De ce credeti ca Attitude Era era mai buna?

RAW, SmackDown, NXT, dive, superstaruri si PPV-uri !

Moderator: Sylar.

Re: De ce credeti ca Attitude Era era mai buna?

Postby Americanu » 21 Apr 2010, 21:52

Asa e , aveai meciuri in care chiar daca nu loveai cu arma tot sangerau ... + ca pe atunci vedeai meciuri mai " DURE " nu vorbesc de hardcore..
Image
Americanu
Campion

User Title: GodLike.

Postby Ogip000 » 21 Apr 2010, 23:35

"Daca WWE s-ar schimba pe Attitude Era din nou, sunt 100% sigura ca multi dintre fani ar fi nemultumiti! De ce zic asta? Deoarace este adevarat! TNA este exact ce a fost Attitude Era si totusi, oamenilor nu le prea convine." MaryseMcCool

Daca WWE s-ar intoarce in Attitude Era, toti fanii acelor vremuri ar fi multumiti. TNA incearca sa fie ce a fost WCW, problemele sunt legate la nivel de promovare si booking. In plus TNA-ul nu are posibilitatea de a produce inca un show.O mare parte a fanilor TNA,facand referire pe forumuri mai mult, au fost WCW marks si savureaza cu placere acest produs(tre sa recunosc ca ma numar printre ei) in schimb cei care au urmarit WWF/WWE(in Att. Era), care sunt mai numerosi, sau au urmarit ulterior, fiind pentru ei inceputul acestui entertainment, accepta acea perioada datorita cantitati enorme de spectacol oferit atat prin meciuri cat si prin feuduri si promo-uri. Ideea de agresivitate facea un spectator sa urmareasca acest show nu numai manevrele.

"Ca divele se dezbracau si ca Austin arunca bere peste tot?"MaryseMcCool

Divele de atunci stiau sa lupte. Plus ca acum se dezbraca mai grav ca in acea perioada. Cat despre Austin, asta era gimmick-ul lui de "nenorocit" rebel care face ce vrea in ring.

"Ca trei sferturi din show erau numai backstage segments si entertaining? Acesta nu este wrestling! Din punct de vedere a wrestling-ului WWE a devenit mult mai bun in ultimii 4-5 ani!"MaryseMcCool

Cu tot respectul, dar acest wrestling din ultimi 4-5 ani de care te referi tu, sunt mai putin valoroase ca backstage, iar de meciuri nu mai zic, meciurile de mid-card din acea perioada sunt mai bune decat marea majoritate a main-eventelor de acum.

"Si cum toata lumea da vina pe Cena ca acum WWE este PG si spun ca Cena este un wrestler slab etc. Cena este peste multi wrestleri din Attitude Era!"MaryseMcCool

Cena este umflat la greu de WWE ca sa vanda generatiei urmatoare de fani care il vad ca un supererou. Daca e s-o luam pe bune, el nici macar in mid-cardul acelei vremuri nu-l prindea. El e la coada listei a wrestlerilor care merita sa castige un titlu suprem.

"Dar sa ne gandim, The Rock cate manevre are? 10? Da cam in jur de 10... zici ca Cena nu merita comparat cu The Rock? Eu zic ca The Rock nu merita comparat cu Cena! Cena are mai mult de 15 manevre."MaryseMcCool

Nu are importanta cate manevre folosesti ci cum sti sa le vinzi. The Rock facea manevrele luand un spectator prin surprindere, in schimb la Cena stii deja cand face FU. Glumesti? Cena nu-i ajunge nici la unghia mica de la piciorul lui Rocky.l

"Fara suparare, dar The Rock si Austin nu au fost cei mai buni wrestleri, asa cum ii considera multi dintre fanii WWE."MaryseMcCool

The Rock si Austin au fost niste fenomene la acea vreme, iar daca si acum se vorbeste despre ei, inseamna ca au reprezentat ceva in industrie. Nu, nu au fost cei mai buni in materie de wrestling skill, dar au stiut sa se faca iubiti de public in ceea ce faceau.
JOS "Basescu" SI "Boc"! JOS CU TANTARII! TRAIASCA NOUA REVOLUTIE!
Ogip000
VIP

