A New Begin! [FM2011]

Lock-on

A New Begin! [FM2011]

Postby zeze28 » 05 Dec 2011, 17:37

Esecul din sezonul 2009-2010 i-a pus pe ganduri pe conducatorii unui club cu renume din Italia, lucru care a dus la demiterea antrenorului. Fara antrenor cu doar cateva saptamani inaintea primului meci oficial, italienii au inceput sa caute un om care le poate aduce gloria inapoi, pe cineva care sa poata face o echipa care sa se lupte cu granzii din Serie A. Locul 7 pentru o asemenea echipa este putin, prea putin, iar fostul antrenor al echipei a simtit asta pe pielea lui. Dupa cateva zile de cautari si o recomandare din partea unei foste glorii, italienii s-au gandit sa ii ofere sansa unui antrenor roman, de 44 de ani, fara experienta la nivel inalt sa preia clubul, pentru a incepe o noua era.

Image

Torinezii vin dupa un sezon aproape ratat, in care au prins ultimul loc care ii duce in Europa. Luptand pentru un nou trofeu european inca din turul 3 preliminar in Europa League si cu dorinta de a opri dominatia celor de la Inter Milano, care au ajuns la al 5lea trofeu consecutiv in Serie A, Cornelius avea o misiune extrem de grea.

"Am venit aici pentru a face performanta. Eu unul cred ca nu va conta experienta pe care o am, sau pe care nu o am la acest nivel. Daca voi putea face ceva la aceasta echipa ma bucur, insa daca lucrurile nu vor merge bine nu pot spune ca voi sta pana la capat. Daca nu voi reusi sa imi indeplinesc obiectivele probabil voi pleca, voi lasa locul unui alt antrenor care poate reusi mai multe. Pana atunci insa sunt aici, la echipa mea favorita din strainatate, Juventus! Cand am venit aici mi s-au impus doua obiective clare: sa trec de grupele Europa League, iar in campionat sa termin pe o pozitie care ne ofera sansa sa jucam si anul viitor intr-o cupa europeana. Asta au cerut sefii echipei, insa eu am refuzat. Pentru o echipa ca Juventus aceste obiective sunt prea mici. Obiectivele mele reale sunt urmatoarele: pe plan european, sa ajung cel putin pana in semifinale; iar pe plan intern sa ma lupt la titlu. Nu mi se pare imposibil, am o echipa extraordinara, iar jucatorii isi doresc din tot sufletul ca Juventus sa fie din nou o echipa de temut in Italia."

Meciuri disputate:
Amical: Freiburg 1-2 Juventus (Stefan Reisinger / Del Piero x2)
Turul 3 preliminar, tur: Laci 0-1 Juventus (Alessandro del Piero)
Amical: Juventus 1-1 Manchester City (Niccolo Giannetti / James Milner)
Turul 3 preliminar, retur: Juventus 4-0 Locu (Jaquinta x2, A. del Piero, Quagliarella)

Transferuri:
Jorge Martinez: Juventus -> Barcelona, 15,5 M
Lazzeri Fabrizio: Juventus -> Catania 7M
Alberto Libertazzi: Juventus -> Inter Milano(co-ownership) 1M
Felipe Melo: Juventus -> Atletico Madrid 9M
Iaquinta: Juvents -> Real Madrid 10M

Primul 11(4-3-1-2):
M. Storari - P. de Celgie, G. Chiellini, L. Bonucci, Z. Grygera - S. Pepe, C. Marchisio, M. Krasic - Aquilani - Quagliarella, Matri
Rezerve:
Alessandron del Piero, Mario Kirev, Davide Lanzafame, Frederik Sorensen, Marco Motta, Sissoko, Armand Traore

Accidentati:
Buffon: 4->5 luni
Amauri: 3->8 saptamani
S. R. Rodriguez: 2->3 saptamani

!!!Falcao nu este introdus in primul 11/rezerve pentru ca in momentul de fata calatoreste + urmeaza meciul din turul 4 preliminar, iar acesta nu este unul din jucatorii care pot juca in aceasta dubla!!!
Last edited by zeze28 on 05 Dec 2011, 19:10, edited 1 time in total.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Re: A New Begin! [FM2011]

Postby zeze28 » 05 Dec 2011, 19:09

Juventus 4-2 Rudor

Image

Primul 11: M. Storari - P. de Celgie, G. Chiellini, L. Bonucci, Z. Grygera - S. Pepe, C. Marchisio, M. Krasic - Sergi Roberto - Quagliarella, Matri
A sosit clipa ultimului test inainte de derbyul din prima etapa din Italia cu Inter Milano, dubla mansa din turul 4 preliminar in fata celor de la Rudor. Doua partide in care toata lumea le acorda prima sansa jucatorilor lui Cornelius, putini fiind cei care credeau intr-o minune. Prima mansa se juca in Italia, la Juventus acasa. Cu aproape tot stadionul plin, atacantul adus de la Cagliari, Alessandro Matri a deschis scorul inca din minutul 4 cu o executie rafinata de la 20 de metrii. Italianul avea un start perfect, un debut cu gol in primele minute. Acelasi Matri avea sa duca scorul la 2-0 in minutul 23 dupa o lovitura de la coltul terenului executata de Chiellini. Valul de ocazii ale gazdelor au continuat sa apara, iar golul 3 a fost doar o simpla formalitate. Quagliarella a reusit faza meciului, dribland nu mai putin de 4 jucatori adversi in partea dreapta a terenului pentru a centra perfect pentru Simone Pepe, acesta marcand pentru 3-0. La pauza Sergi Roberto, adus de la Barcelona a fost inlocuit de Aquilani. Doar 4 minute au rezistat oaspetii in repriza secunda, Pepe reusind si el dubla dupa un triunghi de pase apaturi de Marchisio si Quagliarella. Cei de la Rudor au avut prima ocazie in minutul 57 cand mijlocasul central, Marco Povicevic, a scapat singur in careul lui Storari si l-a executat cu un sut plasat la coltul lung. La 4-1, in minutul 71 intra si Del Piero pe teren, jucator ce avea sa obtina lovitura de la 11 metrii in minutul 89. Matri a fost cel ce a tras, a facut-o insa in bara. La faza imediat urmatoare, Mirocevic scapa pe contra-atac si marcheaza pentru 4-2.

