[FM 08] MARKO's Story

Lock-on

[FM 08] MARKO's Story

Postby Marko » 31 Aug 2011, 09:40

Chapter 1 .
Welcome to Russia ..

Image

Era sfarsitul iernii si inceputul primaverii , o vreme foarte capricioasa . O masina parcheaza in fata unui sediu imens , in orasul Tomsk , chiar in regiunea Siberiei , unde erau in jur de 3 grade celsius . Un tanar inalt , imbracat cu un palton gros si un fular bine strans la gat coboara dintr-un BMW , iar apoi paseste cu o oarecare retinere in incinta acelei cladiri , pe care trona imens logo-ul si numele echipei Tom Tomsk .
Acesta merge drept inainte si se opreste fix in fata unei usi impunatoare . Bate usor la usa , iar apoi intra inauntru . De pe un scaun de catifea , se ridica un om in varsta care zambeste si il pofteste pe tanar jos . Langa el , se afla o domnisoara blonda , care face cunostinta cu tanarul Marko Andrei , instiintandu-l ca ea va fi traducatoarea in discutia celor doi .

Yuri Stepanov : " Bine ai venit Marko ! "
Marko Andrei : " Va multumesc domnule Yuri ! A fost un drum lung , am ajuns aseara . Am avut timp azi-dimineata sa vizitez putin imprejurimile . Chiar e un oras minunat , Tomsk . "
Yuri Stepanov : " Ma bucur ca iti place , pentru ca o sa te obisnuiesti cu locul in timp . "
Marko Andrei : " Ce vreti sa spuneti domnule Stepanov ?! "
Yuri Stepanov : " Ei bine , ce vreau sa spun , este ca DA ! Visul tau va deveni realitate , si vei deveni antrenor in Europa . "
Marko Andrei : " Dar .. wow ! Cand am primit acea scrisoare de la dumnevoastra prin care ma chemati aici , nu ma gandeam chiar atat de departe .. "
Yuri Stepanov : " Vezi tu , Tom Tomsk trece prin cea mai grea perioada din istoria clubului , nu una mareata . Anul trecut , am scapat de retrogradare chiar cand ne pregateam de Liga II . Echipei Shinnik i-a fost retrasa licenta pentru Liga I , chiar acum o saptamana , lucru ce ne mentine ca prin minune in primul esalon rusesc . Dar in stilul acesta , sezonul care vine suntem victime sigure . Tocmai de aceea vreau sa mizez pe un as din maneca . Ei bine , iti ofer un contract pe un an de zile . Obiectivul tau este clar si concis . Daca scapi Tom Tomsk de retrogradare sezonul acesta , nu numai ca iti voi prelungi contractul , dar vei fi platit regeste de un investitor rus ce iubeste echipa locala a acestui oras . "
Marko Andrei : " Doamne Dumnezeule ! Nu stiu cum sa va multumesc . Sa antrenez o echipa profesionista din prima liga , a fost visul meu de mic copil . Promit sa fac tot ce imi sta in putinta la Tom Tomsk si sa ma zbat pentru a o pastra in primul esalon rusesc . "
Yuri Stepanov : " Ma bucur sa vad atat devotament din partea ta ! In 3 zile incepe campionatul , iar tu vei avea foarte , foarte putin timp de lucru inainte de asta . Toate amicalele au fost anulate datorita devaturii cu revenirea in Liga I . Vei incepe chiar de dupamasa antrenamentele , la ora 17 : 00 . Mult Succes ! "

Marko Andrei da mana prieteneste cu patronul clubului , iar apoi se urca in acelasi BMW de la poarta cladirii . Cata presiune va atarna pe umerii tanarului de 20 de ani ..
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Re: [FM 08] MARKO's Story

Postby Marko » 31 Aug 2011, 09:54

Chapter 2 .
Now or Never ..

Image

Ora 17:00 sosise , iar Marko Andrei ajunsese degraba la stadion . Acesta merge repezit pana in vestiarul echipei , acolo unde intreg lotul se afla , pregatindu-se de o sesiune de antrenament extrem de grea , deoarecere afara viscolise . Marko facu cunostinta cu toata echipa , iar apoi au iesit toti afara. Alergari , forta , sprinturi sau scari au fost probe grele la care au fost supusi elevii romanului . La sfarsit , acesta a impartit lotul in doua , pentru un joc de jumatate de ora . Toti jucatorii pareau foarte motivati , deoarece aceste ultime antrenamente inaintea startului sezonului contau foarte mult pentru impresia antrenorului si pentru foaia de joc . Extenuati , dupa 2 ore si jumatate de antrenamente grele , fiecare isi lua geanta si pleca acasa . Marko ramase pe ganduri , stiind ca va avea provocarea vietii sale , aici in Rusia .
Marko
moderator

Postby Marko » 31 Aug 2011, 10:05

Chapter 3 .
A new Star ..