User Title: salseros

Postby Tommy Angelo™ » 21 Apr 2010, 23:50

Maryse Mccool te sfatuiesc sa te uiti mai bine la wrestlingul din attitude era si dupa aia sa mai vorbesti.Tot ce ai spus pana acum e o adevarata aberatie.The Rock si Stone Cold sunt net superiori lui Cena si Orton.Asa ca putin respect pentru ei si munca lor.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby Wordlife » 22 Apr 2010, 08:56

MaryseMcCool,de cat timpi te uiti la wrestling? ai prins cumva doar era PG? :lol:
Image
Sig by Robert
Turn it up,
Wanna hear it pumping,the beat is on fire
Burn it up,all the way up
Wordlife
Campion

User Title: Pepsi Freak

Postby MaryseMcCool » 22 Apr 2010, 09:53

@ Ogip, omiti mule lucruri pe care le-am spus! Tin sa te anunt ca urmaresc fiecare meci pana la cel mai mic detaliu si la fel am facut cu tot ce ai spus tu mai sus, une m-ai contraziz! Imi pare rau dar nu sunt de acord cu tine! Daca tu preferi scari si scaune atunci trebuie sa ma repet, nu este wrestling! Divele de atunci nu stiau mai mult wrestling ca cele de acum! Doar ca WWE stiau cum sa le foloseasca, atata tot! Divele de acum sunt la fel de talentate! Dar ii vezi pe bookeri folosind-o pe Jillian sau pe Katie Lea? Nu! WWE nu pune accent pe dive deoarece ei acuma isi intorc toata atentia asupra copiilor! Cat despre wrestling, ba eu cred ca wrestlingul a devenit mai bun! Si din nou, Cena NU este overrated asa cum cred uni fani! Nici nu cred ca uni stiu ce inseamna overrated! Vince face bani de pe Cena, cum facea de pe The Rock si Austin, deci sunt in aceeasi oala! Cat despre wrestlerin din ziua de azi, multi dintre ei chiar stiu cum sa livreze miscarile dar bineinteles, multi dintre fanii WWE-ului de acum vor sa fie si ei smecheri si sa zica "Cena sucks" si ca wrestling-ul de acum nu este bun de nimic!

@Tony Montana, sunt o persoana foarte documentata in ceea ce priveste wrestling-ul! Poate chiar prea documentata pentru ca cineva ca tine sa inteleaga un simplu lucru ca de pilda: PG era este la fel de buna ca Attitude Era!

@Wordlife, in loc sa faci pe smecheru', de ce nu vi cu ceva interesant sa adaugi acestui topic?
Image
MaryseMcCool
Lowcarder

Postby Wordlife » 22 Apr 2010, 13:43

@MaryseMccool
daca esti asa de documentata de ce nu-ti iei talpashitza de pe forumul asta de oameni incapabili sa inteleaga posturile tale
crede-ne,noi nu am regreta nimic
Image
Sig by Robert
Turn it up,
Wanna hear it pumping,the beat is on fire
Burn it up,all the way up
Wordlife
Campion

User Title: Pepsi Freak

Postby MaryseMcCool » 22 Apr 2010, 14:00

@Wordlife, stiu ca unii se uita la wrestling de mult timp si stiu despre ce vorbesc... insa unii la tine habar nu au despre ce vorbesc deci te rog frumos, daca ai ceva de spus, spune ON TOPIC nu pe langa... da' oricum tu esti pe langa... deci din nou, adauaga ceva folositor tipicului data viitoare.
Image
MaryseMcCool
Lowcarder

Postby Hopsin » 22 Apr 2010, 14:21

Cena nu e un wreslter foarte bun... dar sa fim seriosi nici Stone Cold, Stone i-a cam pasat torta la Cena.
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Postby Ogip000 » 22 Apr 2010, 23:38

"Daca tu preferi scari si scaune atunci trebuie sa ma repet, nu este wrestling!" MaryseMcCool

Perioada aceea avea toate tipurile de meciuri de la cele mai tehnice(vezi meciurile lui Kurt Angle si Chris Benoit) pana la cele hardcore (vezi meciurile lui Mankind). In acest moment sunt prea multe meciuri de tip brawler pe capul de afis iar meciurile hardcore au ajuns prea cenzurate(vezi meciurile din trecut de tipul elimination chamber care in opinia mea sunt cele mai hardcore meciuri).

