Robertyz wrote:^ Dar eu, cu regimul meu care aprope e la final ( insa o sa il mai tin dupa din proprie initiativa ) si in care am slabit 22 kg, am baut numai apa plata cu lamaie...suc ( cola ) am baut doar maxim 1 sau chiar 2 pahare...si ce am mai baut un md prin oras, dar atat...Apa plata FTW !!!

~HK.Ø_Ø wrote:Robertyz wrote:^ Dar eu, cu regimul meu care aprope e la final ( insa o sa il mai tin dupa din proprie initiativa ) si in care am slabit 22 kg, am baut numai apa plata cu lamaie...suc ( cola ) am baut doar maxim 1 sau chiar 2 pahare...si ce am mai baut un md prin oras, dar atat...Apa plata FTW !!!
/offtopic lol 22 kg.
Robertyz wrote:~HK.Ø_Ø wrote:Robertyz wrote:^ Dar eu, cu regimul meu care aprope e la final ( insa o sa il mai tin dupa din proprie initiativa ) si in care am slabit 22 kg, am baut numai apa plata cu lamaie...suc ( cola ) am baut doar maxim 1 sau chiar 2 pahare...si ce am mai baut un md prin oras, dar atat...Apa plata FTW !!!
/offtopic lol 22 kg.
Da...22 de KG...stiu ca am facut off topic si imi cer scuze.
Razor de unde ai cumparat Dr. Paper din ala ?

Robertyz wrote:~HK.Ø_Ø wrote:Robertyz wrote:^ Dar eu, cu regimul meu care aprope e la final ( insa o sa il mai tin dupa din proprie initiativa ) si in care am slabit 22 kg, am baut numai apa plata cu lamaie...suc ( cola ) am baut doar maxim 1 sau chiar 2 pahare...si ce am mai baut un md prin oras, dar atat...Apa plata FTW !!!
/offtopic lol 22 kg.
Da...22 de KG...stiu ca am facut off topic si imi cer scuze.
Razor de unde ai cumparat Dr. Paper din ala ?
Robertyz wrote:^ In magazine deci nu se gasesc...o sa apara cat de curand si in magazine...sper.

E ceva de genul unei ape cu diferite gusturi de fructe ce contin o cantitate mare de vitamine. Nu stiu daca se gasesc la noi.'
AleXXander wrote:E ceva de genul unei ape cu diferite gusturi de fructe ce contin o cantitate mare de vitamine. Nu stiu daca se gasesc la noi.'
Daca se gaseau, ma lasam si eu de sucuri.

Robertyz wrote:^ Sincer da.Insa de 3 luni nu am mai baut, fiindca nu am voie.Am baut cand eram mic si era mai buna fata de ce este acum.Nu poti compara Cola cu Pepsi, Pepsi fiind de 100 de ori mai bun.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests