Am o idee care ar trebuii sa o puna in aplicare...o sa aveti ceva de citit.
Am citit in manga ca Naruto pleaca cu Yamato sa se antreneze sa controleze Kyubi,deci cat timp Naruto se antreneaza sa nu arate,si sa arate vreo 4-5 episoade asa cu aia reinviatii de Kabuto sa se lupte cu astia toti Kage(Kakashi fiind ales INLOCUITORUL lui Tsunade,pana se reface,nu al 6-lea Hokage

) si dupa episoadele astea Madara sa vina cu 6 path of Pein,dar al lui,si acesti Six path sa fie asa : 5 oameni care controleaza toate 5 elementele fiecare cate unu si al saselea NAgato cu inca 6

).Toti oamenii normali sa fie evacuati dedesubtul lui Konoha,fara ca Madara sa stie,iar ninja sa fie rapiti.Naruto sa se intoarca in Frunza impreuna cu Yamato si sa nu gaseasca nimic

,ii gaseste pe oamenii si le spun ce sa intamplat.Naruto se duce impreuna cu Yamato la castelul creat de Madara.Si acolo sa inceapa lupta,folosind modul Eremit combinaat cu puterea lui Kyuubi creeaza un nou Kekke Genkai,vant(afinitate)+apa(invatata cu Yamato) si acolo sa creeze un fel de rasengan dar numai ca sa fie asa lichid si sa il controleze(un fel de nisip al lui Gaara).Cu acest lichid sa creeze un Rasen Shuriken urias si nu albastru ci rosu de la puterea lui Kyuubi.Cei 5 aia mari ai lui Madara sa se uneasca si sa fie distrusi de aceasta tehnica.Apoi Naruto arata ceva spectaculos...are RINNEGAN! Am citit undeva ca NAgato era ruda cu Naruto,er un UZUMAKI!Este adevarat!Si cu acest Rinnegan nu era unul obisnuit era cel mai puternic Rinnegan,Imperial Rinnegan.Acesta a facut six path of pein (primul hokage+al doilea+al treilea+al patrulea+ Jiraya+Clona,dar sa mai fie ceva,Naruto sa nu trebuie sa isi dea din viata,ci din Chakra,care are frt multa de la puterea lui Kyuubi.Apoi sa il bata pe Nagato,iar apoi Madara sa faca un Dragon urias cu 7 cozii(fiindca el are doar 7 bijuu din 9 :-s) si acest dragon sa ii distruga toti hokage,si pe jiraya si clona.Apoi Naruto zice ca poate oricand sa ii reinvie pe cei 6 dar nu face asta ca isi consuma chakra multa.Si apoi face o ploaie de Rasen Shuriken distrugand dragonul,dar si ramanand aproape fara Chakra.Si zicand la sfarsit ULTIMATE IMPERIAL RINNEGAN si formanduse un portal in spatele lui Madara,iar MAdara sa fie absorbit,apoi Sasuke sa apara si sa il salveze din portal,iar Naruto aproape cade.Sasuke foloseste tehnica lui Orochimaru pe madara luandui puterile.Sasuke ii zice lui Naruto ca va distruge Konoha iar apoi ii zice:AM GLUMIT!,Se intalnesc cu cei 5 Kage si decid ca Sasuke sa fie iertat,Naruto al 6-lea Hokage,puterea celor 7 bijuu impartita la fiecare sat cate 2,iar cea mai importanta faza creerea a celei de a 6-a tara ninja,condusa de Sasuke,numit Mokukage(aceast tara sa fie formata din taramul raurilor,taramul Amegakure(al lui Nagato),Ishigakure,Kusagakure si toate satele care nu apartin unei tari : Takigakure,taramul sunetului,taramul dintre taramul sunetului si Takigakure si Yugakure

si asta nu e tot,Kabuto sa stranga alt echipaj numi Akatsuki si sa se lupte si sa continue seria