Vulturii Violeti [FM 12]

Locul in care va puteti expune imaginatia

Moderator: Moderators

Vulturii Violeti [FM 12]

Postby Style » 07 Jan 2012, 00:46

*Inainte de a incepe .. probabil unii stiti despre cariera mea cu Dinamo. Nu am renuntat la ea , insa pur si simplu nu prea mai am chef (momentan) sa o joc . Oricum pana atunci , ma voi ocupa de Liverpool. De ce Liverpool? Simplu, pentru ca e o echipa neutra pentru mine cu jucatori buni spre foarte buni.

Acest sezon a descurs excelent pentru gruparea de pe Anfield . Desi au aparut speculatii in privinta noului antrenor , care era un tanar fara prea mare experienta . Sezonul a inceput excelent cu o victorie gigantica in fata lui Sunderland de 5-0 . Totusi criticii au inceput sa sara atunci cand Liverpool avea doar 6 puncte in 4 meciuri si suferise doua infrangeri impotriva marii rivale Everton si a celor de la Blackburn . Desi banii nu prea erau in transferuri , antrenorul jumatate roman jumatate argentinian a cautat un atacant . Acesta s-a orientat in Romania si l-a cumparat pe .. Florin Costea ! Marquez Leonardo a platit pentru jucatorul roman nu mai putin de 2,3 milioane de euro . Meciurile treceau , iar Suarez parea sa fie o umbra a jucatorului pe care s-au dat 27 de milioane .. Uruguayan-ul nu mai marcase de 10 meciuri , iar Marquez parea foarte nervos de prestatiile acestuia . Dupa mai multe zvonuri in care se spunea ca Suarez va parasi Liverpool , atacantul a reusit sa nege aceste lucruri marcand . Lucrurile mergeau ca pe roate pentru Cormorani , reusind sa se claseze pe locul 2 la finalul sezonului , batandu-se cu Chelsea pentru locul 2 si cu Manchester United pentru locul 1 . Divavolii s-au dovedit a fi mai puternici in acest sezon si au reusit sa-si pastreze campionatul . Totusi , Leonardo a reusit sa castige si primul sau titlu in Premier League .. Liverpool a pus mana pe trofeul FA ,dupa 2-0 in finala cu Stoke City

Statistici :
- Dirk Kuyt a avut cel mai bun sezon in Premier League , marcand de 17 ori , avand 8 assist-uri si 6 titluri de om al meciului . Olandezul a iesit pe locul 2 in competitia "Jucatorul anului in Premier League" .
- Luis Suarez a terminat pe locul 2 in topul marcatorilor cu 22 de goluri la egalitate cu Kun Aguero .
- Daniel Agger a avut un sezon exceptional ! Fundasul danez a reusit sa marcheze 6 goluri , sa dea 2 assist-uri si sa obtina 4 titluri de om al meciului . Aceste lucruri l-au facut sa devina si "Cel mai bun jucator danez in activitate" .
- Andy Carroll a avut un sezon destul de slab , nemarcand prea multe goluri . 12 a fost numarul la care s-au oprit gloantele atacantului englez.
- Coates , o noua speranta in fotbalul mondial !? Fundasul uruguayan a bifat 16 aparitii in tricoul lui Liverpool si de fiecare data a reusit sa presteze un joc remarcabil . Desi a venit pe post de rezerva , a reusit sa se integreze destul de repede in tacticiile lui Marquez.
- Sezon bun pentru Florin Costea . Jucatorul roman a bifat 14 aparitii pentru Cormorani si a inscris 3 goluri , a dat 4 pase de gol si a castigat 1 titlu de om al meciului .
- Downing si-a pierdut elanul in urma unei accidentari . Mijlocasul englez parea sa fie in forma foarte buna , dupa 34 de aparitii in acest sezon , acesta a reusit 3 goluri ,11 pase de gol si 3 titluri de om al meciului .
- Varsta lui Gerrard incepe sa-si spuna cuvantul . Desi a fost accidentat de cate ori , emblema lui Liverpool a strans 32 de aparitii , 10 goluri , 6 assist-uri si 4 titluri de om al meciului .
- Jordan Henderso pare pregatit sa-i ia locul lui Gerrard . Jucatorul de numai 21 de ani , venit de la Sunderland a bifat 29 de aparitii , a marcat un super gol si a da 7 pase de gol , strangand astfel 2 titluri de om al meciului . Pustiul englez , este vazut ca o speranta pentru Liverpool si pentru intarirea mijlocului.
- Glenn Johnson si Jose Enrique au fost doi stalpi in apararea lui Liverpool . Cele doua extreme ale liniei de fund au bifat 36 si respectiv 34 de aparitii in triocul echipei de pe Anfield . Johnson nu a reusit sa marcheze , insa a dat 3 pase de gol ,in timp ce colegul sau a inscris 1 gol , a dat 2 pase de gol si a obtinut un titlu de om al meciului . Spaniolul , venit de la Newcastle a reusit sa se integreze si in echipa Spaniei , fiind in primul 11 de 5 ori.
-

