Bine-cunoscutul razboi dintre fanii main-stream-ului reprezentat de colosii WWE & TNA si cei ai Indyz-ului, reprezentat de bine-cunoscutul ROH, dar si de federatiile japoneze.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
Main Stream. Urmaream inainte cate ceva din Dragon Gate, insa am ramas doar la TNA si WWE ocazional (WrestleMania, Royal Rumble sau alte show-uri mai importante).
Am incercat de mai multe ori sa ma tin de indyz, in special ROH, dar fara succes. Wrestlingul pur este spectaculos, dara nu ma atrage la fel de mult ca ce se intampla in Main Stream, unde in afara de wrestling si si povestea, care conteaza foarte mult.
The h1mZ: 19 din 31, raman 10 Mr Cosmin: 12, stii mate, AHAHAHAHA =))))))
----Main Stream! Nu am urmarit prea multe show-uri indyz pentru ca nu am timp.In pro wrestling conteaza mai mult povestea decat meciurile, desi avem foarte des meciuri de calitate si companiile mari (gen WWE, TNA).
Last edited by Bob Marley™ on 27 Dec 2010, 23:13, edited 1 time in total.
In Indyz nu prea se tine cont de storyline , ci doar de calitatea meciurilor in sine , in timp ce in Main Stream [ WWE & TNA ] e alta treaba , se pune un accent enorm pe poveste care intriga publicul.