fost de departe cel mai nebun . Turci au condus cu 3-0 , iar noi am revenit fantastic la 4-3 si ne-am asigurat calificarea . In campionat era nebunie , insa Wolves a reusit sa ne incurce si a reusit sa ne invinga cu 2-1 . Arsenal , Inter , City , Newcastle au simtit pe propria lor piele noua fata a echipei . O alta surpriza a acestui sezon este Swansea care se claseaza pe locul 3 cu 31 de puncte din 15 meciuri si pare sa fie o candidata serioasa la Champions League .
Image
Style
moderator

Postby Style » 13 Feb 2012, 14:44

Sa-mi bag toata p*la in jocul asta . Mi-a dat eroare dupa ce am castigat Cupa Campionilor 3-1 cu Real Madrid . Noroc ca , am salvat inainte cu 3 meciuri (castigasem campionatul Angliei) . Sa mor daca am vazut asa ce va :| ..
Image
Style
moderator

Postby Style » 14 Feb 2012, 14:55

Image

Rezultatele continuau sa vina , iar Liverpool era clar prima candidata la titlu .Rezultate mari in campionat ,insa Stoke se dovedeste a fi prima piedica . Dupa Stoke am dat de Man United ,care ne-au invins cu 1-2 . Au urmat cateva rezultate bune si ne calificasem in finala Cupei Angliei . Totusi cum nu toate lucrurile nu sunt roz , Tottenham ne-a invins pe teren propriu cu 4-3 . Leonardo incepea sa piarda din avansaul creat la inceput , insa a urmat o explozie la echipa . Rezultate mari , ne calificasem in fata lui Wolfsburg dupa 7-0 per total si reusisem sa castigam prima cupa : Cupa Angilei dupa 3-1 cu Wigan. Am dat de Milan mai departe si ne-am impus cu 6-0 per total . Toata echipa era in extaz , insa vestea proasta era ca in Semi-Finale dadeam peste cosmarul nostru : Barcelona . 2-2 s-a terminat pe Anfield si pe Camp Nou ne astepta un meci foarte greu . Intre timp ne calificasem si in finala Cupei FA . Venise meciul pe Camp Nou , iar finalul a socat pe toata lumea : 5-0 pentru Liverpool , iar Marquez Leonardo a rupt tiki-taka . Fanii lui Liverpool erau pur si simplu in extaz , nevenindu-le sa creada ca suntem in finala . Meciul cu Chelsea a fost ultimul care a contat , iar noua ne trebuia 1 punct ca sa avem campionatul asigurat . 4-2 s-a terminat meciul , iar Marquez Leonardo aducea titlul dupa mai bine de 20 de ani . Conducerea lui Liverpool a declarat ca slujba lui Marquez este de neatins . Am reusit sa castigam si Cupa FA si astfel aveam 3 titluri anul acesta , insa mai aveam o finala : cea cu Real Madrid .

Image
Meci senzational , incheiat la penalty-uri de mainile portarului Reina ! Era magnific , tripleta pentru Liverpool + FA Cup ! 4 titluri intr-un an ! Toata lumea era la picioarele lui Marquez Leonardo , considerandu-l o explozie in randul antrenorilor .

Image
Image
Style
moderator

PreviousNext

Return to Creatii