! Se anunta o conferinta de presa cu antrenorul cormoranilor ! Acesta se pare ca va anunta noile tinte ale Cormoranilor si posibilile plecari !

Image
Image
Image
Image
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Re: Never Walk Alone [FM 12]

Postby Patryck_SmackDown » 07 Jan 2012, 17:11

Florin Costea 0__o. Ooo da! Hai cu poze cu Tactica , Echipa si Transferurile!
Image
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby Style » 07 Jan 2012, 17:14

Conferinta de presa : Transferuri si plecari..

Leonardo impreuna cu cativa oamenii din staff-ul echipei intra in incaperea brazdata de ziaristi si reporteri . Antrenorul principal al lui Liverpool ia loc pe scaunul din mijloc , fiind acompaniat de mana sa dreapta , assistentul Steve Clarke . Cei doi discuta ceva inainte de a incepe .

"Buna ziua tuturor ! Este un nou sezon , o noua incercare la castigarea titlului in Premier League. Anul trecut am facut o fata frumoasa , reusind sa castigam locul 2 si trofeul FA . Dupa cum bine stiti , in acest sezon vom lupta si in Champions League , insa ne trebuie anumite intariri . Conducerea mi-a pus la dispozitie 51 de milioane de euro si vreau sa le multumesc enorm pentru acest lucru. Impreuna cu Steve , vom lua cele mai bune decizii si speram ca echipa sa decurga bine . Vom incepe prin a prezenta imprumuturile din acest sezon .

-John Flanagan , Jonjo Shevley si Raheem Sterlin la Burnley
-Marco Antonio Bueno si Johnathan Obika la Accrington
-Charlie Adam pe 1,9 mil euro la West Ham
-Alberto Aquilani pe 2,8 mil euro la AC Milan
-Suso la Mallorca
-Daniel Pacheco la MTK

Acestea au fost imprumuturile de pana acum , am primit recent o oferta pentru Skrtel de imprumut la Sevillia .Nimic nu este concret , asteptam deciziile lor. Pana atunci vom prezenta plecarile pana acum din perioada de transferuri.

Maxi Rodriguez - Fiorentina 3,6 mil de euro
Fabio Aurelio - Bolonga 1 mil de euro
Craig Bellamy - Stoke City 1,1 mil de euro
Brad Jones - Atl. Madrid 1,3 mil de euro
Conor Coady - West Ham 675 mii de euro + 30% din urmatorul transfer
Lucas Levia - Zenit St. Petersburg 20 mil de euro

Despartirea de Lucas a fost cea mai grea , insa avem planuri marete pentru inlocuirea lui . Mijlocul s-a cam aglomerat , iar in momentul de fata avem 3 mijlocasi centrali si discutam cu inca unul foarte cunoscut si de perspectiva. O sa prezentam transferurile facute .

Manson Peter - liber de contract (portar)
Juan Antonio - Zaragoza , 4 milioane de euro (atacant)
Koke - Atl. Madrid , 15 mil de euro (mijlocas central)
Marek Hamsik - Napoli , 30 mil de euro (mijlocas central) ** in discutii **

Cam acestea au fost transferurile , nu mai avem intentia de a cumpara pe cineva . Consider ca actualul lot este foarte puternic si emite pretentii mari la titlul .