"Sunt foarte multumit de acest rezultat. A fost debutul meu atat la Juventus cat si in cupele europene si se pare ca am reusit sa castig. Quagliarella, Matri, Roberto, Krasic, Marchishio, avem o echipa superba. Sa nu mai spun de Falcao, care va debuta probabil in partida cu Inter. Pot spune ca suntem calificati, insa nimic nu e sigur. In fotbal se pot intampla minuni, una dintre ele s-a intamplat deja, cand am venit la Juventus. Astept returul, avem o deplasare destul de usoara din punctul meu de vedere."

Rudor 0-2 Juventus4

Image

Primul 11: M. Storari - P. de Celgie, G. Chiellini, L. Bonucci, Z. Grygera - S. Pepe, C. Marchisio, M. Krasic - Sergi Roberto - Quagliarella, Matri
In ciuda faptului ca erau 99% calificati, Cornelius a dorit sa trimita cea mai buna echipa in teren. Acelasi "11" ca in meciul tur avea sa fie si in aceasta seara, insa rezultatul nu mai conta. Alessandro Matri si-a continuat startul fabulos la Juventus cu un gol in minutul 20, golul ce l-a facut pe Cornelius sa sara de pe banca fiind sigur de calificare. Urmatoarele 25 de minute s-au jucat doar in jumatatea gazdelor, iar in minutul 38 Sergi Roberto trimitea o torpila de la mai bine de 25 de metrii in transversala. Repriza secunda s-a desfasurat in acelasi ritm, avand doar doua faze importane pentru tabela. Intrat la pauza, Alessandro del Piero a gandit excelent o faza in minutul 64 cand l-a lansat pe Matri pe culoar, acesta trezindu-se singur in 10 metrii. 2-0 in minutul 64 si calificarea asigurata, insa cel mai important pentru Cornelius era jucatorul de senzatie obtinut de echipa sa. Povicevic avea sa fie in centru atentiei la ultima actiune importanta a partidei. In minutul 72 mijlocasul gazdelor a bagat mingea in plasa in urma unui corner, golul fiind anulat insa pentru un fault in atac.

"Victoria nu este la fel de important precum este faptul ca am gasit un jucator care imi poate aduce titlul. Matri este senzational, desi poate e putin cam devreme pentru aceste vorbe. A marcat totusi de 4 ori in doua partide, si asta nu e nimic. Maine urmeaza tragerile pentru grupe, unde sincer mi-as dori cea mai grea grupa posibila. Vreau sa muncim pentru calificare, vreau ca echipa sa aiba de trecut teste dificile. In campionat incepem inca din prima etapa cu un asemenea test la meciul impotriva campioanei, Inter. Sunt sigur ca vom trece cu bine peste acel meci, mai ales ca pe teren se va afla si Falcao!"

Tragerile la sorti pentru grupele Europa League:

Grupa G:
Juventus - Italia
AZ Almaark - Olanda
Dnipro Dnipropetrovsk - Ucraina
FC Vaduz - Evletia
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 05 Dec 2011, 21:21

Inter Milan 1-1 Juventus
Image

Primul 11: M. Storari - P. de Celgie, G. Chiellini, L. Bonucci, Z. Grygera - S. Pepe, C. Marchisio, M. Krasic - Alessandro del Piero - Falcao, Matri
Pentru tehnicianul roman de pe banca torinezilor greul deabea incepuse. O deplasare la campioana ultimilor 5 ani, Inter Milano, nu este cel mai dorit start de sezon pentru nici un antrenor, mai ales daca este nou la echipa. Increzator in echipa dupa calificarea in grupele Europa League, Cornelius trimite o echipa ofensiva in teren, Del Piero, Falcao si Matri alcatuind trioul ofensiv. Cu toate acestea, echipa care domina clar prima parte este Inter, avand in fata un cuplu de 4 jucatori de temut, Sneijder, Eto'o, Milito si Pandev. Fara sa miste ceva in ofensiva, oaspetii au fost loviti in minutul 24. Camerunezul Samuel Eto'o a luat o actiune pe cont propriu si a patruns in careul torinezilor, finalizarea fiind o simpla formalitate. 1-0 avea sa fie scorul pauzei. Repriza secunda a fost mai echilibrata, ocaziile incepand sa apara si la poarta gazdelor. Falcao trece in minutul 53 pe langa egalare cu un sut de la 14 metri putin pe langa, iar 8 minute mai tarziu Del Piero loveste bara din lovitura libera. Marco Motta a intrat pe teren in locul emblemei lui Juve in minutul 72, insa nu a jucat doar 16 minute, iesind de pe teren accidentat. inlocuitorul sau, Quagliarella, avea sa faca faza golului egalizator. Pasa geniala a acestuia peste apararea milaneza a fost fatala, Marchisio marcand cu o executie de finete de la 18 metrii.

