Aşadar după cum vedeţi am pus bazele acestei e-federaţii. Am pus bazele unei e-federaţii "tinere" ca să-i spun aşa. Unei e-federaţii care de-abea aşteaptă să se confrunte cu titanii e-fedului românesc : IFF, WRM, w365. Însă există un mare val de useri noi, care nu prea ştiu "cu ce se mănâncă" acest e-fed. Ei bine ce am să scriu mai jos, sunt observaţii destul de importante pe care trebuie să vi le însuşiţi.
1. Doar pentru că ştiţi foarte multe manevre spectaculoase nu înseamnă că trebuie să le şi inşiraţi pe fiecare în posturile voastre. Un suplex german povestit frumos face cat 10 gif-uri şi cât 10 manevre enumerate aiurea.
2. Încercaţi să nu folosiţi 3-4 gifuri pe post. Sunt de acord să foloseţti un gif la 1-2 posturi pentru a da "culoare" unei lupte.
3. Gândiţi postul înainte să-l scrieţi, gândiţi un spot care să lase lumea să se gândească ce s-ar întâmpla într-un meci dacă...
4. Postul să aibă coerenţă ca atunci când începi un post ar trebui să ştii de unde pleci şi unde vrei să ajungi.
5. Studiaţi întâi postul adversarului cât şi promo-urile acestuia înainte de a posta.