"Divele de atunci nu stiau mai mult wrestling ca cele de acum! Doar ca WWE stiau cum sa le foloseasca, atata tot! Divele de acum sunt la fel de talentate! Dar ii vezi pe bookeri folosind-o pe Jillian sau pe Katie Lea? Nu! WWE nu pune accent pe dive deoarece ei acuma isi intorc toata atentia asupra copiilor!" MaryseMcCool

Inca odata WWE nu mai ofera o varietate a wrestlingului nepunand deloc accent pe sansa fetelor de a arata ce stie in ring. Sa nu uitam ca femei au detinut in trecut titluri destinate baietilor(Chyna si Trish Stratus).

"Cat despre wrestling, ba eu cred ca wrestlingul a devenit mai bun! Si din nou, Cena NU este overrated asa cum cred uni fani! Nici nu cred ca uni stiu ce inseamna overrated! Vince face bani de pe Cena, cum facea de pe The Rock si Austin, deci sunt in aceeasi oala!" MaryseMcCool

Overrated inseamna sa fi apreciat mai mult decat valoarea ta adevarata. Cena a castigat prea multe titluri fata de valoarea sa si chiar a avut un title reign mult prea mare si probabil ar fi continuat daca nu s-ar fi accidentat( nu mai stiu daca pe atunci se pregatea sa joace in vre-un film). Deja, face fiind, a inceput sa fie huiduit de un apreciabil grup de spectatori cu luni inainte sa piarda acel titlu. Cu iti explici ca este huiduit de public el fiind incontinuare face. Nu, Mcmahon face bani de pe urma lui Cena fiindca profita de copiii a caror mentalitate nu e bine conturata sa inteleaga ca este un simplu spectacol. Sa nu uitam ca au inceput sa moara copiii tocmai ca se uita la un asemenea show. Pe The Rock si Austin au fost apreciati de oameni de toate varstele intr-o oarecare egalitate ca numar. Mcmahon nu facea bani numai de pe urma lor au fost si alti wrestleri care au adus bani WWF/WWE.

"Cat despre wrestlerin din ziua de azi, multi dintre ei chiar stiu cum sa livreze miscarile dar bineinteles, multi dintre fanii WWE-ului de acum vor sa fie si ei smecheri si sa zica "Cena sucks" si ca wrestling-ul de acum nu este bun de nimic!" MaryseMcCool

Inseamna ca nu ai vazut bine ce a facut Kofi de multe ori in ring sau chiar Cena in ce hal face Five Knuckle Shuffle! Incearca sa asculti grosimea voci celor care striga asta si cei care striga "Let's go Cena" si ai sa-ti dai seama ca exista o diferenta de varsta prin asta.

Vreau sa stiu si eu daca esti baiat sau fata si ce varsta ai ca sa inteleg de ce ai perceptia asta fata de wrestling-ul profesionist. Poti trimite PM daca nu vrei sa scri pe forum aceste detali personale.

@ Dannyyy: Stone Cold a facut ce i-a cerut Vince! Crezi ca acele aparitii ale lui nu sunt platite?

@Gabi sau Cosmin: Rog sa faceti un anunt in care sa sanctionati useri care vor posta fara sa vina cu argumente, care sa nu fie instare sa poarte o discutie constructiva si fara a jigni legata de pro sau contra PG Era sau Att Era in acest topic. . Altfel refuz sa mai postez pe acest topic. Merci!
Ogip000
VIP

Postby Hopsin » 23 Apr 2010, 10:06

Ahh Ogip nu vreau sa te insult dar

''Altfel refuz sa mai postez pe acest topic. Merci''

Daca nu vrei sa postezi nu posta, crezi ca esti o vedeta sau ceva de genu?
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Postby MaryseMcCool » 23 Apr 2010, 15:14