"Un start bun de campionat pentru noi. Nu este usor sa joci in prima etapa la Inter, una din favoritele la titlu. Din pacate am jucat slab, mult mai slab decat ma asteptam eu. Daca vrem sa avem pretentii la titlu trebuie sa jucam fotbal, sa avem ocazii pentru a marca. Nu sunt suparat pe baieti, dincolo de jocul mai putin bun este un rezultat care ma multumeste. Greul deabea acum incepe, am jucat doar o partida dificila, mai avem destule."

Juventus 4-1 Bari

Image

Primul 11: M. Storari - P. de Celgie, G. Chiellini, L. Bonucci, Z. Grygera - S. Pepe, C. Marchisio, M. Krasic - Aquilani - Falcao, Matri
Dupa deplasarea infernala de la Inter, torinezii primesc vizita celor de la Bari. Un meci usor, exact cum se astepta lumea. Atacantul de 28 de milioane, Falcao, a inceput partida cu o cursa de 40 metrii finalizata cu o pasa pentru atacantul ofensiv Aquilani, scorul devenind 1-0 inca din minutul 2. 6 minute mai tarziu Matri vede un culoar spre Falcao, trimite mingea spre acesta iar atacantul gazdelor marcheaza, golul fiind anulat gresit insa pe motiv de offside, reluarile dovedind ca (,) columbianul se afla in pozitie regulamentara. Dupa o serie de ratari ale gazdelor, "The Old Lady" intra la pauza cu un avantaj de 2-0 in urma unei lovituri de la 11 metrii batuta de Marchisio in minutul 45, faza la care mijlocasul central al oaspetilor, Sergio Almiron, era eliminat. Repriza secunda a devenit foarte simpla si din cauza superioritatii numerice a celor de la Juve, iar in minutul 55 Falcao marca pentru 3-0 cu o lovitura de cap din 5 metri dupa o pasa data de Matri. 11 minute mai tarziu, Falcao ii intoarce favorul italianului si il serveste perfect la 10 metri, Matri majorand scorul. Relaxati, fundasii torinezi au fost surprinsi de catre Barreto, care a patruns pe partea dreapta in careu si l-a batut pe Storari cu o executie la vinclu. 4-1 si Juventus isi pastra seria de cate 4 goluri date acasa.

"A fost un meci bun facut de baieti, puteam sa mai si marcam. Am avut si un gol anulat aiurea, dar la 4-1 nu pot spune nimic despre arbitraj. Avem o echipa foarte buna, un lot numeros cu care putem sa ne batem la titlu. Poate ca este prea devreme pentru astfel de declaratii, mai ales dupa o victorie in fata celor de la Bari, care nu sunt tocmai o amenintare. Pana la urma cu echipele mici se castiga campionatul, mie mi-ar conveni sa marcam 1 gol si sa castigam fiecare meci cu 1-0. Urmeaza pentru noi prima partida din grupele europa league si trebuie sa o tratam cu seriozitate, nu avem voie sa facem un pas gresit inca de la inceput."

Juventus 2-0 Dnipro Dnipropetrovsk

Image

Primul 11: Primul 11: M. Storari - P. de Celgie, G. Chiellini, L. Bonucci, Z. Grygera - S. Pepe, C. Marchisio, M. Krasic - Aquilani - Falcao, Matri
Calificati fara probleme in Europa, italienii de la Juventus primeau vizita ucrainienilor de la Dnipro. Un meci care se anunta usor pentru gazde, cel putin asta pe hartie. O prima repriza marcata doar de accidentarea lui Bonucci din minutul 24, fara ocazii clare de gol. Repriza secunda a inceput mult mai bine, Eugene Seleznyov ratand dintr-o pozitie din care nu multi pot sa o faca. Gasit singur la 7 metri de un coechipier, ucrainianului nu i-a venit sa creada si a trimis mult peste, ratand astfel singura ocazie clara de gol a oaspetilor. Gazdele au atacat pana in minutul 80 fara sa izbuteasca sa marcheze, atacantii acestora intrecandu-se in ratari. In minutul 82, Krasiv are o impulsiune pe partea dreapta si centreaza in careul mic, acolo unde Simone Pepe avea de indeplinit o simpla formalitate, sa implinga mingea in plasa. 1-0, iar cei de la Juve dadeau semne ca mai pot marca. Asa s-a si intamplat, dupa 2 ratari ale lui Falcao, in minutul 87 a venit si golul 2. Intrat in repriza secunda in locul lui Matri, Quagliarella centreaza perfect pentru Marchisio, care la randul lui trimite cu capul spre Krasic, sarbul marcand pentru 2-0.

