Inainte sa incep, trebuie sa va spun doua lucruri importante:
1. Voi posta mai rar, de 1-2 ori pe saptamana, pentru ca joc doar la matusamea (acasa am un pc prost, nu merge calumea fm12:-j)
2. Obiectivul meu la Tottenham este finala UCL! Nu voi parasi echipa (doar daca voi fi dat afara!) inainte de a-mi indeplini obiectivul.
1. Voi posta mai rar, de 1-2 ori pe saptamana, pentru ca joc doar la matusamea (acasa am un pc prost, nu merge calumea fm12:-j)
2. Obiectivul meu la Tottenham este finala UCL! Nu voi parasi echipa (doar daca voi fi dat afara!) inainte de a-mi indeplini obiectivul.
zeze28 wrote:Am inceput o cariera in FM12 cu Tottenham de vreo luna, la matusa-mea. Azi am inceput din nou sa joc in ea, eram la primul meci al sezonului, impotriva celor de la Liverpool. Am reusit un 2-2 care m-a dezamagit putin prin faptul ca puteam luat 3 puncte, am avut 2-0 insa nu am stiut sa il pastram...In preliminariile EC am picat cu Ekranas si am avut doua meciuri usoare, 3-0 la ei si 4-2 acasa. Am picat cu Standard, Stade Rennais si Hearts. In primele doua etape am jucat cu Standard si Hearts si am castigat cu 4-1 respectiv 9-0, cea mai clara victoria a mea de cand joc FM. In campionat am obiectiv calificarea in ECC si pana acum ma descurc destul de bine. Inafara de meciul cu Arsenal pierdut cu 0-1, am luat in aproape toate meciurile care le-am jucat pana acum 3 puncte, pe langa meciul cu Liverpool, exceptie facand meciul cu Manchester City terminat 0-0. Sunt pe 4 in Premier League la 3 puncte de Chelsea si UTD, si la 4 de locul 1 ocupat de City. Trebuie sa precisez ca am un meci in minus, asa ca sansele sa ajung pe podium sunt destul de mari.
Clasament: http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... ment-2.jpg
Transferuri: http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... feruri.jpg
Meciuri: http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... eciuri.jpg
Echipa: http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... echipa.jpg
zeze28 wrote:Am ajuns in iarna si pot spune ca am avut un tur de senzatie. Am sa incep cu meciurile din europa, acolo unde am facut show aproape in fiecare meci. Urma dubla cu Stade Rennais din care am luat doar 4 puncte, castigand cu 2-0 acasa si o remiza 0-0 la ei. Eram calificat din etapa a 4-a insa vroiam ca echipa sa joace la fel de bine si in ultimele doua etape, cu Standard si Hearts. Am castigat fara probleme ambele meciuri, 3-1 cu Standard, respectiv 5-1 cu Hearts si am avut un golaveraj impresionant: 23-3, fiind echipa cu cele mai multe goluri marcate. In saisprezecimi am picat cu Lazio, o echipa pot spune accesibila, iar daca ne vom califica in optimi vom juca cu Bilbao sau Ajax.
In campionat sunt pe 3 dupa prima etapa din retur. M-am mai incurcat de 3 ori in tur, 1-2 pe teren propriu cu Bolton, 1-1 tot acasa cu Aston Villa si o infrangere 0-1 la Sunderland. In etapa 17 am realizat prima victorie cu o echipa de top, Chelsea. Plecam cu sansa a doua in acest meci, in special ca meciul se juca pe Stamford Bridge in fata a aproape 42 de mii de suporteri. Desi am fost dominati, Gomes a fost impecabil, iar in minutul 72 am dat lovitura prin Aaron Lennon. Primul meci din retur a fost unu care ne-a lasat un sentiment neplacut. Jucam acasa cu Liverpool si avand alaturi suporterii si rezultatele superbe din ultima vreme speram la o victorie. A fost insa un meci in care am fost dominati aproape 90 de minute, posesia fiind 63%-37% in favoarea lor. In minutul 41 Defoe a ratat o ocazie imensa, insa Agger ne-a facut fericiti trimitand mingea in propria plasa. In repriza secunda am fost dominati complet, reusind sa punem probleme doar pe contra-atac. In minutul 90 eram sigur ca vom lua 3 puncte, insa...desi au fost doar 4 minute de prelungiri, Luis Suarez a reusit sa marcheze golul egalizator in minutul 96!!!
http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... o/meci.jpg
*Meciul din tur cu Manchester UTD a fost reprogramat!
*Voi reveni cu prt la finalul sezonului de transferuri, poate si cu un thread oficial.