@Ogip
Stiu exact ce sa intamplat in trecut! Am vazut mult mai multe meciuri de cate iti poti imagina! Crede-ma, nu as fi scris acest topic daca nu as fi stiut despre ce forbesc! Este adevarat ca acum nu mai sunt meciuri hardcore, dar din nou trebuie sa spuns ca nu este wrestling! Wrestling-ul din era PG a devenit mult mai pur si scoate in evidenta ceea ce inseamna cu adevarat wrestling-ul. Despre dive, ai spus exact ce am spus si eu! Divele din ziua de astazi SUNT talentate doar ca WWE nu le ofera sansa de a arata ceea ce pot! Si da, sunt femei care au tinut centuriile superstarurilor.
De asemenea, imi place cum din tot roster-ul WWE-ului l-ai ales tocmai pe Kofi! Da, Kofi este mai impiedicat dar nimeni nu este perfect. Cat despre fanii care striga "let's go cena" sa sti ca nu sunt toti copii sau cum credeti voi! Cena este talentat si chiar stie sa faca wrestling iar cei care vor sa-l compare pe Cena cu Hogan, sa va fie rusine! Cena este de cel putin 10x mai talentat ca Hogan.
La nume scrie "Maryse McCool". Cred ca ti-ai dat seama ca sunt fata. Cat despre varsta, o poti gasi pe profilul meu!
Si chiar fara nicio suparare dar Danyyy are dreaptate. Daca nu vrei sa postezi, nu posta.
Image
MaryseMcCool
Lowcarder

Postby Ogip000 » 23 Apr 2010, 20:42

"Este adevarat ca acum nu mai sunt meciuri hardcore, dar din nou trebuie sa spuns ca nu este wrestling! Wrestling-ul din era PG a devenit mult mai pur si scoate in evidenta ceea ce inseamna cu adevarat wrestling-ul." MaryseMcCool

Inca odata, in attitude era au fost mai multe tipuri de meciuri nu numai hardcore eu am afirmat chiar ca erau o varietate de tipuri de meciuri, citeste cu atentia acea fraza. Pur, inseamana manevre bine facute si complexe si de asemenea tehnicitate iar acest lucru nu prea exista in PG Era ci e mai mult brawler care tin sa precizez este cel mai simplist tip de wrestling.

"Despre dive, ai spus exact ce am spus si eu! Divele din ziua de astazi SUNT talentate doar ca WWE nu le ofera sansa de a arata ceea ce pot!" MaryseMcCool

Nu am spus ca sunt talentate ci ca nu putem vedea daca sunt sau nu talentate.

"Cat despre fanii care striga "let's go cena" sa sti ca nu sunt toti copii sau cum credeti voi! Cena este talentat si chiar stie sa faca wrestling iar cei care vor sa-l compare pe Cena cu Hogan, sa va fie rusine! Cena este de cel putin 10x mai talentat ca Hogan." MaryseMcCool

Fanii care striga "let's go cena" sunt preponderent copii. Daca Cena e talentat si stie sa faca wrestling eu sunt fotomodel(cea ce nu sunt ca nu am un asemenea fizic si nici nu vreau sa fiu). Cat despre Hogan, nu a fost un wrestler cu calitati prea mari in ring dar a pus acest tip de entertainment pe harta televiziuni mondiale fiind un stalp al dezvoltari wrestlingului, fiind cea ce este acum. Cena ce a facut, inafara de a fi piua intai in a distruge RAW-ul?

"La nume scrie "Maryse McCool". Cred ca ti-ai dat seama ca sunt fata. Cat despre varsta, o poti gasi pe profilul meu!" MaryseMcCool

Exact cum am presupus, ai inceput sa vezi wrestling fiindca ti-a placut cum arata un alde Cena, un alde Batista sau un alde John Morrison. ;)

"Si chiar fara nicio suparare dar Danyyy are dreaptate. Daca nu vrei sa postezi, nu posta." MaryseMcCool

Sunt satul de inaptii care posteaza o propozitie fara a se lega de subiect si nici macar sa fie corect din punct gramatical. Daca vei observa multi au acest "talent" si sunt satul ca strica toate topicurile. Chiar il strica si pe asta unde se poarta o discutie cat de cat normala. Uite dovada: Danyyy care are 607 posturi toate avand o valoare nula fiindca nu spune nimic interesant nu depaseste 2-3 randuri si are si incredibil de multe greseli gramaticale(problema fiind ca sunt banale) fiindca ii convine sa posteze repede in fiecare topic fara sa mai treaca odata cu ochiul pe ce a scris sa observe greselile. Bineinteles ca ma va ataca fiindca se simpte ranit in orgoliu, dar nu ar fi prima data cand cat voi demonstra cat de incapabil e. Da,fiecare are libertatea sa posteze, dar unii ar trebui mai intai sa invete ce inseamna sa posteze pe un forum si pe urma sa o faca.
Ogip000
VIP