"Am avut enorm de multe emotii pentru acest meci. Un egal pe teren propriu in primul meci din grupe clar nu era in calculele mele pentru acest sezon, insa se pare ca am fost salvat de mijlocasi. Echipa a dovedit inca o data ca daca atacantii nu sunt in forma are cine sa marcheze, iar asta cred ca e cel mai important. Daca cei care trebuie sa o faca nu pot, o fac mijlocasii sau fundasii. In aceasta seara nu am practicat tocmai jocul pe care mi-l doresc, insa nu am decat cuvinte de lauda pentru jucatorii mei. Am inceput cu dreptul, asta e tot ce conteaza."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 10 Dec 2011, 17:45

Napoli 0-2 Juventus

Primul 11: M. Storari - P. de Celgie, G. Chiellini, L. Bonucci, Z. Grygera - S. Pepe, C. Marchisio, M. Krasic - Aquilani - Falcao, Matri
Dupa victoria din europa, torinezii aveau o deplasare grea la Napoli, echipa fara gol primit in primele doua etape. Prima repriza a fost fara ocazii mari de gol, cele doua echipe anihilandu-se una pe cealalta perfect. Repriza secunda a adus si golurile meciului, primul venind in minutul 54. O serie de 17 pase ale italienilor au desfacut apararea celor de la Napoli, la capatul ultimei mingi aflandu-se Falcao, cel ce a deschis scorul cu un sut plasat din 8 metri. 14 minute mai tarziu sperantele gazdelor incepeau sa renasca, mijlocasul dreapta al oaspetilor, Krasic, fiind eliminat dupa o intrare dura. Apararea torinezilor a rezistat eroic pana la final, Juventus reusind golul 2 in primul minut de prelungire. Intrat in minutul 69 in locul lui Aquilani, mijlocasul de doar 19 ani imprumutat de la Siena, Buchel a reusit o super executie de la peste 25 de metrii, stabiland scorul final, 2-0.

Cornelius: Sunt foarte fericit ca am reusit sa castigam acest joc, este un test greu pe care l-am trecut. Napoli este o echipa care se poate bate la primele 3 locuri in acest sezon, iar faptul ca am luat 3 punte de pe terenul lor este foarte important. Ma bucur ca echipa nu a cedat psihic dupa eliminarea lui Krasic, chiar daca atacantii lui Napoli au inceput sa aiba suturi spre poatra noastra, apararea a fost extraordinara.

Juventus 1-0 Cesena

Primul 11: M. Storari - P. de Celgie, G. Chiellini, L. Bonucci, Z. Grygera - S. Pepe, C. Marchisio, M. Buchel - Aquilani - Falcao, Matri
Veniti dupa o victorie importanta in fata rivalilor de la Napoli, Juve primea vizita celor de la Cesena. O partida care s-a jucat intr-o singura jumatate de teren, cea a oaspetilor. Inca din primele minute ale jocului torinezii au fost periculosi, Falcao trimitand primul mingea spre poarta adversa in minutul 4. Acelasi Falcao confisca mingea la mijlocul terenului in minutul 17, dribland tot pe partea stanga pentru a trimite o centrare perfecta la coltul lung, acolo unde Aquilani astepta singur. Pana la finalul meciului Juventus rata sansa sa isi dubleze avantajul in repetate randuri, scorul final fiind 1-0.

Cornelius: Puteam sa dam mai multe goluri, scorul real de pe teren ar fi 3/4-0. Sunt multumit si cu acest scor, pana la urma sunt 3 puncte importante in lupta pentru titlu. Suntem in continuare fara infrangere iar dupa cum joaca baietii as putea spune ca aceasta serie va mai continua, cel putin asa sper. Sunt optimist in privinta meciului ce urmeaza, de la Cagliari. Este un meci in urma caruia sa mai strangem 3 puncte, insa trebuie tratat cu seriozitate.

Cagliari 2-1 Juventus

Primul 11: M. Storari - P. de Celgie, G. Chiellini, L. Bonucci, Z. Grygera - S. Pepe, C. Marchisio, Lanzafame - Aquilani - Falcao, Quagliari
Intr-o etapa plina de surprize in Italia, Inter pierzand la Bari cu 1-0, AC Milan remizand 1-1 pe teren propriu cu Chievo, iar Brescia fiind infranta cu 3-1 de Catania, fanii lui Juve se temeau de o surpriza si in meciul lor. Acest lucru parea sa fie evitat inca din minutul 9, cand columbianul Falcao avea sa deschida scorul dupa o lovitura de la coltul terenului batuta la coltul scurt de catre Pepe, insa de ceea ce se temeau mai tare torinezii nu au scapat. In minutul 28 Cagliari reusea egalarea prin Biondini, dupa ce acesta s-a jucat cu apararea adversa, iar 3 minute mai tarziu in urma unui corner respins al torinezilor, Robert Acquafresca a scapat pe contra-atac marcand pentru 2-1. Cu moralul la pamant, Juve a incercat tot meciul sa egaleze, insa in zadar, arbitrul ajutand si el la acest lucru. In minutul 52 Simone Pepe a fost faultat in careu de catre Acquafresca, arbitrul lasand jocul sa continue.

Cornelius: A fost un meci mult mai greu decat m-am asteptat, in minutul 9 chiar nu ma asteptam la asa ceva. Dupa primirea primului gol baietii au incercat sa revina in avantaj rapid, altfel nu imi pot explica golul 2 venit la doar 3 minute distanta. Am avut si acel penalty neacordat si putina nesansa, insa asa e in fotbal. Pana la meciul urmator sper ca jucatorii sa treaca peste aceasta infrangere pentru ca trebuie sa batem in Olanda.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Patryck_SmackDown » 10 Dec 2011, 19:54

Doar 1-0 cu Ceena , si bataie de la Cagliari...slab modifica ceva la echipa ca nu te vad bine.
Image
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby zeze28 » 22 Dec 2011, 19:51

Dupa o serie de 4 infrangeri in campionat o_O si eliminarea din 16-le EC am fost demis de la Juventus. Am inceput o cariera noua cu Steaua, in seara asta probabil voi pune rezultatele si transferurile de pana acum.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Patryck_SmackDown » 22 Dec 2011, 19:54

Sau saturat de tine Torinezii :)) Le-ai promis marea cu sarea si nu leai dat nimic.
Image
Patryck_SmackDown
moderator

Postby zeze28 » 22 Dec 2011, 20:23

Cam asa:))

Image

Obictiv principal in Liga 1: Title Challenge

Amicale:
Cracovia 1-0 Steaua
Vasas 3-0 Steaua
Javor 3-2 Steaua
Slask 1-0 Steaua
Ariesul Turda 1-3 Steaua
Inter Clinceni 0-3 Steaua

Meciuri Oficiale:
Astra Ploiesti 0-3 Steaua
CFR Cluj 0-1 Steaua
Steaua 3-0 Timisoara
Steaua 0-0 Craiova

Hajduk 1-1 Steaua
Sportul 2-2 Steaua
Steaua 1-1 Hajduk (4-3 penalty)
Steaua 2-2 "U" Cluj
Vaslui 1-2 Steaua

Getafe 1-1 Steaua
Steaua 0-3 Gaz Metan
UTA Arad 0-2 Steaua
Steaua 2-1 Unirea Urziceni

Steaua 3-0 Metalist
Dinamo 1-2 Steaua
Steaua 4-1 Brasov

Genk 0-2 Steaua

[Liga 1 // Preliminarii EC // Grupa EC]

Transferuri:
Raul Rusescu - 3 mil - Unirea Urziceni
Wellington - 800k - Fortaleza
Mihai Costea - 375k - U. Craiova
Prepelita - 1,5 mil - U. Craiova
Weldon - imprumut - Benfica

Onofras - 1,3 mil - CFR Cluj
Banel Nicolita - 800k - Nacional de Modeira
Kapetanos - 1,7 mil - Siena
Bogdan Mustata - 12k - Gaz Metan CFR
Vlad Rusu - imprumut - Sageata Navodari

[cumparati // vanduti]

Top marcatori:
Bogdan Stancu - 8 goluri
Weldon - 7 goluri
Mihai Costea - 4 goluri
Cristi Tanase - 3 goluri

Clasament: http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... ment-1.jpg
Lot: http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... actici.jpg
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 23 Dec 2011, 03:09

Gloria Bistrita 3-3 Steaua (Bruno Moraes 59', Radu Marginean 68' & 87' // Prepelita 19', B. Stancu 31' & 71')

*Antrenorul ros-albastrilor si-a aratat nemultumirea referitoare la revenirea gazdelor de la 0-2 atat in vestiar cat si la conferinta de presa.
*Fundasul central al stelei, Geraldo, s-a accidentat si va sta pe bara aproximativ 6-8 saptamani.

Ceahlaul 0-2 Steaua (B. Stancu 97', Ionut Miculescu 102'(OG))

*Steaua s-a calificat in optimile Cupei Romaniei alaturi de Craiova, Gaz Metan, Brasov, Rapid, Otelul Galati, Astra Ploiesti si Minerul Mehedinti.
*Minerul Mehedinti este cea mai "veche" echipa din Cupa in acest sezon, jucand inca din prima runda, eliminand in ultimul meci pe Sportul Studentesc:
Runda 1: Minerul Mehedinti 3-1 Vointa Livezile
Runda 2: Dunarea Turris 1-2 Minerul Mehedinti
Runda 3: Sanadrei 0-3 Minerul Mehedinti
Runda 4: FCM Alexandria 2-3 Minerul Mehedinti
Runda 5: Minerul Mehedinti 2-0 M. Lupeni
Runda 6: Minerul Mehedinti 4-1 International Curtea de Arges
Runda 7: Minerul Mehedinti 3-2 Sportul Studentesc

Steaua 2-1 Rapid (B. Stancu 2', Weldon 39' // Cassio 90+3')

*Golul 2 al stelei a fost marcat dintr-o pozitie de offside la Cristi Tanase, autorul pasei decisive pentru Weldon.
*Steaua ramane neinvinsa in derbyurile din acest sezon, antrenorul si fanii fiind foarte multumiti: "Am dominat 90 de minute si s-a vazut rezultatul, la fel ca in partidele cu CFR, Timisoara sau Dinamo. Faptul ca am castigat un nou derby ne da incredere, cu atat mai mult cu cat cei de la Rapid erau lideri inaintea acestui meci."
*Romeo Surdu a atins limina cartonaselor galbene si va lipsi etapa urmatoare din Liga 1 in meciul de la Pandurii.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 23 Dec 2011, 13:30

Steaua Bucuresti 2-1 Genk (B. Stancu 3', Weldon 66' // Elyaniv Barda 60')

*Steaua si-a asigurat calificarea in primava europeana in urma aceste victorii, avand 7 punct fata de locul 3:
# - Echipa - Meciuri - GD - GP - PCT
1 - Steaua - 4 - 8 - 2 - 10
2 - Getafe - 4 - 7 - 6 - 7
3 - Genk - 4 - 4 - 7 - 3
4 - Metalist - 4 - 3 - 7 - 3

*Unirea Urziceni a suferit cea mai grea infrangere in acest sezon pe teren propriu in fata celor de la Galatasaray, scor 0-6.
*Multumit de rezultatele echipei din aceasta grupa, antrenorul echipei promite un drum lung in primavara: "Nu ma asteptam sa avem calificarea asigurata cu doua etape inainte de final. Baietii trebuie sa fie constienti ca trebuie sa joace la fel si in cele 2 meciuri care urmeaza pentru a termina pe primul loc. Sper sa ajungem cat mai departe in primavara, cine stie, poate reusim chiar o surpriza frumoasa."

