New adventure at Liverpool ! [Football Manager 2012]

Locul in care va puteti expune imaginatia

Moderator: Moderators

New adventure at Liverpool ! [Football Manager 2012]

Postby Shocker » 04 Feb 2012, 13:20

Primul sezon cu Liverpool !

http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... mentt.png/
Finala Cupei : http://imageshack.us/photo/my-images/54 ... cupei.png/
Locul 2 cu Liverpool intr-un campionat extrem de greu. Am avut un start destul de slab, dar pe parcurs mi-am revenit. La finalul turului distanta intre mine si Manchester United era de 15 puncte in favoarea lor. Am facut doar un transfer, Marek Hamsik pe suma de 18 milioane de euro + 20% dintr-un viitor transfer, in iarna pe Carlos Fierro pe suma de 4.4 milioane si pe Yaya Sanogo liber de contract.[cei doi vor veni in vara] + Razvan Rat imprumutat pana la sfarsitul sezonului pe suma de 2.5 milioane euro. Am primit un buget de 70 milioane de euro pentru noul sezon.

Statistici :
Luis Suarez a avut un sezon excelent, marcand 32 goluri dintre care 24 in campionat, iesind pe locul 2 in topul golgheterilor din Premiel League.
Andy Caroll nu a avut un sezon prea stralucit marcand doar 17 goluri, dintre care 15 in campionat.
Marek Hamsik a fost desemnat jucatorul anului in Premier League.
Marek Hamsik si Luis Suarez au fost desemnati in primul 11 a echipa anului cu jucatori din Premier League.

[Wenger a fost concediat de la Arsenal, dupa ce tunarii au ocupat doar locul 6...]
[Manchester United a castigat Champions League dupa ce a batut-o in finala pe Manchester City cu scorul de 3-2][Tottenham a castigat Europa League dupa ce a invins in finala pe Paris Saint-Germain cu 1-0]
[Newcastle a castigat Cupa Ligii dupa ce a batut pe Manchester United in finala cu 4-1]

Transferuri :

Edinson Cavani - From Napoli to Liverpool [30.000.000 euro]
Yaya Sanogo - From Auxerre to Liverpool [0 euro, liber de contract]
Carlos Fierro - From Chivas to Liverpool [4.600.000 euro]
Marco Antonio Bueno - From Pachuca to Liverpool [2.600.000 euro]

Marco Antonio Bueno - From Liverpool to Palermo [Imprumutat]
Joe Cole - From Liverpool to West Ham United [4.500.000 euro]
Craig Bellamy - From Liverpool to West Ham United [2.000.000 euro]
Andy Carroll - From Liverpool to Lyon [19.000.000 euro]
Charlie Adam - From Liverpool to Newcastle [2.500.000 euro]

Asadar Liverpool s-a intarit in atac, dar au si fost plecari. Cormolanii au 4 atacanti foarte buni in acest moment : Edinson Cavani, Luis Suarez, Carlos Fierro, Yaya Sanogo.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

User Title: Special K House

Re: New adventure at Liverpool ! [Football Manager 2012]

Postby Patryck_SmackDown » 04 Feb 2012, 13:35

Sanogo liber 0__o Wtf...asta da lovitura. O da , si poate , trebuia sa il pastrezi pe Adam.

FIERO IS A BEASTTTTTTTTTTTTTTT!
Image
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby Marko » 04 Feb 2012, 14:31

Carlos Fierro , e GENIAL ! Il poti scoate balon de aur in cateva sezoane , fara gluma .
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby Shocker » 04 Feb 2012, 20:01

Voi incerca mai multe variante de formatie in atac. Fierro si Sanogo vor juca mai mult si in Cupa Ligii si in Cupa Angliei, dar vor prinde si cateva meciuri bune in campionat, iar daca prind perioade bune vor fi titulari. :mrgreen:
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Illusionist » 04 Feb 2012, 20:24

Dude, lasa tu Cupa Angliei, joaca-l pe Fierro titular emci de meci ca o sa-ti explodeze. Pt Sanogo nu garantez.
Illusionist
moderator

Postby Shocker » 04 Feb 2012, 20:40

^ Da. Mi-a marcat 2 goluri in Supercupa. Sanogo va prinde Cupa Angliei, Cupa Ligii. Am un atac senzational oricum...
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Shocker » 05 Feb 2012, 21:26

Inceput de sezon cu Liverpool !
Image

Am inceput sezonul excelent. Am castigat Supercupa Angliei 2-1 cu Manchester United + 6 victorii in campionat si am trecut de West Brom in Cupa Ligii scor 3-2(am folosit foarte multe rezerve). Am picat intr-o grupa de Champions League cat de cat accesibila, cu Inter, Twente si Sparta Praga. Am castigat la Twente 3-0, iar acasa cu Sparta Praga 4-0. Am castigat si derby-ul cu Manchester City scor 3-2 in minutul 90 gratie golului marcat cu capul de Skrtel.

Luis Suarez a marcat pana acum 5 goluri in 6 meciuri, iar Cavani 3 goluri din 4 meciuri.[a fost accidentat 2 saptamani]. Carlos Fierro a marcat 2 goluri si pana acum da randamentul necesar.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Shocker » 11 Feb 2012, 22:14

Parcurs bun in Premier League si calificare in primavara europeana !
Image
Image
Image

Am avut un parcurs excelent atat in Premier League cat si in Uefa Champions League. Am trecut de grupele Uefa Champions League, iar in Premier League ma situez pe primul loc cu sanse mari la titlu. Am trecut si 3 tururi in Cupa Ligi Angliei, iar in semifinale am dat peste Newcastle. Edinson Cavani a dat randament bun pana acum, iar in 15 meciuri din campionat a inscris de 8 ori, iar in 4 meciuri din UCL a inscris de 5 ori ! Carlos Fierro a inceput sa se acomodeze bine la Liverpool si prinde meciuri bune atat in campionat, cat si in Cupa Ligii. In Cupa Ligii are 2 golruri in 3 meciuri, iar in campionat a reusti sa puncteze de 3 ori. Yaya Sanogo nu a confirmat inca, dar a adus calificarea echipei in semifinalele Cupei Ligii, dupa un 1-0 acasa cu Wolves. Golgheterul de anul trecut a lui Liverpool, Luis Suarez nu sta rau la capitolul golurilor si a punctat de 7 ori pana in momentul de fata in campionat.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Shocker » 13 Feb 2012, 13:02

Liverpool vs Sevilla in optimile Uefa Champions League !!!

Image

Liverpool a fost cap de serie la tragerea la sorti, fiindca am obitnut primul loc in grupa si am picat cu Sevilla. In momentul de fata, cred ca pot trece de Sevilla, echipa fiind intr-o forma senzationala, maiales in campionat. Spaniolii au o echipa destul de buna cu jucatori valorosi precum : Martin Caceres, Emir Spahic, Jose Escude, Ivan Rakitic, Diego Perotti, Frederic Kanoute(desi are 35 de ani), Dennis Aogo, Jesus Navas, Mario Balotelli, Alvaro Negredo. Va fi o dubla mansa destul de interesanta. Sevilla a luat locul 2 in grupa de Uefa Champions League din care a mai facut parte Manchester United, Bayer Leverkusen si Dinamo Bucuresti si au facut 11 puncte. Acestia au pierdut 3-0 la Manchester United si i-au invins pe teren propriu cu scorul de 3-1.

Luis Suarez, Sebastian Coates si Marek Hamsik sunt curtati de Real Madrid !
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Postby Shocker » 13 Feb 2012, 18:23

Surprize la Liverpool !!!

Olandezul Dirk Kuyt a parasit Liverpool, urmand a se duce in Germania la Bayern Munchen. Liverpool va primi 10 milioane de euro in schimbul sau.

DOUGLAS COSTA la LIVERPOOL!!! Brazilianul a semnat cu Liverpool si va primi pe fiecare an, 4.5 milioane de euro. Acesta a fost cumparat de Liverpool de la Benfica pentru 26 de milioane de euro.
STIINTA NU MOARE !
Shocker
Campion

Return to Creatii