Postby MaryseMcCool » 23 Apr 2010, 21:00

PG Era este extrem de buna! Nu buna, chiar foarte buna! Nu stiu de ce, dar am senzatia ca te simti superior! Tin sa te anunt ca nu ai de ce! Stiu mult mai multe despre wrestling decat iti poti imagina... oricum, ai spus ca nu putem vedea daca divele sunt sau nu talentate... acelasi lucru am zis si eu daca ai fi citi cu atentie tot ce am zis. Attitude Era se baza mult pe entertaining , deci aveau nevoie de meciuri pe masura! Dar din ce cauza? Ca sa ii invinga pe cei din WCW la rating, atata tot! Mi se pare o tampenie ca multi dintre fanii WWE-ului il invinuiesc pe Cena pentru faptul ca WWE este PG. Cena este un wrestler bun, din nou nu este vina lui daca bookeri nu stiu sa-i scoata in evidenta toate calitatile! Daca Edge sau Jericho ar fi fost in locul lui Cena, ati zice "Edge sucks" sau "Jericho sucks" sau mai stiu eu ce ziceti despre Cena!
Cel mai prostesc lucru pe care l-ai spus in tot acest timp este: "Exact cum am presupus, ai inceput sa vezi wrestling fiindca ti-a placut cum arata un alde Cena, un alde Batista sau un alde John Morrison. ;)" Imi pare sincer rau daca crezi asta! Crezi ca am inceput sa ma uit la wrestling din cauza ca John Morrison arata nu stiu cum si celalat mai diferit? Nu imi place cum arata John Cena! Mai putin imi place Batista sau Morrison! Daca tu crezi ca ma uit doar de ochi frumosi inseamna ca nu-mi citesti posturile cu atentie caci daca ai fi facut-o, ti-ai fi dat seama ca un fan care se uita doar la look-ul unui wrestler nu ar zice toate astea!
Si din nou, l-ai pus pe Cena exemplu... ce daca este fata Erei PG? Foarte bine! Nu am auzit un fan de wrestling din anii '80, '90 sa se planga de Hogan. De ce sa fie fanii aniilor 2000 mai smecheri?
Image
MaryseMcCool
Lowcarder

Postby Tommy Angelo™ » 23 Apr 2010, 21:17

Concluzie:Attitude Era e mult mai buna decat Pg Era.
Tommy Angelo™
VIP

Postby MaryseMcCool » 23 Apr 2010, 21:32

@ Tony Montana, si de ce zici asta? Ca sa fi cool?
Image
MaryseMcCool
Lowcarder

Postby Tommy Angelo™ » 23 Apr 2010, 21:46

Ca sa pun capat certurilor ce s-au ivit la acest topic.
Tommy Angelo™
VIP

Postby MaryseMcCool » 23 Apr 2010, 22:18

Care certuri? Mie nu mi se pare ca se cearta cineva! Din contra, imi pare bine sa vad oameni care stiu sa-si apare cuvantul si argumenteaza de ce au ales optiunea respectiva.
Image
MaryseMcCool
Lowcarder

Postby NeKo » 23 Apr 2010, 22:21

Pai sa vedem. Sa luam era copiilor Hardy & Cena cu era smarksilor Austin & Rock. Dupa mine era PG a fost trasa in jos si de trecerea in HD, mi s-a parut o porcarie. A distrus originalitatea fiecarui brand, mai ales brand-ului ECW.

E clar, pentru mine era PG este un produs, totul este facut doar pentru bani. Toate gimmick-urile sunt facute pentru bani...
Image

Rachel McAdams

"Fie vreme buna, fie vreme rea , Dinamo pierde cu oricine ar juca !"
NeKo
VIP

Postby Tommy Angelo™ » 23 Apr 2010, 22:38

O data cu intrarea in Hd,se vad toate trucajele.PG e facuta doar pentru marketing.
Tommy Angelo™
VIP

Postby TyG3R » 24 Apr 2010, 00:39

era smarksilor Austin & Rock

Te inseli , marksi erau si cei din era lui Austin & Rock , singura diferenta era ca atunci nu veneau atat de multi copii sa se uite la wreslting , ca acum , erau majoritatea oameni maturi , si tocmai de aceea ai crezut ca erau smarksi.

@AleXXander: Tocmai te-ai bagat si tu in seama , so STFU.
Skylar Grey
TyG3R
VIP

PreviousNext

Return to WWE