Pandurii Tg. Jiu 0-2 Steaua (B. Stancu 7', Mihai Costea 34')

*Gazdele au jucat cu un om in minus din minutul 10, cand Carlos Cardoso a fost eliminat usor.
*In urma acestei victorii Steaua trece pe prima pozitie pentru o zi, Rapidul urmand sa joace cu Gaz Metan.
*Fundasul stanga, Latovlevici, a jucat din nou pentru Steaua dupa o pauza de mai bine de doua luni.

Cupa Romaniei: Astra Ploiesti 3-5 Steaua Bucuresti (Osvaldo Miranda 28', Kehinde Fatai 61', Georgi Kakalov 89' // R. Surdu 3', M. Radut 8', Prepelita 26', M. Costea 50', R. Rusescu 74')

*Steaua se califica in semifinalele cupei romaniei, unde va juca impotriva celor de la Gaz Metan.
*Favorita la castigarea cupei, Rapid Bucuresti a fost eliminata in urma loviturilor de departajare de Otelul Galati.
*Surpriza sezonului, Minerul Mehedinti reuseste sa treaca si de Brasov, scor 3-2.

Otelul Galati 4-3 Steaua Bucuresti (Roberto Acuna 26', Csaba Borbely 40', Florin Stoica 76', R. Acuna 78' // B. Stancu 30', Weldon 54', Andrei Ionescu 93')

*Cota atacantului venit de la Urziceni, Bogdan Stancu, a crescut la 4 milioane.
*Bilasco s-a inteles cu echipa engleza Blackburn. Steaua va incasa in iarna 1,3 milioane pe atacantul roman.
*Desi echipa sa a pierdit, Cornelius a parut multumit la finalul jocului: "Daca nu am fi incasat ultimele doua goluri unul dupa altul alta era situatia, la 3-2 aveam sanse sa egalam. Nu pot spune ca nu sunt multumit de jocul echipei, am avut ocazii clare de gol pe care le-am ratat si am platit in final. E bine ca ne mentinem pe podium, acolo unde sper sa fim si la finalul acestui an."

Steaua Bucuresti 4-0 FCM Targu Mures (F. Gardos 34', C. Tanase 38', Weldon 45+1', R, Surdu 48')

*Romeo Surdu a marcat dupa o pauza de mai bine de 150h in campionat.
*Steaua a reusit cea mai categorica victorie de la venirea lui Cornelius pe banca.
*Cristi Tanase este dorit de echipe din Italia, Anglia si Grecia. Se zvoneste ca mijlocasul stelei va pleca in iarna pe o suma de 2 milioane.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 23 Dec 2011, 20:33

Steaua 4-2 Victoria Branesti (A. Ionescu 17', B. Stancu 20', Weldon 33' & 88' // Ioan Coman 5' & 22')

*Prepelita a vazut cartonasul rosu in minutul 71 si va rata meciul cu CFR Cluj.

Steaua 0-3 Getafe (Daniel Parejo 24', Adrian Colunga 45', Geraldo (OG) 45+1')

*Steaua pica pe 2 in grupa A, Getafe este noul lider.
*Timisoara se califica dintr-o grupa cu AZ Almaark, Red Bull Salzburg si Besiktas.

Steaua 0-0 CFR Cluj

*Steaua ramane pe prima pozitie la egalitate de puncte cu clujenii si cu un punct avans fata de locul 3 ocupat de Rapid.

STIRI!

*Mijlocasul dreapta Janos Szekely a revenit la antrenamente. Va fi recuperat complet in aproximativ 2 saptamani.
*Olandezii de la De Graafschap au facut o oferta de 1,5 milioane pentru Prepelita.
*Cristi Tanase are oferte concrete de la Newcastle, FC Zurich si Kayserispor. Mijlocasul poate pleca pentru 2 milioane.
*Italienii de la Genoa sunt interesati de fundasul central ai stelei, Galamaz.
*Palbo Sarabia, mijlocasul stanga spaniol de la Real Madris de 18 ani a semnat un contract cu Steaua. Acesta va veni in Ianuari 2011 pentru suma de 325k.
*Fundasul centraul Jorge Pulido de la Atletico Madrid este dorit in Ghencea.
*Steaua a inceput negocierile pentru atacantaul lui Santos, Ze Eduardo. Brazilianul a fost dorit si la inceputul campionatului la Steaua, insa atunci transferul a picat datorita fondurilor echipei din Ghencea.

Timisoara 2-1 Steaua (Lukas Magera 31', Jan Gunnar Solli 70' // Weldon 45+3' pen.)

