[ Wrestling ] Mordecai VS. The Undertaker

Oricine vs Oricine in orice meci vrei tu !

Moderators: Style, Smythe

[ Wrestling ] Mordecai VS. The Undertaker

Postby mrciocio » 02 Apr 2011, 21:25

Pe Undertaker il stiti, dar multi nu stiu ca a existat un anumit Mordecai - Kevin Fertig fostul Kevin Thorn din ECW, un personaj ce a debutat in 2004 fiind varianta "light" a lui 'taker, un gimmick de preot sinistru al carui scop era pedepsirea pacatosilor in numele Domnului - un personaj ce mi-a placut foarte mult si imi pare rau ca WWE-ul l-a lasat in "ruina" ca mai apoi sa-l aduca in 2006 cu gimmickul de vampir, Kevin Thorn.
Finisher: Crucifix Powerbomb

Ce parere aveti despre posibilitatea unui feud intre cei doi, poate chiar meci la Wrestlemania
E pacat ca nu i s-a dat o sansa acestui personaj. E trist

Image Image
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Re: Mordecai VS. The Undertaker

Postby G-Man » 02 Apr 2011, 21:32

Kevin Thorn in ECW nu prea facea mare lucru... inafara de participarea in stable-ul New Breed. Nu stiu daca acest luptator poate fi comparat cu un veteran ca Taker..... este evident cine este mai bun.
Image
Headbang!
G-Man
Main Eventer

User Title: A Smart Guy

Re: Mordecai VS. The Undertaker

Postby mrciocio » 02 Apr 2011, 21:45

Eu cred ca Mordecai owns Kevin Thorn ca gimmick, il puteau evolua si ajunge un heel bun in midcard, nu i s-a dat o sansa personajului.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Return to Versus