**poze cu jucatorii adusi (Juan Antonio este o bomba si sper sa explodeze in campionat)
ImageImageImageImage
Image
Style
moderator

Postby Patryck_SmackDown » 07 Jan 2012, 17:17

Portarul nu e bun de nimic :D
Image
Patryck_SmackDown
moderator

Postby Style » 07 Jan 2012, 17:19

Nu eu l-am adus in echipa :lol: . M-am trezit cu un mesaj ca l-am primit ..
Image
Style
moderator

Postby Patryck_SmackDown » 07 Jan 2012, 17:26

Inseamna ca l-a adus Assiatant-ul , prin " Youth Intake " . Assistantul tau e prost tare. Pe viitor , du-te la " Team Setings " , si vezi ca trebuie sa fie o optiune acolo legata de " Youth Intake " , te intreaba da vrei sa selectezi tu urmatorii jucatori care vor face pasul din Academia Echipei la Echipa U18 , sau Assistant-ul/Youth Coach . Dupa cum se vede , treaba iese mai bine cand o faci tu , decat sa lasi pe altcineva.
Image
Patryck_SmackDown
moderator

Postby El Niño » 07 Jan 2012, 18:40

^ Nu neaparat,poti sa iti iei un asistent bun si atunci ai rezolvat toata treaba
Image
El Niño
Campion

User Title: BJ

Postby Patryck_SmackDown » 07 Jan 2012, 19:24

Tot mai bine ii selectezi tu.
Image
Patryck_SmackDown
moderator

Postby Style » 08 Jan 2012, 16:07

Amicale.Startul sezonului.Grupele CL.

Image

Stagiul de pregatire a decurs foarte bine , din 5 meciuri am obtinut 4 victorii si un egal . Jucatorul care a impresionat a fost tanarul Juan Antonio care a inscris 7 goluri. Hamsik si Koke au ceva probleme cu acomodarea , ceea ce este si normal.

Image

Iata ca primul test inainte de a incepe campionatul a fost Cupa Shield. Adversarul era campioana Manchester United si se anunta un meci foarte greu . "Diavolii" au dat startul nebuniei , marcand prin Federico Macheda. Cormoranii au revenit in meci prin reusita lui Steven Gerrard . Liverpool a dat lovitura de gratie pe Wembley facand scorul sa fie 3-1 , prin dubla lui uruguayanului Suarez. Acelasi Suarez a fost si "demon" pentru Liverpool fiind eliminat in minutul 61. De aici si reintoarcerea lui Manchester in meci , lovind-o de doua ori pe Liverpool cu golurile lui Fletcher si Johnny Evans . Cele 90 de minute au luat sfarsit , iar scorul era 3-3 , astfel penalty-urile au venit . Liverpool a punctat de 3 ori , in vreme ce Reina a salvat de 3 ori.

Image

Tragerile din CL au sosit , iar Liverpool parea sa aiba o grupa de cosmar . Barcelona , PSG si Rapid Viena erau viitoarele adversare ale "Cormoranilor" .

Image

In campionat , se pare ca Liverpool mergea foarte bine , insa au clacat in remiza cu Wolves , avand si avantajul unui om in plus . Totusi s-au revansat eliminand-o pe aceasta din cupa . Liverpool a reusit o victorie la scor impotriva lui Rapid Viena pe care au invins-o cu 5-0 . Echipa de pe Anfield a reusit sa castige si un meci foarte important in fata seicilor de la Manchester City , dupa ce au fost condusi cu 2-0 .
Image
Style
moderator

Postby Style » 22 Jan 2012, 22:01

Image

Echipa avea un start senzational atat in campionat , cat si in grupele CL . Venise primul test : Barcelona . Spaniolii s-au dovedit a fi mai puternici si s-au impus intr-un meci de infern cu 4-3 . Au urmat 2 meciuri in campionat si am reusit sa ii spulberam pe cei de la Swansea cu 5-1 si ne-am calificat in Cupa Ligii impotriva celor de la Watford. Returul din grupe incepuse , iar meciul cu Barca se apropria cu pasi repezi . Liverpool conducea cu 2-0 , gratie dublei lui Florin Costea , insa spre final odata cu accidentarea lui Suarez , Cormoranii au cedat. Urmatoarele meciuri le-am clacat , obtinand doar 2 puncte in 3 meciuri . Liverpool incepea sa piarda teren si astfel si sefia in Premier League . Au urmat dupa acea 4 rezultate foarte bune , calificandu-ne mai departe in cupa Ligii si castigand un meci important cu Rapid Viena ce ne mentinea sperantele catre calificarea in primavara Champions League . Meciul cu PSG avea o miza enorma , iar noi trebuia sa obtinem minim un egal , insa avea o mare problema : lipseau cei doi atacanti de baza , Suarez si Carroll . Echipa tragea si parea sa controleze , insa francezii au profitat de greselile noastre si ne-au infrand durero cu 4-0 (cea mai mare infrangere din cariera lui Marquez Leonardo) . Nervos , tehnicianul de origine argentino-romana a fost foarte nervos in urma acestui rezultat si a anuntat ca vor fi schimbari majore in echipa.
Image
Style
moderator

Postby Patryck_SmackDown » 23 Jan 2012, 12:50

Not bad :-?
Image
Patryck_SmackDown
moderator

Postby Style » 23 Jan 2012, 13:04

Pacat de meciul cu PSG , totusi macar sunt in Europa League . Daca voi reusi sa castig campionatul , mi-am atins scopul.
Image
Style
moderator

Postby Marko » 23 Jan 2012, 14:24

E buna si primavara Europa League , acolo unde poti ajunge macar in sferturi .
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby Style » 27 Jan 2012, 12:55

Image

Dupa eliminarea din Champions League , au urmat cateva rezultate neasteptat de slabe. Infrangerea cu Tottenham si egalurile cu Stoke si Norwich ne distantau de locul 1. Insa o schimbare de tactica ne-a adus un rezultat foarte bun cu Birmigham , iar pauza competitionala parea extrem de buna pentru noi si pentru regenerarea echipei.

Yohan Cabaye - 27 mil Euro (from Newcastle)

Iata si primul transfer si unicul din iarna . Cabaye este un jucator de origine franceza care joaca pe postul de mijlocas defensiv . A venit primul meci din campionat impotriva celor de la Man City . Profitand de cateva greseli ale lui Reina , au reusit sa ne infranga cu 2-0 . Dupa aceea au urmat rezultate bune spre foarte bune , eliminand din Cupa Ligii pe United si catigand 9 puncte din 9 posibile in campionat.
Image
Style
moderator

Postby CageChristian » 27 Jan 2012, 13:19

Good job. Am început şi eu cu Liverpool, însă n-am reuşit să termin prima jumătate a turului :D Da-l afară pe Charlie Adam, dacă nu ai făcut-o deja.

// Cum ţi-ai băgat skin-ul ?
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby Style » 27 Jan 2012, 16:59

Skin-ul l-am bagat in skins din My Documents ( Sport Interactive -> Football Manager 2012) . Nu l-am dat afara pentru ca n-am primit oferete de vanzare , insa face profit anual prin faptul ca echipele ofera pe sezon cate 4 milioane pentru imprumut . Oricum din vara ma gandesc sa-l arunc si pe Andy Carroll
Image
Style
moderator

Postby Shocker » 28 Jan 2012, 14:38

CageChristian wrote:Good job. Am început şi eu cu Liverpool, însă n-am reuşit să termin prima jumătate a turului :D Da-l afară pe Charlie Adam, dacă nu ai făcut-o deja.

// Cum ţi-ai băgat skin-ul ?

Ce aveti cu Charlie Adam ? Si eu am inceput de curand o campanie cu Liverpool, iar din 3 meciuri Charlie Adam are 2 assist-uri si 1 gol. Am reusit sa il iau si pe Hamsik cu 18 mil. euro + 10% dintr-un viitor transfer si l-am dat si pe Maxi Rodriguez cu 10 milioane la Porto.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

User Title: Special K House

Postby CageChristian » 28 Jan 2012, 14:46

Style wrote:Skin-ul l-am bagat in skins din My Documents ( Sport Interactive -> Football Manager 2012) . Nu l-am dat afara pentru ca n-am primit oferete de vanzare , insa face profit anual prin faptul ca echipele ofera pe sezon cate 4 milioane pentru imprumut . Oricum din vara ma gandesc sa-l arunc si pe Andy Carroll

Pe ăla trebuia să-l arunci de când ai venit. Vezi că ai mulţi la echipa a doua buni.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Postby Style » 28 Jan 2012, 16:37

^^ Eu il prefer pe Henderson. Hamsik la 18 milioane e afacere .. eu l-am luat pe 31 (din sezonul al doilea)
^ Eu de la echipa a doua ii am pe Daniel Wilson , Jack Robinson , Daniel Pacheco , Suso , daca ar mai fii altii spune-mi.
Image
Style
moderator

Postby CageChristian » 28 Jan 2012, 16:57

Danny Wilson era bombă la 10 şi 11. Pe Jack Robison păstrează-l, în 2015 era cel mai bun DL. Pacheco era bun la 11.
Jon Flanagan e pe la echipa a doua. Ia-l din Scoţia pe John Fleck, ia-l pe Javi Martinez de la Bilbao.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

Next

Return to Creatii