*Lukas Magera a fost eliminat in minutul 36 dupa o intrare dura la Mihai Radut.
*Cosmin Contra a ratat o lovitura de la 11 metrii in prelungirile primei reprize, sutul acestuia trecand pe langa poarta.
*In minutul 93 Stancu a marcat golul de 2-2 insa a fost anulat pe motiv de offside.
*Imediat dupa meci Gigi Becali a anuntat ca Prepelita va pleca din iarna la De Graafschap pentru 1,5 milioane, iar Cristi Tanase va merge in Anglia la Newcastle pentru suma de 2 milioane.

Metalist 1-3 Steaua (Fininho 23' // B. Stancu 31', M. Costea 37', C. Tanase 49')

*Steaua s-a calificat in primavara europeana de pe locul 2.
*Timisoara merge in primava de pe locul 2.

Tragerile Euro Cup: Saisprezecimi

Galatasaray - Getafe
Manchester City - Bayern Leverkusen
Liverpool - Villareal
Dinamo Kiev - Ajax
Celtic - Stuttgart
PSG - Palermo
Timisoara - At. Madrid
Lille - Maccabi Tel Aviv
Schalke - AZ Almaark
Chelsea - PSV
Sahtior - Lokomotiv Moscova
Anderlecht - Juventus
Victoria Plzen - Bursaspor
Rosenborg - Valencia
Porto - Fenerbahce
Steaua - Panathinaikos

Tragerile Euro Cup: Optimi

Manchester City / B. Leverkusen - Liverpool / Villareal
Galatasaray / Getafe - Dinamo Kiev / Ajax
Lille / Maccabi Tel Aviv - Celtic / Stuttgart
Anderlecht / Juventus - Schakle / AZ Almaark
PSG / Palermo - Chelsea / PSV
Steaua / Panathinaikos - Sahtior / Lok. Moscova
Timisoara / At. Madrid - Victoria Plzen / Bursaspor
Rosenborg / Valencia - Porto / Fenerbahce
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 24 Dec 2011, 00:21

Mutari pentru Europa!

*Zapata pleaca la echipa argentineana Newell's pentru 160k.
*Bilasco pleaca la Blackpool pentru 1,4 milioane.
*Steaua il vinde pe Angelov in Anglia la OPR pentru 275k.
*Fundasul central Abrudan pleaca in Italia la Siena in schimbul a 1,5 milioane.

*Mijlocasul lui Cruizeiro, Diego Torres, vine la Steaua pentru doar 5k.
*Ze Eduardo a semnat un contract cu Steaua. Echipa braziliana Santos va incasa 3,1 milioane.

*Steaua primeste bomba! Stancu are oferte de la Lyon, Liverpool si AC Milan, iar golgheterul echipei isi doreste sa plece.
*Romeo Surdu pleaca la Blackpool pentru 1,2 milioane.
*Apostol merge in Spania la Espanyol pentru 2,6 milioane.
*Fundasul central Galamaz pleaca in Anglia alaturi de Surdu pentru 1,7 milioane.
*Dupa mai multe discutii cu Cornelius, Bogdan Stancu este lasat sa plece la AC Milan pentru 4 milioane.

*Mijlocasul stanga Jorge Pulido a ajuns la Steaua pentru 900k.
*Atacantul gloriei bistrita, Junior Moraes a ajuns la o intelegere cu echipa din Ghencea. Galatenii vor primi 2,5 milioane pe loc + 800k in urmatorul an.
*Paul Parvulescu a venit la Steaua Bucuresti pentru 2,7 milioane.

Amicale: Steaua 1-1 Lokomotiv Moscova; Steaua 1-2 Shakhtar.

Clasamentul la sfarsitul turului: Image
Lotul dupa transferurile facute: Image
[Mai am 1 milion pe care as lua un jucator tanar, de preferat un mijlocas. Ceva sfaturi?]

Sincer, nici nu am inceput meciurile oficiale si incep sa regret ca l-am vandut pe Stancu. Am refuzat primele doua oferte de la Liverpool si una de la AC Milan, apoi Stancu a inceput sa fie nemultumit. Dupa o discutie pe care am avut-o cu el am decis sa ii dau drumul sa plece. Sper sa ma descurc si fara el, fara doar si poate a fost cel mai bun jucator din tur, alaturi de Weldon si Brandan.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Patryck_SmackDown » 24 Dec 2011, 02:50

Greu mijlocas pana intr-un milion...
Image
Patryck_SmackDown
moderator

Postby zeze28 » 24 Dec 2011, 03:20

Ma gandeam sa iau un jucator tanar, pe care sa nu dau multi bani. In partea dreapta stau destul de prost, Szekely e titular si in rest nu prea am variante. Costea va juca in atac intr-un schimb cu Ze Eduardo, iar cu Radut prefer sa joc mai mult in centru. In stanga nu am probleme, cu Brandan, Parvulescu si Sarabia pot juca pe 3 fronturi, campionat-europa-cupa. Si un imprumut ar fi bun, asa pot gasi pana intr-un milion. Si in atac va trebui sa fac ceva din sezonul 2 (daca mai raman la Steaua...) pentru ca imprumutul lui Weldon se termina si din cate am inteles va pleca la Bayern.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 26 Dec 2011, 21:42

*Dupa ce a calificat echipa in primava europeana si a terminat turul pe locul 2, a venit momentul ca antrenorul ros-albastrilor sa isi exprime dorintele. O academie de juniori ce va fi terminata pana in vara si un nou contract au fost primele cereri. Cu un contract pana in 2015 in care primeste 8,750 $ p/w, Cornelius i-a propus patronului sau sa gaseasca un club "care sa aiba grija de echipa", un club de la care sa poata imprumuta jucatori si sa incaseze ceva bani. Dupa o saptamana Becali i-a oferit lui Cornelius 4 echipe din care trebuia sa aleaga una. Villareal, Werder Bremen, Valencia si Atletico Bilbao erau variantele antrenorului stelei, dintre care acesta a ales Valencia. Nu a trecut multa vreme ca au aparut si primele castiguri ale clubului, mijlocasul in valoare de 3,5 milioane, Sunny, a venit imprumut la Steaua.

