SLATINATurnul de apa de pe Gradiste. Cu toate ca Oltul trece chiar pe la iesirea din Slatina, orasul nu se aprovizioneaza cu apa din Olt, ci din subteran.

Orasul vechi. Artera aceea care se vede in stanga in urcare este centura spre Pitesti/Bucuresti. In prim plan e catedrala.

Orasul vechi. Tot cam pe langa poza de mai sus, insa ceva mai in urcare. Priveliste catre orasul nou. Blocul pe care e reclama Coca Cola e de fapt un hotel, iar aia cu negru e maternitatea.

Orasul vechi. Cred ca pe langa Judecatorie. Tre' sa recunosc ca Adal Wulf are niste poze ale naiba de artistice.

Coborare spre orasul vechi. Parcul George Enescu daca nu ma insel, cred ca asa i-au pus numele...

Tot acolo.

Cam in centrul orasului - Prefectura. Mai in dreapta e un hotel, ala cu portocaliu. Parca al directorului de la ALRO Slatina.

Centrul orasului dupa renovare. Cladirea din dreapta e Winmarkt Oltul sau pe intelesul celor care stau pe aici, Magazinul Oltul.

Centrul orasului dupa renovare. Treptele care se vad in dreapta fac parte din acea tribuna facuta acum de pe care poti admira orasul de jos, podul Olt si bineinteles, Oltul.

Centrul orasului dupa renovare.

Acea tribuna despre care vorbeam mai sus.

Centrul orasului. Vad ca inca erau in renovare blocurile alea... Acum le-au terminat aproape pe toate.

Centrul orasului. In stanga Casa de Cultura a Sindicatelor, iar pe acea strada in fata hotelul (ala cu Coca Cola) de care vorbeam mai sus + spitalul/maternitatea etc.

Fantana din centrul orasului, dupa renovare.

La fel. Prea tare poza, btw.

Aproape de podul Olt la iesirea din oras. Terenul 2 sau 3 daca nu ma insel, din complexul 1 Mai.

Si in sfarsit, stadionul 1 Mai, cel de 12000 de locuri, inainte de renovare. Acum e in renovare si de aia ALRO a fost nevoita sa joace pe ala de 1000 de locuri cu FC Vaslui. Il termina pana la sfarsitul lunii cred, au pus gazon misto rau.