"Este adevarat ca acum nu mai sunt meciuri hardcore, dar din nou trebuie sa spuns ca nu este wrestling! Wrestling-ul din era PG a devenit mult mai pur si scoate in evidenta ceea ce inseamna cu adevarat wrestling-ul." MaryseMcCool
Inca odata, in attitude era au fost mai multe tipuri de meciuri nu numai hardcore eu am afirmat chiar ca erau o varietate de tipuri de meciuri, citeste cu atentia acea fraza. Pur, inseamana manevre bine facute si complexe si de asemenea tehnicitate iar acest lucru nu prea exista in PG Era ci e mai mult brawler care tin sa precizez este cel mai simplist tip de wrestling.
"Despre dive, ai spus exact ce am spus si eu! Divele din ziua de astazi SUNT talentate doar ca WWE nu le ofera sansa de a arata ceea ce pot!" MaryseMcCool
Nu am spus ca sunt talentate ci ca nu putem vedea daca sunt sau nu talentate.
"Cat despre fanii care striga "let's go cena" sa sti ca nu sunt toti copii sau cum credeti voi! Cena este talentat si chiar stie sa faca wrestling iar cei care vor sa-l compare pe Cena cu Hogan, sa va fie rusine! Cena este de cel putin 10x mai talentat ca Hogan." MaryseMcCool
Fanii care striga "let's go cena" sunt preponderent copii. Daca Cena e talentat si stie sa faca wrestling eu sunt fotomodel(cea ce nu sunt ca nu am un asemenea fizic si nici nu vreau sa fiu). Cat despre Hogan, nu a fost un wrestler cu calitati prea mari in ring dar a pus acest tip de entertainment pe harta televiziuni mondiale fiind un stalp al dezvoltari wrestlingului, fiind cea ce este acum. Cena ce a facut, inafara de a fi piua intai in a distruge RAW-ul?
"La nume scrie "Maryse McCool". Cred ca ti-ai dat seama ca sunt fata. Cat despre varsta, o poti gasi pe profilul meu!" MaryseMcCool
Exact cum am presupus, ai inceput sa vezi wrestling fiindca ti-a placut cum arata un alde Cena, un alde Batista sau un alde John Morrison.

"Si chiar fara nicio suparare dar Danyyy are dreaptate. Daca nu vrei sa postezi, nu posta." MaryseMcCool
Sunt satul de inaptii care posteaza o propozitie fara a se lega de subiect si nici macar sa fie corect din punct gramatical. Daca vei observa multi au acest "talent" si sunt satul ca strica toate topicurile. Chiar il strica si pe asta unde se poarta o discutie cat de cat normala. Uite dovada: Danyyy care are 607 posturi toate avand o valoare nula fiindca nu spune nimic interesant nu depaseste 2-3 randuri si are si incredibil de multe greseli gramaticale(problema fiind ca sunt banale) fiindca ii convine sa posteze repede in fiecare topic fara sa mai treaca odata cu ochiul pe ce a scris sa observe greselile. Bineinteles ca ma va ataca fiindca se simpte ranit in orgoliu, dar nu ar fi prima data cand cat voi demonstra cat de incapabil e. Da,fiecare are libertatea sa posteze, dar unii ar trebui mai intai sa invete ce inseamna sa posteze pe un forum si pe urma sa o faca.