*Gangioveanu a semnat cu Steaua pentru suma de 1,8 milioane!

[center]Weldon califica steaua in optimi!

Turul 16-lor din Euro Cup a sosit, iar Steaua juca prima mansa pe teren propriu in fata celor de la Panathinaikos. Intr-o prima repriza in care echipa din Ghencea a dovedit ca (,) contra-atacurile sunt specialitatea lor, iar in minutul 2 pasa lui Gangioveanu peste apararea grecilor l-a lasat pe Weldon singur cu portarul advers, scorul fiind 1-0. Cu un avantaj inca din primele minute, Steaua nu a incetat sa atace, iar in minutul 15 a lovit pe contra-atac, acelasi Weldon reusind dubla. Pana la pauza ocaziile au continuat sa apara, Junior Moraes fiind autorul celei mai mari ratari, lovitura de cap a acestuia lovind bara transversala in minutul 36. In repriza secunda Steaua avea sa joace mult mai slab, jucand parca cu alti jucatori. Tatarusanu a fost eroul romanilor pana in minutul 71, cand Karagounis a marcat cu un sut de la 25 de metrii. Loukas Vyntra a redus emotiile stelistilor vazand doua galbene intr-un interval de doua minute, iar in cele din urma cartonasul rosu. Steaua pleaca in grecia cu un avantaj minim, 2-1.
Returul avea sa dovedeasca din nou ca Steaua este o echipa de contra-atac, Weldon fiind actorul principal. Cu un avantaj de un gol si sanse mai mari la calificare, grecii erau favoriti la castigarea acestei partide. In minutul 23 Weldon deschidea scorul, Steaua avand astfel 3-1 la general. Contra-atacul a fost din nou arma secreta, golul venind dupa un corner al grecilor. In minutul 44, Ze Eduardo a fost gasit de Geraldo singur la 18 metrii, brazilianul marcand un gol care putea sa scoata oamenii din strada, insa bucuria a tinut doar cateva secunde; tusierul ridicand fanionul pentru a semnaliza un offside inexistent. 3 minute mai tarziu grecii marcua prin Gilberto Silva golul care sa le dea sperante in repriza secunda. A doua parte a jocului a fost foarte fragmentata, romanii incercand sa tina cat mai mult de minge. Cu 6 minute inainte de final, Junior Moraes a fost gasit de Lativlevici cu o pasa de peste 60 de metrii, atacantul stelei finalizand in stil mare, marcand pentru 2-1 dupa o scarita. Steaua trece de Panathinaikos cu 4-2 la general.

*Timisoara a fost eliminata de Atletico Madrid dupa 1-1 in Romania si 0-6 in Spania.
*Adversara stelei din optimi este Lokomotiv Moscova. Rusii au trecut de Sahtior dupa doua egaluri, 1-1 in Ucraina si 0-0 acasa.
*Declarati dupa calificare:
Cornelius: "Sunt foarte fericit ca am reusit sa scoatem din nou fanii in strada. Steaua este acolo unde ii e locul, printre cele mai bune echipe din Europa.
Becali: Eram sigur de calificare, avem o echipa cu care spulberam tot. Ii batem pe rusi cu 3-0 acasa si 2-1 la ei. Jucam finala si luam si campionatul!
Weldon: Sunt fericit ca am putut marca 3 goluri in aceste meciuri, insa meritul este al echipei si al antrenorului.[/center]
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 03 Jan 2012, 20:47

Steaua 4-1 Astra (Ze Eduardo 13', 45' & 70', F. Gardos 34' // Alexandru Matel 80')

*Lucian Goian a fost eliminat la al doilea cartonas galben in prelungirile partidei.
*Steaua se aproprie la un punct de liderul campionatului, CFR Cluj.
*Ze Eduardo isi doreste o pauza de o luna pentru a sta acasa.

Universitatea Craiova 1-2 Steaua (Florin Costea 33' // Weldon 15', Junior Moraes 94')

*Weldon devine golgheterul campionatului cu 13 reusite.
*Pablo Brandan a revenit pe teren dupa o pauza de aproape 2 luni.

Steaua 3-1 Sportul Studentesc (Andrei Ionescu 51', Weldon 89' pen., Ze Eduardo 91' // Curelea 45')

Steaua 1-1 Lokomotiv Moscow (Mihai Radut 8' // Dmitry Sychev 75')

*Fanii stelei au fost nemultumiti de rezultatul favoritiilor, spunand ca nu accepta o eliminare asa rapida.
*Doar 15 mii de suporteri au fost prezenti in Ghencea.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Return to Arhiva