Iata ce a spus Paul Heyman intr-un interviu pentru MMAFighting.com:
"Nu sunt pregatiti pentru mine. Nu au ajuns la acel punct. Am plecat din wrestlingul profesionist in Decembrie 2006 si nu am mai facut vreo filmare pentru vreun DVD, nu am fost la vreo conventie. Nu am mai facut nimic care sa aiba legatura cu wrestlingul".
Paul Heyman a spus si ca a primit multe oferte de la Dixie Carter insa nu a luat-o in serios pana cand aceasta nu i-a oferit conducerea si actiuni in companie. El a mai spus ca cei din TNA nu stiu inca in ce fel vor sa arate viziunea lor, ca ei cauta un raspuns imediat si nu se concentreaza pe planurile pe termen lung.
Heyman a mai mentionat ca nu ar vrea sa vada legende in companie: "Daca ai avea peste 40 de ani, ti-as taia imediat capul. Eu vreau un tip care e la apogeul carierei si sa il modelez".
Heyman, creierul din spatele promotiei numite ECW din anii 90 a dezvaluit ca WWE-ul avea optiunea sa nu permita ca The Ultimate Fighter 1 sa urmeze dupa Raw si nu au ales bine:
"Eram in camera cand am decis daca sa lasam Ultimate Fighter dupa Raw. Aveam dreptul sa aprobam sau sa declinam orice program care ne urma".
Sursă : WFAN.