Image

Cu doar o zi inainte de startul campionatului , aceasta insemnand si ultima noapte de transferuri in campionatul rusesc , Marko Andrei socheaza prin singura achizitie a echipei din acest sezon , o achizitie facuta chiar de el . Andrei Beica , un tanar mijlocas central de la Gloria Resita , orasul natal al lui Marko , tocmai ce a semnat cu clubul in aceasta noapte . Mijlocasul de 19 ani a fost adus cu o suma extrem de mica , 3.000 de Euro . Presa si fanii nu privesc cu prea mare incredere acest transfer al unui jucator extrem de neexperimentat , chiar daca Tom Tomsk nu e o echipa de nivel inalt . Patronul si lotul de jucatori sunt insa cei ce il sustin pe Marko , acesta spunand ca este un pariu al sau , cu doar o zi de primul meci de campionat , cu FC Khimki .
La aceeasi conferinta de presa unde este anuntata venirea jucatorului Andrei Beica , antrenorul lui Tomsk anunta primul 11 pentru maine , in meciul de acasa , in care Marko va avea o misiune extrem de dificila in fata a mii de spectatori . Surprinzator insa , nou venitul Andrei Beica este anuntat pe banca de rezerve , spre uimirea ziarisitlor si reporterilor aflati in sala .

S. Pareiko

V. Katinsus - H. Vejic (C) - A. Radosavljevic - D. Yevsikov

I. Novakovic - A. Kulchiy - D. Tarasov - S. Skoblyakov

V. Bulyga - S. Serdyukov
Marko
moderator

Postby Marko » 31 Aug 2011, 10:31

Chapter 4 .
All starts Today ..

Image

Primul meci al acestui sezon incepe . Fanii echipei Tom Tomsk asteapta cu nerabdare si spera din suflet la minim un punct obtinut pe teren propriu , in compania formatiei FC Khimki . Disputa incepe , iar intreg stadionul scandeaza numele noului antrenor Marko Andrei . Cu minut ce trece , acesta se agita din ce in ce mai mult langa banca tehnica . Meciul este unul foarte dur , se joace pe contre , iar in minutul 10 , varful V. Bulyga trece pe langa deschiderea scorului . In minutul 30 , o intrare dura la D. Yevsykov , il face pe Marko sa il inlocuiasca cu un alt fundas , si anume D. Michkov . Scorul la pauza se mentine alb , 0 - 0 , un rezultat multumitor pentru ambele echipe . Ocaziile curg la ambele porti in repriza a doua , iar V. Bulyga mai trece de doua ori pe langa deschiderea scorului . Greselile impardonabile ale lui D. Tarasov , il fac pe Marko sa il introduca la mijloc pe Yakimov , in minutul 67 . In minutele de prelungire , V. Bulyga isi mai incearca odata norocul cu un sut de la 16 metri , insa fara succes . Scorul final ramane 0-0 , iar Marko debuteaza la Tom Tomsk cu un egal in fata fanilor .
Meciul de saptamana viitoare va fi unul imposibil pentru echipa romanului , o deplasare la cea mai puternica echipa din campionat , Zenit St. Petersburg .

Marko Andrei : " A fost un debut foarte bun pentru echipa noastra . Sa nu uitam ca totusi avem ca obiectiv salvarea de la retrogradare , un lucru vazut imposibil cu putin timp inainte de inceperea campionatului . Noi ne zbatem , am avut astazi determinare , am obtinut un punct mare , iar acum avem de pregatit meciul vietii noastre . Zenit este o echipa nu mare , ci foarte mare . Un punct pe terenul lor ar fi ceva incredibil . Mingea este rotunda , asa ca putem spera in orice ! "
Marko
moderator

Postby Marko » 31 Aug 2011, 10:50

Chapter 5 .
A Disaster .. ?!

Image

Meciul cu Zenit sosise , iar fanii din St. Petersburg faceau o atmosfera infernala . In minutul 5 , o lovitura libera executata perfect de varful gazdelor , Alejandro Dominguez , face ca scorul sa devina 1-0 . Meciul continua apoi tot in favoartea lui Zenit , care mai inscrie pe parcurs de 3 ori , Dominguez reusind chiar si un hattrick . Scor final 4-0 .In acest meci si-au facut si prima aparitie in acest sezon , Andrei Beica , Motovilor si Borryshev .

Makro Andrei : " Nu este un dezastru ceea ce s-a intamplat . Nu cred ca cineva avea asteptari de la noi sa scoatem un punct cu Zenit . Se putea si mai bine , am avut cateva ocazii , dar asta e . Avem un punct din doua etape , anul trecut , Tom Tomsk avea 0 puncte din primele 6 meciuri . Fanii sa nu uite asta , si sa nu uite ca am jurat sa fac tot ce imi sta in putinta sa pastrez echipa in prima liga rusa . "
Marko
moderator

Postby CageChristian » 31 Aug 2011, 13:04

Bravo ma. Dar poate nu schimbi echipele dupa o zi.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby Marko » 31 Aug 2011, 14:57

Schimb , ca e prea slaba echipa si e a doua salvare consecutiva care mi se f*te in Rusia. Nu mai incep in viata mea aici , o sa incep intr-un campionat tare . Anglia / Spania sau Olanda probabil . Diseara incep , si refac povestea .. Un mod , cand vede , sa bage asta la arhiva va rog .
Marko
moderator

Postby Style » 31 Aug 2011, 15:22

Fixed.
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Return to Arhiva