Dupa egalul cu Liverpool am intrat in 2012 cu un egal neasteptat FA Cup Round 3, 2-2 cu Crystal Palace, iar peste 10 zile urma sa rejoc meciul acasa. Pana atunci aveam insa doua meciuri extrem de dificile: primeam vizita celor de la Manchster UTD, liderul campionatului si o deplasare la Wolverhampton, echipa care m-a scos din League Cup. Meciul cu UTD a venit mai rapid decat ma asteptam, neavand timp sa imi pregatesc jucatorii pentru acest meci. In ciuda faptului ca am fost dominati, din nou, de una din fortele campionatului, Gomes s-a dovedit a fi unul din cei mai importanti jucatori ai echipei, inchizand poarta din nou. "Diavolii rosii" au avut mai multe suturi pe poarta (15) decat am avut noi tot meciul (14). In ciuda acestui fapt, in minutul 64 Kane a picat in careu in urma unei lovituri de corner si a obtinut penalty, Modric transformand fara probleme. Scorul a ramas neschimbat pana la final, reusind asftel o victorie importanta.
Urma meciul cu Wolves unde aveam nevoie de 3 puncte pentru a ne apropria si mai mult de lider, ceea ce am si reusit. Defoe in minutul 45 si Kranjcar in minutul 85 au marcat pentru noi, Ebanks-Blake marcand golul gazdelor in minutul 55, reusind astfel sa castigam cu 2-1.
Urma rejucarea meciului din FA Cup cu Crystal Palace, meci pe care eram obligat sa il castig chiar si fara catiga jucatori de baza plecati la nationala. Niang, Kranjcar, Dominic Ball, Sandro si Harry Kane au fost titulari. Jucatorii au inceput tare, iar in minutul 8 Lennon deschidea scorul dupa o centrare a lui Harry Kane. 10 minute mai tarziu, Kane avea sa isi treaca si el numele pe lista marcatorilor cu un sut superb langa bara de la 25 de metri, iar in minutul 66 acelasi Harry Kane reusea dubla in urma unei lovituri libere. 3-0 cu Crystal Palace care ne-a ridicat moralul inaintea unui meci dificil, cel cu Arsenal. In urmatoarea runda vom juca cu Blackburn.
Pe Emirates s-a terminat 1-0 dupa un meci echilibrat, insa de aceasta data totul parea sa fie diferit. Atunci poate nici nu visam ca vom fi pe podium in iarna si ca vom castiga cu Chelsea, UTD si vom pierde victoria cu Liverpool in minutul 96. Fanii erau obisnuiti sa fim dominati cu fortele campionatului, insa asta nu ne-a oprit in a face o noua victima. Dominati 90 de minute de oaspeti si avand noroc la suturile lui Walcott care au izbit bara portii, pustil in care am avut incredere de la inceputul campionatului s-a dovedit a fi salvarea noastra. Dupa dubla din FA Cup, Harry Kane a reusit inca un gol important. In minutul 54, Modric avanseaza pe flancul stang cu mingea pana la marginea careului centrand in 7 metri pentru Defoe, acesta trimitand la marginea careului mare pentru sutul lui Kane care avea sa deschida scorul. Din acel moment am inceput sa tinem de minge cat mai mult, cei de la Arsenal reusind cu greu sa se aproprie de poarta noastra, scorul final fiind 1-0.
Urma meciul cu Wolves unde aveam nevoie de 3 puncte pentru a ne apropria si mai mult de lider, ceea ce am si reusit. Defoe in minutul 45 si Kranjcar in minutul 85 au marcat pentru noi, Ebanks-Blake marcand golul gazdelor in minutul 55, reusind astfel sa castigam cu 2-1.
Urma rejucarea meciului din FA Cup cu Crystal Palace, meci pe care eram obligat sa il castig chiar si fara catiga jucatori de baza plecati la nationala. Niang, Kranjcar, Dominic Ball, Sandro si Harry Kane au fost titulari. Jucatorii au inceput tare, iar in minutul 8 Lennon deschidea scorul dupa o centrare a lui Harry Kane. 10 minute mai tarziu, Kane avea sa isi treaca si el numele pe lista marcatorilor cu un sut superb langa bara de la 25 de metri, iar in minutul 66 acelasi Harry Kane reusea dubla in urma unei lovituri libere. 3-0 cu Crystal Palace care ne-a ridicat moralul inaintea unui meci dificil, cel cu Arsenal. In urmatoarea runda vom juca cu Blackburn.
Pe Emirates s-a terminat 1-0 dupa un meci echilibrat, insa de aceasta data totul parea sa fie diferit. Atunci poate nici nu visam ca vom fi pe podium in iarna si ca vom castiga cu Chelsea, UTD si vom pierde victoria cu Liverpool in minutul 96. Fanii erau obisnuiti sa fim dominati cu fortele campionatului, insa asta nu ne-a oprit in a face o noua victima. Dominati 90 de minute de oaspeti si avand noroc la suturile lui Walcott care au izbit bara portii, pustil in care am avut incredere de la inceputul campionatului s-a dovedit a fi salvarea noastra. Dupa dubla din FA Cup, Harry Kane a reusit inca un gol important. In minutul 54, Modric avanseaza pe flancul stang cu mingea pana la marginea careului centrand in 7 metri pentru Defoe, acesta trimitand la marginea careului mare pentru sutul lui Kane care avea sa deschida scorul. Din acel moment am inceput sa tinem de minge cat mai mult, cei de la Arsenal reusind cu greu sa se aproprie de poarta noastra, scorul final fiind 1-0.